Losene Keita: Profil, štatistiky a životopis dvojitého šampióna Oktagonu

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Losene Keita, vychádzajúca hviezda z Belgicka, si získal renomé v našej miestnej MMA scéne svojimi impozantnými výkonmi. Vďaka početným skvelým víťazstvám a titulovým zápasom sa rýchlo etabloval ako jeden z najväčších talentov na lokálnej i zahraničnej scéne.

DetstvoZačiatkyOktagon MMA
Lightweight titulFeatherweight titul
ŠtatistikyZápasyFAQ

Losene Keita (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Losene Keita – profil
Meno: Losene Keita
Narodený: 30. 12. 1997, Conakry, Guinea
Prezývka: Black Panther (Čierny Panter)
Národnosť: Belgicko, Guinea
Výška: 176 cm
Váha: 70 kg
Váhová kategória: featherweight, lightweight
Výhry v MMA: 15 (9x KO/TKO, 6x na body)
Prehry v MMA: 1 (1x TKO/zranenie)
Tím: Lamiro Fight Club
Tréner: Steven Wauters

Losene Keita životopis – história, detstvo, začiatky, väzenie a prvý tréning

Losene Keita sa narodil 30. decembra 1997 v Conakry, hlavnom meste africkej Guiney. Keď mal 11 rokov, jeho rodina sa rozhodla presťahovať do Belgicka, hľadajúc lepšie životné príležitosti. Už ako dieťa preukázal veľkú energiu a temperament, čo ho často privádzalo do problémov.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si s bonusom na MMA

V novom prostredí sa Losene stretol s výzvami adaptácie a neraz sa dostal do pouličných bitiek a konfliktov. Jeho početné prehrešky a zápisy u polície ho priviedli na nejaký čas i do väzenia, kde si uvedomil potrebu zásadnej zmeny vo svojom živote.

Po prepustení z väzenia ho známy, ktorý v ňom videl skrytý talent, odporučil do miestneho MMA gymu. Tento krok sa ukázal ako zlomový moment v jeho živote. Tréning v gyme mu poskytol nový zmysel a disciplínu, čo viedlo k začiatku jeho mimoriadne úspešnej kariéry v zmiešaných bojových umeniach.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Losene Keita – začiatky v MMA a cesta k profi kariére

Po tom, čo sa Losene Keita začal venovať tréningu v miestnom MMA gyme, rýchlo sa ukázalo, že má pre tento šport prirodzený talent. Trénoval v Lamiro Fight Clube, kde sa pod vedením skúsených trénerov zdokonaľoval v rôznych aspektoch zmiešaných bojových umení. Jeho prvé amatérske zápasy boli veľmi úspešné (8–0) a po krátkom čase sa rozhodol prejsť na profesionálnu dráhu.

Svoj profesionálny debut absolvoval 5. marca 2019 na podujatí Strength & Honour Championship 15 v Dessel, Belgicko, kde porazil Gracjana Golebiowského na body. Jeho druhý profesionálny zápas sa uskutočnil v Holandsku na galavečeri Atlas MMA 6, kde opäť vyhral na body, tentokrát proti Karolovi Michalakovi.

Jeho prvotné úspechy viedli k tomu, že ho začali vyzývať silnejší súperi, a tak začal bojovať pod hlavičkou holandskej organizácie World Fighting League (WFL). Pre WFL absolvoval tri zápasy, z ktorých všetky vyhral knockoutom v prvom kole. Tieto víťazstvá mu vyniesli titul šampióna WFL vo welterovej váhe. Súperi ako Tayron Chavarro, Raymond Jarman a Bartosz Gorczyca nedokázali odolať jeho sile a technike.

Losene Keita – premiéra v Oktagon MMA

Losene Keita pokračoval v budovaní svojej kariéry a z niekoľkých ponúk napr. od KSW alebo LFA si vybral organizáciu Oktagon MMA, kde si všimli jeho talent, a tam začal bojovať v ľahkej váhe. Svoj debut absolvoval na galavečeri Oktagon 29, kde hneď v prvom kole porazil Karola Ryšavého, ktorý vtedy okupoval #3 v tabuľke ľahkej váhy.

Jeho agresívny striking a rýchlosť zanechali na fanúšikoch veľký dojem a táto nová akvizícia Oktagonu si vďaka svojmu vystúpeniu v klietke aj pozápasovému rozhovoru, kde vyzýval aktuálneho šampióna Ivana Buchingera, okamžite získala množstvo fanúšikov z Česka a Slovenska.

Losene Keita a Oktagon titul v ľahkej váhe

Na túto výhru zareagoval Ronald Paradeiser, ktorý si chcel pripísať Keitov skalp ešte predtým, než by vôbec mohol pomýšľať na titulový zápas s Buchingerom. Na prekvapenie všetkých však Keita v ich zápase dominoval aj po prekonanej chorobe a Ronyho porazil jednohlasne na body, čím získal interim titul.

Po tejto výhre bolo jasné, že súboj s Ivanom Buchingerom je nevyhnutný. Keita bol menovaný prechodným šampiónom a na zápas s Buchingerom sa čakalo s veľkým napätím. Mnohí odborníci a fanúšikovia však mali pochybnosti. Mysleli si, že Keita je na veľký zápas ešte príliš nezrelý a že Buchinger, so svojimi obrovskými skúsenosťami a excelentnou technikou na zemi, bude pre neho príliš silným súperom. Ale Keita nebol ochotný sa vzdať svojej šance.

Veril vo svoje schopnosti a bol presvedčený, že jeho striking je na úplne inej úrovni. A presne to sa potvrdilo. V zápase s Buchingerom preukázal, že jeho bojovnosť a technika sú výnimočné. Po sérii tvrdých úderov, ktoré zasadil Buchingerovi, zápas skončil technickým knokautom (TKO) v prvom kole. Rozhodca nemal inú možnosť než zápas ukončiť a Keita sa tak stal novým šampiónom v ľahkej váhe Oktagon MMA.

Hneď po triumfe v ringu Keita odhalil svoj ďalší ambiciózny plán – stať sa dvojnásobným šampiónom a získať titul aj vo featherweight divízii.

Losene Keita a cesta za featherweight titulom v Oktagon MMA

Po získaní titulu v ľahkej váhe sa Losene Keita rozhodne nezastavil. Jeho ambície siahali oveľa ďalej a ďalším cieľom bolo stať sa dvojnásobným šampiónom v Oktagon MMA. Cesta k featherweight titulu, ktorá nasledovala, bola plná výziev a neustáleho dokazovania jeho schopností.

Po tom, čo si odkrútil tzv. side quest v podobe duelu pod pravidlami "Underground", v ktorom po predĺžení porazil Milana Paleša na body, ho čakali jeho prvé duely v pérovej váhe. Prvý do cesty sa mu postavil šampión thajského boxu Samuel Bark, ktorého Black Panther ukončil na TKO.

Pôvodne mal Keita rovno bojovať o featherweight titul proti Mate Sanikidzemu na Oktagone 42 v Bratislave, ale počas prípravného obdobia sa Sanikidze zranil. Namiesto toho sa na poslednú chvíľu objavil talentovaný český náhradník Jakub Tichota, s ktorým si to rozdali o interim titul v pérovej váhe. Keita v zápase s Jakubom Tichotom predviedol svoju silu a techniku, vyhral zápas technickým knokautom (TKO) v štvrtom kole a získal dočasný titul v featherweight, a stal sa tak dvojnásobným šampiónom.

Na plánovaný zápas s Mate Sanikidzem, ktorý sa mal konať 29. júla 2023 počas Oktagon 45 na Štvanici, sa Keita dostal až po dlhšom čakaní. Tento zápas mal veľký význam – víťaz mal získať plnohodnotný featherweight titul. Zápas sa skončil nešťastne pre Keitu, keď utrpel zlomeninu holennej kosti počas prvého kola a musel sa vzdať.

Následne sa Keita dostal k príležitosti bojovať o uvoľnený featherweight titul proti Nikovi Samsonidsemu. Tento zápas bol pre Keitu veľkou výzvou a rozhodujúcim krokom na ceste získať titul. Black Panther nezaváhal a zvíťazil knokautom v druhom kole zápasu a stal sa tak šampiónom pérovej váhy.

Losene Keita v turnaji Tipsport Gamechanger o 1 milión EUR

Losene Keita sa po získaní vytúženého titulu v pérovej váhe pustil do ďalšieho dobrodružstva: turnaja Tipsport Gamechanger, kde je v hre obrovská celková odmena – 1 milión EUR. Tento prestížny turnaj, ktorý sa koná pod záštitou Oktagon MMA, pritiahol najlepších bojovníkov z viacerých divízií a stal sa jedným z najväčších a najzaujímavejších podujatí s prezývkou Eúropska Liga Majstrov v MMA.

Turnaj Tipsport Gamechanger predstavuje jednu z najlukratívnejších príležitostí pre bojovníkov, ktorí sa usilujú o slávu a finančnú odmenu. Keita, ktorý už dokázal svoju dominanciu v dvoch váhových divíziách, sa stal jedným z hlavných favoritov na víťazstvo v tomto turnaji, ktorý tentokrát prebieha v ľahkej váhe.

V prvom kole turnaja, ktorý sa konal 4. mája 2024 na Oktagon 57 v Prahe, sa Keita stretol s Agy Sardarim z Holandska. Zápas bol doposiaľ Keitovou najväčšou skúškou. Zápas proti Sardarimu bol tvrdý a intenzívny, no Keita predviedol svoju húževnatosť a technickú precíznosť. Po 15 minútach tvrdého boja sa Keita dostal k víťazstvu na body.

Vo štvrťfinále sa následne stretol s tvrdým srbským fighterom Predragom Bogdanovićom. Ten na Keitu nestačil a Black Panther si tak pripísal ďalšie cenné víťazstvo a postúpil do semifinále.

V semifinálovom zápase Tipsport GameChanger na turnaji Oktagon 61 v Brne sa v sobotu 21. septembra 2024 Keita postavil Poliakovi Mateuszovi Legierskimu, ktorého po troch kolách zdolal na body absolútne jednoznačne.

Belgičan s africkými koreňmi tak 29. decembra 2024 v Prahe na turnaji Oktagon 65 zabojuje o titul šampióna druhého ročníka Tipsport GameChanger proti Ronaldovi Paradeiserovi.

Losene Keita: Zápasy, štatistiky, record

Losene Keita je jedným z najrýchlejšie stúpajúcich bojovníkov v Oktagon MMA. Jeho agresívny štýl boja, rýchlosť a presnosť úderov z neho robia obávaného súpera v ľahkej váhe. Keita má za sebou niekoľko významných zápasov, v ktorých dokázal svoju kvalitu a odhodlanie, a jeho rekord je dôkazom jeho talentu a tvrdej práce.

Losene Keita: Zápasy a výsledky (pro record)
Výsl. Súper Spôsob a kolo Udalosť
Ronald Paradeiser Oktagon 65
W Mateusz Legierski Na body
3 (5:00)
Oktagon 61
W Predrag Bogdanović TKO
2 (4:15)
Oktagon 59
W Agy Sardari Na body
3 (5:00)
Oktagon 57
W Niko Samsonidse KO
2 (0:23)
Oktagon 50
L Mate Sanikidze TKO
1 (1:08)
Oktagon 45
W Jakub Tichota TKO
4 (3:53)
Oktagon 42
W Samuel Bark TKO
3 (0:30)
Oktagon 39
W Ivan Buchinger (o titul)
TKO
1 (3:00)
Oktagon 33
W Ronald Paradeiser (interim)

Na body
5 (5:00)

Oktagon 31
W Karol Ryšavý KO
1 (2:55)
Oktagon 29
W Bartosz Gorczyca KO
1
WFL MMA 6
W Raymond Jarman KO
1
WFL MMA 5
W Tayron Chavarro KO
1
WFL MMA 4
W Sofiane Oudina Na body
3 (5:00)
Ultimate Contest
W Karol Michalak Na body
3 (5:00)
ATLAS MMA 6
W Gracjan Golebiowski Na body
3 (5:00)
SHC 15

Losene Keita vs. Predrag Bogdanović

Na Oktagone 59 v Bratislave sa vo štvrťfinále prestížneho turnaja Tipsport Gamechanger stretli Losene Keita a Predrag Bogdanović. Tento napínavý zápas sa uskutočnil 20. júla 2024 v Peugeot Aréne. Očakávania fanúšikov boli vysoké, keďže obaja bojovníci mali impozantné bilancie a boli známi svojimi odlišnými štýlmi boja.

Keita sa do zápasu pustil s výraznou technickou a rýchlostnou prevahou. Bogdanović, skúsený srbský zápasník, sa spoliehal na svoju silu a grapplingové schopnosti. Po napínavom prvom kole, kedy Keita jasne ukazoval dominanciu v postoji, sa mu podarilo v druhom kole zasadiť rozhodujúci úder a zvíťaziť nad Bogdanovićom na TKO. Táto výhra posunula Keitu do semifinále turnaja a potvrdila jeho status jedného z najnebezpečnejších bojovníkov nielen v Oktagone, ale celej Európe.

Losene Keita vs. Agy Sardari

V prvom kole Gamechanger pyramídy čelil Losene Keita Agy Sardarimu v zápase, ktorý sa ukázal byť pre Keitu náročnou skúškou. Sardari sa predviedol ako silný a odhodlaný súper, ktorý bojoval tvrdo až do konca.

Keita počas prvých dvoch kôl využil svoju technickú zdatnosť a rýchlosť, aby získal potrebné body a udržal si vedenie. Jeho presné údery a efektívny pohyb mu zabezpečili náskok, no Sardari neprestával vyvíjať tlak a hľadať príležitosti na zvrat.

V treťom kole zvýšil Sardari svoju aktivitu na zemi a snažil sa ukončiť zápas submisiou. Keita však preukázal výnimočnú odolnosť a sústredenie, odolal tlaku a nedovolil Sardarimu získať rozhodujúcu výhodu. Nakoniec Keita zvíťazil na body vďaka svojej dominancii v prvých dvoch kolách a posunul sa do ďalšieho kola pyramídy Tipsport Gamechanger.

Losene Keita vs. Niko Samsonidse o featherweight titul

Losene Keita sa po zranení vrátil do klietky a v turnaji Oktagon 50 sa stretol s nemeckým bojovníkom Nikom Samsonidsem o voľný titul v pérovej váhe. Hlavný zápas turnaja, ktorý sa konal v Ostravar Aréne, priniesol veľké očakávania a Keita bol výrazným favoritom na víťazstvo.

V prvom kole mal Samsonidse jasnú prevahu. Vďaka väčšiemu počtu signifikantných úderov a niekoľkým takedownom si uchmatol úvodné kolo zápasu. Keita však v druhom kole ukázal svoju výnimočnú schopnosť adaptovať sa a rýchlo prevzal kontrolu nad zápasom. Stačilo mu necelých tridsať sekúnd v druhom kole a bolo po všetkom. Po silnom kope a sérii presných úderov poslal Samsonidseho k zemi a zápas bol ukončený technickým knokautom. Týmto spôsobom Keita získal vytúžený druhý titul Oktagon MMA v pérovej váhe.

Losene Keita vs. Mate Sanikidze

V zápase o titul pérovej váhy na turnaji Oktagon 45 sa stretli dvaja špičkoví bojovníci – Losene Keita a Mate Sanikidze. Pre Keitu to bola šanca zjednotiť tituly a do zápasu šiel ako favorit.

Osudný moment pre Keitu prišiel v dynamickom prvom kole, keď si nešťastne zlomil holennú kosť. Toto zranenie bolo natoľko vážne, že sa musel okamžite vzdať a výsledkom bolo, že zápas bol ukončený technickým knokautom v prospech Sanikidzeho. Tento nešťastný moment bol pre Keitu veľmi bolestivý, nielen fyzicky, ale aj psychicky, keďže na tento zápas dlho čakal.

Napriek tejto ťažkej prehre sa Keita postaral o emotívny moment, keď priamo v oktagone požiadal svoju priateľku Kedist Deltour o ruku.

Losene Keita vs. Jakub Tichota

Dňa 29. apríla 2023 sa na galavečeri Oktagon 42 v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu uskutočnil vzrušujúci zápas medzi Losenom Keitom a Jakubom Tichotom. Tento zápas o titul interim šampióna v pérovej divízii mal naozaj vysoké tempo a intenzitu, ktorá nezostala bez povšimnutia.

Keita, ktorý bol pôvodne plánovaný na zápas proti Mate Sanikidzemu, musel čeliť Tichotovi, ktorý bol zmenou súpera nútený prijať zápas na poslednú chvíľu. Do zápasu Keita nastúpil ako výrazný favorit, no Tichota ukázal svoju húževnatosť, keď si v úvodných kolách zlomil kľúčnu kosť a v dueli ďalej pokračoval.

Po nepretržitom tlaku zo strany Keitu a niekoľkých úspešných knockdownoch rozhodca zápas ukončil v štvrtom kole. Keita sa stal interim šampiónom vo featherweight divízii a svojím výkonom opäť potvrdil, že patrí medzi najlepších bojovníkov v organizácii.

Losene Keita vs. Samuel Bark

Oktagon 39 v Mníchove sa stal svedkom strhujúceho súboja medzi Losene Keitou a Samuelom Barkom. Keita, s ambíciou získať ďalší šampiónsky pás v pérovej divízii, čelil skúsenému Švédovi Barkovi, známemu pre svoje výnimočné postojové zručnosti.

Predzápasové prognózy a bookmakeri výrazne favorizovali Keitu. V ringu sa ukázalo prečo. Keita hneď od úvodu demonštroval svoju dominanciu, s agresívnou ofenzívou a precíznymi údermi. Bark sa snažil brániť a kontraatakovať, ale Keita ho neustále dostával pod tlak.

Keita zápas ukončil v úvode tretieho kola na TKO a ukázal, že si bez debaty zaslúži rovno titulový zápas s vtedajším šampiónom Sanikidzem.

Losene Keita vs. Milan Paleš

Dňa 30. decembra 2022 sa na galavečeri Oktagon 38 v Bratislave uskutočnil zaujímavý zápas medzi Losenem Keitom a Milanom Palešom, ktorý bol hlavným predzápasom celého turnaja. Tento súboj sa konal v netradičných pravidlách kickboxu pod pravidlami Undergroundu, čo znamená, že sa bojovalo vo veľkých rukaviciach.

Keita, ktorý bol v tom čase šampiónom ľahkej váhy Oktagonu a známy svojou výbušnosťou a technickým umením v postoji, nastúpil proti elitnému slovenskému postojárovi Milanovi Palešovi. Zápas sa uskutočnil na tri kolá po tri minúty a bol veľmi vyrovnaný.

Po uplynutí regulárnych troch kôl nebolo možné určiť víťaza, a tak sa pristúpilo k extra kolu. V tomto dodatkovom kole sa Keita ukázal o niečo presnejší a efektívnejší. Jeho výkon bol dostatočne presvedčivý na to, aby si ho bodoví rozhodcovia vybrali ako víťaza tohto zápasu, aj napriek výraznej nespokojnosti Paleša.

Pre Losena Keitu to bol prvý profesionálny kickboxerský zápas, a hoci Paleš bol nespokojný s rozhodovaním a spôsobom, akým bol zápas bodovaný, Keita si týmto víťazstvom udržal svoju neporaziteľnosť a dokázal, že je jedným z najlepších fighterov v Európe vo svojej váhovej kategórii.

Losene Keita vs. Ivan Buchinger o titul ľahkej váhy

Losene Keita prišiel do Oktagonu ako veľká voda a okamžite si získal pozornosť fanúšikov aj odborníkov. Hneď vo svojom prvom zápase čelil trojke v rebríčku ľahkej váhy a jasne ukázal, že má na to, aby bojoval s najlepšími. V druhom zápase sa pustil do súboja o interim titul s talentovaným Ronaldom Paradeiserom a dokázal, že jeho ambície nie sú bez opodstatnenia. Tretí zápas ho priviedol k súboju o titul v ľahkej váhe s legendou slovenského MMA, Ivanom Buchingerom, na galavečeri Oktagon 33, ktorý sa konal 21. mája 2022 vo Frankfurte.

Mnohí však pochybovali, či je to pre Keitu správny krok a či je pripravený na takú veľkú výzvu. Aj keď mal čisté skóre, väčšina jeho predchádzajúcich zápasov sa odohrala v nižších ligách a jeho skúsenosti v MMA boli stále relatívne krátke. Kritici sa obávali, že by mohol podľahnúť tlaku a skúsenostiam Buchingera.

Zápas sa však ukázal byť skutočnou bitkou, ktorá predviedla Keitove schopnosti v plnej miere. Od úvodného zvonenia Keita ukázal svoju výbušnosť a presnosť úderov. Buchinger sa snažil uplatniť svoju grapplingovú zručnosť a dostať zápas na zem, no Keita sa dokázal efektívne brániť a udržať zápas v postoji, kde Buchingera porazil na TKO do 3 minút prvého kola.

Týmto dominantným víťazstvom si Keita zabezpečil právoplatný titul šampióna ľahkej váhy Oktagonu a po zápase nešetril emóciami. V nasledujúcom rozhovore vyjadril ambíciu na zisk titulu v pérovej váhe a tak sa začala jeho cesta dvojnásobného šampióna.

Losene Keita vs. Ronald Paradeiser

Dňa 26. februára 2022 sa na galavečeri Oktagon 31 konal súboj medzi Losenem Keitom a Ronaldom "Ronym" Paradeiserom o interim titul v ľahkej váhe. Pre Keitu to bola životná skúška, keďže predtým nikdy nebojoval v piatich kolách po 5 minút.

Keita predviedol svoju húževnatosť, keď v prvom kole odolal Ronymu na zemi a postupne začal preberať zápas do vlastných rúk. Hoci Paradeiser dosiahol 5 takedownov, v zápase vysielal viac úderov a spôsobil súperovi viditeľné zranenia práve Keita, ktoré tak presvedčili rozhodcov o jeho víťazstve.

Po zápase Keita nešetril emóciami a dojatím a nezabudol vyzvať aktuálneho šampióna v ľahkej váhe, Ivana Buchingera.

Losene Keita vs. Karol Ryšavý: Premiéra v Oktagon MMA

Losene Keita sa prvýkrát predstavil v Oktagon MMA zápasom proti Karolovi Ryšavému. Tento súboj sa uskutočnil na turnaji Oktagon 28 a bol pre Keitu debutom v tejto organizácii.

Karol Ryšavý bol vtedy #3 v rebríčku lightweight divízie v Oktagone a pre Keitu to bola prvá veľká skúška. Keita okamžite ukázal, prečo je považovaný za veľký talent. Proti skúsenému Ryšavému nastúpil s obrovskou energiou a odhodlaním. Hneď od začiatku zápasu predvádzal dominanciu v postoji a dostal Ryšavého pod tlak.

Už po troch minútach sa Keita dostal do výhodnej pozície a tvrdými údermi prinútil rozhodcu zápas ukončiť v prvom kole technickým knokautom. Týmto víťazstvom Keita jednoznačne ukázal, že patrí medzi elitu a jeho premiéra v Oktagon MMA bola mimoriadne úspešná. Zápas proti Karolovi Ryšavému sa stal začiatkom jeho cesty za titulom a dokázal, že je pripravený na ďalšie veľké výzvy.

Losene Keita UFC, PFL a ďalšie organizácie

Losene Keita je nepochybne veľká hviezda európskeho MMA, ktorú si Oktagon mimoriadne cení. Svojich fanúšikov prekvapil, keď odmietol viacero ponúk od UFC a PFL. Aj napriek tomu, že jeho snom vždy bolo bojovať v UFC, rozhodol sa ostať verný Oktagon MMA a uviedol aj niekoľko dôvodov prečo.

Keita vyjadril spokojnosť s tým, čo mu Oktagon poskytuje. Oceňuje, že sa môže spoliehať na množstvo fanúšikov, ktorí ho neustále podporujú, a tiež na dobré finančné podmienky, ktoré v Oktagone dostáva. Porovnáva to s nižšími štartovacími platmi, ktoré by dostal v UFC alebo PFL, kde by navyše začínal od nuly.

Najzaujímavejšia ponuka prišla od PFL, ktorý ho pozval do featherweight turnaja s prizepoolom 1 milión dolárov. Napriek tomu sa rozhodol zostať v Oktagone, keďže táto organizácia ponúka podobné finančné príležitosti prostredníctvom turnaja Tipsport Gamechanger. Keita sa cíti, že má všetko, čo potrebuje, a preto nevidí dôvod na zmenu.

Momentálne sa sústredí na svoje pôsobenie v Oktagone a je spokojný s tým, že môže bojovať pred tisíckami verných fanúšikov. Ako sa jeho kariéra vyvinie v budúcnosti a či ho niekedy uvidíme v UFC alebo inej prestížnej organizácii, ukáže len čas.

Losene Keita Facebook, Instagram, Twitter

Losene Keita je aktívny na viacerých sociálnych sieťach, kde sa delí o svoj život, úspechy a záujmy. Na svojom instagrame sa teší takmer 60 tisícom fanúšikov, kde primárne zdieľa highlighty zo svojich zápasov.

Losene Keita: Sociálne siete (FB, IG, X)
Platforma Profil
Instagram keitaplusser
Facebook Losene Keita
Twitter (X) keita_losene

Losene Keita rank: Sherdog, Tapology stats

Jeho štatistiky sú dostupné na medzinárodne uznávaných stránkach venovaných bojovým umeniam, ako sú napr. Sherdog a Tapology.

Tieto stránky ponúkajú podrobné informácie o Keitovej kariére, vrátane jeho kompletného zoznamu zápasov, víťazstiev a prehier, ako aj jeho umiestnenia v rebríčkoch.

Podľa Tapology je aktuálne európskou #4 v rebríčku lightweight.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Losene Keita next fight: Aký je ďalší Keitov zápas v Oktagone?

Po napínavých víťazstvách nad Agy Sardarim a Predragom Bogdanovićom si Losene Keita semifinále Tipsport GameChangera pomerne hladko poradil s Mateuszom Legierskim. Vo finále sa v boji o titul stretne so slovenským bojovníkom Ronaldom Paradeiserom.

2️⃣ Aký bojový štýl (fighting style) má Losene Keita?

Keita je známy pre svoj agresívny a presný striking. Má silné údery a kopy a dokáže rýchlo meniť kombinácie. Aj keď nie je typickým grapplerom, Keita má dostatočné wrestlingové zručnosti na to, aby sa ubránil takedownom a v prípade potreby kontroloval súpera na zemi.

3️⃣ Aké sú Keitove najväčšie úspechy v MMA?

Losene Keita patrí medzi najvýraznejšie osobnosti lokálnej MMA scény. Keita sa stal dvojnásobným šampiónom Oktagon MMA, keď získal tituly v pérovej a ľahkej váhe. Vďaka svojim výkonom sa prebojoval do svetových rebríčkov MMA, kde sa umiestnil v top 50. V súčasnosti je na štvrtom mieste v rebríčku ľahkej váhy podľa Tapology. Jeho úspechy mu priniesli ponuky z prestížnych organizácií ako UFC a PFL. Keita má v MMA bilanciu 15 víťazstiev a len 1 prehru. Z toho 9 víťazstiev dosiahol pred limitom na KO/TKO.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte Oktagon MMA naživo - priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete pozerať priame prenosy a livestreamy z Oktagon MMA zápasov a galavečerov.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?