UFC 304: Belal Muhammad sa stal novým šampiónom, Tom Aspinall vyzval Jona Jonesa

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC: 304 ponúkol titulový zápas welterovej váhy medzi Leonom Edwardsom a Belalom Muhammadom, ktorý bol pre nich už odvetou. Prvý stret sa skončil ešte predtým, než sme mohli spoznať právoplatného víťaza. Okrem hlavného zápasu nás čakal aj mimoriadny duel v ťažkej váhe, kde Curtis Blaydes vyzval Toma Aspinalla v súboji o interim title.

🏆 Edwards vs. Muhammad 2 🏆
🏅 Aspinall vs. Blaydes 🏅
Výsledky
LIVE stream

UFC 304 Edwards vs Muhammad 2 o titul Foto: Handout / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC 304 Edwards vs. Muhammad 2: 9,5/10

  • Termín: 27. – 28. júl 2024, early prelims od 0:00 hod, main card od 4:00 hod
  • Miesto: Co-op Live, Manchester, Anglicko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Belal Muhammad porazil Leona Edwardsa a stáva sa prvým palestínskym šampiónom UFC

V dlho očakávanej odvete medzi Leonom Edwardsom a Belalom Muhammadom, ktorá nasledovala po ich prvom zápase bez víťaza kvôli neúmyselnému pichnutiu do oka, sme sa konečne dočkali rozhodnutia. Tentoraz išlo o welterweight titul, ktorý Leon "Rocky" Edwards nedokázal proti Belalovi "Remember the Name" Muhammadovi obhájiť.

Muhammad od prvého kola vyvíjal na Edwardsa tlak, či už v strikingu alebo pokusmi o takedown. Edwards síce dokázal na zemi vzdorovať, ale nechával sa kontrolovať a prichádzal o kolá. Miestami ukazoval opozíciu, najmä v treťom kole, kedy dokázal Belala kontrolovať na zemi, no nedokázal zápas ukončiť.

V piatom kole Edwards potreboval finish, no Muhammad ho úspešne vzal k zemi a držal takmer celé kolo. Edwards sa dostal do dominantnej pozície až v posledných 30 sekundách, no zápas už nezachránil. Belal sa tak stal novým šampiónom welterweight divízie jednohlasným rozhodnutím rozhodcov.

Edwards po zápase uviedol, že bol unavený kvôli časovému posunu a chcel by odvetu alebo ďalší zápas ešte tento rok. Belal Muhammad je tak prvým UFC šampiónom palestínskeho pôvodu a je otázne, či ho čaká odveta s Edwardsom, alebo niekto iný z divízie, ako napríklad Shavkat Rakhmonov.

Tom Aspinall dominantne obhájil dočasný heavyweigth titul a vyzval Jona Jonesa

Na UFC 304 sa v co-main evente stretli v odvete aktuálny interim šampión heavyweight divízie Tom Aspinall a vyzývateľ Curtis Blaydes. Ich prvý duel sa skončil nešťastným zranením Aspinalla a bol jeho prvou prehrou na oficiálnych kartách. V odvete však nezaváhal a mohli sme vidieť dynamické prvé kolo, v ktorom po presnej ľavačke šiel Blaydes k zemi. Aspinall na neho okamžite zaútočil a rozhodca zápas zastavil v 1. minúte prvého kola. Blaydes síce instantne protestoval, no z pohľadu rozhodcu sa nedalo považovať rozhodnutie za chybu.

Vždy pokorný Aspinall v rozhovore po zápase povedal: "Som len obyčajný človek a občas obyčajní ľudia dokážu výnimočné veci." Následne vyzval Jona Jonesa, čo vyvolalo bujaré reakcie fanúšikov v aréne.

Jon Jones by sa mal neskôr tento rok stretnúť s legendou heavyweight divízie Stipem Miocicom. Tento zápas bol svojho času zaujímavý, no po úspechoch Aspinalla by sme možno radšej videli duel medzi nimi. To sa stáva aj kritikou UFC, Jonesa a Dana Whitea, ktorí trvajú na zápase o titul s Miocicom.

Uvidíme ako to celé dopadne, keďže sa hovorí už i zápase Jonesa s aktuálnou hviezdou UFC a šampiónom light heavyweight, Alexom Pereirom.

UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2 – dátum, miesto a info

Galavečer UFC 304 sa blíži a s ním aj dlhoočakávaná odveta medzi Leonom Edwardsom a Belalom Muhammadom. Tento titulový zápas vo welterovej váhe sa uskutoční 27. júla 2024 v Co-op Live v Manchestri v skorých ranných hodinách kvôli divákom z USA.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC 304 zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem toho sa na karte nachádza aj napínavý súboj v ťažkej váhe medzi Curtisom Blaydesom a Tomom Aspinallom v boji o dočasný titul.

UFC 304: Edwards vs. Muhammad 2
🥊️ Hlavný zápas: Leon Edwards vs. Belal Muhammad 2
🗓️ Termín: 28. júl 2024, 4:00 hod (main card)
🌎 Miesto: Co-op Live, Manchester, Anglicko
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC 304: Edwards vs Muhammad 2 o titul – analýza, kurzy a tip na víťaza

Leon "Rocky" Edwards, 32-ročný Angličan pôvodom z jamajských slumov, sa už od mladého veku venoval bojovým umeniam. Od roku 2014 bojuje v organizácii UFC, kde aktuálne drží welterweight titul.

Leon Edwards sa rýchlo etabloval ako nebezpečný bojovník s výborným strikingom. V postoji sa spolieha na silné údery a kopy, pričom dokáže efektívne kombinovať rôzne techniky a prekvapiť súpera presnými ranami. Má vynikajúcu defenzívu voči takedownom, takže ani grappling mu nerobí problém.

Medzi jeho najvýznamnejšie zápasy sa radí trilógia s Kamaru Usmanom, s ktorým po pamätnom headkicku na UFC 278 získal welterweight titul a aktuálne si drží šnúru 12-tich víťazstiev v rade. V poslednom zápase si bez problémov poradil s Colbym Congtonom a zdá sa, že aktuálne vo welterovej divízii nemá žiadneho veľkého konkurenta.

O opaku sa bude celý svet snažiť presvedčiť Belal "Remember the name" Muhammad, ktorý sa už s Edwardsom stretol v roku 2021. Zápas sa skončil "no contest" po neúmyselnom pichnutí do oka, ktorý znemožnil Muhammadovi pokračovať v boji. Aktuálne si drží šnúru 9 výhier v rade a trpezlivo si počkal na svoju šancu na titulový zápas.

Napriek svojim nesporným bojovým kvalitám má Muhammad aj kritikov. Niektorým fanúšikom sa jeho zápasy zdajú príliš pomalé a technické, s nedostatkom ukončení na konte. Muhammad si však z kritiky nič nerobí a sústredí sa na to, aby sa stal najlepším bojovníkom, akým môže byť. Jeho cieľ je jasný – získať titul welterweight v UFC.

Náš tip: Leon Edwards zvíťazí (kurz 1,46) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Leon Edwards podľa nás zvíťazí. Dôvodom je jeho všestrannosť a skúsenosti na najvyššej úrovni. Edwards má schopnosť prispôsobiť sa rôznym štýlom a kontrolovať priebeh zápasu, čo ukázal v predchádzajúcich súbojoch. Navyše máme pocit, že jeho striking je na vyššej úrovni a jeho defenzívny wrestling sme videli proti silnejším protivníkom ako je Muhammad.
Tipsport kurzy: Edwards vs Muhammad 2
Edwards 1 (1,46) ⭐ Remíza X (45,00) Muhammad 2 (2,50)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Interim title zápas Tom Aspinall vs Curtis Blaydes 2 na UFC 304: kurzy, analýza, tip

V druhom hlavnom zápase UFC 304 sa stretnú Curtis Blaydes (18–4) a Tom Aspinall (14–3–0) v boji o dočasný titul v ťažkej váhe. Tento súboj bude odvetou ich prvého stretu z UFC Fight Night 208, kedy sa Aspinall zranil hneď v úvode prvého kola a zápas bol ukončený v prospech Blaydesa.

V súčasnosti je v heavyweight divízii napätá situácia, pretože miesto zjednotenia šampiónov a zápasu Jonesa s Apinallom sa čaká na zápas Jona Jonesa so Stipem Miocicom, na ktorom trvá UFC aj samotný Jon Jones.

Fanúšikom sa tento prístup nepáči, pretože Miocic nebojoval už dlhé roky a Aspinall by si svoj title shot zaslúžil oveľa viac. K zjednoteniu titulu tak zrejme tak skoro nedôjde a máme tu zatiaľ boj o interim titul medzi Blaydesom a Aspinallom.

Tip na víťaza: Aspinall zvíťazí (kurz 1,24) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Tom Aspinall môže zvíťaziť vďaka jeho dynamickému štýlu boja, rýchlosti, sile a všestrannosti. Navyše, bojovať bude pred domácim publikom v Anglicku, čo mu môže poskytnúť dodatočnú motiváciu a podporu. Aspinall chce ostať aktívny a ukázať, že si zaslúži bojovať o titul s Jonesom. Aktuálne je v životnej forme a veríme, že proti Blaydesovi nezakopne a dotiahne zápas do úspešného konca.
Tipsport kurzy: Aspinall vs Blaydes
Aspinall 1 (1,24) ⭐ Remíza X (45,00) Blaydes 2 (3,55)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 304 program: Výsledky, fight card, zápasy, účastníci

UFC 304 prišlo do Manchestru s nabitou kartou, na ktorej nechýbali hviezdy organizácie a niekoľko dlho očakávaných zápasov.

Hlavným zápasom večera bol titulový súboj vo welterovej váhe medzi Leonom Edwardsom a Belalom Muhammadom. Okrem toho sa na karte nachádzali ďalšie atraktívne zápasy, vrátane súboja o dočasný titul v ťažkej váhe medzi Tomom Aspinallom a Curtisom Blaydesom.

Fanúšikov zaujímal i zápas vychádzajúcej hviezdy Paddyho Pimbletta proti veteránovi ľahkej divízie Bobbymu Greenovi. Vlnu záujmu vyvolal i duel Muhammada Mokaeva s Manelom Kapem a Arnolda Allena s Giga Chikadzem.

sipka Stavte si na zápasy UFC 304 s bonusom 20 € zadarmo.

UFC 304: Fight card
Main card
Leon Edwards (c)
5
(5:00)
Belal Muhammad
(Body)
Welterweight 🏆
Tom Aspinall (c)
(TKO)

1
(1:00)
Curtis Blaydes Heavyweight 🏅
Bobby Green 1
(3:22)
Paddy Pimblett
(Sub)
Lightweight
Muhammad Mokaev
(Body)
3
(5:00)
Manel Kape Flyweight
Arnold Allen
(Body)
3
(5:00)
Giga Chikadze Featherweight
Preliminary card

Nathaniel Wood

(Body)

3
(5:00)
Daniel Pineda Featherweight
Molly McCann 3
(5:00)
Bruna Brasil
(Body)
Strawweight (w)
Caolan Loughran zrušený Ramon Taveras Bantamweight
Michael Parkin
(KO/TKO)
1
(3:23)
Lukasz Brzeski Heavyweight
Early prelims
Oban Elliott
(Body)
3
(5:00)
Preston Parsons Welterweight
Christian Leroy Duncan zrušený Gregory Rodrigues Middleweight
Sam Patterson
(Sub)
1
(2:50)
Kiefer Crosbie Welterweight
Shauna Bannon
(Body)
3
(5:00)
Alice Ardelean Bantamweight (w)
Modestas Bukauskas
(Sub)
3
(3:12)
Marcin Prachnio Light Heavyweight

Ako sledovať UFC 304 naživo online: Tipsport TV LIVE stream, Voyo a PPV

Turnaj UFC 304 sa blíži a s ním aj viacero možností, ako ho sledovať naživo online. Aj keď sa uskutoční v Manchestri, čo je neďaleko našej časovej zóny, bude sa prispôsobovať divákom zo zámoria, takže začiatok hlavnej karty je naplánovaný na 28. júla od 4:00 hod rannej.

Ak hľadáte spôsob, ako sledovať túto udalosť naživo a zadarmo, máme pre vás dobrú správu. Tipsport vysiela všetky zápasy UFC na svojej platforme sipka Tipsport TV, ku ktorej majú prístup všetci noví a aktívni zákazníci.

Stačí sa zaregistrovať v Tipsporte a okrem 20 € vstupného bonusu získate prístup k Tipsport TV na 7 dní úplne zdarma. Pre existujúcich zákazníkov stačí splniť podmienku prestávkovania aspoň 1,20 € za 30 dní.

Jedným z platených spôsobov, ako sledovať zápasy UFC, je Voyo. Táto streamingová služba ponúka živé prenosy rôznych športových podujatí. Predplatitelia môžu vidieť zápasy naživo a vychutnať si vysoko kvalitné prenosy.

Ďalšou možnosťou je naladiť si kanál Nova Sport 6. Ak máte predplatený balík športových kanálov, medzi ktorými je i Nova Sport 6, môžete si vychutnať všetky zápasy UFC, ktoré sa budú vysielať na druhý deň zo záznamu.

UFC ponúka možnosť sledovať celý event prostredníctvom Pay-Per-View na platforme UFC Fight Pass. Je potrebné si zakúpiť PPV prístup na konkrétny turnaj.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná UFC 304?

UFC 304 sa uskutoční 27. júla 2024 v Co-op Live v Manchestri, Anglicko. Hlavné zápasy sa začínajú 28. júla 2024 v skorých ranných hodinách, aby vyhoveli divákom z USA.

2️⃣ Kde môžem sledovať UFC 304 naživo?

Zápasy UFC 304 môžete sledovať naživo prostredníctvom TV Tipsport, Voyo a UFC Fight Pass. Tipsport ponúka živé prenosy všetkých zápasov pre nových a aktívnych zákazníkov, ktorí sa zaregistrujú alebo splnia podmienky aktivity.

3️⃣ Aké sú hlavné zápasy na UFC 304?

Hlavnými zápasmi na UFC 304 sú titulový súboj vo welterovej váhe medzi Leonom Edwardsom a Belalom Muhammadom, a zápas o dočasný titul v ťažkej váhe medzi Curtisom Blaydesom a Tomom Aspinallom. Okrem toho sa na karte nachádzajú aj ďalšie atraktívne zápasy vrátane duelu Paddyho Pimbletta proti Bobbymu Greenovi.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Tereza Bledá vs Casey O'Neill na UFC 305

UFC 305: Češka Tereza Bledá nevyzve 14-ku flyweight divízie Casey O'Neill

Česká bojovníčka Tereza Bledá sa napokon tento víkend na UFC 305 v Austrálii nepredstaví. Zápas s Casey O'Neill musela zrušiť.

Conor McGregor (UFC)

UFC 303: McGregor vs. Chandler – veľký návrat dvoch legiend sa odkladá

Legendárny Conor McGregor sa mal vrátiť do UFC po troch rokoch na turnaji UFC 303 totiž čelí veľkému rivalovi.