UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Martin Budaya mal v UFC už šiesty zápas a tentokrát to bola možno najväčšia výzva v jeho živote. V Las Vegas na UFC 303 sa postavil proti legende tejto organizácie a bývalému šampiónovi ťažkej váhy Andreiovi Arlovskimu.

ANALÝZAKURZY – LIVESTREAM
UFC 303: PEREIRA VS. PROCHÁZKA 2

Martin Buday (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Buday vs. Arlovski: 9,5/10

  • Termín: 29. júna 2024
  • Miesto: Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Martin Buday zvíťazil nad Andrejom Arlovskim

Martin Buday triumfoval nad Andrejom Arlovskim na UFC 303 v náročnom a vyrovnanom zápase, ktorý sa odohrával predovšetkým v klinči. Obaja zápasníci si striedavo vymieňali dominantnú pozíciu, no napriek tesnému výsledku dokázal Buday vyhrať na body.

Väčšina zápasu sa odohrávala v klinči, kde sa často nič významné nedialo, čo prinútilo rozhodcu niekoľkokrát ich oddeliť. Buday vyhral na body po split decision, ale jeho výkon nebol presvedčivý. Toto víťazstvo mu síce prinieslo dôležitý triumf, ale je pravdepodobné, že sám nebude spokojný so svojím vystúpením proti 45-ročnému Arlovskemu. Má teda nad čím premýšľať do budúcna.

UFC 303: informácie, dátum, čas a miesto

Veľký číslovaný turnaj UFC 303, na ktorom Martin Buday nastúpil, napokon zatriasol svetom MMA aj vďaka titulovej odvete v poloťažkej váhe medzi Jiřím Procházkom a Alexom Pereirom. Fight karta bola však celkovo veľmi kvalitná, no a prispel k tomu aj slovenský bojovník v ťažkej váhe. Galavečer sa konal v noci zo soboty 29. júna na nedeľu 30. júna 2024 v T-Mobile Aréne v Las Vegas.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 303: Martin Buday vs. Andrej Arlovski (heavyweight) – analýza, kurzy, tip

Slovenský obor Martin Buday (32) vstúpil do UFC vo veľkom štýle, keď vyhral hneď prvé štyri zápasy, no teraz v decembri narazil na nováčika Shamila Gazieva, ktorý ho dokonale zaskočil a doslova zmlátil na TKO už na začiatku druhého kola. Rodák z Trnavy však atakuje rebríček top 15 v ťažkej váhe, a tak sa musí pozviechať, vyhrať ďalšie dôležité zápasy a nastúpiť na víťaznú vlnu znova.

Silnou stránkou "Badyho" je určite odolnosť v postoji. Veľa toho znesie, veľa tvrdých úderov aj rozdá. Ma dobré ruky. Na svoju váhu a veľkosť je aj pomerne agilný, no lepší súperi ho dokážu fyzicky vyčerpať. Na kondičke ešte musí popracovať. Jeho celková bilancia v profi MMA je 13 výhier – 2 prehry (v UFC 4–1). V postoji to má 7–1 a zaujímavé je, že zatiaľ nikdy neprehral ani na submisiu (2–0).

MARTIN BUDAY 🇸🇰 POROVNANIE ANDREI ARLOVSKI 🇧🇾
13–2 BILANCIA 34–23
7–1 KO/TKO 17–12
2–0 SUBMISIA 3–3
4–1 BODY 14–8
32 vek 45
196 cm výška 193 cm
120 kg váha 112 kg

Andrei Arlovski (45) požíva v UFC aj v celom svete MMA obrovský rešpekt. Bieloruský rodák s americkým občianstvom v tejto organizácii pôsobil na dve etapy. Prvýkrát sem prišiel ako mladík v roku 2000 a za 5 rokov sa postupne stal šampiónom ťažkej váhy. Neskôr o titul prišiel a prestúpil do iných amerických bojových podnikov ako Affliction, Strikeforce, ProElite a pod.

V roku 2014 sa však do UFC opäť vrátil. Najprv vyhral štyri zápasy v rade, potom však prehral päťkrát za sebou. V organizácii však zostal dodnes a bojoval proti mnohým veľkým hviezdam a legendám ako Stipe Miocic, Alistair Overeem, Francis Ngannou, Augusto Sakai, Jairzinho Rozenstruik, Tom Aspinall a pod. Vo svojej bohatej profesionálnej kariére nazbieral doteraz 34 výhier a 23 prehier. Považuje sa za komplexného bojovníka, no samozrejme v ťažkej váhe najradšej bojuje v postoji.

NÁŠ TIP: Buday zvíťazí (kurz 1,39) sipka Stavte si a sledujte naživo

  • V oficiálnom zápise aj v stávkových kanceláriách je ako prvé meno Bielorusa, čo nie je prekvapením. Avšak my sa budeme v tomto zápase prikláňať na stranu Budaya. Arlovski je už veterán, ktorý v posledných rokoch ťahá už viac-menej iba zo zotrvačnosti. Naopak slovenský bojovník je na vzostupe, má väčšiu motiváciu, stále sa zlepšuje, no a trpká skúsenosť zo zápasu s Gazievom ho určite opäť nasmeruje k výraznejšiemu progresu. Arlovski je atletickejší, lenže zároveň o 13 rokov starší. Ak sa Buday pripraví kondične a takticky, mal by to zvládnúť.
TIPSPORT KURZY: ARLOVSKI vs. BUDAY
ARLOVSKI 1 (2,77) Remíza X (45,00) BUDAY 2 (1,39) ⭐

Stavte si a sledujte UFC 303 naživo na Tipsporte!

Arlovski vs. Buday UFC 303: LIVE stream, TV priamy prenos a PPV online

Všetky turnaje UFC v tomto roku vysiela naživo platená streamovacia služba Voyo, ale tie so slovenskou či českou účasťou môžete nájsť aj v televíznom programe na kanáloch Premier Sport alebo Nova Sport. O tom, kde sa bude napokon vysielať UFC 303 s Martinom Budayom vás budeme, samozrejme, informovať.

Už teraz však s istotou vieme, že livestream zadarmo nájdete na TV Tipsport. Stačí mať v Tipsporte pretipované v priebehu mesiaca aspoň 1,20 eur. Ak sa zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete živé prenosy na prvých 7 dní úplne zdarma a bez ďalších podmienok a ešte aj 30-eurový kredit na prvé stávky.

Ďalšou alternatívou je kúpiť si oficiálne PPV (pay-per-view) a sledovať turnaj na platforme UFC Fight Pass alebo cez aplikáciu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.