Aleš "Psychopat" Bejr: Kontroverzný youtuber a zápasník Clash of the Stars

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aleš Bejr, známy ako "Psychopat Bejr", je český youtuber, kulturista, a bojovník, ktorý sa stal známym najmä vďaka svojej účasti v kontroverzných reality show a turnajoch, ako je Clash of the Stars.

Psychopat Bejr - profil youtubera a bojovníka Clash of the Stars Foto: Profimedia

Aleš Bejr – profil
Prezývka: Psychopat
Narodený: 20. novembra 1977, Pardubice, ČR
Povolanie: Youtuber, bojovník v Clash of the Stars
Vek: 46 rokov
Výška: 184 cm
Instagram: alesbejr
Youtube: @psychopatbejr

Aleš "Psychopat" Bejr – Život a kariéra

Aleš "Psychopat" Bejr je jednou z najkontroverznejších postáv na českej internetovej scéne a známym zápasníkom v bizarných turnajoch, ako je Clash of the Stars. Bejr, ktorý sa narodil 20. novembra 1977 v Pardubiciach, začínal svoju kariéru na YouTube. Jeho provokatívny štýl a neortodoxný prístup k zábave ho rýchlo katapultovali medzi najdiskutovanejšie postavy českej internetovej scény.

sipka Stavte si na zápasy bojových športov na Tipsporte s bonusom 20 €

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Aleš Bejr začal svoju kariéru ako kulturista a neskôr youtuber, kde sa preslávil tvorbou videí s bezdomovcami. V týchto videách organizoval pre nich rôzne súťaže, ktoré mali často kontroverzný a provokatívny charakter. Vďaka tomuto obsahu si získal širokú fanúšikovskú základňu, ktorá ho podporovala aj pri jeho ďalších aktivitách, vrátane účasti v bojových športoch.

Bejr sa tiež objavil v niekoľkých televíznych reláciách, vrátane "Prostřeno", "MasterChef", "Soudkyně Barbara", a "Nebezpečné vztahy", kde ukázal svoju excentrickú a konfliktnú povahu.

Psychopat Bejr, box, MMA a účasť v Clash of the Stars

Bejr, známy svojou kontroverznou osobnosťou a excentrickým správaním, sa rozhodol rozšíriť svoju kariéru aj do sveta bojových športov. Okrem svojich aktivít na YouTube a verejných vystúpeniach sa začal venovať boxu a MMA, pričom získal veľkú pozornosť vďaka svojej účasti v sérii turnajov Clash of the Stars.

Clash of the Stars je jedinečný turnaj, ktorý umožňuje známe osobnosti z rôznych oblastí – od youtuberov až po reality show hviezdy – súťažiť v bojových disciplínach. Psychopat Bejr sa tu vyprofiloval ako jeden z najvýraznejších účastníkov, vďaka čomu si získal ďalšie fanúšikov, ale aj kritikov. Jeho výstupy na tlačovkách, sociálnych sieťach a zápasoch sú často sprevádzané provokatívnymi vyhláseniami a dramatickými momentmi, ktoré k jeho imidžu jednoducho patria.

Jeho agresívny prístup a nekompromisná taktika v boji však neraz vedú k porušeniu pravidiel, čo mu v minulosti prinieslo viaceré diskvalifikácie a ukončenie zápasov rozhodnutím rozhodcov. Napriek tomu sa jeho divoká energia a odhodlanie v ringu stali jeho charakteristickými znakmi, vďaka čomu si získava pozornosť fanúšikov a médií.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Aleš "Psychopat" Bejr vs. Pavel Novotný na Clash of the Stars 9 – Bejr zo zápasu odstúpil

Na nadchádzajúcom galavečeri Clash of the Stars 9, ktorý sa uskutoční 7. septembra 2024 v Športovej hale Fortuna v Prahe, sa v klietke mali stretnúť dve výrazné osobnosti: Aleš "Psychopat" Bejr a Pavel Novotný. Aleš Bejr však na poslednú chvíľu zo zápasu odstúpil po potyčke s Cvernom. Novotný tak bude boxovať s náhradným súperom.

Bejr, známy svojou provokatívnou povahou a tvrdým prístupom, má Novotného poriadne v zuboch a sľuboval, že v ringu predvedie všetko, čo v sebe má. Jeho cieľom bolo potrápiť Novotného a ukázať mu, čo je to pravé zápasenie.

Novotný, starosta Řeporyjí, bol odhodlaný ukázať svoju odvahu a napriek obmedzeným skúsenostiam v boxe sa chystal na tvrdý boj. Nakoniec všetko dopadlo inak a Novotný sa stretne v dueli so Zdeňkom Godlom.

Psychopat Bejr vs. Jaromír Soukup na Clash of the Stars 7

Na turnaji Clash of the Stars 7, ktorý sa konal 27. januára 2024, sa mal uskutočniť očakávaný zápas medzi mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom a youtuberom Alešom Bejrom. Tento duel mal byť vrcholom večera, ale skončil sa veľmi rýchlo. Bejr, ktorý sa nevyhol používaniu faulov, vrátane úderov hlavou, bol diskvalifikovaný už v prvom kole. Ochranka musela zasiahnuť, aby ho vyviedla z ringu.

Zápas, ktorý mal byť vyvrcholením galavečera, sa ukázal byť ďalším škandálom v sérii kontroverzných udalostí organizácie Clash of the Stars. Kým Soukup sa snažil sústrediť na boxerské aspekty zápasu, Bejr sa viac zameral na verbálne a fyzické útoky, čo nakoniec prispelo k jeho rýchlemu vylúčeniu.

Bejr vs. Grznár na Clash of the Stars 3

Dlho očakávaný súboj medzi Alešom „Psychopatom“ Bejrom a Filipom Grznárom na Clash of the Stars 3, ktorý sa konal 29. októbra 2022 v pražskej Královke, skončil rýchlym technickým knockoutom a víťazstvom Grznára. Napriek tomu, že samotný zápas trval iba jedno kolo, diváci zažili veľkú show, ktorá prekonala všetky očakávania. Grznár využil svoju príležitosť a zvíťazil, keď Bejra poslal k zemi kolenom.

sipka Tipujte bojové športy vrátane boxu, UFC a Oktagonu na Tipsporte s bonusom!

Aj keď celý zápas trval iba necelé 3 minúty, obaja splnili to, čo sa od nich v klietke očakávalo. Diváci tak odišli spokojní po poriadnej krčmovej bitke na záver večera. Zápas bol charakterizovaný tvrdými údermi a nekompromisným bojom z oboch strán, čo zabezpečilo, že diváci dostali, čo si prišli užiť – skvelú zábavu a poriadne emócie. Clash of the Stars 3 ukázal, že aj keď športová úroveň nie je vždy na vrchole, zábava a šou faktor sú pre organizátorov a publikum kľúčové.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars

Clash of the Stars – info, program, zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨