Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Po mimoriadne sledovanej "Odvete storočia", v ktorej sa Karlos Vémola revanšoval Attilovi Véghovi za prehru v prvom meraní síl z roku 2019, sa teraz schyľuje k trilógii. Obaja rivali sa už dohodli na treťom vzájomnom zápase. Potvrdila to aj organizácia Oktagon MMA. Vieme už, kedy a kde sa to stane?

Termín – Kurzy
Predchádzajúce zápasy
VstupenkyLivestream

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia) Foto: JAN ZÁTORSKÝ / MFDNES + LN / Profimedia

Oktagon MMA: Vémola vs. Végh 3 – informácie, dátum, čas a miesto

Je to oficiálne. Tretí zápas medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom v rámci organizácie Oktagon MMA sa uskutoční. Obe legendy sa dohodli, súhlasili a teraz je to len na organizátoroch, aby pripravili pôdu na galavečer, kde sa to všetko bude konať. Dátum a miesto ešte nepoznáme, všetko však nasvedčuje tomu, že by to malo byť v letných mesiacoch roku 2025 v Prahe.

sipka Tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo zadarmo na Tipsporte: Už čoskoro očakávame aj zverejnenie prvých kurzov na tento súboj. Dovtedy využite vstupný bonus zadarmo a širokú ponuku livestreamov z bojových športov.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Informácie Oktagon MMA: Vémola vs. Végh 3
🗓️ Termín: ??? leto 2025
🌍 Miesto: ??? Praha, CZE
🎫 Lístky: už čoskoro
▶️ Naživo: TV Tipsport | Premier Sport 4 | Oktagon.TV

Oktagon: Attila Végh vs. Karlos Vémola 3 – analýza, prognóza, kurzy, stávky a tip na výsledok

Legendárny slovenský MMA bojovník Attila Végh (39) sa v "Odvete storočia" vrátil do klietky prvýkrát od roku 2019, kedy Vémolu knokautoval pred zaplnenou pražskou O2 arénou. Druhý zápas proti tomuto rivalovi mu však nevyšiel. Karlos ho v júni tohto roka utiahol v submisii do "arm-triangle" a musel to odklepať.

Bývalý šampión slávneho Bellatoru, ktorý si v minulosti prešiel mnohými organizáciami vrátane KSW či M-1, sa vrátil domov do Oktagonu v roku 2017. Odvtedy tu vyhral 4 zápasy a 2-krát prehral. Vyskúšal si aj profi box v show Fight Night Challenge, no a teraz je opäť jednou z hlavných hviezd v osemhrannej klietke Oktagonu. V súčasnosti je Véghovi celková profi bilancia 33 výhier – 10 prehier – 2 remízy.

Végh je v prvom rade postojár, aj preto rád inklinuje k boxu. Jeho KO/TKO štatistiky hovoria sami za seba: 14–3. No pýši sa tým, čo nemá hocijaký bojovník – všestrannými schopnosťami. Vie si veľmi poradiť aj na zemi. Ak nestojí práve proti Vémolovi.

Attila Végh Porovnanie Karlos Vémola
33–10–2 bilancia 37–8
14–3 knokauty 9–2
9–2 submisie 20–3
10–5 na body 8–3
188 cm výška 183 cm
39 rokov vek 39 rokov

Český "Terminátor" Karlos Vémola (39), ktorý mal už kariéru ukončiť niekoľkokrát, našiel po víťazstve nad Véghom opäť nový dych. Už v novembri sa na turnaji Oktagon 63 v Bratislave postaví v odvetnom titulovom zápase strednej váhy Samuelovi Krištofičovi, ktorý ho knokautoval vlani v decembri a teraz bude proti nemu obhajovať opasok šampióna.

Vémola si na rozdiel od Végha od ich prvého zápasu v roku 2019 preskákal veľa. Kým došlo na odvetu, absolvoval v priebehu piatich rokov 11 zápasov. A prehral iba 2, s Krištofičom a Patrikom Kinclom. Prešiel si tiež zdravotnými problémami a zraneniami, niekoľkými operáciami a náročnými obdobiami. S bilanciou 37 výhier – 8 prehier je to však stále obávané "monštrum" na domácej scéne.

Tento chlap v minulosti pôsobil v slávnej UFC, bojoval v UCMMA, XFN a ďalších podnikov. Je to zrejme najlepší grappler v histórii českej MMA. V submisii vyhral 20 zápasov, veď aj ten posledný proti Véghovi rozhodol na zemi. Ale zároveň sme ho videli aj v poriadne divokých prestrelkách.

sipka Kurzy na tento zápas už čoskoro očakávame v Tipsporte

  • V súčasnosti je ešte veľmi zložité prognózovať a tipovať výsledok zápasu, ktorý sa odohrá budúci rok. Môže do toho vstúpiť množstvo rôznych faktorov, ktoré dnes nepoznáme. Zdravotný stav, zranenia, osobný život, aktuálna forma a mnoho ďalšieho. Keď sa bude súboj blížiť, zverejníme aj náš tip na výsledok.

Video: Vémola vs. Végh – zápas storočia, odveta storočia a trilógia (výzvy a vyjadrenia na Instagrame)

Prvý zápas v novembri 2019 sa v pražskej O2 aréne skončil veľmi rýchlo. Obaja borci vo vyhecovanej atmosfére s vážnymi tvárami okolo seba dlho poskakovali a tancovali, no keď sa do seba pustili malo to rýchly spád. Vémola sa nedostal ani k takedownu. Možno to bola jeho netrpezlivosť, po dvoch minútach odkryl ľavú stranu a Végh mu zasadil tvrdý pravý hák, ktorý ho poslal k zemi a ukončil.

Odveta v júni 2024 mala iný začiatok. Už v úvode zápasu sa Vémolovi podarilo dostať Végha na zem. Ten sa však dokázal opäť postaviť. V postoji obaja makali naplno každú jednu sekundu. Bolo jasné, že do toho dávajú všetko. Karlos v prvom kole mal prevahu, triafal zdviháky, lakte a bol jednoznačne aktívnejší.

V druhom kole bolo vidieť, že zápasová prax Vémolovi prospieva. Dokázal Végh už v prvej minúte utahať, dostal ho na zem, nasadil "arm-triangle", utiahol to správne a bezmocný Attila musel poklepať na jeho chrbát.

Po necelých dvoch mesiacoch od tohto zápasu, presne 1. augusta, Végh zverejnil na Instagrame video s Karlosovou rukavicou a vyzval ho na ďalší zápas: "Takže došiel čas, aby som vytiahol tieto rukavice, v ktorých si ma porazil na Edene. Je to medzi nami 1:1. To znamená, že nie len ty a ja sme na to zvedaví, ale celý národ zvedavý, kto z nás je lepší bojovník. Takže dúfam, že do roka a do dňa sa trilógia opäť uskutoční na takej veľkolepej akcii, akou bol Eden. Náš zápas si takú atmosféru zaslúži. Čakám na tvoju odpoveď."

Hneď na druhý deň zverejnil odpoveď na Instagrame aj Vémola, priamo z bazéna: "Attilka, ja si užívam dôchodok a teraz na mňa vyskočilo nejaké video, že si pýtaš tú trilógiu. Že ti mám dať vedieť. Neviem, čo ti mám dať vedieť. Mne stačí, ak mi dáte vedieť dátum. Ja vyskočím z bazéna a idem makať. Na trilógiu som pripravený. Musím si predsa stáť za svojimi slovami, keď som raz tvrdil, že budem prvý človek na svete, ktorý ťa porazí dvakrát."

Okrem toho ešte Karlos spomenul výzvy od Vlasta Čepa v boxe a od Samuela Krištofiča na turnaj v Bratislave. Tá druhá už bola potvrdená a avizovaná. S Pirátom bude obhajovať titul v strednej váhe.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Trilógia Végh vs. Vémola – lístky, vstupenky, ceny, predaj, online

O vstupenky na turnaj, kde sa Attila Végh a Karlos Vémola stretnú po tretíkrát, bude určite na Slovensku aj v Čechách obrovský záujem. Zatiaľ však vieme len to, že sa bude konať niekedy v lete v roku 2025 a pravdepodobne v Prahe. Nepoznáme konkrétny event, dátum ani miesto. Keď to všetko promotéri Oktagon MMA oznámia, určite budú informovať aj o spustení predaja vstupeniek.

Kde sledovať naživo MMA Vémola vs. Végh 3: LIVE stream zadarmo, PPV online, TV priamy prenos

Všetky turnaje organizácie Oktagon MMA môžete sledovať naživo prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV, ktorá ponúka za prijateľný poplatok najvyššiu kvalitu obrazu a zvuku a kompletný sprievodný program.

Ak by ste hľadali priamy prenos v televízii, musíte si naladiť platený kanál Premier Sport 4 a ešte si dodatočne kúpiť aj jednorazový balík Oktagon Extra, ktorý vám dovolí sledovať vždy jeden najbližší turnaj.

Je tu však aj ďalšia možnosť. Úplne zadarmo si môžete pozrieť aj tretí zápas Vémolu s Véghom v Oktagone cez online livestream na Tipsport TV sipka Dostupný je každému aktívnemu zákazníkovi, ktorý v priebehu 30 dní pretipuje aspoň 1,20 eur. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete ako nový zákazník, dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých 7 dní zdarma a k tomu aj kredit v hodnote 20 eur iba za overenie totožnosti.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Live prenos v TV Tipsport

Tipsport TV live stream: ako sledovať prenosy » online

Online prenosy naživo v Tipsport TV ☑️ K dispozícii máte live streamy z bojových športov, hokej, futbal, F1, MotoGP a mnohé ďalšie...