Filip Sulík: kontroverzný influencer v boxerskom ringu

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Filip Sulík, syn známeho politika Richarda Sulíka, sa v posledných rokoch preslávil nielen ako kontroverzný influencer, ale aj ako začínajúci boxer. Hoci jeho debut nevyšiel podľa predstáv, Sulík sa nevzdal a jeho ďalšie pôsobenie je úzko späté s organizáciou Fight Night Challenge.

ProfilBioZápasy

Filip Sulík profil Foto: Fight Night Challenge

Filip Sulík: Profil
Dátum a miesto narodenia: 19. október 1995, Bratislava, Slovensko
Povolanie:
Influencer, amatérsky, boxer a podcaster
Rekord (box): 1–1
Gym: Octagon Fighting Academy
Výška: 195 cm
Instagram: fikisulik123
YouTube (podcast): @fikiunchained

Filip Sulík: Profil bojovníka a influencera

Filip Sulík pochádza z politickej rodiny, no svoj záujem obrátil na iné oblasti – od startupov po bojové športy. Jeho vstup do sveta boxu bol sprevádzaný neúspechom, keď v prvom zápase utrpel tvrdé KO od Slavomíra Kuciaka.

Filip sa napriek tomu nevzdal a po zranení sa dokázal vrátiť na turnaji Fight Night Challenge 6, kde si pripísal prvé víťazstvo. Jeho zápasový štýl sa sústreďuje na silový striking, pričom vzhľadom na svoju výšku a dosah dokáže efektívne udržiavať vzdialenosť od súpera.

sipka Stavte si na zápasy Filipa Sulíka vo FIght Night Challenge

Mimo ringu je známy svojou kritickou a často kontroverznou osobnosťou, ktorá mu priniesla značnú pozornosť na sociálnych sieťach, najmä na Instagrame, kde často kritizuje verejne známe osobnosti. Zároveň sa pokúšal presadiť aj ako podnikateľ so svojou aplikáciou Youdare, ktorá však skončila neúspechom.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Filip Sulík vs. Lukáš Palkovič na Fight Night Challenge 7

Filip Sulík sa vo svojom najbližšom zápase v organizácii Fight Night Challenge postaví proti Lukášovi Palkovičovi, ktorý je známy ako šéfkuchár prestížnej bratislavskej reštaurácie Massimo Ristorante.

Palkoviča sme už mohli vidieť na Fight Night Challenge 6, kde sa v open weight postavil kolegovi z brandže, Danielovi Hrivňákovi. Hoci nie je profesionálnym boxerom, je vášnivým amatérskym športovcom, ktorý sa rozhodne nezľakne výzvy.

Tento zápas bude jedným z najviac sledovaných súbojov večera, najmä vďaka netradičnému pozadiu oboch účastníkov. Fanúšikovia Fight Night Challenge sa tak môžu tešiť na nepredvídateľný a zaujímavý duel, ktorý môže priniesť nečakané prekvapenia.

Filip Sulík vs. Miri Vlček na Fight Night Challenge 6

Po zotavení zo zranenia, ktoré mu nedovolilo sa postaviť Strýcovi Filipovi sa Filip Sulík predstavil na turnaji Fight Night Challenge 6, kde čelil podnikateľovi a influencerovi Mirimu Vlčekovi. Dominoval od začiatku zápasu a zvíťazil technickým knokautom už v prvom kole. Tento úspech bol pre Sulíka dôležitým krokom k rehabilitácii jeho kariéry v bojových športoch po neúspešnom debute.

Fight Night Challenge 5: Zápas so Strýcom Filipom bol zrušený

Na turnaji Fight Night Challenge 5 mal Sulík nastúpiť do ringu proti moderátorovi a komikovi Filipovi Tóthovi, známemu pod prezývkou Strýco Filip. Zápas bol však zrušený kvôli Sulíkovmu zraneniu ruky, ktoré si spôsobil pri manipulácii s katanou. Kvôli vážnosti zranenia musel Filip odstúpiť a jeho miesto v zápase prevzal Miroslav Vlček.

Filip Sulík vs. Slavomír Kuciak (Slam 7)

Filip Sulík debutoval v boxe na turnaji Slam 7 proti skúsenému Slavomírovi Kuciakovi. Napriek príprave v Octagon Fighting Academy utrpel Filip tvrdé KO už v prvom kole. Tento zápas bol pre neho lekciou a ukázal, že cesta k úspechu v bojových športoch nie je jednoduchá.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Filip Sulík bio, syn Richarda Sulíka, rodina a zázemie

Filip Sulík, syn známeho slovenského politika Richarda Sulíka, bývalého predsedu SAS, ministra hospodárstva a predsedu Národnej rady SR, sa rozhodol urobiť krok mimo tieň svojho otca a presadiť sa vlastnou cestou, najmä ako influencer a boxer.

Hoci jeho otec je dlhoročnou osobnosťou slovenskej politickej scény, Filip sa sústredil na svoju kariéru v online priestore a bojových športoch.

Vyrastal v Bratislave, kde absolvoval školu a vybudoval si kariéru ako programátor a neskôr ako influencer. Pochádza z rodiny, v ktorej má staršiu sestru Alexandru a dvoch nevlastných súrodencov, ktorých má jeho otec s novou partnerkou Alexandrou Šikrhovou.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte Oktagon MMA naživo - priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete pozerať priame prenosy a livestreamy z Oktagon MMA zápasov a galavečerov.