Nate Diaz a Jorgé Masvidal si to opäť rozdajú v boxerskom ringu

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Nate Diaz a Jorge Masvidal, dvaja z najkontroverznejších a najpopulárnejších bojovníkov MMA, sa 6. júla v Anaheime v Kalifornii stretnú v boxerskom zápase, aby si to rozdali a konečne zistili, kto z nich je väčší "gangster". Prečítajte si našu analýzu a tip na víťaza a zistite, ako sledovať túto udalosť naživo.

🥊 DIAZ vs. MASVIDAL 2 🥊
INFORMÁCIEUNDERCARD
LIVESTREAM

Diaz vs. Masvidal v boxe Foto: ČTK / AP / Jason Silva

Hodnotenie udalosti Diaz vs. Masvidal 2: 9/10

  • Dátum: sobota 6. júla 2024
  • Miesto: Honda Centre, Anaheim, USA
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Nate Diaz vs. Jorgé Masvidal v boxerskom zápase: Dátum, miesto a čas

Dvaja legendárni bojovníci MMA, Nate Diaz a Jorge Masvidal, sa 6. júla 2024 v Honda Centre v Anaheime stretnú vo vzájomnom zápase v ringu. Bude to ich druhá konfrontácia, tentokrát však vymenia MMA rukavice za boxerské.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na box Diaz vs. Masvidal bez rizika!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Presný čas začatia zápasu zatiaľ nie je známy, ale očakáva sa, že hlavný zápas sa uskutoční neskôr večer, v našich končinách teda v skorých ranných hodinách. Čítajte ďalej a nájdite podrobnejšiu analýzu, tipy na stávky a ďalšie informácie v článku.

PREVIEW DIAZ vs. MASVIDAL 2: LAST MAN STANDING
🥊️ Disciplína: Profesionálny box (Light heavyweight)
🗓️ Termín: 6. júla 2024
🌎 Miesto: Honda Centre, Anaheim, USA
▶️ Livestream: FANMIO UK

Diaz vs. Masvidal 2: Boxerská odveta mení dátum a miesto

Súboj MMA fighterov, Nathana Diaza a Jorgého Masvidala, sa presunul! Pôvodne plánovaný na 1. júna v Kia Forum v Inglewoode v Kalifornii sa nakoniec posunie na 6. júla do Honda Centre v Anaheime. Zápas v desiatich kolách prebehne v boxerskej light heavyweight kategórii (79 kg).

Pôvodný termín kolidoval s inými veľkými bojovými eventami ako UFC 302: Makhachev vs. Poirier a organizátori sa rozhodli zápas preložiť. Pred samotným zápasom sa obaja bojovníci vydali na spoločné turné s názvom "The Baddest Tour", ktoré zahŕňalo tlačové konferencie vo viacerých amerických mestách.

Pozrime sa teraz bližšie na oboch bojovníkov a skúsme zanalyzovať, kto by z tohto boxerského zápasu mohol odísť ako víťaz.

Diaz vs. Masvidal 2: Analýza, stávky a kurzy

Dvaja rivali z UFC, Nate Diaz a Jorge Masvidal, sa opäť stretnú, aby si to rozdali, tentokrát v boxerskom ringu. V roku 2019 sa títo dvaja bojovníci stretli v MMA zápase na UFC 244, v ktorom Masvidal zvíťazil TKO v treťom kole a získal titul BMF. Diaza vtedy stopol doktor, ktorému sa nepozdávala jeho tržná rana. Odvtedy sa medzi nimi vyostrila rivalita a tento boxerský zápas je pre nich šancou, aby vyriešili staré spory.

Nate Diaz (39), americký bojovník MMA s bilanciou 21–13, je známy svojim neúnavným bojovým duchom a nepredvídateľným štýlom. Vďaka tejto povahe sa stal jedným z najpopulárnejších bojovníkov v UFC. Diváci ho milujú pre jeho odvážny prístup a ochotu ísť do rizika.

Diaz sa preslávil víťazstvami nad hviezdami ako Conor McGregor či Anthony Pettis a stal sa počas svojej kariéry ikonou MMA. V boxe má Diaz zatiaľ na konte len jeden profesionálny zápas, v ktorom minulý rok prehral s youtuberom Jakeom Paulom.

NATE DIAZ POROVNANIE JORGE MASVIDAL
39 VEK 39
MMA: 21–13
BOX: 0–1
BILANCIA MMA: 35–17
BOX: 1–0
5–2 KO/TKO: 16–2
182 cm VÝŠKA 180 cm
193 cm DOSAH 188 cm
79 kg VÁHA 79 kg

Jorge Masvidal (39), americký fighter MMA s bilanciou 35–17, prezývaný "Gamebred", je známy svojou tvrdosťou, knockoutovou silou a uličným štýlom boja. Drží rekord UFC v najrýchlejšom KO v histórii (5 sekúnd).

Masvidal je typ bojovníka, ktorý sa nebojí nikoho a vždy ide do boja s cieľom ukončiť ho pred limitom. V MMA má Masvidal za sebou úspešnú kariéru, vrátane víťazstva nad Natom Diazom v roku 2019. V boxe má iba jedno víťazstvo ešte z roku 2009.

Nate Diaz má nepredvídateľný štýl boja a striking. Jeho povestná "Stockton slap" už prekvapila nejedného súpera, vrátane šampióna Leona Edwardsa v ich vzájomnom zápase. V boxe môže Diaz využiť svoju nepredvídateľnosť a zasiahnuť Masvidala v nečakanom momente.

Masvidal je však považovaný za technicky vyspelejšieho boxera ako Diaz. Vyniká v kombináciách úderov, práci nôh a pohybe v ringu. Diaz je síce nepredvídateľný a má silný úder, no jeho technika nie je taká rafinovaná.

NÁŠ TIP: Masvidal zvíťazí (kurz 1,40) sipka Stavte si vo Fortune!

  • Masvidalova technická zdatnosť, sila a skúsenosti mu dávajú značnú výhodu v tomto zápase. Diaz je síce neúnavný a nepredvídateľný, no tieto vlastnosti mu nemusia stačiť na to, aby porazil Masvidala v boxerskom ringu. Nate Diaz bol vo svojej kariére knokautovaný iba raz, ešte v roku 2013. Tipujeme, že Masvidal zvíťazí na body
FORTUNA KURZY: DIAZ vs. MASVIDAL 2
DIAZ 1 (3,00) REMÍZA X (17,00) MASVIDAL 2 (1,40)

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

BOX – Masvidal vs. Diaz 2: Fight card, program, zápasy

Udalosť Diaz vs. Masvidal 2 sa nakoniec nekoná 1. júna 2024 v Kia Forum v Inglewoode v Kalifornii. Z dôvodu zmien v programe kvôli krytiu sa s UFC 302: Makhachev vs. Poirier, sa zápas presúva na 6. júla 2024 a uskutoční sa v Honda Center v Anaheime v Kalifornii.

Všetky ostatné informácie ohľadom undercard, ktoré zatiaľ máme ostávajú nezmenené. Fanúšikovia sa tak 6. júla 2024 môžu tešiť na napínavý večer plný bojových športov s hlavným zápasom Diaz vs. Masvidal 2 a s ďalšími skvelými súbojmi.

DIAZ vs. MASVIDAL 2
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main event
Light heavyweight (79 kg) Nate Diaz vs. Jorge Masvidal
Undercard
Super middleweight (76 kg) Daniel Jacobs vs. Shane Mosley Jr.
Light heavyweight (79 kg) Anthony Pettis vs. Chris Avila
Lightweight (61 kg) Sean Garcia vs. Amado Vargas
Lightweight (61 kg) Devin Cushing vs. Manny Correa
Welterweight (69 kg) Alan Sanchez vs. Luis Lopez
Super middleweight (76 kg) Kenneth Lopez vs. Andres Martinez
Welterweight (69 kg) Jose Aguayo vs. Bryce Logan
Heavyweight (91 kg) Steven Dunn vs. Gabriel Aguilar Costa
Super lightweight (63,5 kg) Luciano Ramos vs. Dan Hernandez

Kde sledovať naživo Diaz vs. Masvidal 2: Livestream, TV prenos, PPV

Zápas Diaz vs. Masvidal 2, ktorý sa uskutoční 6. júla 2024 v Honda Center v Anaheime v Kalifornii, budete môcť sledovať naživo prostredníctvom oficiálneho PPV na platforme FANMIO UK. Cena oficiálneho PPV sa pohybuje od 74,99 €.

V súčasnosti nie je známe, či toto podujatie odvysielajú aj slovenské športové kanály. Rovnako nie je jasné, či bude dostupný livestream na platforme Voyo alebo Fortuna TV.

V prípade, že sa objaví akýkoľvek slovenský livestream, túto informáciu aktualizujeme. Ak sa chcete na tento napínavý boxerský súboj naladiť už teraz, môžete si naňho staviť napr. vo sipka Fortune.

Stávková kancelária Fortuna navyše k príležitosti Majstrovstiev sveta v hokeji ohlásila navýšený vstupný bonus v podobe stávky bez rizika až do výšky 70 €! Vyskúšajte svoje šťastie a podporte svojho favorita!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 70 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 70 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 70 € stávku bez rizika a sleduj LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 70 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆