Vlasto Čepo: profil, štatistiky a zápasy slovenského stroja na knokauty

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vlasto Čepo, známy aj ako "El Chapo," je slovenský MMA zápasník so srbskými koreňmi, ktorý si získal popularitu vďaka svojej agresívnej technike a schopnosti ukončiť zápasy dramatickými knokautmi, častokrát už v prvom kole. Patrí medzi našich najlepších fighterov a okupuje vrchnú časť TOP 10 rebríčka Oktagon MMA v strednej váhe.

Vlasto Čepo profil Foto: Profimedia

Vlasto Čepo – profil
Meno: Vlastislav Čepo
Narodený: 25. 01. 2024, Novi Sad, Srbsko
Prezývka: El Chapo
Národnosť: Slovensko, Srbsko
Výška: 185 cm
Váha: 84 kg
Váhová kategória: Middleweight
Výhry v MMA: 12 (8x KO/TKO, 4x submisia)
Prehry v MMA: 3 (1x KO/TKO, 1x submisia, 1x na body)
Tím: Spartakus Fight Gym

Vlasto Čepo životopis – detstvo počas vojny v Srbsku a presun na Slovensko

Vlasto Čepo, známy slovenský MMA zápasník, sa narodil v Srbsku v čase, keď bola krajina zmietaná vojnou. Jeho ranné detstvo bolo poznačené nepokojmi a neistotou, ktoré charakterizovali konflikt v bývalej Juhoslávii. Vojna mala hlboký dopad na jeho život, prinútila jeho rodinu hľadať bezpečie a nový začiatok.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si s bonusom na MMA

Vlasto a jeho rodina sa rozhodli presťahovať na Slovensko za príbuznými, kde videli príležitosť na lepší život. Toto rozhodnutie prinieslo nové výzvy, najmä adaptáciu na nový jazyk, kultúru a prostredie. Napriek týmto ťažkostiam sa rýchlo integroval do slovenskej spoločnosti a našiel si svoju cestu.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vlasto Čepo začiatky v športe – futbal, prezývka El Čapo a box

Skôr než sa stal známym MMA zápasníkom, začínal svoju športovú kariéru v úplne iných disciplínach. Už od mladého veku sa venoval futbalu, konkrétne hral za Veľký Krtíš, kde sa mu celkom darilo. Jeho prezývka vznikla práve na zelených trávnikoch ako zábavná skomolenina jeho priezviska.

Futbalu sa venoval s veľkým nasadením, no jeho frustrácia z kolektívneho charakteru športu, vrátane 2-ročného trestu za spor s rozhodcom, ho motivovala presmerovať svoju pozornosť na box. Tento individuálny šport mu umožnil naplno sa spoliehať na svoje schopnosti a rozvíjať sa v oblasti, ktorá mu viac vyhovovala.

V boxe absolvoval dvanásť amatérskych zápasov, v roku 2018 sa stal majstrom Slovenska a jeho profesionálna bilancia zahŕňa šesť výhier a jednu prehru. Tá prehra sa odohrala v roku 2019 na turnaji German Boxing Association International Light Heavy Title, kde bol porazený na body Jamnym Kumandem.

Tieto poznatky a zlepšenia vo fyzickej kondícii mu následne pomohli pri prechode do MMA. Dnes je rešpektovanou osobnosťou v tejto bojovej disciplíne a svoju kariéru postavil na kombinácii nadšenia pre šport, pokory a osobného rastu.

Vlasto Čepo – MMA a kariéra v Oktagone

Svoju profesionálnu MMA kariéru odštartoval v roku 2019 na turnaji Night of Gladiators, kde porazil srbského bojovníka Sinisa Koncica v prvom kole pomocou gilotíny. Toto víťazstvo odštartovalo jeho úspešnú dráhu v zmiešaných bojových umeniach.

V roku 2020 debutoval v organizácii Oktagon MMA, kde v rámci pravidiel Undergroundu zápasil s Patrikom Jevickým a vyhral v prvom kole po technickom knokaute. Tento úspech mu priniesol pozornosť fanúšikov. Nasledovalo rýchle víťazstvo proti elitnému boxerovi Erikovi Tlkancovi, ktorého taktiež knokautoval už za 50 sekúnd.

Ďalší významný zápas absolvoval proti Samuelovi "Pirátovi" Krištofičovi, ktorého zdolal na body po intenzívnom boji. Čepova profesionálna bilancia v MMA je pôsobivá: 12 výhier (8 KO/TKO, 4 submisie) a 2 prehry. Prvú porážku mu spôsobil Mateusz Strzelczyk na Oktagone 17, keď ho udolal na submisiu.

Vlasto Čepo: Zápasy, štatistiky, record

Srbsko-slovenský bojovník známy ako "El Chapo" je jedným z najuznávanejších v organizácii Oktagon MMA. Jeho cesta sa začala v roku 2019 a odvtedy si vybudoval pozoruhodné štatistiky, ktoré odrážajú jeho tvrdú prácu, odhodlanie a výnimočné bojové schopnosti.

Vlasto "El Chapo" Čepo: Zápasy, výsledky, pro MMA record
Výsl. Súper Spôsob a kolo Udalosť
L Piotr Wawrzyniak TKO
3 (3:19)
Oktagon 51
W Ion Taburceanu TKO
2 (1:54)
Oktagon 42
W Giovanni Melillo TKO
1 (2:30)
Oktagon 37
W Antonio Zovak SUB
1 (1:45)
Centurion FC – Ad Maiora
W Ivan Jakovljevic SUB
1 (1:17)
CFC Malta 9
L Joel dos Santos Na body
3 (5:00)
Dracula Fight Night 7
W Alexandre Silva KO
1 (2:40)
Oktagon 31
W Milos Kostic TKO
1 (0:50)
Oktagon 27
W Slobodan Djordjevic TKO
1 (0:44)
FNC – Armagedon 2 Quarterfinals II
W Leon Krajacic TKO
1 (3:11)
FNC – Armagedon 1 Finals
L Mateusz Strzelczyk SUB
2 (4:21)
Oktagon 17
W Filip Le TKO
1 (1:55)
PCF 21 – New Era
W Danijel Arandjelovic TKO
1 (1:19)
Dracula Fight Night 1
W Vladimir Peric SUB
1 (1:19)
Combat Fight Night 2
W Sinisa Koncic SUB
1 (1:50)
Night Of Gladiators 6

Box: Vlasto Čepo vs. Marek Bartl na Fight Night Challenge 6

Vlasta Čepa sme mohli vidieť v boxerských rukaviciach proti Marekovi Bartlovi na podujatí Fight Night Challenge 6. Tento zápas sa konal v Bratislave a predstavoval jeho návrat do boxerského ringu po dlhšom čase.

V zápase Čepo predviedol silný výkon a dominoval nad Bartlom po celý čas. Po nekompromisnom tlaku počas celého zápasu poslal českého bojovníka v treťom kole do počítania. Nakoniec sa zápas skončil na body v jeho prospech, pričom rozhodcovia to ohodnotili jednohlasne 3–0.

Vlasto Čepo vs. Piotr Wawrzyniak na Oktagone 51

Na turnaji Oktagon 51 sa pôvodne mal Vlasto Čepo stretnúť s Patrikom Kinclom o titul v strednej váhe. Avšak, kvôli zraneniu Kincla muselo dôjsť k zmene a jeho náhradníkom sa stal poľský bojovník Piotr Wawrzyniak. Wawrzyniak bol vtedy už skúsený zápasník, pre ktorého to bola premiéra v organizácii Oktagon, do ktorej prišiel z poľskej organizácie Babilon MMA. Spolu s Čepom sa tak stretli o interim titul šampióna middleweight divízie.

Zápas začal v divokom tempe, kde si obaja bojovníci vymenili niekoľko tvrdých rán. Postupne sa však začala ukazovať Piotrova dominancia vo wrestlingu, čo je Čepovou slabinou. Koniec prvého kola a celé druhé kolo bolo v réžii Wawrzyniaka, ktorý dokázal Čepa kontrolovať na zemi.

V treťom kole Wawrzyniak zvýšil tlak a zvíťazil na TKO vďaka ground and pound. Piotr Wawrzyniak sa tak stal interim šampiónom a čakalo ho zjednotenie titulu v dueli s Patrikom Kinclom. Vlasto Čepo od tej doby nemal žiaden zápas a naposledy mal byť náhradníkom na zrušený zápas Kincl vs. Peňáz na Oktagone 58.

Vlasto Čepo vs. Ion Taburceanu na Oktagone 42

Na turnaji Oktagon 42, ktorý sa konal v Bratislave, si Vlasto Čepo pripísal ďalšie víťazstvo do svojej kariéry. V zápase proti moldavskému bojovníkovi Ionovi Taburceanovi to však nebolo jednoduché.

V prvom kole bol Čepo zatlačený na zem, kde čelil tvrdému tlaku a musel odolávať neustálym útokom súpera. Prežil krušné chvíle, počas ktorých sa zdalo, že Taburceanu má zápas pod kontrolou. Čepo však preukázal svoju odolnosť a vytrvalosť, keď dokázal ustáť prvé kolo aj s výraznou tržnou ranou.

Do druhého kola "El Chapo" nastúpil s odhodlaním zmeniť doterajší priebeh zápasu. V priebehu tohto kola našiel správny moment a zasiahol Taburceana tvrdým pravým hákom, ktorý ho poslal k zemi. Na zemi Čepo okamžite využil svoju šancu a spustil sériu úderov, ktorými svojho súpera úplne neutralizoval. Rozhodca musel zápas ukončiť technickým knokautom (TKO), čím si Čepo zabezpečil cenné víťazstvo.

Vlasto Čepo vs. Giovanni Melillo na Oktagone 37

Na turnaji Oktagon 37 si Vlasto Čepo pripísal ďalšie rýchle víťazstvo do svojej zbierky. Slovenský bojovník sa postavil proti skúsenému talianskemu zápasníkovi Giovannimu Melillovi a rozhodne nezaváhal. Zápas ukončil už v prvom kole, keď rozhodca musel zasiahnuť a zastaviť duel technickým knokautom (TKO) v čase 2:30.

Vlasto Čepo vs. Alexandre Silva na Oktagone 31

Slovensko-srbský bojovník Vlasto Čepo opäť predviedol svoju tvrdosť a vôľu po víťazstve na turnaji Oktagon 31 v Prahe. Po zraneniach, ktoré ho vyradili z decembrového zápasu s Matějom Peňázom, sa vrátil do klietky, aby čelil brazílskemu bojovníkovi Alexandremu Silvovi.

Prvé kolo sa ukázalo ako rozhodujúce. Súboj prebiehal celý čas v postoji a diváci mohli vidieť množstvo výmien. V jednej z nich Silva nachvíľu otriasol Čepa, no ten sa vrátil do zápasu sériou presných úderov a Silvu poslal na zem, čím si pripísal KO v čase 2:40.

Vlasto Čepo vs. Milos Kostic na Oktagone 27

Na turnaji Oktagon 27 sa Vlasto Čepo postavil proti srbskému bojovníkovi Milosovi Kosticovi a opäť ukázal svoju výnimočnú údernú silu a rýchlosť. Čepo porazil Kostica už v prvej minúte zápasu, keď ho zasypal sériou tvrdých úderov.

Od začiatku zápasu bol Čepo dominantný a nekompromisne tlačil na súpera. Kostic sa snažil vzdorovať, no Čepo ho neustále zasahoval presnými a silnými údermi, ktoré ho dostali na zem. Po niekoľkých devastujúcich zásahoch, kedy sa Kostic sotva bránil, rozhodca musel zápas ukončiť technickým knokautom (TKO), čím Čepo získal ďalšie rýchle víťazstvo v prvom kole.

Vlasto Čepo vs. Mateusz Strzelczyk: El Chapova premiéra v Oktagon MMA

Na turnaji Oktagon 17 sa slovenský bojovník Vlasto Čepo stretol s poľským zápasníkom Mateuszem Strzelczykom. Tento zápas mal pre Čepa osobitný význam, keďže išlo o jeho prvý profesionálny neúspech v MMA.

Strzelczyk, s bilanciou 9–8–1, ukázal svoju skúsenosť a odborné zručnosti. Od začiatku zápasu dominoval a dokázal Čepa efektívne kontrolovať. Po dlhšom čase strávenom v pozícii full mount sa poľský bojovník dostal k armbaru, ktorý v druhom kole ukončil zápas na submission.

Tento zápas bol pre Čepa výzvou, pretože sa naň pripravoval len na poslednú chvíľu po zrušení niekoľkých plánovaných súťaží. V boji s kvalitným Poliakom sa ukázala jeho nevyrovnanosť v grapplingu, kde Strzelczyk preukázal svoje silné stránky.

Napriek nepriazni osudu Čepo ukázal svoju charakteristickú bojovnosť a odhodlanie zlepšiť sa. Tento zápas mu poskytol cenné skúsenosti a motiváciu pre jeho ďalší rozvoj v MMA, keď si po tomto zápase pripísal niekoľko cenných víťazstiev hneď v prvom kole.

Vlasto Čepo: Wikipedia (wiki), Sherdog, Tapology profily

Vlasto Čepo momentálne nemá svoj profil na Wikipédii, kde sa neobjavuje žiadny detail o jeho kariére v bojových športoch. Napriek tomu je možné nájsť podrobné informácie o jeho zápasoch a výkonnostných štatistikách na špecializovaných platformách venovaných bojovým športom.

Jeho profily sú dostupné na stránkach ako Sherdog a Tapology, kde nájdete komplexné informácie o jeho zápasoch, bilancii a kariérnych úspechoch. Tieto platformy poskytujú detailný prehľad o jeho výkonoch v ringu, vrátane štatistík, histórie zápasov a ďalších relevantných údajov.

Vlasto Čepo: Priateľka a neskôr manželka Lucia Krajčovič

Vlasto Čepo a Lucia Krajčovič sa spoznali v gyme, kde obaja trénovali. Po niekoľkých spoločných tréningoch a bližšom kontakte sa dali dokopy a začali spolu tvoriť pár. Lucia Krajčovič je tiež bojovníčka, ktorá má skúsenosti z organizácie Oktagon MMA. Jej posledný zápas v tejto organizácii sa uskutočnil v roku 2023 na Oktagone 45.

Ich spoločná vášeň pre bojové športy sa stala základom ich vzťahu, ktorý sa prejavuje nielen na tréningoch, ale aj v osobnom živote. Navzájom sa podporujú a motivujú, čo im pomáha dosahovať úspechy v kariére. V tom istom gyme, kde sa prvýkrát stretli, sa aj zasnúbili v roku 2020, čím spečatili svoju oddanosť a lásku. Dnes tvoria spokojný a harmonický manželský pár.

Vlasto Čepo Instagram, Facebook

Vlasto Čepo je aktívny na viacerých sociálnych sieťach, kde pravidelne zdieľa aktuálne informácie zo svojho života, tréningov a zápasov. Na svojich profiloch zverejňuje osobné momenty, motivačné príspevky a komunikuje so svojimi fanúšikmi. Pre najnovšie informácie o jeho kariére a živote ho sledujte na jeho oficiálnych stránkach. Na Instagrame, kde ho sleduje takmer 90 tisíc followerov, môžete nájsť príspevky z jeho MMA kariéry aj osobného života.

Vlasto Čepo: Sociálne siete (FB, IG, YouTube)
Platforma Profil
Instagram vlastocepo
Facebook Vlasto "El Chapo" Čepo
YouTube vlastocepoofficial902

Vlasto Čepo podcast "Premlčané" (YouTube)

V prvej polovici roku 2024 Vlasto Čepo odštartoval svoj vlastný podcast s podnázvom Premlčané. Tento formát prináša na platformu YouTube pravidelné epizódy, v ktorých Vlasto pozýva rôznych zaujímavých hostí. Medzi nimi sa objavili významné osobnosti ako Karlos Vémola, populárny rapper Separ či kontroverzný právnik a politik Štefan Harabin.

Podcast Premlčané sa zameriava na jedinečné a často prehliadané príbehy zo života jeho hostí, ktoré inde nepočujete. Vlasto sa v rozhovoroch sústredí na autentické skúsenosti a zážitky, ktoré formovali ich osobnosti. Cieľom je priniesť poslucháčom inšpiratívne a často odhaľujúce pohľady na životy ľudí, ktorí dosiahli úspech v rôznych oblastiach.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kto je Vlasto Čepo?

Vlasto Čepo, známy aj ako "El Chapo", je slovenský MMA zápasník so srbskými koreňmi, ktorý si získal popularitu vďaka svojej agresívnej technike a schopnosti rýchlo ukončovať zápasy. Svoju športovú kariéru začal vo futbale a boxe, no najväčší úspech dosiahol v MMA, kde debutoval v roku 2019. Bojuje v organizácii Oktagon MMA a patrí medzi najlepších slovenských fighterov v strednej váhe.

2️⃣ Vlasto Čepo next fight: Aký je ďalší zápas Vlasta Čepa v Oktagone?

Pred prehrou s Piotrom Wawrzyniakom mal Vlasto Čepo bojovať o titul s Patrikom Kinclom. Okrem toho sa v priebehu rokov často diskutovalo aj o možnom zápase s Matějom Peňázom. Čepo mal byť dokonca náhradníkom za Kincla na Oktagone 58, kde sa mohol stretnúť práve s Peňázom, no ani tento zápas sa nakoniec neuskutočnil. Vzhľadom na tieto okolnosti je otázne, či sa Čepovi podarí v blízkej dobe získať zápas proti niekomu z vrcholu middleweight divízie.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte Oktagon MMA naživo - priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete pozerať priame prenosy a livestreamy z Oktagon MMA zápasov a galavečerov.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes – aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨