Clash of the Stars 8: informácie, zápasy a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Clash of the Stars sa vrátilo tentokrát do známej Ostrava Arény vo Vítkoviciach. Hlavným ťahákom večera bol napínavý súboj medzi dvoma šampiónmi – Filipom Grznárom a Jakubom Križanom, ktorí sa pobili o titul v strednej váhe.

🏅KOMPLETNÉ VÝSLEDKY🏅
INFORMÁCIEKURZY
VSTUPENKYLIVESTREAM
🇨🇿 ČESKÁ VERZE PRO CZ FANOUŠKY 🇨🇿

Tipujte Clash of the Stars 8 vo Fortune! Foto: Fortuna

Hodnotenie turnaja Clash of the Stars 8: 8/10

  • Dátum: Sobota, 22. júna 2024, 17:30 hod.
  • Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava, ČR
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Clash of the Stars 8: Dátum, informácie, čas a miesto konania

Clash of the Stars 8 sa uskutoční 22. júna 2024 v Ostravar Aréne vo Vítkoviciach, so začiatok udalosti o 17:30 hod. Tento moderný a priestranný štadión je pripravený hostiť tisíce fanúšikov, ktorí prídu podporiť svojich obľúbených bojovníkov a užiť si nezabudnuteľný večer plný adrenalínu.

sipka Kliknite sem a stavte si na Clash of the Stars 8 bez rizika!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Hlavným ťahákom večera je dlho očakávaný súboj medzi Tomášom Križanom a vyzývateľom Filipom Grznárom, ktorý si verí na zisk opasku v dvoch váhových kategóriách.

PREVIEW CLASH OF THE STARS 8
🥊️ Hlavný zápas: Filip Grznár vs. Tomáš Križan (o titul)
🗓️ Termín: 22. júna 2024, 17:30 hod.
🌍 Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava, ČR
▶️ Naživo: PPV LIVE

Clash of the Stars 8: Filip Grznár vs. Tomáš Križan – kurzy, analýza, tip na víťaza

Clash of the Stars 8 prinesie súboj, na ktorý všetci fanúšikovia netrpezlivo čakajú – Filip Grznár sa stretne s Tomášom Križanom o titul v strednej váhe.

Filip Grznár je známy český bodybuilder a influencer, ktorý sa rozhodol vyskúšať si svoje schopnosti v MMA. Grznár sa rýchlo stal populárnym vďaka svojim tvrdým úderom, charizmatickým prejavom a veľkej sile. Jeho bojový štýl je agresívny a priamočiary, pričom sa často spolieha na svoju fyzickú dominanciu, aby získal prevahu nad súpermi.

Na Clash of the Stars 6 z októbra 2023 získal v súboji s Lukášom "Luktumom" Tůmom opasok v poloťažkej váhe a v najbližšom Clash of the Stars 8 má vysoké ambície – dokázať, že môže dominovať v dvoch váhových kategóriách. Preto sa rozhodol vyzvať aktuálneho šampióna tejto organizácie v strednej váhe.

Tomáš Križan, alias "Dynamo", známy slovenský youtuber a influencer, je osobnosťou, ktorá sa v posledných rokoch rýchlo dostala do popredia médií svojím charizmatickým prejavom a zábavným obsahom. Jeho úspech na sociálnych médiách mu otvoril dvere k rôznym príležitostiam a novým projektom, a jedným z nich je i účasť v súťaži Clash of the Stars.

Je tiež známy ako jeden z trojice komikov Naked Bananas. Jeho najväčším úspechom na poli bojových športov bol zisk titulu v strednej váhe na Clash of the Stars 5, kedy porazil v prvom kole Marka "Datla" Valáška. Teraz ho čaká jeho najväčšia výzva, keď bude obhajovať svoj titul proti silnému protivníkovi, akým Grznár bezpochyby je.

NÁŠ TIP: Križan zvíťazí (kurz 1,62) sipka Stavte si vo Fortune

  • Aj keď Grznár má viac skúseností v MMA, Križan pôsobí výrazne viac atleticky a je oveľa pohyblivejší. Ak sa Križan v zápase vyhne tvrdým úderom Grznára a bude sa sústrediť na obrannú stratégiu, môže mať šancu na víťazstvo na body. Navyše, vďaka svojej výdrži a taktickému prístupu má možnosť vyčerpať Grznára a prípadne ho knokautovať. Tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: KRIŽAN vs. GRZNÁR
KRIŽAN 1 (1,62) ⭐ GRZNÁR 2 (2,18)

Clash of the Stars 8: Účastníci, zápasy, program a výsledky

Clash of the Stars 8 prišlo s nabitým programom, ktorý sľuboval veľkolepý večer plný napätia, vzrušenia a adrenalínu. Podujatie sa uskutočnila v prestížnej Ostravar Aréne vo Vítkoviciach v Ostrave, čo je znakom narastajúcej popularity a významu kontroverznej, ale divácky obľúbenej organizácie Clash of the Stars.

Medzi najzaujímavejšie zápasy sa radil určite hlavný súboj o opasok v strednej váhe medzi obhajcom Tomášom Križanom a vyzývateľom Filipom Grznárom. V inom významnom zápase večera sme videli súboj podľa špeciálnych pravidiel: Václav "Baba Jaga" Mikulášek vs. Sandro Jandejsek.

Okrem týchto veľkých duelov sme si mohli užiť na súboje starých známych i úplne nových tvárí v Clashi. Napríklad Snejksa so spevákom z kapely Lunetic Martinom Kociánom, bývalého kandidáta na prezidenta SR Petra Kuťku, a mnoho ďalších.

CLASH OF THE STARS 8
ZÁPASY, ÚČASTNÍCI, PROGRAM, VÝSLEDKY
Main card
MMA (84 kg) 🏆 Tomáš "Dynamo" Križan (TKO) 1.kolo Filip Grznár (zranenie)
Underground (61 kg) Michaela "Miss Problem" Dostálová 2.kolo Hana "KrutoHanka" Gelnarová (TKO)
MMA (93 kg) Patrik "Žralok" Hübner 2.kolo Marek "Datel" Valášek (SUB)
Box/Kickbox/MMA (93 kg) Václav "Baba Jaga" Mikulášek (diskval.) 2.kolo Sandro Jandejsek
MMA (120 kg) Karlos Benda (TKO) 1.kolo Radek "Taxi kar" Blažek
Box (84 kg) Martin Kocián (TKO) 1.kolo Pavel "Snejks" Měsíček
MMA (Open) Miroslav "Fayne" Loner (SUB) 1.kolo Tadeáš "Gangstaboy" Veselý
MMA (110 kg) Peter "Kobra" Kuťka 1.kolo Damir "Chorvát" Vukelić (TKO)
Box (77 kg) Tomáš Podhorný (TKO) 1.kolo Dan Bayer (zranenie)
MMA (Open) Jiří "Novby" Bláha (TKO) 1.kolo Stanislav Lukeš
MMA (77 kg) Jiří Juřička (TKO)
1.kolo Samir Margina
MMA (1 vs 2) Jan Michálek (SUB) vs. Lukáš "Bukys" Bukovaz
Patrik "Corleone" Horváth
Free Prelims (YouTube)
MMA (Open) Christian Nathan Dzaba 1.kolo Jiří "Chára" Charizian (TKO)
MMA (100 kg) Lukáš "Huhu" Procházka 1.kolo Jan Rybka (SUB)

Clash of the Stars 8 "Tiskovka": Ako vyzerala úvodná tlačová konferencia?

Tlačová konferencia k ôsmemu ročníku Clash of the Stars, ktorá sa uskutočnila 6. mája 2024 v pražskom klube Duplex, opäť naplnila očakávania svojou vyhrotenou atmosférou. Od začiatku bolo jasné, že fanúšikov čaká zážitok plný dramatických momentov a osobných konfliktov.

Najvýraznejší incident sa odohral medzi Tadeášom Veselým a youtuberom, ktorý si hovorí Fayne. Veselý, známy svojím provokatívnym správaním, neváhal a hneď začal slovne útočiť na svojho súpera, čo rýchlo prerástlo do fyzickej potýčky, ktorú však s prehľadom ukľudnila početná security.

Napriek niekoľkým ďalším incidentom a ostrých výmenách názorov sa dala táto tlačová konferencia zaradiť medzi tie civilizovanejšie a uvidíme, ako to bude vyzerať naživo 22. júna v Ostravar Aréne.

Clash of the Stars 8 Ostrava: Vstupenky a lístky na Ticketportal (VYPREDANÉ)

Ak chcete byť súčasťou tohto výnimočného večera plného adrenalínu, napätia a kontroverzných zápasov, je dôležité zabezpečiť si vstupenky včas. Ako tomu býva zvykom, je o túto udalosť mimoriadny záujem a lístky sa zvyknú vypredať v deň uvedenia do predaja.

Aj z toho dôvodu sa udalosť presunula na známy štadión Ostravar Aréna, ktorý poskytuje dostatok miesta pre tisíce divákov a ponúka moderné zázemie a výbornú viditeľnosť zo všetkých miest. Ostravar Aréna je jedným z najväčších a najprestížnejších športových a kultúrnych stánkov v regióne, čo len podčiarkuje nárast popularity organizácie Clash of the Stars.

Vstupenky na toto podujatie boli dostupné výlučne prostredníctvom siete Ticketportal, ktorá zabezpečila jednoduchý a pohodlný spôsob nákupu pre všetkých fanúšikov.

Vzhľadom na obrovský záujem sú však vstupenky aktuálne vypredané.

Kde sledovať naživo Clash of the Stars 8: Livestream online, PPV prenos, Fortuna TV

Ak ste nestihli získať vstupenky, nemusíte zúfať, pretože existuje spôsob, ako môžete sledovať túto udalosť naživo.

PPV (Pay-Per-View): Najjednoduchší spôsob, ako sledovať celé podujatie, je prostredníctvom zakúpenia oficiálneho PPV. Stačí navštíviť oficiálnu webovú stránku Clash of the Stars a zakúpiť si prístup k živému prenosu. Táto služba ponúka vysokokvalitný prenos, ktorý vám umožní vychutnať si každý moment zápasov v reálnom čase a najvyššej kvalite

Fortuna TV: V minulosti vysielala Fortuna podujatia Clash of the Stars a ponúkala svojim novým registrovaným používateľom aj zvýšený vstupný bonus spojený s touto udalosťou. Aktuálne nie je livestream na Fortuna TV potvrdený a nevieme s určitosťou povedať, že bude dostupný

Aj napriek tomu však Fortuna ponúka kurzy na zápasy Clash of the Stars 8, takže si môžete už teraz staviť na svojich favoritov. Nezabudnite využiť vstupný bonus v podobe stávky bez rizika, ktorý vám poskytne príležitosť vyhrať bez obáv zo straty peňazí.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 70 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 70 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 70 € stávku bez rizika a sleduj LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 70 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční Clash of the Stars 8?

Clash of the Stars 8 sa uskutoční 22. júna 2024 v Ostravar Aréne vo Vítkoviciach. Udalosť začne o 17:30 hod a potrvá do neskorých večerných hodín.

2️⃣ Kto sú najzaujímavejší účastníci a zápasy na Clash of the Stars 8?

Na Clash of the Stars 8 sa fanúšikovia môžu tešiť na niekoľko napínavých zápasov. Hlavnými ťahákmi večera sú dva veľké súboje: Filip Grznár sa stretne s Jakubom Križanom o titul v strednej váhe a Václav "Baba Jaga" Mikulášek zabojuje proti Sandrovi Jandejskovi. Okrem toho diváci uvidia vyhrotený duel Fayne vs. Tadeáš Veselý, súboj Snejksa s Martinom Kociánom a mnoho ďalších. Kompletnú fight card nájdete tu »

3️⃣ Kde sledovať naživo Clash of the Stars 8?

Clash of the Stars 8 môžete sledovať naživo prostredníctvom PPV (Pay-Per-View) prenosu. Stačí navštíviť oficiálnu webovú stránku Clash of the Stars a zakúpiť si prístup k živému prenosu. Vysoko kvalitný prenos vám umožní vychutnať si každý moment zápasov v reálnom čase.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Lajoš Klein (Fortuna)

Získajte vstupný bonus vo Fortune za registráciu

Fortuna bonusy: Stávky bez rizika, free spiny a vkladový bonus! Získajte bonusy pre nových aj skúsených hráčov a navýšený bonus 30 eur bez...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.