Box: Anthony Joshua a Daniel Dubois sa na Wembley pobijú o titul

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V septembri sa v Londýne uskutoční významný boxerský zápas o svetový titul IBF v ťažkej váhe. Do ringu sa proti sebe postavia Anthony Joshua a Daniel Dubois. Prečítajte si o tom viac.

Joshua 🆚 Dubois
Kurzy a tip

Fight cardLive stream

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Hodnotenie boxu Joshua vs. Dubois: 9/10

  • Termín: 21. september 2024, 21:00 hod.
  • Miesto: Wembley, Londýn, Veľká Británia
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Box: Joshua vs. Dubois – informácie, termín a miesto

Stane sa to v sobotu 21. septembra 2024 na londýnskom futbalovom štadióne Wembley. Boxerský galavečer, ktorý začne naberať na obrátkach už od 21:00 h, tak bude mať veľkolepú atmosféru a všetci veríme, že aj rovnako famózny priebeh s vyvrcholením, ako sa patrí.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si tento zápas s bonusom

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Informácie Anthony Joshua vs. Daniel Dubois
🥊 Súťaž: Box o titul IBF World Heavyweight
🗓️ Termín: 21. september 2024, 21:00 hod.
🌍 Miesto: Wembley Stadium, Londýn, GBR
▶️ Naživo: DAZN (PPV)

Analýza, kurzy a tip na box Anthony Joshua vs. Daniel Dubois (o titul IBF World Heavyweight)

Rodák z Watfordu, Anthony Joshua (34), má od dvojitej prehry s Oleksandrom Usykom skvelú formu. Vyhral štyri zápasy v rade. Postupne porail Jermaina Franklina, Roberta Heleniusa, Otta Wallina aj MMA hviezdu Francisa Ngannoua.

Zdá sa, že olympijský šampión z Londýna 2012 sa začal stopercentne sústrediť na to, aby vystúpal znova na vrchol. Ide tam postupnými krokmi a podľa informácií z jeho okruhu bude pripravený aj na tie najväčšie výzvy.

Boxer s ortodoxným postojom a obrovskou silou v rukách, patrí v súčasnosti možno medzi troch najlepších v ťažkej váhe na celom svete. Často mu však vyhadzujú na oči jeho prehry, čo nemá rád. Stále je to však jeden z marketingovo najúspešnejších športovcov na svete a s bilanciou 28 výhier, 3 prehry a 25 knokautami určite aj jeden z najlepších boxerov od éry Kličkovcov.

Anthony Joshua Porovnanie Daniel Dubois
34 rokov vek 26 rokov
28–3 bilancia 21–2
25–1 knokauty 20–2
198 cm výška 196 cm
208 cm dosah 198 cm
ortodoxný postoj ortodoxný

Daniel Dubois (26) je mladý "Dynamit", ktorý pochádza priamo z Londýna, a tak aj napriek veľkej Joshuovej popularite bude mať na Wembley možno prevahu svojich fanúšikov. Profesionálnemu boxu sa venuje od roku 2017 a odvtedy zaznamenal 21 výhier (20 knokautov) a iba 2 prehry. Aj on však vlani podľahol Oleksandrovi Usykovi v titulovom zápase o všetky svetové tituly v ťažkej váhe. Zatiaľ však iba raz.

Veľké mená zatiaľ Dubois na štíte nemá. Za posledné roky knokautoval boxerov ako Trevor Bryan, Kevine Lerena, Jarrel Miller a v júni tohto roka porazil v Rijáde Filip Hrgovića, vďaka čomu získal titul dočasného šampióna IBF v ťažkej váhe. Neskôr, po tom, čo sa Usyk tohto opasku vzdal, sa stal Dubois papierovo plnohodnotným šampiónom a teraz ho vlastné čaká prvá oficiálna obhajoba.

Podobne ako Joshua, aj Dubois boxuje s ortodoxným postojom. Je podobne vysoký, no má asi o 10 centimetrov kratší dosah, čo niekedy môže byť silným faktorom. Avšak podľa všetkého to tento mladý chlapec dokáže vyvážiť pohyblivosťou.

Náš tip: Joshua zvíťazí (kurz 1,23sipka Stavte si v Tipsporte

  • Kurzy v stávkových kanceláriách sú pomerne jasne na strane Joshuu. Bookmakeri v Tipsporte dali na Duboisa kurz až 4,60. Ak by to niekomu vyšlo, príde si na peknú výhru, no zdá sa to byť menej pravdepodobné nie len papierovo.
  • A.J. je skúsenejší, silnejší, má dlhší dosah paží a za posledné dva roky odviedol na sebe veľmi veľa tvrdej práce. Nenecháva nič na náhodu, mláti súperov hlava-nehlava a rozdáva knokauty. To platí aj o Duboisovi, no myslíme si, že tentokrát mladík narazí. Môže to však byť veľmi atraktívny zápas.
Tipsport kurzy: Joshua vs. Dubois
Joshua 1 (1,23) ⭐ Remíza X (20,40) Dubois 2 (4,60)

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Fight card (undercard) Joshua vs. Dubois: program, zápasy a výsledky

Karta tohto podujatia na Wembley je skutočne nabitá. Okrem hlavného zápasu o titul IBF v ťažkej váhe medzi Anthonym Joshuom a Danielom Duboisom sa bude bojovať aj o ďalšie opasky.

Tyler Denny a Hamzah Sheeraz sa pobijú o európsky titul EBU v strednej váhe. Anthony Cacace a Josh Warrington budú v super featherweight boxovať o svetové opasky IBF aj IBO. No a dočasný titul svetového šampióna WBO v poloťažkej váhe bude v stávke v súboji medzi Joshuom Buatsim a Willym Hutchinsonom.

Kompletný program zápasov a po skončení turnaja aj výsledkov nájdete v tejto tabuľke nižšie: Natipujte si to všetko v Tipsporte s bonusom 20 € sipka

Fight card
Joshua vs. Dubois
Daniel Dubois vs. Anthony Joshua Heavyweight
🏆 IBF World
Liam Smith vs. Josh Kelly Middleweight
Tyler Denny vs. Hamzah Sheeraz Middleweight
🏆 EBU European
Anthony Cacace vs. Josh Warrington Super Featherweight
🏆 IBF World
🏆 IBO World
Joshua Buatsi vs. Willy Hutchinson Light Heavyweight
🏆 WBO Interim World
Mark Chamberlain vs. Josh Padley Lightweight

Video: Konflikt Joshua vs. Dubois – vyhrotený zápas v boxe

Už dávno pred zápasom bolo jasné, že títo dvaja britskí boxeri sa nemajú veľmi v láske. Možno preto, že Joshua je tradične trochu prchký. Možno cíti v mladom a zdravo drzom Duboisovi hrozbu a konkurenta, ktorý by ho raz na Ostrovoch mohol nahradiť.

Každopádne, ich stretnutie počas rozhovoru pre Sky Sports sa 28. júna skončilo veľmi kontroverzne. Oboch borcov musela upokojiť aj odviesť od seba až ochranka. Takto sa robí "hype"!

Ako a kde sledovať naživo box Joshua vs. Dubois: PPV LIVE stream online a možno aj TV priamy prenos

Podujatie bude opäť vysielať známa globálna PPV (pay-per-view) platforma DAZN, kde si to celé môžete pozrieť za jednorazový poplatok. Zatiaľ nemáme potvrdené informácie o televíznom priamom prenose na našom území, no stále čakáme, či sa to nezmení.

Rôzne bojové športy často vysielajú v livestreamoch aj stávkové kancelárie, no nie vždy sa to týka veľký boxerských zápasov. Ani v tomto smere zatiaľ nevieme viac, no odporúčame sledovať ponuku športových prenosov, ktorú má Tipsport. Ak by ste tam aj stream nenašli, už teraz si môžete vsadiť na jednotlivé zápasy. Každý nový zákazník teraz navyše za registráciu v Tipsporte dostane kredit v hodnote 20 € zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční box Anthony Joshua vs. Daniel Dubois?

Súboj o svetový titul IBF v ťažkej váhe medzi Anthonym Joshuom a Danielom Duboisom sa koná v sobotu 21. septembra 2024 na štadióne Wembley v Londýne.

2️⃣ Kde sa dá sledovať box Joshua vs. Dubois naživo?

Zápas v boxe Joshua vs. Dubois môžete sledovať naživo prostredníctvom PPV streamovacej služby a ešte stále sa môže objaviť aj priamy prenos v televízii či na inej platforme. Aktuálne informácie nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Fury vs Usyk 2 box

Odveta medzi Usykom a Furym o titul svetového šampióna v boxe už pozná dátum

Odvetný zápas Fury vs. Usyk oficiálne potvrdený na 21. decembra 2024 v Rijáde: Sledujte naživo cez DAZN (PPV). Kto získa titul najlepšieho...