KSW 96: Český vojak Dominik Humburger vs. Radosław Paczuski v strednej váhe

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V rovnaký deň ako Oktagon 59 sa uskutoční i poľský MMA galavečer KSW 96. Na tejto udalosti sa predstaví i český rodák Dominik Humburger, ktorý sa v strednej váhe postaví Poliakovi Radosławovi Paczuskovi.

🇵🇱 Paczuski vs. Humburger 🇨🇿
Fight card
LIVE stream

Dominik Humburger v zápase na KSW 96 Foto: KSW

KSW 96: Paczuski vs. Humburger – dátum, info a čas

KSW 96 sa uskutoční 20. júla 2024 a jednou z hlavných udalostí večera bude súboj medzi českým vojakom Dominikom Humburgerom a poľským zápasníkom Radosławom Paczuskim v strednej váhe. Tento napínavý zápas sa koná v ten istý deň ako Oktagon 59, čo robí z 20. júla skutočný sviatok pre fanúšikov MMA.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte KSW 96 naživo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW (Konfrontacja Sztuk Walki) je jednou z najprestížnejších európskych organizácií zameraných na bojové športy, známa pre svoje špičkové produkcie a vysokú úroveň súťaží. Hlavným zápasom KSW 96 bude druhé stretnutie medzi Pawlom Pawlakom a Damianom Janikowskim.

PREVIEW KSW 96
🥊 Hlavný zápas: Paweł Pawlak vs. Damian Janikowski
🗓️ Termín: 20. júla 2024, 19:00 hod.
🌍 Miesto: Łódź Sport Arena, Łódź, Poľsko
▶️ Naživo: Tipsport TV | Voyo | Nova Sport 2 | KSW TV

Dominik Humburger vs. Radosław Paczuski na KSW 96: Analýza, kurzy a tip na víťaza

KSW 96 prinesie fanúšikom MMA napínavý zápas medzi českým bojovníkom Dominikom Humburgerom a poľským Radosławom Paczuskim. Tento súboj v strednej váhe sľubuje veľkolepú šou, keďže obaja bojovníci patria medzi lokálnu špičku vo svojej váhovej kategórii.

Dominik Humburger je jedným z najnádejnejších českých bojovníkov v strednej váhe na scéne MMA. Jeho kariéra je na vzostupe a jeho zápasy sú čoraz viac sledované nielen v Českej republike, ale aj v zahraničí. Humburger je známy svojím všestranným štýlom boja, kde vyniká predovšetkým v strikingu.

V klietke sa prejavuje jeho agresívny štýl, ktorý kombinuje s inteligentnou taktikou, čo mu umožňuje diktovať tempo. Hoci je primárne postojár, proti Paczuskimu môže zvoliť stratégiu zameranú na boj na zemi, kde nebol poľský kickboxer doteraz poriadne preverovaný.

🇨🇿
DOMINIK
HUMBURGER
POROVNANIE
🇵🇱
RADOSLAW
PACZUSKI
8–1 BILANCIA 5–2
7–0 KO/TKO 4–1
0–0 SUBMISIE 0–0
1–1 NA BODY 1–1
28 VEK 31
185 cm VÝŠKA 188 cm

Radosław Paczuski je skúsený bojovník, ktorý má za sebou úspešnú kariéru v kickboxe a muay thai. Jeho prechod do MMA bol úspešný, pričom si dokázal zachovať svoje strikingové schopnosti a zároveň rozvinúť obranné techniky potrebné pre zmiešané bojové umenia.

Poliak je známy svojimi presnými údermi a schopnosťou udržať si vzdialenosť od svojich súperov, čo mu dáva príležitosti kontrolovať priebeh zápasu. Svoje posledné dva súboje v KSW však prehral a ak sa chce udržať medzi elitou vo svojej divízii, musí dokázať, že si s Humburgerom dokáže poradiť.

NÁŠ TIP: Humburger zvíťazí (kurz 2,11) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Veríme, že Humburger má šancu zvíťaziť v tomto zápase vďaka svojej všestrannosti a schopnosti adaptovať sa na rôzne štýly boja. Jeho agresívny prístup a technické schopnosti v postoji mu umožňujú udržať krok so skúsenejším strikerom Pacuzskim a ak zvolí správnu taktiku, bude môcť využiť jeho slabiny vo wrestlingu a v klinči. Pacuzskiho sme navyše mohli videť prehrať posledné dva zápasy so súpermi, ktorí nie sú nijak ohromujúci.
TIPSPORT KURZY: PACZUSKI vs. HUMBURGER
PACZUSKI 1 (1,65) Remíza X (45,00) HUMBURGER 2 (2,11) ⭐

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

KSW 96: Pawlak vs. Janikowski – fight card, program, účastníci

KSW 96 prináša bohatý program zápasov, ktoré sľubujú množstvo vzrušujúcich momentov. Hlavnou udalosťou večera bude odveta o titul v strednej váhe medzi Pawełom Pawlakom a Damianom Janikowskim.

Okrem Humburgera sa na turnaji mal objaviť aj český fighter Viktor Pešta (19–9), ktorý však svoj zápas proti Matheusovi Scheffelovi (17–11) v ťažkej váhe napokon kvôli zdravotným problémom odriekol.

KSW 96: PAWLAK vs. JANIKOWSKI 2 – FIGHT CARD
Middleweight Paweł Pawlak (c)
vs. Damian Janikowski
Strawweight Ewelina Woźniak vs. Maria Silva
Lightweight Bartłomiej Kopera vs. Dawid Śmiełowski
Middleweight Dominik Humburger 🇨🇿 vs. Radosław Paczuski
Flyweight Karolina Owczarz vs. Sandra Succar
Lightweight Maciej Kazieczko vs. Ahmed Abdulkadirov
Heavyweight Marek Samociuk vs. Denis Górniak
Featherweight Michał Domin vs. Isai Ramos
Lightweight Hugo Deux vs. Nicolae Bivol

Ako sledovať KSW 96 naživo: LIVE stream, Tipsport TV, PPV, Voyo, TV prenos

KSW 96 ponúka množstvo spôsobov, ako si môžete túto udalosť vychutnať naživo, a to vrátane livestreamu zadarmo, oficiálneho PPV a ďalších alternatív.

Tipsport TV sipka ponúka možnosť sledovať všetky udalosti KSW naživo, keďže má práva na livestreamy. Okrem sledovania zápasov sú v Tipsporte dostupné aj kurzy na jednotlivé zápasy, takže si môžete natipovať pred turnajom, ale aj počas neho cez atraktívne live stávky.

  • Sledovanie je zadarmo pre nových zákazníkov na 7 dní po registrácii, vrátane vstupného kreditu na prvé stávky. Pre existujúcich zákazníkov je potrebné pretipovať 1,20 € za posledných 30 dní, aby mohli sledovať všetky dostupné živé prenosy.

Oficiálne PPV (KSWTV): Ďalej je možné sledovať KSW 96 aj po zakúpení PPV na oficiálnej stránke KSW. Pay-per-view prístup vám umožní sledovať celú udalosť v najvyššej kvalite a vychutnať si všetky zápasy bez akýchkoľvek obmedzení.

Voyo a Nova Sport 2: Poslednou možnosťou je sledovanie turnaja prostredníctvom streamovacej služby Voyo alebo na televíznej stanici Nova Sport 2. Tieto kanály taktiež poskytujú vysokokvalitný prenos a umožňujú vám pozrieť si všetky zápasy priamo z pohodlia vášho domova.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Úškrt vs Kníže na Oktagone 59

Oktagon 59: Česko-slovenský súboj Radovan Úškrt vs. Petr Kníže

Oktagon 59 sa vracia na Slovensko! Prečítajte si analýzu zápasu Úškrt vs. Kníže, zistite kurzy a kde sledovať tento turnaj naživo.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.