Kde zakúpiť lístky na Oktagon 58 (Eden): Vémola vs. Végh 2

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vémola vs. Végh 2 sa blíži! Už 8. júna 2024 sa na domácom ihrisku Slavie Praha v pražskej Fortuna Aréne (Eden) uskutoční najväčší turnaj v histórii českého a slovenského MMA, na ktorom sa odohrá dlhoočakávaná odveta medzi legendami MMA Karlosom Vémolom a Attilom Véghom.

🎟️ VSTUPENKY 🎟️
EDEN ARÉNA
INFO
LIVESTREAM

Oktagon 58 Vémola vs Végh Foto: Oktagon MMA

Oktagon 58: Vémola vs Vegh 2 - Dátum a miesto podujatia

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 sa uskutoční v sobotu 8. júna 2024 vo Fortuna aréne (Eden) v Prahe. Fortuna aréna sa nachádza na adrese U Slavie 1540/2a, 100 00 Praha 10 Vršovice, ktorá je domovom futbalového tímu Slavie Praha.

sipka Kliknite sem a stavte si na zápasy Oktagon 58 s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Toto bude najväčší turnaj v histórii českého a slovenského MMA a očakáva sa, že ho navštívi rekordný počet fanúšikov. Hlavným ťahákom večera bude finálna odveta medzi legendami československého MMA, Karlosom Vémolom a Attilom Véghom. Nebude chýbať zápas o titul v strednej váhe medzi Kinclom a Peňázom, pyramída o welterový titul a štvrťfinále Tipsport Gamechanger turnaja.

Vémola vs. Végh 2: Kde kúpiť lístky?

Vstupenky na Oktagon 58, ktorého hlavným zápasom bude odveta legiend Karlosa Vémolu a Attilu Végha si môžete zakúpiť online na stránkach Oktagon MMA a v sieti Ticketportal, ktorá je jedným z oficiálnych predajcov lístkov na toto podujatie. Na Ticketportali si môžete vybrať z rôznych typov vstupeniek a sekcií arény.

O lístky na Oktagon 58 je veľký záujem, a preto sa rýchlo vypredávajú. Ak budete čakať na poslednú chvíľu, môže sa stať, že už nebudú k dispozícii.

PREVIEW OKTAGON 58: ODVETA STOROČIA
🥊️ Hlavný zápas: Karlos Vémola vs. Attila Végh 2
🗓️ Termín: Sobota, 8. jún 2024, 18:00 h
🌍 Miesto: Fortuna Arena, Eden, Praha, CZE
🎟️ Vstupenky:
Ticketportal

Oktagon Eden: Ticketportal vstupenky na zápas Vémola vs. Végh 2

Chcete zažiť naživo legendárnu odvetu medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom? Potom si musíte zaobstarať lístky na Oktagon 58: Vémola vs. Végh, ktorý sa uskutoční 8. júna 2024 v pražskom Edene.

Neváhajte a zaistite si lístky už teraz! Vstupenky na Oktagon 58 sú dostupné online na oficiálnych stránkach organizácie Oktagon MMA, kde sa dostanete na stránky autorizovaného predajcu.

Tým je česká sieť Ticketportal, ktorá sa zaoberá predajom vstupeniek na rôzne kultúrne a športové podujatia. Na webových stránkach Ticketportalu si môžete vybrať z bohatej ponuky lístkov na Oktagon 58 a pohodlne si zakúpiť vstupenky online.

V predaji je niekoľko druhov vstupeniek s rôznou cenou, vrátane VIP lístkov. Cena lístka sa aktuálne pohybuje od 1 290 Kč (52 €) do 14 990 Kč (600 €) za VIP lístky. Nezabudnite, že VIP balíčky ponúkajú exkluzívne benefity ako neobmedzený open bar, raut, VIP vstup a mnoho ďalšieho.

Oktagon 58: Program a lístky na štadión Eden – Fortuna Aréna

Oktagon 58 sa po prvýkrát v histórii uskutoční na veľkom futbalovom štadióne pod holým nebom a sľubuje byť nezabudnuteľným podujatím. Turnaj sa odohrá v nedeľu 8. júna 2024 na Štadióne Eden – Fortuna Aréna v Prahe.

Štadión Eden, alebo aj Fortuna Aréna je moderný futbalový štadión s kapacitou viac ako 19 000 miest. Špeciálne na toto podujatie jeho kapacita narastie až na 27 000 miest! Nachádza sa v pražských Vršovicích a je domovom futbalového klubu Slavia Praha. Štadión bol postavený v roku 2007 a odvtedy hostil viacero významných futbalových zápasov a koncertov.

Presný časový harmonogram jednotlivých zápasov síce ešte nie je zverejnený, no môžeme očakávať hodiny plné skvelých MMA súbojov. Program bude pravdepodobne rozdelený do predzápasov, hlavnej karty a vyvrcholí odvetou storočia: Vémola vs. Végh 2.

Okrem hlavného zápasu si diváci môžu pozrieť duel Kincl vs. Peňáz o titul v strednej váhe, ale i zápasy ďalších hviezd Oktagonu. Uvidíme napr. Davida Kozmu v súboji s Ionom Surdu a Silva vs. Gogoladze v pyramíde o welterový titul a ďalšie zápasy turnaja Tipsport Gamechanger v ľahkej váhe.

Staňte sa súčasťou histórie a zažite naživo elektrizujúcu atmosféru najväčšej MMA akcie v Česku a na Slovensku!

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Kde sledovať naživo Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2: Tipsport livestream, Oktagon PPV a TV prenos

Pre tých, ktorí sa z akéhokoľvek dôvodu nemôžu zúčastniť naživo odvety storočia v Štadión Eden, ale napriek tomu chcú byť pri tom, kto sa stane víťazom a zažiť celú atmosféru turnaja Oktagon 58, budú k dispozícii livestreamy:

  • Oktagon TV: Oficiálna platforma Oktagonu ponúka pay-per-view prenos celého turnaja Oktagon 58 vrátane predzápasov a rozhovorov. Cena jednorázového PPV je 12,99 €
  • TV Tipsport: Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport s registrovaným účtom a splnenou podmienkou pretočenia (1,20 € v priebehu 30 dní pred podujatím) môžu sledovať live stream turnaja na Tipsport TV. Nová registrácia v Tipsporte vám prinesie 7 dní sledovania TV Tipsport zadarmo a skvelý vstupný bonus 30 € v kredite na vaše stávky

Zaregistrujte sa v Tipsporte sipka získate prístup k livestreamom všetkých športových podujatí dostupných na Tipsport TV, vrátane Oktagonu ale i UFC, KSW a mnoho ďalších. Ako vstupný bonus na vás čaká 30 € v stávkovom kredite, ktorý viete ľahko zmeniť na reálne peniaze a získate prístup k všetkým aktuálnym a budúcim bonusom v stávkovej spoločnosti Tipsport.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes – aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...