Odveta medzi Usykom a Furym o titul svetového šampióna v boxe už pozná dátum

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Po nezabudnuteľnom prvom zápase medzi Tysonom Furym a Oleksandrom Usykom, ktorý sa skončil rozhodnutím v prospech Ukrajinca, sa obaja boxerskí giganti znova stretnú v ringu. Odveta je naplánovaná na 21. december 2024 a miestom konania bude opäť Kingdom Aréna v Rijáde, v Saudskej Arábii.

👑 Fury vs. Usyk 2 👑
Undercard (fight card)
LIVE stream

Fury vs Usyk 2 box Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Fury vs. Usyk 2: 9,5/10

  • Termín: 21. december 2024
  • Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Zápas Fury vs. Usyk 2: Dátum, miesto, informácie o odvete

Po prvom zápase, ktorý sa konal 18. mája 2024, bolo jasné, že odveta je nevyhnutná. Oleksandr Usyk si vtedy po vyrovnanom 12-kolovom boji a rozhodnutí na body udržal svoje tituly, z čoho Tyson Fury nebol nadšený.

sipka Stavte si na box Fury vs. Usyk 2 s bonusom bez rizika!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Fury mal v zmluve klauzulu o odvete a hneď po zápase vyhlásil, že si zaslúži druhú šancu, s čím Usyk súhlasil. No a 21. decembra sa teda opäť stretnú na rovnakom mieste v Kingdom Aréne v Rijáde, v Saudskej Arábii.

Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk 2
🥊️ Hlavný zápas: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk
🗓️ Termín: 21. december 2024
🌍 Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
▶️ Naživo: DAZN (PPV)

Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk 2 – kurzy, analýza, porovnanie, tip na víťaza

Prvý zápas medzi Furym a Usykom ukázal, že obaja boxeri sú na vrchole svojich schopností. Tyson Fury využíval svoju výšku a dosah, aby držal Usyka na dištanc, zatiaľ čo Oleksandr Usyk preukázal svoju rýchlosť a technickú zdatnosť. Fury sa po zápase hneval na rozhodcov, ale Usykova prevaha v záverečných kolách bola zrejmá.

Do odvety chce ísť Tyson Fury s odhodlaním napraviť svoju reputáciu a dokázať, že je stále najlepším boxerom sveta. Usyk, na druhej strane, bude chcieť potvrdiť svoju dominanciu a udržať si všetky tituly. Tento zápas bude bez pochýb ďalšou bitkou súčasných Titanov boxu.

Tyson Fury 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Porovnanie Oleksandr Usyk 🇺🇦
36 Vek 37
34–1–1 Bilancia 22–0
24 KO 14
206 cm
Výška 191 cm
216 cm Dosah 198 cm
orthodox Postoj southpaw

Náš tip: Usyk opäť zvíťazí (kurz 1,53) sipka Stavte si vo Fortune

  • Oleksandr Usyk preukázal v prvom zápase vynikajúcu technickú zručnosť a rýchlosť, čo mu umožnilo držať krok a prekonávať Furyho výhodu v dosahu. Schopnosť kombinovať pohyby a presné údery je jedným z kľúčových faktorov jeho úspechu. V prvom zápase sa ukázalo, že dokáže byť aktívny a efektívny až do posledného kola, čo môže byť proti Furymu ten rozhodujúci aspekt.
Fortuna kurzy: Fury vs. Usyk 2
Usyk Oleksandr 1 (1,53) ⭐ Remíza X (17,00) Fury Tyson 2 (2,50)

Usyk vs. Fury undercard: Fight card, zápasy, program

Odveta medzi Oleksandrom Usykom a Tysonom Furym, naplánovaná na 21. decembra 2024, bude opäť historickou udalosťou. Usyk, ktorý vyhral prvý zápas na body po "split decision", bude obhajovať svoje nespochybniteľné tituly v ťažkej váhe. Okrem hlavného zápasu bude na divákov čakať i atraktívna undercard so špičkovými boxermi. Tá aktuálne ešte nie je hotová.

Turki Alalshikh, predseda Saudskoarabského úradu pre zábavu, plánuje zostaviť kartu aj podľa výsledkov zápasov Anthony Joshua vs. Daniel Dubois (21. september 2024) a Dmitry Bivol vs. Artur Beterbiev (12. október 2024). Po týchto dôležitých zápasoch bude oznámený kompletný zoznam zápasov pre galavečer Usyk vs. Fury 2.

Kde sledovať odvetu Fury vs. Usyk naživo: LIVE stream na DAZN (PPV)

Naisto vieme, že živý prenos zápasu bude opäť dostupný prostredníctvom platformy DAZN, ktorá ponúka PPV (pay-per-view) prenos. Májový duel bol vysielaný takisto na TNT Sports Box Office a ďalších zahraničných televíznych kanáloch. Slovenské TV stanice neponúkli priamy prenos z ich prvého zápasu a neočakávame, že by to bolo inak ani v decembrovej odvete.

Rovnako sa zápas s najväčšou pravdepodobnosťou neobjaví v ponuke livestreamov žiadnej slovenskej stávkovej kancelárie. Ak si však chcete na tento duel staviť, môžete si pozrieť stávkové príležitosti vo Fortune. Tá má na tento zápas vypísané kurzy už dnes.

Zaregistrujte sa vo Fortune a využite bonusovú stávku bez rizika v hodnote až 30 €. Odveta medzi Usykom a Furym sľubuje opäť vzrušujúci súboj dvoch elitných boxerov, ktorých štýly sa dokonale dopĺňajú. Tento zápas určite pritiahne pozornosť celého sveta a môže byť jednou z najväčších udalostí v boxerskej histórii.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika a získaj 30 free spinov - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční odveta Fury vs. Usyk 2?

Odveta medzi Tysonom Furym a Oleksandrom Usykom je potvrdená a naplánovaná na 21. decembra 2024. Zápas sa bude konať v Kingdom Aréne v Rijáde, v Saudskej Arábii.

2️⃣ Ako sledovať box Fury vs. Usyk 2 naživo?

Zápas bude možné sledovať naživo prostredníctvom platformy DAZN, ktorá ponúka prenos formou PPV (pay-per-view). Podobne ako pri ich prvom zápase, sa očakáva, že slovenské televízne kanály nebudú vysielať tento duel. Livestream taktiež s najväčšou pravdepodobnosťou nenájdete ani v ponuke slovenských stávkových kancelárií.

3️⃣ Je Usyk najlepší boxer na svete?

Oleksandr Usyk je považovaný za jedného z najlepších boxerov súčasnosti, najmä po jeho víťazstve nad Tysonom Furym v prvom zápase, kde uspel v tesnom boji na body a ostal stále neporazený. Usykova technická zručnosť, rýchlosť a vytrvalosť z neho robia silného súpera, a jeho schopnosti potvrdzuje aj to, že víťazstvom nad Furym zjednotil všetky tituly v ťažkej váhe prvýkrát od čias posledného "undisputed" šampióna Lennoxa Lewisa.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Valhalla Fighting bare knuckle box

Organizácia Valhalla Fighting: Bare knuckle boxing, zápasníci, info

Vstúpte do sveta Valhalla Fighting – drsný box bez rukavíc na európskej scéne. Sledujte zápasy a zažite autentický bojový šport naživo! ✊