Clash of the Stars 8: Václav Mikulášek bol v zápase s boxerom Jandejskom diskvalifikovaný

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

VÝSLEDOK: Zápas mal špeciálne pravidlá. Prvé kolo sa malo ísť podľa pravidiel boxu v malých rukaviciach, druhé podľa kickboxu a v treťom mala prísť na rad čistá MMA. Václav Mikulášek začal proti boxerovi prvé kolo prekvapujúco lepšie, mal navrch, dvakrát dokonca dostal súpera na zem. V druhom kole bol v kickboxe zase lepší Sandro Jandejsek. Potom však Mikulášek dostal úder do rozkroku, začal sa potácať a dostal niekoľko ďalších rán, z ktorých bol tak mimo, až to skúsil takedownom. Najprv dostal trestný bod. Potom to ale urobil nepochopiteľne znova a bol diskvalifikovaný. Zvíťazil teda Jandejsek.

ANALÝZAINFOLIVESTREAM

Mikulášek vs Jandejsek Clash of the Stars 8 Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Mikulášek vs. Jandejsek na COTS 8: 8.5/10

  • Dátum: Sobota, 22. júna 2024
  • Miesto: Ostravar Aréna, Ostrava, ČR
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandejsek – Dátum, čas a info

Clash of the Stars 8 sa vracia a tentokrát sa 22. júna 2024 presunie do Ostravy, priamo do srdca ikonickej Ostravar Arény! Pripravte sa na večer plný napínavých súbojov, hviezdnych mien a nezabudnuteľnej atmosféry. V hlavnom zápase sa predstaví slovenský youtuber Tomáš Križan, ktorý bude obhajovať svoj pás šampióna strednej váhy proti ambicióznemu Filipovi Grznárovi, ktorý túži po triumfe v dvoch váhových kategóriách

sipka Kliknite sem a stavte si na Clash of the Stars  s bonusom!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

V ďalšom zaujímavom zápase večera sa znova predstaví Václav Mikulášek, skúsený bojovník aktuálne pôsobiaci v organizácii Clash of the Stars s prezývkou "Baba Jaga". Stretne sa s mladším a dravým Jandejskom, ktorý sa v ringu chystá ukázať, že nebude ľahkým súperom. Tento súboj sľubuje napätie a vyrovnanú bitku, ktorú by si fanúšikovia bojových umení nemali nechať ujsť.

COTS 8: Václav Mikulášek vs. Sandro Jandejsek – kurzy, analýza zápasu a tip na víťaza

Václav Mikulášek, prezývaný "Baba Jaga", je český MMA zápasník, ktorý sa narodil 13. apríla 1988 v Ostrave. Je známy pre svoj agresívny a úderný štýl boja, ktorý mu vyslúžil väčšinu z jeho víťazstiev v prvých kolách.

Počas svojej kariéry si vyslúžil reputáciu kontroverzného bojovníka. Je známy pre svoje provokatívne správanie pred zápasmi a v klietke, ako aj pre nešportové vyjadrenia. Možno aj preto sa stal ideálnym adeptom na Clash of the Stars. Naposledy sme ho mohli vidieť v súboji s Patrikom "Žralokom" Hüblerom, ktorého knokautoval v treťom kole.

Alessandro Jandejsek je český boxer a tréner, ktorý je pôvodom z Talianska. Preslávil sa vďaka českej verzii reality show Love Island a s Mikuláškom sa stretne na Clash of the Stars 8 podľa špeciálne upravených pravidiel: 1. kolo box, 2. kolo K-1 a 3. kolo MMA. Jeho boxerské skóre je 8–5 a väčšinu svojich zápasov absolvoval práve v Českej republike.

NÁŠ TIP: Mikulášek zvíťazí (kurz 1,08) sipka Stavte si vo Fortune!

  • Mikulášek je jasným favoritom v tomto zápase, k čomu sa prikláňajú aj bookmakeri zo stávkových kancelárii. Jeho skúsenosti z klietky a schopnosť prispôsobiť sa rôznym bojovým situáciám mu dávajú náskok oproti Jandejsekovi, ktorý, hoci je schopný boxer, nemá rovnakú úroveň praxe v MMA
FORTUNA KURZY: MIKULÁŠEK vs. JANDEJSEK
MIKULÁŠEK 1 (1,05) ⭐ JANDEJSEK 2 (8,14)

Kde sledovať Clash of the Stars 8: Mikulášek vs. Jandajsek naživo – Livestream, PPV, Fortuna TV

Jediným spôsobom, ako si zabezpečiť sledovanie všetkých zápasov vrátane hlavného duelu medzi Václavom "Baba Jaga" Mikuláškom a Sandrom Jandejskom, je zakúpenie oficiálneho Pay-Per-View (PPV) prístupu, ktorý ponúka vysokokvalitný prenos so všetkými zápasmi večera v reálnom čase. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach Clash of the Stars.

Fortuna TV síce často vysiela rôzne športové podujatia, ale nebude poskytovať livestream pre Clash of the Stars 8, ako tomu bolo v minulosti. Napriek tomu Fortuna má vypísanú kompletnú kurzovú ponuku, takže si na túto udalosť môžete staviť a to dokonca aj bez rizika až za 70 eur. Na výber sú všetky zápasy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 70 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 70 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 70 € stávku bez rizika a sleduj LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 70 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipujte Clash of the Stars 8 vo Fortune!

Clash of the Stars 8: informácie, zápasy a výsledky

Clash of the Stars 8 sa konalo 22. júna 2024 v Ostravar Aréne. Užili ste si napínavé a kontroverzné súboje večera naplno?

Psychopat Bejr (Clash of the Stars)

Ako sledovať Clash of the Stars naživo: PPV priamy prenos, livestream online

Zaujímajú vás bizarné a zábavné zápasy rôznych internetových celebrít, podivínov či iných kontroverzných osobností❓ Sledujte Clash of the...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?