UFC 303: Senzácia sa nekonala, Pereira porazil Procházku spektakulárnym KO!

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Očakávaný turnaj UFC 303 mal napokon jednu výraznú zmenu na karte a to hneď v hlavnom zápase. O súboj McGregora s Chandlerom sme nateraz prišli. Ale namiesto toho tu bola titulová odveta v poloťažkej váhe medzi Alexom Pereirom a hviezdnym Čechom Jiřím Procházkom. Aby toho nebolo málo, na galavečeri sa predstavil aj slovenský bojovník Martin Buday.

Pereira 🆚 Procházka
InformácieFight cardLivestream

Jiří Procházka (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC 303: 9,5/10

  • Termín: 29. – 30. jún 2024, 00:00 SELČ
  • Miesto: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC 303: Pereira zvíťazil v odvete s Procházkom!

Alex Pereira porazil Jirku spektakulárnym KO! Už v poslednej sekunde na konci prvého kola sa Jiří ocitol na zemi po skvele trafenej rane od Pereiru. Do druhého kola šiel teda výrazne otrasený, čo Pereira skvele využil a hneď v úvode trafil krásny high kick, ktorý položil Procházku znova na lopatky. Po krátkom ground and pound už ani Herb Dean neváhal zasiahnuť a ukončiť zápas.

Trilógia a česká senzácia sa teda nekoná a z Pereiru sa po tomto výkone nepochybne stáva jedna z najväčších hviezd UFC. Rozhovoru s Procházkom sme sa už v oktagone nedočkali a je teda otázne, ako vidí svoju budúcnosť v UFC.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte turnaje UFC LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Program hlavnej karty štartoval od 04:00 h v nedeľu ráno a vyvrcholil hlavným zápasom o titul v poloťažkej váhe medzi Alexom Pereirom a Jiřím Procházkom. Bola to odveta novembrovej bitky v New Yorku.

Turnaj bol ostro sledovaný v Čechách aj na Slovensku, pretože okrem Procházku sa na ňom už krátko po polnoci predstavil aj slovenský fighter v ťažkej váhe Martin Buday. Jeho súperom bola bieloruská legenda a bývalý šampión Andrei Arlovski, ktorý Budayovi podľahol na body po nejednotnom rozhodnutí.

PREVIEW UFC 303
🥊 Hlavný zápas: Alex Pereira – Jiří Procházka 2 (o titul)
🗓️ Termín: 29. – 30. júna 2024, 00:00 h (04:00 h)
🌎 Miesto: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
▶️ Naživo: TV TipsportVoyoUFC Fight Pass

UFC 303: Martin Buday poráža Andreia Arlovskeho v ťažkej váhe

Bývalý šampión ťažkej váhy UFC a jednoznačne najväčšie bieloruská MMA legenda sa postavila na tomto turnaji do klietky proti slovenskému bojovníkovi Martinovi Budayovi. Andrei Arlovski je obrovské meno v tomto športe, a dalo sa predpokladať, že najlepšie časy už má za sebou.

Napriek tomu sme však mohli vidieť vyrovnaný zápas, ktorý bolo náročné bodovať, nakoľko sa udial hlavne v klinči, ktorý musel rozhodca niekoľkokrát rozdeliť. Buday si nakoniec naklonil 2 z 3 rozhodcov na svoju stranu vďaka lepšej aktivite v postoji aj v klinči a pripísal si cenné víťazstvo na svoje konto.

Napriek tomu bol Arlovski nepríjemným súperom, pretože skúseností má viac než dosť. Ako to dopadlo? Prečítajte si našu analýzu »

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Fight card UFC 303: karta, program, zápasy, bojovníci a výsledky

Karta tohto turnaja je rozdelená na tri časti. Early Prelims o polnoci odštartoval americko-brazílsky súboj Rickyho Simóna s Viniciusom Oliveirom, kde Oliveira zvíťazil na body. Už tretí v poradí bol zápas Andreia Arlovskiho s víťazným Martinom Budayom. A prvé dejstvo potom uzavrel zaujímavý ženský americko-kanadský duel Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson, kde zvíťazila favoritka Robertson.

Na karte Prelims sme videli niekoľko poriadne tvrdých a nebezpečných chlapíkov ako sú Payton Tallbot, Charles Jourdain a Jean Silva, Cub Swanson s Andrem Filim, alebo Joe Pyfer s Marc-Andrem Barriaultom. Tallbot, Silva a Pyfer si pripísali KO v prvej minúte zápasu a Fili zvíťazil na split decision.

Hlavná časť sa začala vo welterovej váhe s Ianom Machadom Garrym a Michaelom Pageom, kde zvíťazil Garry na body a zvýšil svoj neporazený rekord na 15–0. Potom prišiel na rad hviezdny ženský zápas Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson, ktorý bol ukončený kvôli tržnej rane nad obočím Mayri Bueno Silva.Tá bola s rozhodnutím veľmi nespokojná, keďže v zápase mala do toho momentu navrch.

Veľa sa očakávalo i od stretu Anthonyho Smitha s Romanom Dolidzem, kde Dolidze zvíťazil na body a zapísal sa tak v TOP 10 vo dvoch váhových divíziách. Hlavného "predskokana" mal robiť veľký Brian Ortega proti Diegovi Lopesovi. Ortega však na poslednú chvíľu zo zápasu vypadol kvôli horúčke a nahradil ho doslova v poslednej minúte Dan Ige, ktorý predviedol famózny výkon, no nestačil na Lopeza.

sipka Stavte si na zápasy UFC v Tipsporte aj s bonusom

UFC 303: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Light Heavyweight 🏆 Alex Pereira (c)
(KO R2)
vs. Jiří Procházka
Featherweight Dan Ige vs. Diego Lopez
(BODY)
Featherweight Brian Ortega ZRUŠENÉ Diego Lopes
Light Heavyweight Anthony Smith vs. Roman Dolidze
(BODY)
Women's Bantamweight Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson
(TKO R2)
Welterweight Ian Machado Garry
(BODY)
vs. Michael Page
Prelims
Middleweight Joe Pyfer
(KO R1 01:25)
vs. Marc-André Barriault
Featherweight Cub Swanson vs. Andre Fili
(BODY)
Featherweight Charles Jourdain vs. Jean Silva
(KO R2 01:22)
Bantamweight Payton Talbott
(KO R1 00:19)
vs. Yanis Ghemmouri
Early Prelims
Women's Strawweight Michelle Waterson-Gomez vs. Gillian Robertson
(BODY)
Heavyweight Andrei Arlovski vs. Martin Buday 🇸🇰
(BODY)
Flyweight Rei Tsuruya
(BODY)
vs. Carlos Hernandez
Bantamweight Ricky Simón vs. Vinicius Oliveira
(BODY)

Zápas o titul: Alex Pereira vs. Jiří Procházka (light heavyweight) – prognóza, kurzy a tip na výsledok

Títo dvaja rivali sa prvýkrát stretli v novembri minulého roka v New Yorku na turnaji UFC 295, kde sa Pereirovi podarilo Procházku ukončiť v druhom kole po sérii tvrdých lakťov na zemi. Po zápase sa síce špekulovalo o tom, či rozhodca neodmával TKO priskoro, no opasok každopádne získal Brazílčan.

Alex Pereira (36) stihol titul v poloťažkej váhe už obhájiť v apríli tohto roka proti Jamahalovi Hillovi, ktorého "vypol" už v prvom kole. Keď sa tento bývalý elitný kickboxer a šampión prestížnej organizácie Glory v postoji rozbehne, je ťažko zastaviteľný. V UFC to už pocítili na vlastnej koži aj také mená ako Sean Strickland, Israel Adesanya, Jan Blachowicz, no a tiež Procházka.

Rodák zo Sao Paulo má v profi MMA v súčasnosti na konte 10 výhier a 2 prehry. Je to stroj na knokauty, ale jeho slabinou je boj na zemi. Vysokí kickboxeri sa tam predsa len necítia veľmi dobre. Napriek tomu už Pereira opanoval dve divízie v UFC. V minulosti bol šampiónom v strednej váhe a teraz obhajuje titul v poloťažkej hmotnostnej kategórii.

Stavte si a sledujte zápas o titul na UFC 303 naživo na Tipsporte!

Ten v roku 2022 v Sinapure zaslúžene vybojoval práve Jiří Procházka (31). Glovera Teixeiru v piatich kolách utiahol v submisii 28 sekúnd pred vypršaním časového limitu. Nasledovať mala odveta, no český samuraj si na tréningu vážne poranil rameno a liečil sa vyše roka. Po návrate v boji o svoj stratený opasok Pereirovi podľahol. Na jubilejnom aprílovom turnaji UFC 300 však dominantne zmlátil Aleksandara Rakića, čím naznačil, že je späť hladný po úspechu.

Bývalý šampión prestížnej japonskej organizácie Rizin sa po príchode do UFC veľmi rýchlo stal jednou z najväčších hviezd tejto organizácie aj súčasnej MMA na celom svete. Jeho charizmatický a disciplinovaný prístup k tréningom aj k životu či športu je podmanivý a premieta sa aj do výsledkov. Veď Procházkove štatistiky v profesionálnej kariére sú famózne: 30 výhier – 4 prehry – 1 remíza.

NÁŠ TIP: Procházka zvíťazí (kurz 1,91sipka Stavte si v Tipsporte

  • Vzhľadom na silu Pereiru sa zdá, že Procházka musí byť azda v životnej forme, aby ho dokázal poraziť. Jeho výhodou však je, že už má skúsenosť a poznatky z prvého zápasu, ktoré môže zúročiť. Navyše vieme, akým diskutabilným spôsobom sa prvý súboj skončil. Ak sa Jiří nedostane na zem na chrbát a ubráni kickboxerské útoky "Poatana" v postoji, môže si pripraviť svoj tradičný prekvapujúci finiš, prípadne to ubojovať na body. Veríme mu.
TIPSPORT KURZY: PEREIRA vs. PROCHÁZKA
PEREIRA 1 (1,82) Remíza X (45,00) PROCHÁZKA 2 (1,91) ⭐

UFC 303: Conor McGregor vs. Michael Chandler ❌ zrušený hlavný zápas

Pôvodne zamýšľaným hlavným zápasom na turnaji UFC 303 mal byť stret dvoch týchto obrovských hviezd americkej a vlastnej aj svetovej MMA. Conor McGregor sa mal vrátiť po troch rokoch od poslednej prehry s Dustinom Poirierom a Michael Chandler po necelých dvoch rokoch taktiež od prehry s Poirierom.

McGregor sa však zranil v tréningu natoľko vážne, že mu lekári a jeho tím neodporúčali do zápasu nastúpiť. A tak vyše dva týždne pred turnajom, 13. júna 2024, oznámil, že odstupuje. Súboj je nateraz odložený na bližšie neurčený termín. Viac si prečítajte tu »

UFC 303 naživo: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Predpokladáme, že tento turnaj si nebudete chcieť nechať ujsť, pretože vidieť Martina Budaya a Jiřího Procházku na jednom podujatí, je skvelá príležitosť. Naživo si to môžete pozrieť hneď niekoľkými spôsobmi. Za poplatok, ale aj zadarmo.

  • UFC Fight Pass: Oficiálny PPV (pay-per-view) kanál americkej organizácie. Po zakúpení prístupu si môžete pozrieť turnaj naživo na webe alebo cez aplikáciu UFC.
  • Voyo: Môžete tam sledovať všetky zápasy prebiehajúceho futbalového turnaja EURO 2024 a tiež mnoho ďalších športových prenosov vrátane UFC. Táto streamovacia služba stojí 5,99 eur mesačne a ponúka veľa obsahu.
  • TV prenos: Je pravdepodobné, že sa tento turnaj dostane aj do vysielania niektorej z u nás dostupných športových televízií. Procházka bojuje o titul a Budaya čaká taktiež kľúčový zápas. To je rozhodne dostatok dôvodov. Keď to bude potvrdené, doplníme informáciu na tomto mieste.
  • TV Tipsport sipka Napokon zrejme tá najlepšia možnosť. Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport si môžu všetky zápasy turnaja UFC 303 pozrieť naživo úplne zadarmo cez livestream online. Dostupný je pre každého aktívneho tipéra, ktorý v priebehu 30 dní pred vybraným podujatím prestávkuje aspoň 1,20 eur. Každý nový zákazník teraz za registráciu dostane okamžitý 7-dňový prístup k TV Tipsport a navyše kredit v hodnote 30 eur na prvé stávky úplne zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj UFC 303?

Turnaj UFC 303 sa uskutoční v noci zo soboty 29. júna na nedeľu 30. júna 2024. Začína sa presne o polnoci stredoeurópskeho letného času a vyvrcholí hlavným programom od 04:00 h ráno.

2️⃣ Koho sledovať na galavečeri UFC 303?

Na Slovensku a v Čechách budeme určite najviac sledovať dva zápasy. Samozrejme, ten hlavný, v ktorom Jiří Procházka opäť zabojuje o titul proti Alexovi Pereirovi. No a potom je to zápas Martina Budaya s Andreiom Arlovskim, ktorý príde na rad skôr už na začiatku turnaja. Pozrite si celú fight kartu UFC 303 »

3️⃣ Ako sledovať priamy preno z UFC 303 naživo?

Priamy prenos z UFC 303 môžete sledovať prostredníctvom rôznych kanálov. Na výber máte oficiálne PPV, platený prenos v online televízii či livestream zadarmo. Viac si prečítajte tu »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Tipujte Clash of the Stars 8 vo Fortune!

Clash of the Stars 8: informácie, zápasy a výsledky

Clash of the Stars 8 sa konalo 22. júna 2024 v Ostravar Aréne. Užili ste si napínavé a kontroverzné súboje večera naplno?

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.