UFC 305: Adesanya po návrate neuspel, súboj o titul vyhral úradujúci šampión Du Plessis

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na UFC 305 sa uskutočnil dlho očakávaný zápas o titul v strednej váhe, ktorý fanúšikovia MMA po celom svete netrpezlivo očakávali. Do hry sa po dlhšej pauze vrátil bývalý šampión Israel Adesanya, ktorý vyzval aktuálneho držiteľa opasku Dricus Du Plessisa. Neúspešne. Titul ostáva v rukách šampióna. Du Plessis v štvrtom kole ukončil zápas v submisii.

🏆 Du Plessis vs. Adesanya 🏆
Kompletné výsledky
LIVE stream

Adesanya vs Du Plessis na UFC 305 o titul Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC 305: 9,5/10

  • Termín: 18. august 2024, early prelims od 00:30 hod, main card od 04:00 hod
  • Miesto: RAC Arena, Perth, Austrália
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC 305: Du Plessis vs. Adesanya – dátum, čas, miesto, informácie

Galavečer UFC 305 sa uskutoční v nedeľu 18. augusta v RAC Arene v austrálskom Perthe. Early prelims zápasy sa začnú o 00:30 nášho času a hlavná karta odštartuje o 04:00 hod. Vrcholom večera bude zápas o titul v strednej váhe medzi dvoma rivalmi, bývalým šampiónom Israelom Adesanyom a terajším obhajcom titulu Dricusom Du Plessisom.

sipka Kliknite sem stavte si s bonusom a sledujte UFC 305 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 305: Du Plessis vs. Adesanya
🥊️ Hlavný zápas: Dricus Du Plessis vs. Israel Adesanya
🗓️ Termín: 18. august 2024, 04:00 hod. (main card)
🌎 Miesto: RAC Arena, Perth, Austrália
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

Dricus Du Plesis vs. Israel Adesanya o titul na UFC 305: Kurzy, analýza, tip

Hlavný zápas UFC 305 prinesie dlho očakávaný súboj medzi Dricusom Du Plessisom a Israelom Adesanyom o titul v strednej váhe. Adesanya sa vracia po ročnej pauze, ktorú sa rozhodol absolvovať po prehre so Seanom Stricklandom, kedy prišiel o opasok šampióna. Rivalita medzi ním a Du Plessisom však vznikla ešte v čase, keď bol Adesanya na vrchole svojej kariéry a držal titul. Teraz sa fanúšikovia konečne dočkajú rozuzlenia, kto je skutočným kráľom divízie strednej váhy.

Driscus Du Plessis, pôvodom z Juhoafrickej republiky, je jedným z najrýchlejšie stúpajúcich talentov v UFC. Získal si reputáciu tvrdého a agresívneho zápasníka s neortodoxným štýlom, ktorý dokáže prekvapiť aj najskúsenejších protivníkov. Du Plessis je známy svojou všestrannosťou – výborne kombinuje striking so schopnosťou prenášať zápasy na zem, kde je taktiež veľmi nebezpečný.

Du Plessisova kariéra v UFC je pozoruhodná, keďže porazil niekoľko významných mien, vrátane Roberta Whittakera, Darrena Tilla a Seana Stricklanda. Jeho výkony v posledných zápasoch len potvrdili, že je pripravený na najväčšie výzvy, ktoré môže stredná váha ponúknuť. Vďaka svojej nezlomnej vôli a schopnosti improvizovať v klietke sa stal právoplatným držiteľom titulu, ktorý teraz bude brániť proti bývalému kráľovi divízie.

Israel Adesanya, známy ako "The Last Stylebender", je jedným z najvýraznejších a najúspešnejších bojovníkov v histórii UFC. Pochádza z Nigérie, no väčšinu svojho života strávil na Novom Zélande, kde sa stal majstrom kickboxu a následne prenikol do sveta MMA. Adesanya sa stal šampiónom strednej váhy v roku 2019 a svoj titul obhájil proti viacerým elitným súperom vrátane Roberta Whittakera, Yoela Romera, Jareda Canonniera a Paula Costu.

Adesanya je známy svojím precíznym strikingom, výnimočným pohybom a schopnosťou čítať protivníkov. Jeho štýl je postavený na presnosti a kontrole tempa zápasu, čo mu často umožňuje eliminovať súperov bez toho, aby sa vystavoval veľkému riziku. Po prehre so Stricklandom a strate titulu sa Adesanya stiahol do ústrania, no teraz je späť, pripravený získať to, čo mu patrí.

Náš tip: Du Plessis zvíťazí (kurz 1,92) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Hoci Adesanya má za sebou výnimočnú kariéru a jeho technické schopnosti sú nespochybniteľné, veríme, že Dricus Du Plessis v tomto súboji zvíťazí. Je v najlepšej forme, plný sebavedomia po svojich nedávnych víťazstvách. Jeho agresívny štýl a schopnosť prispôsobiť sa rôznym situáciám v klietke by mohli spôsobiť Adesanyovi problémy, najmä ak sa mu podarí pretlačiť zápas do grapplingu. Navyše, Adesanyova ročná pauza a posledná prehra môžu zanechať stopu na jeho psychike, čo by mohlo Du Plessisovi poskytnúť rozhodujúcu výhodu.
Tipsport kurzy: Du Plessis vs. Adesanya
Du Plessis 1 (1,92) ⭐ Remíza X (45,00) Adesanya 2 (1,80)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 305 fight card: Zápasy, program a výsledky

Okrem hlavného zápasu medzi Dricusom Du Plessisom a Israelom Adesanyom, ktorý bol nepochybne hlavným lákadlom večera a skončil sa nečakanou submisiou, keď Du Plessis nasadil Adesanyovi "face crank", sa fanúšikovia mohli tešiť aj na niekoľko ďalších zaujímavých MMA súbojov.

  • Kai Kara-France vs. Steve Erceg: Kara-France, ktorý je známy svojou výbušnosťou a rýchlosťou, v co-main evente knokautoval Steva Ercega už v prvom kole po sérii tvrdých úderov.
  • Mateusz Gamrot vs. Dan Hooker: Mateusz Gamrot, jeden z najlepších ľahkých váh na svete, neuspel s veteránom UFC, Danom Hookerom. Ten vo vyrovnanom boji po troch kolách zvíťazil na body po nejednohlasnom "split" rozhodnutí.
  • Tai Tuivasa vs. Jairzinho Rozenstruik: Dvojica ťažkých váh sľubovala knockoutovú šou. Obaja sú známi schopnosťou ukončiť zápas jediným úderom, o čo sa cez víkend aj snažili. Tuhý boj však nakoniec po troch kolách dospel až k rozhodcovskému stolu. Trojica arbitrov to teda videla poriadne rozdielne, no víťazom po "split decision" sa stal Jairzinho Rozenstruik.

Kompletné výsledky z turnaja UFC 305 nájdete v tabuľke nižšie. UFC a ďalšie boové športy môžete tipovať v Tipsporte s bonusom 20 €

UFC 305: Fight card
Main card
Driscus Du Plessis (SUB) 4(3:38) Israel Adesanya Middleweight 🏆
Kai Kara-France (TKO) 1(4:04) Steve Erceg Flyweight
Mateusz Gamrot 3(5:00) Dan Hooker (BODY) Lightweight
Tai Tuivasa 3(5:00) Jairzinho Rozenstruik (BODY) Heavyweight
Li Jingliang 2(4:02) Carlos Prates (KO)
Welterweight
Prelims
Junior Tafa 1(4:56) Valter Walker (SUB) Heavyweight
Josh Culibao 3(5:00) Ricardo Ramos (BODY) Featherweight
Casey O'Neill (BODY) 3(5:00) Luana Santos Flyweight (w)
Jack Jenkins (TKO) 3(0:48) Herbert Burns Featherweight
Early prelims
Tom Nolan (BODY) 3(5:00) Alex Reyes Lightweight
Song Kenan (BODY) 3(5:00) Ricky Glenn Welterweight
Stewart Nicoll 1(2:39) Jesús Aguilar (TSUB) Flyweight

Kde sledovať naživo UFC 305: Du Plesis vs. Adesanya – Tipsport TV LIVE stream, Voyo, PPV, Nova Sport 6

Ak chcete sledovať naživo dlhoočakávaný turnaj UFC 305: Du Plessis vs. Adesanya, máte k dispozícii viacero možností. Tu je prehľad platforiem, ktoré tento súboj prinesú priamo k vám domov.

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako sledovať UFC 305, je prostredníctvom Tipsport TV, ktorá ponúka priamy prenos tohto podujatia. Noví zákazníci môžu získať 20 € bonus na prvé stávky, čo im umožní nielen sledovať UFC, ale aj si staviť na svojho favorita. Okrem toho majú noví používatelia možnosť využívať 7 dní bezplatného prístupu ku všetkým športovým prenosom.

Existujúci zákazníci Tipsportu môžu sledovať UFC 305 zadarmo, ak splnia podmienku prestávkovania minimálne 1,20 € za posledných 30 dní. To znamená, že s malou investíciou si môžete vychutnať všetky akcie UFC bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

sipka Zaregistujte sa v Tipsporte a sledujte UFC 305 naživo a zadarmo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú možnosť, je tu Voyo. Táto streamovacia platforma ponúka nielen široký výber filmov a seriálov, ale aj živé športové prenosy vrátane UFC turnajov. Voyo vás bude stáť len 5,99 € mesačne, čo je výborná hodnota za peniaze, ak vezmeme do úvahy všetky dostupné obsahy.

Nova Sport 6 je ďalšou výbornou voľbou pre fanúšikov UFC, ktorí uprednostňujú sledovanie na televízore. Tento športový kanál pravidelne vysiela naživo UFC zápasy, vrátane hlavných udalostí ako je UFC 305. Nova Sport 6 ponúka vysoko kvalitný prenos a odborné české i slovenské komentáre, ktoré zvýraznia každý úder a pohyb v klietke.

Pre tých, ktorí hľadajú najvyššiu možnú kvalitu a plný prístup k všetkým súbojom, je tu oficiálny stream UFC Fight Pass. Prostredníctvom Pay Per View (PPV) si môžete zakúpiť priamy prenos UFC 305 s najvyššou obrazovou a zvukovou kvalitou. UFC Fight Pass je ideálnou voľbou pre skutočných fanúšikov, ktorí nechcú zmeškať ani jeden moment z tohto napínavého večera.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Clash of the Stars

Clash of the Stars – info, program, zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...