Peter Kuťka "prezident" a Chorvat Damir Vukelić na Clash of the Stars 8

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

VÝSLEDOK: Jedna z najbizarnejších slovenských internetových osobností a bývalý a zrejme aj budúci prezidentský kandidát, Peter Kuťka, sa znova postavíil do klietky na Clash of the Stars. Jeho súperom tentoraz bol podivný český Chorvát Damir Vukelić, ktorý naskočil síce iba ako náhradník, no napriek tomu bol lepšie pripravený a už v provm kole Kuťku zdolal na technický knokaut.

Clash of the Stars 8
Kurzy a tipLive stream

Peter Kuťka (Clash of the Stars 8) Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 8: informácie, termín a miesto

Aktuálny turnaj organizácie Clash of the Stars s poradovým číslom 8 sa bude konať premiérovo v ostravskej Ostravar Aréne už túto sobotu 22. júna 2024 so začiatkom od 17:30 hod. Kliknite tu a stavte si na Clash of the Stars 8 s bonusom!

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Medzi repertoárom rôznych bizarno-zábavných zápasov v MMA, kickboxe či iných pravidlách uvidíme nakoniec aj hlavný titulový zápas medzi slovenským úradujúcim šampiónom Tomášom Križanom a jeho českým vyzývateľom Filipom Grznárom. No a potom je tu Peter Kuťka...

COTS 8: Peter Kuťka alias Kobra vs. Chorvat, Damir Vukelić (MMA) – prognóza, kurzy a tip na výsledok

Nikto presne nevie, odkiaľ sa Peter Kuťka vzal, no dotiahol to až ku kandidatúre na prezidenta. Nie veľmi športovo pôsobiaci štyridsiatnik, ktorý o sebe rád prehlasuje, že má rád alkohol a ľahké ženy. Vtipkuje tiež, že je budúcim prezidentom, no zatiaľ to tak nevyzerá.

Svoju premiéru v MMA absovoval na turnaji Clash of the Stars 6, kde porazil na submisiu Lukáša Procházku. No a to, čím kŕmil svoje sociálne siete alebo tlačovky pred COTS 8, jednoducho ani nepotrebuje komentár. Pozrite si jeho Instagram @peter.kutka a uvidíte sami.

Už 57-ročný Damir Vukelić s prezývkou Chorvat je zatiaľ nepoznanou tvárou na česko-slovenskej bojovej scéne, no zdá sa, že má za sebou aj známeho Vlasta Čepa z Oktagonu (pozrite si jeho profil na českom Fight-Live.cz). Veľa však o tomto veteránovi nevieme. Na tlačovke sa už síce stihol s Kuťkom pobiť, na svoj vek je celkom vo forme, ale to je tak všetko.

NÁŠ TIP: Kuťka zvíťazí (kurz 1,40) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Zrejme očakávaným papierovým favoritom zápasu je "Kobra", teda Peter Kuťka. Je väčší, ťažší, mladší a zrejme aj silnejší. Chorvat síce nebude úplne odovzdaným súperom, ale "pán budúci prezident" si so svojimi fyzickými proporciami zrejme poradí. Očakávame znova víťazstvo na submisiu. V Tipsporte si stavte na jednotku.
TIPSPORT KURZY: KUŤKA vs. VUKELIĆ
KUŤKA 1 (1,40) ⭐ VUKELIĆ 2 (2,52)

Ako sledovať naživo zápas Kuťka vs. Vukelić na Clash of the Stars 8: PPV LIVE stream online

Turnaje Clash of the Stars nevysiela žiadna televízia v Čechách a teda ani na Slovensku. Jediným spôsobom, ako si sobotný galavečer môžete pozrieť naživo je oficiálny PPV (pay-per-view) stream na platforme clashofthestars.tv.

Bohužiaľ, livestream z podujatia ani tentokrát nenájdete na webe stávkových kancelárií. Kurzy má však v ponuke Fortuna aj Tipsport, kde teraz každý nový zákazník za registráciu dostane kredit v hodnote 30 eur zadarmo na prvé stávky a prístup ku všetkým športovým prenosom v ponuke na prvých 7 dní bezpodmienečne a potom iba za malú stávku v hodnote 1,20 eur mesačne.

Tipnite si na bizár v klietke Clash of the Stars 8 v Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

Mikulášek vs Jandejsek Clash of the Stars 8

Clash of the Stars 8: Václav Mikulášek bol v zápase s boxerom Jandejskom diskvalifikovaný

Sledovali ste zápas na Clash of the Stars 8 Mikulášek vs. Jandajsek? Dopadlo to opäť trochu zvláštne.

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martin Buday zvíťazil vo svojom šiestom zápase v UFC a porazil bývalého šampióna Andreja Arlovskeho po split decision na body.