Sledujte box Nate Diaz vs. Masvidal dnes v noci naživo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už dnes v noci sa v Kalifornii uskutoční veľmi zaujímavý a atraktívny turnaj v profesionálnom boxe, na ktorom sa v ringu proti sebe postavia aj dvaja veľkí rivali z MMA Nate Diaz a Jorge Masvidal. Ako a kde si to môžete pozrieť naživo?

Čas a miesto zápasu
PPV onlineTV prenosLIVE stream

Jorge Masvidal Foto: Kaelin Mendez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Last Man Standing / Nate Diaz vs. Masvidal: Kedy a kde sa koná galavečer v boxe (dátum, čas a miesto)?

Tento špeciálny boxerský galavečer sa koná už dnes v noci zo soboty na nedeľu 7. júla 2024 v známej aréne Honda Center v Anaheime v Kalifornii (USA). Začiatok turnaja je avizovaný na 03:00 h v nedeľu ráno. Hlavný zápas Natea Diaza s Jorgem Masvidalom by tak mal prísť na rad niekedy v prívetivejších ranných hodinách, ale presný čas začiatku povedať nevieme.

sipka Kliknite sem a tipujte profesionálny box vo Fortune aj bez rizika!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Nate Diaz a Jorge Masvidal sú dvaja veľmi známi bojovníci zo UFC. Preslávili sa nielen vďaka svojím výsledkom, ale aj cez svoju ostrú povahu a nekompromisný bojový štýl. Patria medzi zlých chlapcov svetovej MMA už od roku 2019, kedy sa pobili o symbolický titul a opasok "BMF" určený pre tých najväčších tvrďákov na okruhu. Vtedy vyhral Masvidal. Teraz chce Diaz pomstu.

PPV, FANMIO, DAZN, YouTube: Kde sledovať box Diaz vs Masvidal naživo online?

Ak patríte k fanúšikom boxu, ale aj MMA, tento zápas si určite nebudete chcieť nechať ujsť. Štandardne je vysielaný prostredníctvom rôznych platených PPV platforiem. O výrobu a distribúciu signálu sa postará spoločnosť FANMIO, ktorá samozrejme predáva svoje vlastné pay-per-view už od 24,99 €.

Táto udalosť neunikne ani globálnej športovo-bojovej PPV službe DAZN, takže prístup si môžete zakúpiť aj tam a pozrieť si to na webe alebo cez aplikáciu.

Zápas sme našli tiež v ponuke portálu PPV.com, ktorý predáva platené prístupy k rôznym športovým podujatiam vrátane boxu a iných disciplín.

Živý prenos alebo záznam z oficiálneho váženia bojovníkov pred turnajom si môžete pozrieť úplne zadarmo na YouTube Fanmio:

TV priamy prenos: Bude zápas Diaz vs. Masvidal v televízii?

V súčasnosti nemáme potvrdené žiadne informácie o tom, že by tento turnaj mala vysielať niektorá z u nás dostupných televízií. Pre istotu odporúčame sledovať program tých športových kanálov, ktoré máte v ponuke vášho operátora. Turnaj sme však nenašli ani v ponuke našej streamovacej služby Voyo.

V noci zo soboty na nedeľu presne o 03:00 h ráno bude síce box vysielať televízia Sport 2, ale bude to turnaj z Newarku, kde budú o titul WBC v ľahkej váhe bojovať Shakur Stevenson a Artem Harutyunyan.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Live stream zadarmo nebude. Live stávky a najlepšie kurzy má Fortuna

Definitívne vieme potvrdiť, že dostupný nebude ani live stream na webe stávkových kancelárií, ktoré vysielajú pre svojich zákazníkov podobné akcie zadarmo. Nenájdete ho v Tipsporte ani vo Fortune.

sipka Fortuna má však vypísanú najširšiu ponuku predzápasových kurzov na súboj Diaza s Masvidalom aj ďalšie zápasy na karte turnaja, no a očakávame aj zaujímavé live stávky. Každý nový zákazník teraz navyše od Fortuny dostane navýšenú prvú stávku bez rizika až za 70 € a k tomu aj nejaké free spiny do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika a získaj 30 free spinov - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Nate Diaz (UFC)

Nate Diaz – profil a kariéra zlého muža UFC

Nate Diaz sa v UFC preslávil ako prvý premožiteľ Conora McGregora ✔️ Kontroverzný Američan je známy svojím extrémnym bojovým štýlom.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...