UFC Denver: Rose Namajunas porazila Tracy Cortez v mušej váhe

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Posledný UFC Fight Night sa odohral v Denveri s napínavým hlavným ženským zápasom medzi Rose Namajunas a Tracy Cortez. Bola to dráma dlhá päťkolová dráma až do konca.

Kompletné výsledky
Analýza a kurzyLive stream

Namajunas vs Cortez - kurzy, livestream, fight card Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Denver – Namajunas vs. Cortez: 8,5/10

  • Termín: Nedeľa, 14. júla 2024, 01:00 hod.
  • Miesto: Ball Arena, Denver, Colorado, USA
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Namajunas vs. Cortez – dátum, čas, miesto a informácie

Ďalší UFC Fight Night s alternatívnym názvom UFC Denver sa uskutoční v Ball Arene v Denveri, USA. Hlavným zápasom bude medzi bývalou šampiónkou strawweight Rose Namajunas, ktorá sa šplhá po rebríčku flyweight divízie, a Tracy Cortez, ktorá aktuálne drží 11. priečku.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC Denver naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Na zápasovej karte nájdeme viacero zaujímavých zápasov v rôznych váhových kategóriách a v nich nastúpia aj známe mení ako napr. Santiago Ponzinibbio, Muslim Salikhov, Cody Brundage, Drew Dober, Viviane Araújo, Jasmine Jasudavicius a ďalší.

UFC Denver: Namajunas vs. Cortez
🥊️ Hlavný zápas:
Rose Namajunas vs. Tracy Cortez
🗓️ Termín: 14. júla 2024, od 4:00 hod. (hlavná karta)
🌎 Miesto: Ball Arena, Denver, Colorado, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | UFC Fight Pass

Rose Namajunas vs. Tracy Cortez na UFC Denver: Analýza, kurzy a tip na víťaza

UFC sa vracia do Denveru s očakávaným hlavným ženským zápasom medzi bývalou šampiónkou Rose Namajunas a talentovanou Tracy Cortez. Pozrime sa bližšie na obe bojovníčky a pokúsime sa odhadnúť, kto vyjde z tohto stretnutia víťazne.

Rose Namajunas, známa aj pod prezývkou "Thug", je dvojnásobná šampiónka slamovej váhy v organizácii UFC. Svojím technickým štýlom boja a vynikajúcimi zručnosťami v postoji aj na zemi si získala rešpekt fanúšikov aj súperiek.

Namajunas má profesionálnu bilanciu 13 výhier a 6 prehier. Jej úspechy zahŕňajú víťazstvá nad elitnými bojovníčkami ako Joanna Jędrzejczyk a Zhang Weili. Po prechode do mušej váhy sa Rose usiluje získať titul aj v tejto kategórii. Jej posledný zápas bol víťazstvo nad Amandou Ribas na body, kde preukázala svoju technickú vyspelosť a taktické myslenie.

Tracy Cortez je vychádzajúca hviezda UFC so silným wrestlingovým a bjj zázemím. Od svojho vstupu do organizácie v roku 2019 sa rýchlo vyšvihla vo fylweight rebríčku a teraz má šancu postúpiť ešte vyššie, proti jednej z aktuálnych hviezd ženského MMA.

Cortez má profesionálnu bilanciu 11 výhier a 1 prehru a v UFC je zatiaľ neporazená. Jej štýl je postavený na silnom tlaku a schopnosti kontrolovať súperky na zemi. V poslednom zápase porazila Jasmine Jasudavicius na body, čo ukázalo jej zlepšenú techniku a výdrž. Cortez sa pripravuje na najväčší zápas svojej kariéry, kde bude čeliť Rose Namajunas.

sipka Náš tip: Namajunas zvíťazí (kurz 1,41) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Namajunas je favoritkou vďaka svojím bohatším skúsenostiam a všestrannosti. Jej schopnosť adaptovať sa na rôzne štýly súperiek a efektívne využívať techniky v postoji aj na zemi jej dávajú výhodu.
  • Cortez síce disponuje silným wrestlingom, ale je známa tým, že zápasy často končí na body, pričom sme ju nevideli ukončiť zápas už veľmi dlho. Táto skutočnosť môže byť "vodou na mlyn" pre Namajunas, ktorá má preukázateľnú schopnosť využívať chyby súperiek vo svoj prospech.
  • Očakávame, že Rose predvedie svoje skúsenosti a technické zručnosti, ktoré jej zabezpečia víťazstvo.
Tipsport kurzy: Namajunas vs. Cortez
Namajunas 1 (1,41) Remíza X (45,00) Cortez 2 (2,66)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

VÝSLEDKY UFC Fight Night (Denver): Namajunas vs. Cortez – fight card, zápasy, program

UFC Fight Night v Denveri priniesol napínavý večer plný akcie. Hlavný ženský duel večera medzi Rose Namajunas a Tracy Cortez bol jedným z najlepších na turnaji. Po dlhých piatich kolách v ňom napokon uspela favorizovaná Rose, ktorá súperku zdolala na body jednohlasným verdiktom rozhodcov 49:46, 49:46 a 48:47.

V hlavnom predzápase v mužskej welterovej váhe predviedli Muslim Salikhov a Santiago Ponzinibbio veľmi vyrovnaný súboj, v ktorom nemali jasno ani rozhodcovia. Po "split decision" sa napokon po troch kolách tešil Salikhov.

Bonus 50 tisíc dolárov za "Zápas večera" zobrali borci Jean Silva a Drew Dober, ktorí v necelých troch kolách predviedli parádnu prestrelku plnú tvrdých úderov aj krvi. Súboj v čase 1:28 v priebehu 3. kola napokon ukončil zásah lekára, ktorý Doberovi už nedovolil pokračovať.

Ďalšie bonusy za "Výkon večera" dostali Charles Johnson, ktorý knokautoval Joshuu Vana na začiaktu 3. kola, a Montel Jackson za parádne KO proti Da'Monovi Blackshearovi už v 18. sekunde zápasu.

sipka Tipujte všetky turnaja UFC v Tipsporte s bonusom 20 €

Z ďalších zaujímavých zápasov sme mohli vidieť v akcii napr. Juliana Erosu, ktorý porazil Christiana Rodriguez po submisii 11 sekúnd pred koncom prvého kola. Súpera zovrel do "gilotíny" a ten jednoducho musel odklepať ešte pred prvou pauzou, kým bol pri vedomí.

Kompletné výsledky všetkých zápasov v Denveri nájdete v tejto tabuľke:

Fight card UFC Denver: Namajunas vs. Cortez
Main event
Rose Namajunas (BODY) 5(5:00) Tracy Cortez Flyweight (w)
Santiago Ponzinibbio 3(5:00) Muslim Salikhov (BODY) Welterweight
Drew Dober 3(1:28) Jean Silva (TKO) Lightweight
Gabriel Bonfim (BODY) 3(5:00) Ange Loosa Welterweight
Julian Erosa (SUB) 1(4:49) Christian Rodriguez Featherweight
Abdul Razak Alhassan N/C
1(0:37)
Cody Brundage Middleweight
Prelims
Fatima Kline 3(5:00) Jasmine Jasudavicius (BODY) Flyweight (w)
Joshua Van 3(0:20) Charles Johnson (KO) Flyweight
Luana Santos (SUB) 1(3:27) Mariya Agapova Flyweight (w)
Andre Petroski (BODY) 3(5:00) Josh Fremd Middleweight
Montel Jackson (KO) 1(0:18) Da'Mon Blackshear Bantamweight

Ako sledovať naživo UFC Denver: Namajunas vs. Cortez – LIVE stream Tipsport TV, Voyo, PPV

Sledujte UFC Denver: Namajunas vs. Cortez naživo cez rôzne platformy, ktoré vám ponúkajú možnosť vidieť všetky zápasy v reálnom čase. Tu je návod, ako môžete sledovať tento očakávaný event:

  • Tipsport TV: Noví zákazníci môžu sledovať UFC zadarmo po registrácii na prvých 7 dní a získať bonus 20 € na stávky. Existujúci zákazníci potrebujú vsadiť minimálne 1,20 € za posledných 30 dní.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte, sledujte UFC naživo a stavte si za 30 € zadarmo.

  • Voyo: Voyo ponúka vysokokvalitný live stream pre turnaje UFC, s možnosťou sledovať záznam po podujatí.
  • PPV od UFC: Zakúpením PPV získate prístup k kompletnému live streamu všetkých zápasov, vrátane predzápasových a pozápasových relácií.

Nech už si vyberiete akúkoľvek platformu, UFC Fight Night (Denver): Namajunas vs. Cortez sľubuje nezabudnuteľné zápasy a intenzívne súboje, ktoré si fanúšikovia MMA určite vychutnajú.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor

Conor McGregor – životopis, zápasy a štatistiky v UFC

Conor McGregor je jeden z najslávnejších MMA zápasníkov v histórii. Jeho popularita zásadným spôsobom ovplyvnila vzostup tohto športu.

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...