Jožko Dunajčan alias Zlobor či Banán – legenda slovenského internetu

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jožko Dunajčan, známy ako Zlobor a Banán, sa preslávil v reality show Zámena manželiek a virálnymi videami. Po osobnej transformácii, ktorá zahŕňala zmenu životného štýlu a intenzívny tréning, sa pripravuje na premiéru v bojových športoch, konkrétne na zápas vo Fight Night Challenge 7 proti Mariánovi Fučíkovi.

InformácieFight Night Challenge
Prezývka / Hlášky

Banán vs. Fučo na Fight Night Challenge 7 Foto: Fight Night Challenge

Jozef Dunajčan – profil
Prezývka Banán, Zlobor
Miesto Levoča
Dátum narodenia 28. 6. 1986
Povolanie internetová celebrita
Tik Tok profil jozefmalsibranic

Jožko Dunajčan alias Zlobor/Banán – život, vek, virálne videá, šport

Jožko Dunajčan, známy aj ako Zlobor alebo Banán, je slovenský internetový fenomén, ktorý sa preslávil svojimi virálnymi videami. Ich obsah je často zameraný na humor, paródie a rôzne zaujímavé výzvy. Jeho popularita sa začala rýchlo šíriť pred niekoľkými rokmi vďaka účinkovaniu v reality show Zámena manželiek.

sipka Stavte si na bojové športy v Tipsporte s bonusom 20 €

Po odvysielaní relácie sa stal cieľom neustálej pozornosti, ktorú spočiatku prijímal s úsmevom, no uvedomil si, že jeho životný štýl potrebuje zmenu. Odvrátil sa od alkoholu, začal pravidelne cvičiť a venovať sa posilňovaniu. S odstupom času sa z neho stal človek, ktorý sa snaží k zlepšeniu života inšpirovať aj ostatných.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Fight Night Challenge 7: Jozef "Banán" Dunajčan vs. Marián "Fučo" Fučík

V rámci najbližšieho turnaja organizácie Fight Night Challenge, ktorý sa uskutoční 26. októbra 2024 v Bratislave, sa diváci môžu tešiť na súboj, ktorý prinesie nielen veľa zábavy, ale aj nečakané prekvapenia. Jozef "Banán" Dunajčan prijal výzvu vstúpiť do ringu a postaviť sa Mariánovi "Fučovi" Fučíkovi, populárnemu stand-up komikovi a zabávačovi.

Dunajčan v posledných rokoch naozaj intenzívne trénuje. Práve jeho nový životný štýl a túžba inšpirovať ostatných ho priviedli k myšlienke zúčastniť sa Fight Night Challenge 7. Hoci už roky pravidelne cvičí v posilňovni, box je pre neho nová výzva, na ktorú sa teraz svedomito pripravoval. Svojou odvahou ukazuje, že nikdy nie je neskoro začať niečo nové a prekonávať samého seba.

Na druhej strane, Marián "Fučo" Fučík nie je v ringu žiadnym nováčikom. Už má za sebou vo Fight Night Challenge niekoľko úspešných zápasov, v ktorých preukázal, že jeho schopnosti nespočívajú len v humoristických vystúpeniach. Fučík sa venuje stand-up komédii, ale aj rôznym bojovým športom, ktoré mu pomáhajú udržiavať sa v kondícii. Jeho skúsenosti v ringu a sebavedomé vystupovanie ho robia silným súperom.

Ako vznikla prezývka Banán, Zlobor a prečo ho Slovensko miluje

Jozef Dunajčan sa stal známym po celom Slovensku vďaka svojim nezabudnuteľným výstupom v Zámene manželiek. Počas natáčania sa dostal do pozornosti svojím svojráznym správaním a vtipnými hláškami, čím si získal obrovské množstvo fanúšikov. Jeho výrazy sa stali virálnymi na internete a dodnes medzi jeho priaznivcami rezonujú.

Prezývku získal "Zlobor" práve počas účasti v tejto reality show. Názov nevznikol náhodou – práve on sám takto označil svoju "vymenenú" manželku. Jeho druhá prezývka "Banán" pochádza z jeho ikonickej hlášky "Daj sebe banán a šicko v porádku!" Táto fráza sa stala virálnym hitom a Jozef ju používal ako spôsob, ktorým vyjadroval svoj bezstarostný a veselý prístup k životu.

Dunajčan sa stal fenoménom najmä vďaka svojej úprimnosti, spontánnosti a humoru. Jeho videá, či už zo Zámeny manželiek alebo ďalších vystúpení, sú dodnes zdieľané a komentované na sociálnych sieťach, čím si udržuje svoju popularitu aj po rokoch.

Jeho jednoduché, no úderné hlášky, ako napríklad "Treba sebe vypic a žic", odzrkadľujú životný štýl a náladu východného Slovenska, kde sa humor a srdečnosť prepájajú s každodennými situáciami. Práve tieto prejavy z Dunajčana urobili internetovú legendu, ktorú mnohí poznajú a obdivujú.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.

Clash of the Stars 9 Bejr vs Novotný

Clash of the Stars 9 s podtitulom "Skandál": Výsledky, informácie, zápasy

Clash of the Stars 9 s podtitulom "Skandál" je za nami! Všetky informácie o výsledkoch zápasov nájdete v článku!

Fury vs Usyk 2 box

Odveta medzi Usykom a Furym o titul svetového šampióna v boxe už pozná dátum

Odvetný zápas Fury vs. Usyk oficiálne potvrdený na 21. decembra 2024 v Rijáde: Sledujte naživo cez DAZN (PPV). Kto získa titul najlepšieho...