Clash of the Stars 8: Nathan Dzaba vs. Jiří Charizian

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

VÝSLEDOK: Na turnaji Clash of the Stars 8 sa v sobotu predstavila aj známa tvár zo slovenského šoubiznisu Nathan Christián Dzaba, ktorého preveril český podnikateľ Jiří Charizian. Ten napokon zvíťazil po technickom knokaute už v prvom kole. Dzaba prehral.

Clash of the Stars 8
☑️ KurzyNaživo ▶️

Nathan Christian Dzaba (MMA) Foto: Profimedia

Clash of the Stars 8: dátum, čas a miesto (kedy a kde)

Bizarno-bojová organizácia Clash of the Stars tento víkend prichádza s ôsmym turnajom, ktorý sa koná v známej ostravskej Ostravar Aréne dnes v sobotu 22. júna 2024 o 17:30 hod. Bude to opäť poriadna až divoká zábava pre fajnšmekrov.

sipka Kliknite sem a natipujte si Clash of the Stars 8 aj s bonusom

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

V hlavnom zápase turnaja sa na konci galavečera stretnú dvaja influenceri. Slovenský internetový zabávač Tomáš Križan a český kulturista Filip Grznár. Bojovať budú o titul MMA v strednej váhe, ktorý momentálne drží Križan. Už na začiatku podujatia uvidíme dva tradičné Free Prelims zápasy. Medzi nimi aj Nathana s Chárom.

COTS 8: Nathan Christian Dzaba vs. Jiří Charizian alias Chára (MMA) – analýza, kurzy a tip

Bývalý futbalista, účastník speváckej Superstar aj reality show Survivor, Nathan Christián Dzaba, je Slovák s koreňmi z africkej krajiny Kongo. Celkovo má blízko k športu ako takému a tiež k šoubiznisu, kde sa očividine cíti ako ryba vo vode.

Skúsenosti už dokonca má aj s MMA. V roku 2022 nastúpil v rámci organizácie Oktagon MMA v špeciálnom zápase proti známej českej tvári Adamovi Raiterovi. V Clashi už vlani porazil na body Freescoota a stále ho to baví.

Jiří Charizian, ktorý užíva prezývku "Chára", ktorá je v našich končinách teda obsadená iba pre jediného muža, je podnikateľ, ktorý sa snaží zviditeľniť na sociálnych sieťach a chutia mu bojové športy.

Naposledy bojoval na Clash of the Stars 2 pred dvomi rokmi, kde knokautoval Radima Voláka, odvtedy čo-to pocestoval, čo-to potreboval a teraz sa postaví späť do klietky na akcii v Ostrave.

NÁŠ TIP: Charizian zvíťazí (kurz 1,67) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Bližšie k víťazstvu by mal mať podľa bookmakerov, tipérov a aj podľa nás český bojovník. Charizian sa zdá byť fyzicky zdatnejší a zrejme sa v tréningu bojovým umeniam venuje viac ako Nathan. Je veľkým fanúšikom UFC a pripravoval sa aj so známymi bojovníkmi. Tu odporúčame tipovať dvojku.
TIPSPORT KURZY: DZABA vs. CHARIZIAN
DZABA 1 (2,00) ⭐ CHARIZIAN 2 (1,67)

Sledujte zápas Nathan vs. Chára na COTS 8 naživo: YouTube Free Prelims a PPV LIVE stream

Galavečer Clash of the Stars 8 sa bude dať celý sledovať naživo iba prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) streamu na platforme clashofthestars.tv. Avšak dva úvodné "Free Prelims" zápasy organizácia odvysiela naživo zadarmo pre všetkých na svojom YouTube kanále. No a medzi nimi je aj tento súboj Nathana Dzabu s Jiřím Charizianom.

Livestreamy na weboch stávkových kancelárií nenájdete. Kurzy však dostupné sú. Má ich aj Tipsport, ktorý teraz každému novému zákazníkovi podaruje kredit v hodnote 30 eur na prvé stávky iba za dokončenie registrácie.

Tipujte Clash of the Stars 8 na Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Mikulášek vs Jandejsek Clash of the Stars 8

Clash of the Stars 8: Václav Mikulášek bol v zápase s boxerom Jandejskom diskvalifikovaný

Sledovali ste zápas na Clash of the Stars 8 Mikulášek vs. Jandajsek? Dopadlo to opäť trochu zvláštne.

Peter Kuťka (Clash of the Stars 8)

Peter Kuťka "prezident" a Chorvat Damir Vukelić na Clash of the Stars 8

Jedna z najbizarnejších slovenských internetových osobností Peter Kuťka sa znova postavil do klietky na Clash of the Stars.

Stávky a kurzy na Clash of the Stars 8

Clash of the Stars 8: Zaujímavé kurzy a bonus 70 € bez rizika

Clash of the Stars 8 v Ostrave 22. júna 2024 » Sledujte napínavé zápasy a stávkujte s bonusom od Fortuny. Tipy, kurzy a špeciálne stávky!