Oktagon 58 prichádza o jeden z hlavných zápasov večera: Kincl sa zranil, Peňáz je out

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na Oktagone 58: Vémola vs. Végh sme mali v co-main zápase vidieť boj o titul v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom a Matejom "Money" Peňázom. Následne sa hľadal náhradný súper pre Peňáza, ktorým mal byť Vlasto Čepo. Ako to nakoniec celé dopadlo a koho uvidíme na Oktagone 58 v druhom hlavnom zápase večera?

Kincl vs Peňáz na Oktagone 58 Foto: Oktagon MMA

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 – dátum, informácie, miesto konania

Oktagon 58 sa blíži a s ním aj jeden z najočakávanejších zápasov v histórii československého MMA: odveta zápasu storočia medzi Karlosom "Terminátorom" Vémolom a Attilom "Pumukli" Véghom. Tento epický duel o titul v poloťažkej váhe sa uskutoční na futbalovom štadióne Slavie Praha, v Pražskom Edene (Fortuna Aréna) už 8. júna 2024.

sipka Kliknite sem, sledujte Oktagon 58 a stavte si s bonusom

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pôvodne mal byť lákadlom pre fanúšikov aj súboj o titul v strednej váhe medzi úradujúcim šampiónom Patrikom Kinclom a v Oktagone neporazeným vyzývateľom Martinom "Money" Peňázom. Kincl sa bohužiaľ zranil a na Oktagone 58 nevystúpi. Ako to bude vyzerať s jeho náhradou?

Oktagon 58: Zranenie Kincla a zrušený titulový zápas, Peňáz odmietol náhradníka Čepa

Fanúšikovia MMA ostávajú sklamaní. Očakávaný zápas o titul v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom a Matejom "Money" Peňázom na turnaji Oktagon 58 musel byť zrušený kvôli nedávnemu zraneniu a následnej infekcii Patrika Kincla.

Situácia sa ešte zhoršila postojom Martina Peňáza. Ten odmietol nastúpiť proti náhradníkovi Vlastovi Čepovi a trvá na tom, že chce bojovať iba o titul. Navrhol síce kompromis v podobe interim titulu, no Čepo túto ponuku nepotvrdil.

Peňáz zvažuje opustenie Oktagonu: Peňáz sa medzičasom nechal počuť o tom, že si ďalej spoluprácu s Oktagonom nevie predstaviť a zatiaľ nie je jasné, ako bude prebiehať ďalšia komunikácia medzi oboma stranami.

Čo to znamená pre fanúšikov? V tejto chvíli to vyzerá tak, že sa Peňáz, Čepo a zranený Kincl na Oktagone 58 vôbec nepredstavia a organizátori budú musieť prísť s náhradným zápasom, ktorého realizáciu v tak krátkom čase už nevidíme reálne.

Ako vidieť naživo Oktagon 58 (Eden): Vstupenky, LIVE stream, PPV prenos, Tipsport TV

Fanúšikova Oktagonu sa aj napriek zrušenému zápasu medzi Kinclom a Peňázom majú stále na čo tešiť! Turnaj ponúkne množstvo napínavých a vyrovnaných zápasov, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších fanúšikov.

Uvidíme napr. Davida Kozmu, pokračovanie turnaja Tipsport Gamechanger a samozrejme odvetu storočia: Vémola vs. Végh 2.

Ak chcete zažiť atmosféru najväčšieho MMA turnaja v našich končinách na vlastnej koži, kúpte si lístky na pražský Eden a užite si skvelý večer plný MMA akcie. Lístky zakúpite v sieti ticketportal.cz.

Pre tých, ktorí sa na štadión nedostanú, je k dispozícii livestream. Ten si môžete zakúpiť ako PPV za jednorazový poplatok prostredníctvom platformy Oktagon.TV.

Livestream bude vysielať aj stávková spoločnosť Tipsport na svojej platforme sipka Tipsport TV. Noví hráči si ho môžu vychutnať 7 dní zadarmo a získať vstupný bonus v podobe stávkového kreditu. Existujúci zákazníci musia splniť podmienku prestávkovania 1,20 € za posledných 30 dní pred turnajom.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes – aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.