UFC Fight Night: Tybura vs Spivak 2 – fight card, bojovníci a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Posledný víkend sa v UFC Apex v Las Vegas uskutočnil turnaj UFC Fight Night. Hlavným zápasom večera bol súboj v ťažkej váhe medzi poľským veteránom Marcinom Tyburom a moldavským bojovníkom Sergeyom Spivakom. Išlo o druhý vzájomný stret týchto dvoch borcov, ktorí sa snažia vylepšiť svoje miesto v rebríčku heavyweight divízie.

🇵🇱 Tybura vs. Spivak 🇲🇩
Kompletné výsledky
LIVE stream

Tybura vs Spivak 2 UFC Foto: Alex Goodlett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC Fight Night – Tybura vs. Spivak 2: 8,5/10

  • Termín: 10. august 2024, 23:00 hod. Prelims / 01:00 hod. Main card
  • Miesto: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 – dátum, čas, informácie

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 sa uskutoční v sobotu 10. augusta 2024, v UFC Apex centre v Las Vegas. Podujatie začne prelims zápasmi o 23:00 hod. nášho času, pričom hlavná karta, vrátane hlavného zápasu, je plánovaná na 01:00 hod. v noci.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC zadarmo na Tipsporte!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Hlavným ťahákom večera bude práve ťažkotonážny súboj medzi Marcinom Tyburom a Sergeyom Spivakom, ktorý je rematchom ich stretnutia z februára 2020. Okrem tohto zápasu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na súboj vo featherweight divízii medzi Damonom Jacksonom a Chepem Mariscalom, ktorý sľubuje akciu a dramatické výmeny úderov.

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2
🥊️ Hlavný zápas: Marcin Tybura vs. Sergey Spivak
🗓️ Termín: 10. augusta 2024, 01:00 hod. (hlavná karta)
🌎 Miesto: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC: Marcin Tybura vs Sergey Spivak 2 – kurzy, analýza, tip na víťaza

Marcin Tybura a Sergey Spivak sa stretli v oktagone už v roku 2020, kedy Tybura zvíťazil po jednohlasnom rozhodnutí rozhodcov. Tento súboj bol pre Spivaka tretím v UFC a vtedy sa len začínal etablovať medzi elitou. Naopak, Tybura, už skúsený bojovník, využil svoje bohaté skúsenosti a takticky si pripísal víťazstvo.

Od ich prvého stretnutia sa kariéry oboch bojovníkov vyvíjali odlišne. Marcin Tybura (25-8) je momentálne na 8. mieste v rebríčku UFC heavyweight divízie a je známy svojím kompletným skillsetom. Má skvelý grappling a veľmi dobrú kondíciu, ktorá mu pomáha udržať vysoké tempo počas celého zápasu.

Tybura zaznamenal v posledných štyroch zápasoch tri víťazstvá a stále patrí medzi nebezpečných súperov v ťažkej váhe. Od stretu so Spivakom zaznamenal iba 2 prehry, proti Tomovi Aspinallovi a Alexandrovi Volkovovi.

Sergey Spivak (16-4) od prvého súboja s Tyburom zaznamenal sériu úspechov, pričom jeho jediné prehry prišli od Ciryla Ganea a súčasného interim šampióna, Toma Aspinalla.

Spivak, prezývaný „Polar Bear“, je veľmi nebezpečný v grapplingu, a je známy svojimi silnými takedownmi a ground-and-pound technikami. V tomto súboji má veľkú motiváciu získať revanš a potvrdiť svoje miesto v top 10 heavyweight divízie. Aktuálne je 1 priečku za Marcinom Tyburom.

Náš tip: Spivac zvíťazí (kurz 1,60) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Súboj medzi týmito dvoma zápasníkmi bude opäť veľmi vyrovnaný, no Spivak by mohol mať tentokrát výhodu. Od ich posledného zápasu získal viac skúseností a vylepšil svoje schopnosti v grapplingu, čo by mohlo byť kľúčové. Aj keď Tybura má stále silný arzenál a kondíciu, mladší Spivak môže využiť svoju dynamiku a snahu o odplatu. Preto je náš tip na víťaza Sergey Spivak.
Tipsport kurzy: Tybura vs. Spivac 2
Tybura Marcin 1 (2,24) Remíza X (45,00) Spivak Sergey 2 (1,60) ⭐

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 fight card – zápasy, program

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 ponúkne pestrú zostavu MMA zápasov. Okrem hlavného súboja večera, ktorý zvedú ťažké váhy Marcin Tybura a Sergey Spivak, sa na karte predstavia bojovníci z rôznych váhových kategórií, ktorí budú mať čo ukázať. Z najzaujímavejších zápasov mimo hlavného duelu sme vybrali tieto:

  • Damon Jackson vs. Chepe Mariscal – Featherweight (66 kg): Tento zápas v kategórii perovej váhy sľubuje nekompromisnú akciu. Damon Jackson je skúsený veterán UFC so solídnym rekordom, ktorý je známy svojím vynikajúcim grapplingom a schopnosťou ukončiť zápasy na zemi. Chepe Mariscal je dynamický bojovník s komplexným skillsetom, ktorý bude chcieť využiť svoju rýchlosť a útočnú variabilitu na prekvapenie svojho súpera.
  • Chris Gutierrez vs. Quang Le – Bantamweight (61,2 kg): V tomto súboji sa stretnú dvaja bojovníci v bantamovej váhe, ktorí sú známi svojimi útočnými schopnosťami. Chris Gutierrez je technicky veľmi dobre vybavený striker s tvrdými kopmi. Quang Le je perspektívny bojovník z LFA, ktorý má pred sebou veľkú budúcnosť, a tento zápas bude jeho premiérou v UFC.

sipka Stavte si na zápasy UFC s bonusom 20 € od Tipsportu!

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivac 2 – Fight card
Main card
Marcin Tybura 1(1:44) Sergey Spivak (SUB) Heavyweight
Damon Jackson 3(5:00) Chepe Mariscal (BODY) Featherweight
Danny Barlow (BODY) 3(5:00) Nikolay Veretennikov Welterweight
Chris Gutierrez (BODY) 3(5:00) Quang Le Bantamweight
Yana Santos (BODY) 3(5:00) Chelsea Chandler Bantamweight (w)
Toshiomi Kazama (SUB) 2(1:55) Charalampos Grigoriou Bantamweight
Prelims
Karol Rosa (BODY) 3(5:00) Pannie Kianzad Bantamweight (w)
Jhonata Diniz (BODY) 3(5:00) Karl Williams Heavyweight
Youssef Zalal (SUB) 1(3:52) Jarno Errens Featherweight
Stephanie Luciano (BODY) 3(5:00) Talita Alencar Flyweight (w)

Kde sledovať naživo UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak - Tipsport TV LIVE stream, Voyo, Nova Sport 6, UFC PPV

Fanúšikovia MMA budú môcť sledovať celý priebeh UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 prostredníctvom viacerých platforiem.

UFC sa dá sledovať naživo a zadarmo na sipka Tipsport TV. Noví zákazníci získajú totiž prístup k športovým livestreamom na 7 dní úplne zadarmo. Ako bonus za registráciu môžete využiť 20 € kredit na akékoľvek stávky. Existujúci zákazníci musia splniť jednoduchú podmienku si staviť raz za 30 dní v hodnote aspoň 1,20 €.

sipka Zaregistrujte sa v tipsporte a sledujte UFC naživo s bonusom zadarmo!

Voyo je ďalšou skvelou možnosťou pre fanúšikov, ktorí chcú sledovať UFC Fight Night naživo. Táto populárna streamovacia služba ponúka okrem seriálov a filmov prístup k širokej škále športových udalostí, vrátane MMA zápasov UFC. Voyo je dostupné za mesačný poplatok a okrem live prenosov ponúka aj archív, takže ak nestihnete sledovať turnaj naživo, môžete si ho pozrieť neskôr.

Pre tých, ktorí preferujú sledovanie športových udalostí prostredníctvom televízie, je Nova Sport 6 ideálnou voľbou. Tento športový kanál pravidelne vysiela zápasy MMA a je dostupný v rámci rôznych televíznych balíkov u väčšiny poskytovateľov káblovej televízie na Slovensku a v Českej republike.

Pre fanúšikov, ktorí chcú zažiť UFC Fight Night v najvyššej kvalite, je UFC PPV najlepšou voľbou. UFC ponúka oficiálny Pay-Per-View prístup k svojim podujatiam, kde si môžete zakúpiť priamy prenos vo vysokom rozlíšení. UFC PPV zaručuje bezchybný prenos s najlepšími možnými záběrmi a často ponúka aj exkluzívny obsah, ako sú rozhovory, zákulisné momenty a analýzy pred a po zápasoch.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Tereza Bledá vs Casey O'Neill na UFC 305

UFC 305: Češka Tereza Bledá nevyzve 14-ku flyweight divízie Casey O'Neill

Česká bojovníčka Tereza Bledá sa napokon tento víkend na UFC 305 v Austrálii nepredstaví. Zápas s Casey O'Neill musela zrušiť.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨