Ako sledovať dnes naživo UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už tento večer sa udeje UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak, ktorý prinesie odvetu medzi dvoma elitnými bojovníkmi UFC heavyweight divízie. Ich prvý stret v roku 2020 skončil víťazstvom Tyburu, no v odvete sa bookmakeri prikláňajú k víťazstvu Spivaka. Sledujte ako to celé dopadne naživo!

Spivak vs Tybura 2 livestream naživo Foto: David Becker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 – Kedy sledovať, dátum, čas, informácie

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 sa rýchlo blíži a fanúšikovia sa môžu tešiť na večer plný napínavých zápasov. Tento turnaj sa uskutoční večer 10. augusta 2024 v UFC Apex v Las Vegas. Prelims začínajú o 23:00 hod. a hlavná karta má začiatok o 01:00 hod.

sipka Kliknite sem a sledujte UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 naživo a zadarmo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2
🥊️ Hlavný zápas: Marcin Tybura vs. Sergey Spivak
🗓️ Termín: 10. augusta 2024, 01:00 hod. (hlavná karta)
🌎 Miesto: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

Sledujte livestream UFC Fight Night naživo a zadarmo na Tipsport TV

Tipsport TV ponúka svojim registrovaným užívateľom možnosť sledovať všetky zápasy UFC Fight Night naživo a zadarmo. Ak máte účet na Tipsporte a ste aktívnym členom, stačí si raz za 30 dní staviť minimálne 1,20 € a máte prístup ku všetkým live prenosom bez ďalších poplatkov.

Noví zákazníci Tipsportu môžu využiť exkluzívnu ponuku, ktorá zahŕňa prístup k live streamom na 7 dní úplne zadarmo a navyše bonus 20 € na stávky. Tipsport TV je teda ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú sledovať UFC zápasy bez akýchkoľvek komplikácií a ďalších nákladov.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte prenosy UFC zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Livestream UFC na Voyo

Voyo je populárna streamovacia služba, ktorá pravidelne ponúka prenosy z UFC podujatí. Ak ste predplatiteľom Voyo, môžete si užiť všetky zápasy naživo na svojom televízore, počítači alebo mobilnom zariadení. Cena mesačného predplatného je 5,99 €, čo je výhodná investícia pre každého fanúšika MMA.

Jednou z výhod Voyo je možnosť sledovať nielen živé prenosy, ale aj záznamy z udalostí. Ak nestihnete sledovať UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 naživo, jednoducho si ho môžete pozrieť neskôr v archíve.

Priamy prenos UFC Fight Night na Nova Sport 6

Nova Sport 6 je novým televíznym kanálom, ktorý tento rok vysiela UFC turnaje naživo. Ak máte vo svojej televíznej ponuke zaradený tento kanál, môžete sledovať všetky zápasy UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 priamo na svojom zariadení.

Nova Sport 6 prináša prenosy v českom alebo slovenskom jazyku, čo ocenia fanúšikovia, ktorí preferujú komentár vo svojom materinskom jazyku. Tento kanál je dostupný u väčšiny poskytovateľov káblovej televízie na Slovensku a v Českej republike.

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 cez UFC Fight Pass (PPV)

Oficiálny Pay-Per-View (PPV) prenos môžete zakúpiť prostredníctvom UFC Fight Pass. Táto služba vám poskytne priamy prístup k všetkým zápasom z UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 v najvyššej kvalite. UFC Fight Pass ponúka nielen živé prenosy, ale aj exkluzívny obsah, vrátane rozhovorov a zákulisných momentov.

Či už dávate prednosť bezplatnému prenosu na sipka Tipsport TV, streamovaniu na Voyo, sledovaniu na televíznom kanáli Nova Sport 6, alebo oficiálnemu PPV na UFC Fight Pass, máte k dispozícii široký výber spôsobov, ako si vychutnať tento napínavý večer MMA akcie.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tybura vs Spivak 2 UFC

UFC Fight Night: Tybura vs Spivak 2 – fight card, bojovníci a výsledky

UFC Fight Night: Tybura vs. Spivak 2 – kompletný prehľad zápasov a výsledkov.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...