Čo tipovať, kto je favorit a aké sú kurzy na zápas Vojčák vs. Martínek (KSW 99)

Turnaj KSW 99 v poľských Gliwiciach s českou fight kartou a česko-slovenským hlavným zápasom. Štefan Vojčák sa postaví proti Michalovi Martínkovi. Kto je favoritom? Kde nájdete najlepšie kurzy? A čo odporúčame tipovať?

Tipnite si a sledujte KSW 99 naživo na Tipsporte! Foto: Tipsport

KSW 99: dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Galavečer KSW 99 bol presunutý z Ostravy do Gliwíc kvôli povodňovej situácii v Čechách. V programe je preto množstvo českých bojovníkov, no medzi nimi aj jeden Slovák. Všetko sa to začne už túto sobotu 19. októbra 2024 o 18:45 v PreZero Aréne v Gliwiciach. V hlavom zápase sa v rámci ťažkej váhe postaví jediný slovenský zástupca Štefan Vojčák proti Čechovi Michalovi Martínkovi.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte KSW 99 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Preview KSW 99
🥊 Hlavný zápas: Štefan Vojčák vs. Michal Martínek
🗓️ Dátum a čas: Sobota, 19. október 2024, 18:45 hod.
🌍 Miesto konania: PreZero Arena, Gliwice, Poľsko
▶️ Live stream: Tipsport TV | Voyo | Nova Sport 2 | KSW TV
✅ Live stávky: Najlepšiu ponuku má Tipsport

KSW 99: Vojčák vs. Martínek v Tipsporte – ako a čo tipovať, kurzy a odporúčané stávky na zápas

Najlepšiu kurzovú ponuku na turnaj KSW 99 má stávková kancelária Tipsport, ktorá vďaka spolupráci s poľskou organizáciou vysiela všetky zápasy naživo cez livestream na Tipsport TV. Nájdete tu základné aj odvodené stávkové príležitostí prakticky na každý zápas z fight karty.

Predpokladáme, že najviac bude slovenských fanúšikov zaujímať súboj Štefan Vojčák vs. Michal Martínek, a tak sme sa na to pozreli bližšie. Papierovým favoritom je Vojčák, slovenský bojovník má v súčasnosti lepšiu formu a zdá sa, že v porovnaní s postojárom Martínkom je to aj veľmi všestranný bojovník.

Podľa správania tipérov môžeme predpokladať, že Vojčákovi väčšina ľudí verí. V Tipsporte naňho zatiaľ bolo vložených podstatne viac peňazí a tiketov. Kurz naňho preto postupne klesá a do začiatku zápasu sa ešte určite bude meniť.

Na čistú jednotku, teda víťazstvo Vojčáka si môžete staviť momentálne s kurzom 1,49. Kým kurz na Martínka je 2,45 a stále rastie. Určite sa oplatí zvážiť fakt, že ide o ťažkú váhu, kde to často končí predčasne a obaja borci majú za sebou väčšinu zápasov do prvého či druhého kola. Slovák sa teda v klietke rozhodne dlho zdržiavať nezvykne. Stávka na menej ako 2,5 začatých kôl (1,51) môže byť teda zaujímavá. Rovnako ako KO/TKO víťazstvo Štefana Vojčáka (1,67).

Naše odporúčané tipy: Stavte si v Tipsporte sipka

Tipsport odporúčané stávky: Vojčák vs. Martínek
Štefan Vojčák zvíťazí kurz 1,49 Tipuj hneď »
Menej ako 2,5 začatých kôl kurz 1,51 Tipuj hneď »
Štefan Vojčák vyhrá KO/TKO alebo diskval. kurz 1,67 Tipuj hneď »

Stavte si na zápas Vojčák vs. Martínek na KSW 99 v Tipsporte!

Stavte si a sledujte KSW 99 naživo zadarmo cez livestream online na Tipsport TV

Stávková kancelária Tipsport okrem skvelej kurzovej ponuky vysiela všetky zápasy z KSW 99 exkluzívne cez livestream zadarmo pre všetkých svojich zákazníkov. Tým verným stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 € a prístup k prenosom majú zadarmo.

sipka Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník, dostanete livestream na Tisport TV okamžite na prvých sedem dní zdarma bez ďalších podmienok a k tomu ešte kredit v hodnote 20 € vo forme Netov na prvé stávky. Popri sledovaní KSW 99 naživo cez livestream si potom môžete zahrať aj atraktívne live stávky s dynamickými kurzami na aktuálnie dianie v zápase.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

RFA 18: Sivák vs. Farkas

RFA 18: Václav Sivák zvíťazil, ale prišiel o titul, Boráros opäť šokujúco prehral

Žilina zažila tento víkend po prvýkrát turnaj organizácie RFA. Predstavili sa Václav Sivák, Sebastián Fapšo, Gábor Boráros a ďalší.

Fight Night Challenge 7

Fight Night Challenge 7: Tlkanec, Flexking, Fučo, Zlobor a Filip Sulík už tento víkend v Bratislave

Galavečer s poradovým číslom 7 organizuje Fight Night Challenge už v októbri. Prečítajte si všetky dôležité informácie o podujatí.