UFC Fight Night: Cory Sandhagen prehral proti neporazenému Umarovi Nurmagomedovi

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj UFC Fight Night priniesol napínavý súboj dvoch špičkových bantamweight bojovníkov v hlavnej udalosti večera. Cory Sandhagen sa postavil proti neporazenému Umarovi Nurmagomedovi. Tento zápas mal významný vplyv na budúce dianie v divízii, pretože víťaz sa výrazne priblížil šanci zabojovať o titul.

Kompletné výsledky
Kurzy – Livestream

Sandhagen vs Nurmagomedov na UFC Fight Night Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC on ABC: Sandhagen vs. Nurmagomedov: 9,5/10

  • Termín: 3. august 2024, 18:00 h Prelims / 21:00 h Main card
  • Miesto: Etihad Arena, Abú Dhabí, Spojené arabské emiráty
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Sandhagen vs. Nurmagomedov – dátum, čas a miesto

Galavečer UFC Fight Night s hlavným zápasom medzi Corym Sandhagenom a Umarom Nurmagomedovom sa uskutoční v sobotu 3. augusta 2024. Miestom konania je Etihad Arena v Abu Dhabi, teda hlavné mesto Spojených arabských emirátov. Program hlavnej karty sa začne o 21:00 h nášho času.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC on ABC: Sandhagen vs. Nurmagomedov
🥊️ Hlavný zápas: Cory Sandhagen vs. Umar Nurmagomedov
🗓️ Termín: 3. august 2024, 21:00 hod. (hlavná karta)
🌎 Miesto: Etihad Arena, Abú Dhabí, Spojené arabské emiráty
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC: Cory Sandhagen vs. Umar Nurmagomedov – analýza, kurzy a tip

Tento zápas je titulovým eliminátorom v bantamweight divízii UFC. Víťaz sa stane hlavným adeptom na titul, čo znamená, že súboj má obrovskú dôležitosť pre oboch bojovníkov. Aktuálnym šampiónom je Sean O'Malley, ktorý má najbližšie obhajovať titul proti Merabovi Dvalishvilimu na UFC 306 v ikonickej Sphere aréne v Las Vegas.

Cory Sandhagen, známy svojou všestrannosťou a technickými schopnosťami, je jedným z najnebezpečnejších bojovníkov v bantamovej váhe. Jeho pohyb v oktagone, precízne údery a nepredvídateľné útoky z neho robia nebezpečného protivníka pre každého. S bilanciou 17–4 si aktuálne drží šnúru troch výhier v rade proti Yadong Songovi, Marlonovi Verovi a Robovi Fontovi.

Umar Nurmagomedov, bratranec legendárneho Khabiba Nurmagomedova, si už začína budovať vlastnú reputáciu a písať vlastnú kapitolu v histórii MMA. Do oktagonu prináša špičkový dagestanský grappling a kontrolu na zemi. S bilanciou 17–0 je vo svojej profesionálnej kariére stále neporazený a jeho dominantné výkony v UFC dokazujú, že je pripravený na veľké výzvy.

Považuje sa za jedného z najperspektívnejších mladých bojovníkov v MMA. Okrem toho má aj vynikajúci striking, ktorý sme mohli vidieť napríklad v zápase s Raonim Barcelosom, ktorého knokautoval v prvom kole.

Náš tip: Nurmagomedov zvíťazí (kurz 1,29) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Kurzy na zápas jasne favorizujú Nurmagomedova, čo z neho robí veľkého favorita. Neznamená to, že by Sandhagen nebol silným protivníkom, ale veríme, že Umara nebude schopný zastaviť. Jeho striking je svieži, a pokiaľ bude chcieť, mal by dostať zápas bez väčších ťažkostí na zem, kde môže zbierať body a Coryho bez problémov kontrolovať.
Tipsport kurzy: Sandhagen vs. Nurmagomedov
Sandhagen 1 (3,17) Remíza X (45,00) Nurmagomedov 2 (1,29) ⭐

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

UFC on ABC: Sandhagen vs. Nurmagomedov – fight card, zápasy, program a výsledky

V hlavnom zápase medzi Corym Sandhagenom a Umarom Nurmagomedovom sa zrodil výsledok, ktorý de facto nikoho neprekvapil. Neporazený Nurmagomedov zostal neporazeným aj naďalej. Umar po dlhých piatich kolách zvíťazil na body pomerne jednoznačne a všetko nasvedčuje tomu, že sa čoskoro dočká súboja o titul v bantamovej váhe.

Jedným z ďalších zaujímavých súbojov bol aj ten medzi Sharaputdinom Magomedovom a Michalom Oleksiejczukom v middleweight divízii. Jednooký "Shara Bullet" je postojárskou senzáciou so špičkovým muay thai a v UFC zostáva neporazený aj po tomto víkende. Zvíťazil na body.

Ďalším atraktívnym duelom bol stret Marlona "Chita" Veru s Deivesonom Figueiredom v bantamweight divízii. Figueiredo, bývalý šampión flyweight divízie, sa snaží preukázať svoje schopnosti v novej váhovej kategórii a podarilo sa mu to, keď v troch kolách presvedčil bodových rozhodcov viac ako jeho súper.

Zaujímavý bol aj zápas Tonyho Fergusona, ktorý sa postavil proti Michaelovi Chiesovi v lightweight divízii. Skončilo sa to už v prvom kole. Chiesa utiahol Fergusona v submisii do "rear-naked choke" a on musel odklepať.

sipka Tipujte UFC s bonusom a bez rizika v Tipsporte

UFC on ABC: Sandhagen vs. Nurmagomedov
Fight card, zápasy a výsledky
Main card
Cory Sandhagen 5(5:00) Umar Nurmagomedov (BODY) Bantamweight
Sharaputdin Magomedov (BODY) 3(5:00) Michal Oleksiejczuk Middleweight
Marlon Vera 3(5:00) Deiveson Figueiredo (BODY) Bantamweight
Tony Ferguson 1(3:44) Michael Chiesa (SUB) Lightweight
Mackenzie Dern (BODY) 3(5:00) Loopy Godínez Strawweight (w)
Joel Álvarez (TKO) 3(3:36) Elves Brener Lightweight
Prelims
Alonzo Menifield 2(3:18) Azamat Murzakanov (KO) Light Heavyweight
Mohammad Yahya 1(4:45) Kauê Fernandes (TKO) Lightweight
Shamil Gaziev (BODY) 3(5:00) Don'Tale Mayes Heavyweight
Guram Kutateladze (BODY) 3(5:00) Jordan Vucenic Lightweight
Viktoriia Dudakova 3(5:00) Sam Hughes (BODY) Strawweight (w)
Jai Herbert (BODY) 3(5:00) Rolando Bedoya Lightweight
Sedriques Dumas (BODY) 3(5:00) Denis Tiuliulin Middleweight

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Sandhagen vs. Nurmagomedov

Sledovať tento víkendový turnaj naživo je jednoduché a dostupné prostredníctvom niekoľkých platforiem. Tu je prehľad možností, ako si môžete užiť túto udalosť z pohodlia vášho domova:

  • Tipsport TV: Pre fanúšikov na Slovensku je jednou z najjednoduchších možností sledovať UFC cez livestream na webe či v aplikácii stávkovej kancelárie Tipsport. Stačí byť registrovaným zákazníkom a mať na účte aspoň jeden podaný tiket za posledných 30 dní. Noví zákazníci získaju prístup k Tipsport TV na 7 dní úplne zadarmo a k tomu 20 € na akékoľvek prvé stávky.

sipka Zaregistrujte sa a sledujte UFC naživo na Tipsport TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

  • Voyo: Ďalšou možnosťou je sledovanie cez obľúbenú streamovaciu službu, ktorá ponúka živé prenosy športových udalostí vrátane UFC Fight Night. Voyo je dostupné na Slovensku aj v Českej republike a poskytuje kvalitné HD prenosy. Stačí si kúpiť mesačné predplatné za 5,99 € a môžete sledovať všetky zápasy vrátane hlavných udalostí.
  • UFC Fight Pass: Oficiálnou cestou, ako sledovať všetky UFC udalosti, je vlastná PPV (pay-per-view) platforma organizácie. Ponúka najvyššiu kvalitu prenosu a prístup ku všetkým zápasom na hlavnej karte i predzápasom. UFC Fight Pass je dostupné cez oficiálnu stránku alebo aplikáciu, kde si môžete zakúpiť prístup k prenosu.
  • Nova Sport 6: Pre tých, ktorí preferujú sledovanie v televízii, je tento športový kanál, ktorý vysiela živé prenosy UFC udalostí vrátane Fight Night, ideálnou voľbou. Stanica je dostupná prostredníctvom väčšiny káblových a satelitných operátorov na Slovensku a v Českej republike. Je však súčasťou rozšíreného plateného športového balíčka.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Tereza Bledá vs Casey O'Neill na UFC 305

UFC 305: Češka Tereza Bledá nevyzve 14-ku flyweight divízie Casey O'Neill

Česká bojovníčka Tereza Bledá sa napokon tento víkend na UFC 305 v Austrálii nepredstaví. Zápas s Casey O'Neill musela zrušiť.

Conor McGregor

Conor McGregor – životopis, zápasy a štatistiky v UFC

Conor McGregor je jeden z najslávnejších MMA zápasníkov v histórii. Jeho popularita zásadným spôsobom ovplyvnila vzostup tohto športu.