Fabriq MMA 5: Fodor prekvapujúco prehral, pästiar Koky utiahnutý v submisii

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Organizácia Fabriq MMA dnes večer zažila ďalší už piaty turnaj od svojho založenia. Mohli sme vidieť známych borcov z domácej scény, niekoľko hosťujúcich legionárov, no a samozrejme opäť aj nádejných amatérov túžiacich po profesionálnej zmluve.

Výsledky: Kepa porazil Fodora
AnalýzaVstupenkyLivestream

Fabriq MMA 5 Foto: FABRIQ MMA

FABRIQ 5 MMA: Nové Zámky – informácie, dátum, čas a miesto

Už dnes, v sobotu 15. júna 2024 podvečer o 18:00 h, sa v Športovej hale Milénium v Nových Zámkoch uskutoční bojový turnaj Fabriq MMA 5, ktorý opäť ponúkne zápasy profesionálnych aj amatérskych bojovníkov z našej scény. V hlavnom súboji sa predstaví známy František Fodor proti Adrianovi Kepovi z Poľska.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte MMA aj bez rizika

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

PREVIEW FABRIQ MMA 5
🥊️ Hlavný zápas: František Fodor vs. Adrian Kepa
🗓️ Dátum a čas: 15. jún 2024, 18:00 hod
🛰️ Miesto: Športová hala Milénium, Nové Zámky
💻 Livestream: JOJ Play PPV / YouTube Free Prelims

František Fodor vs. Adrian Kepa (catchweight 73 kg) – analýza a tip

Slovenský bojovník Fero Fodor z OFA Gymu je známy už od prvej série Oktagon Výzvy v roku 2016. V domácej organizícii odvtedy absolvoval množstvo zápasov s lepšími i horšími výsledkami. Naposledy bojoval v septembri minulého roka vo Frankfurte proti Chorvátovi Vladovi Šikićovi a už v prvom kole vyhral po technickom knokaute, keď zápas zastavil zásah lekára.

František je pomerne komplexný bojovník, no viac času v klietke rozhodne trávi v postoji ako na zemi. Možno nepatrí k tomu najlepšiemu, čo na domácej MMA scéne máme, ale je to veľký srdciar a bojovník. Jeho aktuálna profi bilancia je 10 výhier – 7 prehier.

Poliak Adrian Kepa si už prešiel rôznymi organizáciami. Najviac zápasov si odkrútil v poľskej AFN. Pred rokom absolvoval debut aj v Oktagone, keď sa v Oberhausene postavil Hafenimu Nafukovi. No prehral po submisii už v prvom kole. Teraz sa tak pokúša o reštart vo Fabriq MMA.

Rodák z Katowíc má prednosti najmä v postojárskych výmenách. Na zemi sa vôbec necíti dobre. Doteraz má na konte 11 výhier a 8 prehier. Až 6-krát pritom prehral na submisiu.

NÁŠ TIP: František Fodor zvíťazí sipka Kurzy hľadajte vo Fortune

  • Mohla by to byť celkom slušná prestrelka v postoji. Obaja borci sa vedia pustiť do agresívnych boxerských výmien. Ak budú chcieť, urobia z toho skvelý zápas. V horšom prípade sa budú často držať v klinči pri pletive. Čo sa stane, ak sa súboj prenesie na zem? Myslíme si, že aj tam bude mať navrch Fodor.

Fabriq MMA 5: fight card (karta), bojovníci, program, zápasy

Hlavný zápas medzi Ferom Fodorom a Adrianom Kepom sa skončil prekvapujúco víťazstvom Poliaka, ktorý sa vzoprel nepriaznivému vývoju a v druhom kole slovenského bojovníka knokautoval.

Tomáš Cigánik si vo welterovej váhe poradil s Denisom Gondžalom po submisii v druhom kole. A v strednej váhe tvrdý pästiar Róbert Koky nevyzrel na Martina Kozáka, ktorý ho utiahol do "rear-naked choke" už v prvom kole.

Zaujímavý stret Stevana Nikolića s Tomášom Vojtelom sa skončil podľa predpokladov víťazstvo prvého menovaného na TKO už v prvom kole. Tibor Balász zdolal Milana Ulmana na TKO v druhom kole. No a Dávid Šajben zasadil technický knokaut Mikeovi Juříkovi už v prvom kole. Kompletné výsledky aj amatérskych zápasov nájdete v tejto tabuľke:

FABRIQ MMA 5: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Catchweight 73 kg František Fodor 2/3 Adrian Kepa (TKO)
Welterweight Tomáš Cigánik (SUB) 2/3 Denis Gondžala
Middleweight Róbert Koky 1/3 Martin Kozák (SUB)
Featherweight Stevan Nikolić (TKO) 1/3 Tomáš Vojtela
Prelims
Welterweight Tibor Balázs (TKO) 2/3 Milan Ulman
Bantamweight Dávid Šajben (TKO) 1/3 Mike Juřík
Amat. Featherweight Samir Smaali 2/3 Šimon Klein (SUB)
Amat. Lightweight Marcel Šimo (BODY) 3/3 Michal Kopas
Free Prelims (YouTube)
Amat. Bantamweight Lukáš Zumrík (TKO) 2/3 Dávid Frančák
Amat. Women's Flyweight Olexandrina Kostik 3/3 Andrea Střeláková (BODY)

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

FABRIQ5: Športová hala Milénium, Nové Zámky – vstupenky (lístky), predaj, dostupnosť, voľné miesta

Vstupenky do novozámockej haly Milénium sa predávali online v sieti predpredaj.sk, kde ich ešte stále nájdete. Ak by ste však dnes pred 18. hodinou prišli priamo na miesto, vstupenky si zakúpite aj tam pred vstupom do arény. Voľné sú ešte posledné miesta prakticky vo všetkých sektoroch a kategóriách.

Sledujte dnes priamy prenos FABRIQ 5 NAŽIVO: JOJ Play PPV live stream a YouTube free prelims

Všetky turnaje organizácie Fabriq MMA v súčasnosti vysiela naživo streamovacia služba JOJ Play. Je spoplatnená a prístup na sledovanie turnaja si môžete zakúpiť formou PPV (pay-per-view) za 9,90 eur. JOJ Play si môžete stiahnuť aj ako mobilnú aplikáciu a sledovať tak živé prenosy kdekoľvek sa nachádzate.

V minulosti vysielala livestreamy z týchto turnajo aj stávková kancelária Fortuna, momentálne však Fabriq MMA nemá zaradený vo svojom programe. Môžete sa tam však poobzerať po kurzovej ponuke. Každý nový zákazník teraz od Fortuny dostane prvú stávku bez rizika až za 70 eur.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika a získaj 30 free spinov - Fortuna

FORTUNA – STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Prvé dva "Free Prelims" zápasy Fabriq MMA 5 si však môžete ako ochutnávku pozrieť naživo aj zadarmo prostredníctvom voľného livestreamu na YouTube. Začína sa presne o 18:00 hod. Uvidíte najprv ženský súboj Olexandriny Kostik s Andreou Střelákovou a potom aj Lukáša Zumríka proti Dávidovi Frančákovi.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martin Buday zvíťazil vo svojom šiestom zápase v UFC a porazil bývalého šampióna Andreja Arlovskeho po split decision na body.

Tipujte Clash of the Stars 8 vo Fortune!

Clash of the Stars 8: informácie, zápasy a výsledky

Clash of the Stars 8 sa konalo 22. júna 2024 v Ostravar Aréne. Užili ste si napínavé a kontroverzné súboje večera naplno?

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.