Jake Paul v ringu opäť zvíťazil, knokautoval aj nebezpečného Mika Perryho

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V júli malo pôvodne dôjsť k súboju medzi Jakeom Paulom a legendárnym Mikeom Tysonom, no zápas bol kvôli Tysonovmu zraneniu odložený. Ako alternatívu však fanúšikovia boxu dostali stretnutie medzi Jakeom Paulom a bývalým UFC bojovníkom a súčasnou hviezdou BKFC v boxe bez rukavíc, Mikeom Perrym.

Jake Paul vs. Mike Perry
Výsledky
LIVE stream

Jake Paul vs Mike Perry v boxe Foto: Profimedia

Hodnotenie boxerského zápasu Jake Paul vs. Mike Perry: 8,5/10

  • Termín: Nedeľa, 21. júla 2024, 3:00 hod.
  • Miesto: Amalie Arena, Tampa, Florida, USA
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Box: Jake Paul vs. Mike Perry – dátum, miesto, čas, informácie

Jake Paul, americký youtuber a boxer, sa stretne s bývalým UFC bojovníkom Mikeom Perrym v ringu. Tento zápas sa koná ako náhrada za odložený zápas s Mikeom Tysonom. Súboj sa uskutoční 21. júla o 3:00 h nášho času a bude hlavným zápasom udalosti "Fear No Man" vysielanej na globálnej PPV platforme DAZN.

sipka Kliknite sem a stavte si na zápas Paul vs. Perry s bonusom bez rizika

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Jake Paul vs. Mike Perry (Fear No Man)
🥊️ Disciplína: Profesionálny box (cruiserweight)
🗓️ Termín: 21. júla 2024, 03:00 hod.
🌎 Miesto: Amalie Arena, Tampa, Florida, USA
▶️ Livestream: DAZN PPV

Jake Paul vs Mike Tyson: Box na Netflixe odložený

Pôvodný plán Jakea Paula na zápas s legendárnym Mikeom Tysonom bol jedným z najočakávanejších zápasov v boxerskom svete tohto roka. Tento súboj, ktorý mal byť vysielaný na Netflixe, pritiahol obrovskú pozornosť fanúšikov z celého sveta.

Jake Paul mal šancu postaviť sa proti jednému z najväčších mien v histórii boxu. Bohužiaľ, kvôli zraneniu Mikea Tysona bol tento zápas odložený na neskorší dátum v roku 2024.

Napriek tejto nepríjemnej situácii Jake Paul nezostal nečinný. Rozhodnutý udržať si formu a popularitu medzi fanúšikmi prijal výzvu od Mikea Perryho. Tento zápas bude skvelou príležitosťou pre Paula preukázať svoje schopnosti a pripravenosť.

Jake Paul vs. Mike Perry: Kurzy, analýza, tip na víťaza

Jake Paul (26) je jedným z najznámejších mien v súčasnom svete boxu, najmä vďaka jeho prechodu z youtuberskej kariéry k profesionálnemu boxu. Paul má na svojom konte niekoľko výrazných výhier, vrátane knokautov proti Benovi Askrenovi a Tyronovi Woodleymu a prekvapivým víťazstvom nad Andersonom Silvom.

Jedinú prehru zaznamenal proti profesionálnemu boxerovi Tommymu Furymu vo februári 2023, no vrátil sa víťazstvom nad UFC fighterom Nateom Diazom v auguste toho istého roka. Paul je známy svojím agresívnym štýlom a vynikajúcou kondíciou, čo z neho robí stále nebezpečnejšieho súpera.

Jake Paul Porovnanie Mike Perry
27 vek 32
9–1 (box)
bilancia 14–8 (UFC)
5–0 (BKFC)
6–0 KO/TKO 11–1 (UFC)
185 cm výška 178 cm
195 cm dosah 180 cm
orthodox postoj orthodox

Mike Perry (32), bývalý UFC bojovník, je známy svojou tvrdosťou a nekompromisným štýlom boja. Perry má za sebou 14 víťazstiev v MMA, z toho 11 knokautov, čo svedčí o jeho sile. Prechod do profesionálneho boxu je pre neho novou výzvou, no jeho skúsenosti z MMA a agresívny štýl môžu byť cenné aj v boxerskom v ringu.

Okrem toho je tvárou organizácie BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship). BKFC je známa svojím surovým a autentickým prístupom k bojovým športom, kde sa bojovníci stretávajú bez rukavíc v ringu s minimálnou ochranou. Táto organizácia získava na popularite a Perryho úspechy v BKFC dokazujú jeho tvrdosť a schopnosť zvládnuť náročné a bolestivé situácie.

Náš tip: Jake Paul zvíťazí (kurz 1,36) sipka Stavte si vo Fortune

  • Hoci Mike Perry má značné skúsenosti na poli bojových športov a jeho agresivita môže byť nebezpečná, Jake Paul a jeho fyzické prednosti (výška, dosah, vek) mu dávajú výhodu. Okrem toho, Paulova motivácia po odklade zápasu s Tysonom môže byť kľúčová, keďže bude chcieť dokázať svoju špičkovú pripravenosť a udržať si popularitu. Tipujeme ďalšie víťazstvo Paula na body.
Fortuna kurzy: Jake Paul vs. Mike Perry
Jake Paul 1 (1,36) ⭐ Remíza X (17,00) Mike Perry 2 (3,15)

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Paul vs. Perry (Fear No Man) – undercard (fight card), účastníci, program a výsledky

S blížiacim sa zápasom medzi Jakeom Paulom a Mikeom Perrym rástlo napätie v boxerskej komunite. Tento očakávaný duel bol hlavnou udalosťou podujatia "Fear No Man" na platforme DAZN. Fanúšikovia sa mohli tešiť nielen na hlavný zápas, ale aj na množstvo zaujímavých súbojov v rámci undercard, ktoré sľubovali nezabudnuteľný večer plný akcie.

Amanda Serrano, jedna z najlepších ženských boxeriek na svete, knokautovala Stevie Morgan. Ďalším atraktívnym súbojom bol zápas medzi Juliom Cesarom Chavezom Jr. a Uriahom Hallom. Chavez ho vyhral na body.

sipka Tipujte svetový box vo Fortune

Paul vs. Perry – Fear No Man: Undercard
Main event
Jake Paul (TKO) 6/8 Mike Perry Cruiserweight
Main card
Amanda Serrano (TKO) 2/10 Stevie Morgan Featherweight (w)
Tony Aguilar 6/6 Corey Marksman (BODY) Lightweight
Ashton Sylve (KO) 6/10 Lucas Bahdi Lightweight
Julio Cesar Chavez Jr. (BODY) 6/6 Uriah Hall Cruiserweight
Shadasia Green (BODY) 8/8 Natasha Spence Super Middleweight (w)
Angel Barrientes (BODY) 6/6 Edwin Rodriguez Super Bantamweight
Ariel Perez (KO) 3/4 Dane Guerrero Light Heavyweight
Alexis Chaparro (KO) 2/6 Kevin Hill Middleweight

Ako sledovať zápas Jake Paul vs Mike Perry (Fear No Man): LIVE stream na DAZN PPV

Zápas medzi Jakeom Paulom a Mikeom Perrym, ktorý je hlavnou udalosťou podujatia "Fear No Man," si môžete pozrieť prostredníctvom oficiálneho PPV na platforme DAZN. DAZN je globálna športová streamingová služba, ktorá ponúka vysoko kvalitné živé prenosy z najväčších športových udalostí.

Bohužiaľ, slovenské stávkové kancelárie livestream zadarmo pre svojich zákazníkov z tohto podujatia s najväčšou pravdepodobnosťou neprinesú. Predzápasové kurzy však už teraz má v ponuka Fortuna a zrejme nebude jediná. Tešiť sa podľa všetkého môžete aj na vypísané live stávky v priebehu zápasu.

Nezmeškajte túto výnimočnú udalosť a pripravte sa na nezabudnuteľný večer plný akcie. Sledujte, ako sa Jake Paul a Mike Perry stretnú v ringu na DAZN, a stavte si na zápas vo Fortune, ktorá teraz kaýdého novému zákazníkovi daruje prvú stávku bez rizika a free spiny do online kasína k tomu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná zápas Jake Paul vs. Mike Perry?

Zápas medzi Jakeom Paulom a Mikeom Perrym sa uskutoční 21. júla 2024 o 3:00 hod. nášho času v Amalie Aréne v Tampe na Floride, USA.

2️⃣ Ako môžem sledovať zápas Jake Paul vs. Mike Perry naživo?

Zápas si môžete pozrieť prostredníctvom oficiálneho PPV na platforme DAZN, ktorá ponúka vysokokvalitné živé prenosy z najväčších športových udalostí po celom svete.

3️⃣ Ponúka Fortuna TV livestream zo zápasu Jake Paul vs. Mike Perry?

Bohužiaľ, Fortuna TV ani žiadne iná slovenská stávková spoločnosť nebude mať k tejto udalosti livestream. Napriek tomu môžete využiť kurzovú ponuku Fortuny a staviť si na hlavný zápas medzi Jakeom Paulom a Mikeom Perrym.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...