Fight Night Challenge 7: Tlkanec, Király, Fučo, Zlobor a Filip Sulík v októbri v Bratislave

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Galavečer s poradovým číslom 7 organizuje Fight Night Challenge už v októbri. Prečítajte si všetky dôležité informácie o podujatí, vstupenkách a priamom prenose. Pozrite si program zápasov aj analýzu či kurzy na hlavný súboj večera.

Tlkanec opäť proti trom
ZápasyVstupenkyLivestream

Fight Night Challenge 7 Foto: Fight Night Challenge

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 7: 9/10

  • Termín: 26. október 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Gopass aréna – Národné basketbalové centrum, Bratislava
  • Kurzy: čoskoro v slovenských stávkových kanceláriách

Fight Night Challenge 7: informácie, dátum a miesto

Už siedmy turnaj celebritnej bojovej organizácie Fight Night Challenge, ktorá usporadúva špeciálne zápasy v boxe medzi rôznymi známymi osobnosťami z internetu, hudby a iných sfér, sa uskutoční v sobotu 26. októbra 2024 o 18:00 h v hale Národného basketbalového centra, ktoré v súčasnosti nesie komerčný názov Gopass aréna, v Bratislave. Opäť sa máte na čo tešiť.

sipka Kliknite sem a stavte si na Fight Night Challenge 7 s bonusom

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Preview Fight Night Challenge 7
🥊️ Hlavný zápas: Tlkanec – Rigodanzo/PatricksTV/MikeFitko (1vs3)
🗓️ Termín: 26. október 2024, 18:00 hod
🌍 Miesto: Gopass aréna – NBC, Bratislava
▶️ Naživo: PPV JOJ Play | YouTube

Hlavný zápas 1 vs 3: Erik Tlkanec vs. Patrik Rigodanzo, Patrick Lakatoš (PatricksTV), Michal Kováčik (MikeFitko) – analýza, kurzy, tip

Bude to odveta. Boxer Erik Tlkanec sa proti tejto trojici už postavil na poslednom turnaji Fight Night Challenge 6, kde sa to podľa rozhodcov skončilo nerozhodne. Bol to však neuveriteľný súboj, v ktorom Tlkanec podal naozaj heroický výkon.

Erik je v tejto organizácii už dobre známa tvár. V októbri sa zúčastní už tretieho turnaja. Na FNC3 zbil Michala Plesníka, na FNC5 prehral s Robom Ráczom a na jeho posledné vystúpenie na FNC6 si ešte živo pamätáme.

Osobný tréner v Bratislavskej Boxerni, 6-násobný slovenský šampión boxu v ťažkej váhe, držiteľ modrého opasku v brazílskom jiu-jitsu, majster taekwonda a tiež držiteľ 9-milimetrového Glocku so zbrojným preukazom, patrí medzi tých skutočných bojovníkov v tejto show. Aj preto si to musí odtrpieť v takýchto súbojoch.

Patrik Rigodanzo je mladý slovenský kulturista a vzpierač s talianskymi koreňmi, ktorý sa tiež venuje bojovým umeniam. Na FNC6 mal proti Tlkancovi v boxe premiéru.

Patrik Lakatoš, alias PatricksTV, je celkom úspešný český tiktoker a youtuber, ktorý sa zamiloval do boxu a sníva o tom, že raz bude v tomto športe úspešne motivovať aj ďalších svojich ľudí z rómskej komunity. Aj on sa na FNC prvýkrát predstavil v prvom zápase proti Tlkancovi.

Michal Kováčik, alias MikeFitko, je mladý a už neprirodzene veľký kulturista a online fitness coach. Nechceme pátrať po pôvode jeho svalovej hmoty. Po premiére na FNC6 mu táto show evidentne zachutila, čo je vidieť aj na tlačovkách a rôznych dokrútkach.

Náš tip: Erik Tlkanec prehrá sipka kurzy hľadajte TU

  • Naposledy sa Tlkanec držal v ringu veľmi dobre, no trojica borcov nebola na zápas prakticky vôbec pripravená. S výnimkou Patrika Lakatoša zvyšní dvaja prakticky nevedeli, čo robia. Snažili sa útočiť a brániť bez jasnej stratégie a techniky. Bola to remíza, ale zrejme iba kvôli tomu, že to trio v presile spackalo. Myslíme si, že tentokrát sa pripravia lepšie. Potom už Tlkanec nebude mať šancu.

Stav si na priebeh zápasu TU

Fight Night Challenge 7: Karta (fight card), zápasy, bojovníci, program a výsledky

Okrem nerovného súboja Erika Tlkanca s trojicou fighterov, ktorí sa s ním bili už na predchádzajúcom turnaji, v októbri v Bratislave uvidíme ešte jeden podobný fight. V podstate ide o hlavný predzápas, v ktorom sa obrovský Matej Király postaví proti dvojici Jan Murcin a Michal Mošpan.

Zo známych tvárí nás potom čakajú také zaujímavé zápasy ako napríklad Marián Fučík proti Jozefovi Dunajčanovi, ktorého všetci poznajú ako "Zlobra" zo Zámeny manželiek.

Filip Sulík sa znova postaví do ringu a jeho súperom bude tentokrát Lukáš Palkovič. Predstavia sa aj Robo Rácz, Marián Mišalko, Marin Korbel a ďalší.

sipka Zápasy Fight Night Challenge 7 si už čoskoro môžete natipovať

Fight Night Challenge 7: Fight card
Erik Tlkanec vs. Patrik Rigodanzo
Patrik Lakatoš
Michal Kováčik
Box
1 vs 3
Matej Király vs. Jan Murcin
Michal Mošpan
Box
1 vs 2
Marián Fučík vs. Jozef Dunajčan Box
Filip Sulík vs. Lukáš Palkovič Box
Robo Rácz vs. Jindřich Janečka Box
Kris The B vs. Marián Šipkovský Box
Adam Sedro vs. Benjamín Árvay Box
Samir Smaali vs. Marek Neštrák Box
Marián Mišalko vs. Dávid Ligda Box
Peter Struhár vs. Martin Korbel Box
Adi Leković vs. Matúš Kollár Box

Vstupenky (lístky) na Fight Night Challenge 7: Gopass aréna, Bratislava – online predaj, ceny a voľné miesta

Predaj vstupeniek na toto podujatie už nejakú dobu prebieha online a zatiaľ je k dispozícii dostatok voľných miest. Kapacita arény je však, samozrejme, obmedzená, takže netreba zbytočne váhať.

Ak chcete zažiť Fight Night Challenge 7 na vlastnej koži, na portáli predpredaj.sk si môžete vybrať miesta v jednotlivých sektoroch už od 19 €, prípadne lepšie miesta či VIP stoly priamo na ploche, kde sa môže cena vyšplhať až na 399 €. Je to len na vás. Zatiaľ máte z čoho vyberať.

Fight Night Challenge 7 naživo: PPV LIVE stream online

Živý prenos zo siedmeho turnaja organizácie bude vysielať streamovacia služba JOJ Play, kde si však budete musieť okrem bežného predplatného zakúpiť aj jednorazový prístup k sledovaniu tohto podujatia.

Tlačové konferencie pred aj po turnaji, verejné váženie, ale aj Free Prelims otváracie zápasy by mali byť opäť vysielané zadarmo pre všetkých prostredníctvom YouTube kanála Fight Night Challenge.

Informácie o televíznom priamom prenose či online livestreame na webe niektorej zo slovenských stávkových kancelárií v súčasnosti nemáme. Kurzovú ponuku na celé podujatie však s najväčšou pravdepodobnosťou už čoskoro nájdete.

Bojovým športom sa zo široka venuje napr. Tipsport, ktorý teraz každému novému zákazníkovi za registráciu daruje kredit v hodnote 20 eur na prvé stávky a športové prenosy na prvých 7 dní úplne zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer Fight Night Challenge 7?

Je to sobota 26. októbra 2024. Galavečer sa koná v bratislavskej Gopass aréne, čo je Národné basketbalové centrum na Trnavskej ceste 29, a začiatok je naplánovaný na 18:00 hod.

2️⃣ Ako sledovať Fight Night Challenge 7 naživo?

Turnaj Fight Night Challenge 7 môžete sledovať naživo prostredníctvom plateného PPV prenosu na známej streamovacej službe. Viac si tom prečítajte vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia)

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola. Kedy, kde a za akých okolností❓ Prečítajte si všetko, čo vieme o tomto zápase dnes ☝