Čo tipovať na boxerský zápas Diaz vs. Masvidal

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Nate Diaz a Jorge Masvidal sa opäť stretnú v súboji, tentokrát však namiesto oktagonu vkročia do boxerského ringu. Tento dlho očakávaný zápas prináša nový rozmer ich rivality, kde sa miesto kopov a grapplingu rozhodne o víťazovi tvrdými päsťami v boxerských rukaviciach.

Diaz vs Masvidal v boxe Foto: Kaelin Mendez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Box: Diaz vs. Masvidal 2 – dátum, miesto, informácie

Tento zápas, naplánovaný na 7. júla 2024 v Honda Center v Anaheime, začne o 3:00 ráno nášho času. Diaz a Masvidal sa pokúsia definitívne uzavrieť svoju rivalitu v boxerskom súboji a to prinesie niekoľko zaujímavých stávkových príležitostí.

sipka Kliknite sem a stavte si na zápas Diaz vs. Masvidal s bonusom

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Okrem hlavného zápasu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na bohatú undercard s ďalšími napínavými zápasmi. Zápas bude dostupný na platforme Fanmio, kde si môžete zakúpiť prístup a sledovať všetku akciu naživo.

PREVIEW Diaz vs. Masvidal 2 (BOX)
🗓️ Termín: 7. júl 2024, 03:00 hod.
🌎 Miesto: Honda Center, Anaheim, USA
▶️ Livestream: FANMIO / DAZN / PPV.com

Box: Nate Diaz vs. Jorgé Masvidal - analýza, kurzy a tipy

Blížiaci sa zápas medzi Nateom Diazom a Jorgeom Masvidalom sľubuje byť jedným z najzaujímavejších boxerských duelov roka. Nate Diaz, známy svojou nezlomnou vôľou a excelentnou kondíciou, sa bude snažiť využiť svoje boxerské schopnosti a vytrvalosť.

Jorgé Masvidal je skúsenejší striker, ktorý určite využije svoje bohaté skúsenosti. Aj keď sa ich predchádzajúci súboj v MMA neskončil knockoutom – zápas bol zastavený doktorom a Masvidal tak zvíťazil na TKO. Je otázne, či sa mu teraz niečo podobné podarí aj v boxerskom ringu.

Pozrime sa teraz na niektoré zaujímavé Fortuna kurzy a stávkové príležitosti na tento zápas. Vybrali sme niekoľko tipov, ktoré za nás majú najväčší potenciál padnúť vzhľadom na to ako vnímame, že zápas dopadne.

sipka Náš hlavný článok o zápase Diaz vs. Masvidal v boxe nájdete tu.

Fortuna kurzy na zápas Diaz vs. Masvidal 2 (BOX)
Výsledok zápasu: Kurz: Dôvod:
Víťazstvo Masvidala 1,36 Diaza už raz porazil v oktagone UFC a v boxerskom ringu by to mal takisto zvládnuť.
Počet zahájených kôl - Viac ako 8.5 1,33 Diaz je známy svojou výdržou a schopnosťou absorbovať údery. Očakávame, že zápas pôjde do neskorých kôl.
Zápas skončí na body alebo tech. rozhodnutím 1,44 Pravdepodobnosť, že zápas skončí na body alebo technickým rozhodnutím, je za nás vysoká.
Masvidal vyhrá na body alebo tech. rozhodnutím 2,10 Ak veríme vo víťazstvo Masvidala a výdrž Diaza, dáva viac než zmysel staviť na vyšší kurz a víťazstvo Masvidala na body.
Stavte si na tomto odkaze!

Nezabúdajte na pravidlá zodpovednej hry. Tipovanie športových udalostí nesie so sebou riziko finančných strát. Pred uzatvorením stávok si dôkladne preštudujte dostupné informácie a analyzujte svoje možnosti. Vždy tipujte zodpovedne a nikdy nevsádzajte viac, než si môžete dovoliť prehrať. Ak máte pocit, že máte problém s hazardom, vyhľadajte odbornú pomoc.

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Ako sledovať boxerský zápas Diaz vs. Masvidal naživo: LIVE stream, PPV na FANMIO

Hoci priamy prenos z tohto zápasu nie je k dispozícii v žiadnej športovej stávkovej kancelárii na Slovensku, môžete ho sledovať priamo prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) na platforme FANMIO a DAZN. Cena pre divákov na Slovensku je v hodnote 24,99 €, čo vám umožní vychutnať si tento boxerský duel pohodlne z domova.

Fanmio a DAZN sú platformy pre streamovanie živých podujatí a PPV (pay-per-view) prenosov, ktoré sa zameriavajú na bojové športy, ako je box, MMA a wrestling.

Stávková kancelária Fortuna síce neponúka livestream, ale ponúka širokú škálu stávkových možností vrátane víťazstva, počtu kôl a spôsobu ukončenia zápasu. Ak ste fanúšikom MMA a boxu, nezmeškajte šancu využiť tieto stávkové príležitosti na jednom z najzaujímavejších súbojov roka!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika a získaj 30 free spinov - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Čepo vs. Kartal na Oktagone 59

Oktagon 59: Vlasto Čepo je zranený, proti rakúskemu šampiónovi Kartalovi nenastúpi

Zápas Vlasto Čepo vs. Erhan Kartal na Oktagon 59 napokon nebude. Slovenský bojovník odstúpil kvôli problémom s lakťom a kľúčovou kosťou.