UFC 303: McGregor vs. Chandler – veľký návrat dvoch legiend sa odkladá

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Legendárny Conor McGregor sa mal vrátiť do UFC po troch rokoch na turnaji UFC 303 proti veľkému rivalovi. Postaviť sa proti nemu mal Michael Chandler. Nakoniec však nateraz z toho nič nebude.

McGregor ❌ Chandler
InformácieFight cardLivestream

Conor McGregor (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC 303: 9,5/10

  • Termín: 30. júna 2024, 04:00 SELČ
  • Miesto: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Informácie o turnaji UFC 303: dátum, čas a miesto (preview)

Dve obrovské legendy sa chcú vrátiť do klietky v UFC vo vzájomnom zápase, ktorý postaví všetkých fanúšikov MMA do pozoru. Lenže na tomto turnaji to ešte nebude. Galavečer UFC 303 v noci zo soboty 29. júna na nedeľu 30. júna 2024 v T-Mobile Aréne v Las Vegas napokon neponúkne megazápas medzi Conorom McGregorom a Michaelom Chandlerom. McGregor sa zranil.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte UFC 303 LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vlani sa títo veľkí rivali postavili proti sebe ako tréneri svojich tímov v reality show The Ultimate Fighter, kde sa napriek opačnému vývoju od začiatku napokon z výhry tešil McGregor. Ukradol totiž súperovi najlepšieho bojovníka, postúpil s ním do finále a zvíťazil. Aj preto sa chcel teraz Chandler pomstiť priamo v klietke.

Namiesto toho však turnaj dostane nový hlavný zápas. Bude to odveta o titul v poloťažkej výhe s Alexom Pereirom a českým "samurajom" Jiřím Procházkom. A to bude pre fanúšikov v Čechách aj na Slovensku možno ešte zaujímavejšie.

PREVIEW UFC 303
🥊 Hlavný zápas: Alex Pereira – Jiří Procházka (odveta o titul)
🗓️ Termín: 30. júna 2024, 04:00 hod.
🌎 Miesto: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
▶️ Naživo: TV TipsportVoyoUFC Fight Pass

Hlavný zápas: Conor McGregor vs. Michael Chandler (welterweight) ❌ ZRUŠENÝ

Conor McGregor (35) je najslávnejšie meno svetovej MMA. Pokojne by sme ho mohli volať "Mr. MMA", ale jeho prezývka je "Notorious", čo je taktiež príznačné. Bývalý šampión perovej aj ľahkej váhy v UFC aj v CWFC je tiež najlepšie zarábajúcim mužom v zmiešaných bojových umeniach. Sú o ňom filmy, dokumenty a jeho tvár nájdete aj vo videohrách.

V klietke však naposledy bojoval v roku 2021, keď dvakrát po sebe prehral technickým knokautom s Dustinom Poirierom. Inak je však veľmi ťažké ho poraziť. Okrem Poirier to vlastne dokázali už iba Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz a kedysi dávno v Írsku ešte Joseph Duffy a Artemij Sitenkov.

McGregor je výnimočne silný a húževnatý postojár s profi bilanciou 22 výhier (19 KO/TKO) – 6 prehier. Slabiny má však na zemi, v submisii má negatívnu štatistiku 1–4.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Michael Chandler (38) taktiež patrí medzi najobľúbenejších a najznámejších bojovníkov v UFC, ale titul v tejto organizácii ešte nemá, keďže sem prestúpil iba v roku 2021. Je však bývalým trojnásobným šampiónom Bellatoru a ako mladý zbieral úspechy aj v amatérskom zápasníctve.

Aj on naposledy bojoval s Dustinom Poirierom a aj on prehral. V UFC sa mu vlastne zatiaľ príliš nedarí. Z piatich zápasov zvládol iba dva s Tonym Fergusonom a Dan Hookerom. Okrem Poiriera boli nad jeho sily tiež Justin Gaethje a Charles Oliveira. Môžeme však vidieť, že Chandler nastupuje iba proti silným súperom. Je totiž veľkým ťahákom pre fanúšikov.

Jeho súčasná bilancia na profi úrovni je 23 výhier – 8 prehier. Mohli by sme ho označiť za komplexného bojovníka. Je ťažké ho zdolať na zemi (7–1) a v postoji má tiež výrazne pozitívne štatistiky (11–4).

ZÁPAS BOL ZRUŠENÝ: McGregor sa zranil sipka Tipujte UFC 303

  • Bohužiaľ, 13. júna 2024 Conor McGregor oznámil,, že sa počas prípravy na tréningu zranil a nebude môcť do tohto zápasu nastúpiť. Duel však nie je zrušený. Bude presunutý na nový dátum, ktorý zatiaľ nebol určený.

UFC 303: Alex Pereira vs. Jiří Procházka 2 (light heavyweight) – odveta o titul

Bolo to 11. novembra 2023 v New Yorku, keď Alex Pereira v zápase o uvoľnený opasok v poloťažkej váhe, ktorý predtým pred zranením vlastnil práve Jiří Procházka, porazil českého samuraja po technickom knokaute v druhom kole. Brazílčan titul obhájil v apríli tohto roku proti Jamahalovi Hillovi a teraz prichádza veľká titulová odveta s Procházkom. Ako náhrada za McGregora s Chandlerom už na UFC 303 29. júna 2024.

UFC 303: Andrei Arlovski vs. Martin Buday

Na tomto turnaji sa okrem iných predstaví aj slovenský bojovník Martin Buday, ktorý bude v ťažkej váhe čeliť Andreiovi Arlovskimu. Pre "Badyho" to môže byť kľúčový zápas, ktorý by ho mohol posunúť alebo aspoň priblížiť k rebríčkovej pätnástke v divízii. Bielorus je však mimoriadne skúsený fighter, ktorý má na konte viac ako 50 profesionálnych zápasov. Jednoduché to teda nebude.

UFC 303: fight card (karta), program, zápasy a výsledky

Gro fight karty je už dobre známe. Galavečer UFC 303 bude mať skutočné luxusné obsadenie. Okrem parádneho náhradného hlavného zápasu s Alexom Pereirom a Jiřím Procházkom uvidíme aj ďalšie hviezdne mená.

Predstavia sa elitní bojovníci v poloťažkej váhe Anthony Smith s Carlosom Ulbergom. Pobijú sa tiež Mayra Bueno Silva s Macy Chiasson v ženskej bantamovej divízii. Tešiť sa môžeme aj na stret Iana Machada Garryho s Michaelom Pageom. A to ešte stále nie je všetko. Kompletný program a po zápase aj výsledky nájdete v tabuľke nižšie.

sipka Tipujte zápasy na turnaji UFC 303 s bonusom v Tipsporte

UFC 303: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Light Heavyweight Alex Pereira (c) vs. Jiří Procházka
Featherweight Brian Ortega vs. Diego Lopes
Light Heavyweight Anthony Smith vs. Carlos Ulberg
Women's Bantamweight Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
Middleweight Joe Pyfer vs. Marc-André Barriault
Welterweight Ian Machado Garry vs. Michael Page
Featherweight Cub Swanson vs. Andre Fili
Featherweight Charles Jourdain vs. Jean Silva
Bantamweight Payton Talbott vs. Yanis Ghemmouri
Women's Strawweight Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
Heavyweight Andrei Arlovski vs. Martin Buday 🇸🇰
Flyweight Rei Tsuruya vs. Carlos Hernandez
Bantamweight Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira

Sledujte UFC 303 naživo: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Či už sledujete UFC pravidelne alebo nie, tento turnaj si rozhodne nemôžete nechať ujsť. Návrat Conora McGregora a ďalší zápas Martina Budaya na jednom podujatí, to je paráda pre každého slovenského fanúšika MMA. Živý prenos si budete môcť pozrieť prostredníctvom rôznych kanálov a dokonca aj zadarmo. Možnosti sú nasledovné:

  • UFC Fight Pass: Pre tých, ktorí sa nachádzajú mimo územia Slovenska alebo nemajú inú možnosť, budeme odporúčať zakúpiť si oficiálne PPV (pay-per-view) cez platformu UFC Fight Pass. Máte na výber celý turnaj, časť fight karty, alebo aj dlhodobé predplatné.
  • Voyo: Za 5,99 eur mesačne môžete mať predplatenú túto slovenskú streamovaciu službu, kde nájdete množstvo živých športových prenosov, okrem iného aj všetky zápas EURO 2024 vo futbale, všetky turnaja UFC, vrátane UFC 303, a tiež veľa filmov, seriálov a ďalšieho obsahu.
  • Tipsport TV sipka Všetci registrovaní a aktívni zákazníci Tipsportu, ktorí pretipujú aspoň 1,20 eur za mesiac môžu UFC sledovať úplne zadarmo cez livestream na Tipsport TV. Každý nový zákazník dostane prístup k týmto športovým prenosom na prvých 7 dní úplne zdarma a ešte ho čaká aj kredit v hodnote 30 eur na prvé stávky. Zaregistrujte sa a vyskúšajte to.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer UFC 303?

UFC 303 sa uskutoční v noci zo soboty 29. júna na nedeľu 30. júna 2024 v multifunkčnej T-Mobile Aréne v Las Vegas.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na turnaji UFC 303?

V hlavnom zápase UFC 303 napokon neuvidíme návrat dvoch veľkých legiend. Conor McGregor sa totiž zranil a nastúpi proti Michaelovi Chandlerovi. Nás však bude zaujímať zápas Slováka Martina Budaya s Andreiom Arlovskim a nový nahrádaný hlavný zápas Jiřího Procházku s Alexom Pereirom. Kompletnú fight card nájdete tu »

3️⃣ Kde sa dá UFC 303 sledovať naživo?

Tento galavečer môžete sledovať v priamom prenose cez niekoľko kanálov. Nájdete oficiálne PPV, online priamy prenos aj livestream zadarmo.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌