Viktor Pešta sa vyjadril k zrušeniu zápasu na KSW 96 s Matheusom Scheffelom

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Viktor Pešta a Matheus Scheffel sa mali stretnúť v ringu na KSW 96, avšak zápas bol zrušený kvôli zdravotným problémom českého bojovníka. Pešta kvôli komplikáciám nemôže trénovať, čo znamená, že súboj s brazílskym zápasníkom sa neuskutoční. Ako sa k situácii vyjadril samotný Pešta?

Pešta vs Schaffel na KSW 96 zrušený zápas Foto: KSW

KSW 96: Zápas medzi Viktorom Peštom a Matheusom Scheffelom zrušený

Viktor Pešta vs. Matheus Scheffel v ťažkej váhe mal byť jedným z vrcholov večera, ktorý sa uskutoční 20. júla 2024 v Łódź Sport Aréne v Poľsku. Bohužiaľ, fanúšikovia sa tohto očakávaného súboja nedočkajú, pretože Viktor Pešta bol nútený zápas zrušiť kvôli zdravotným problémom.

sipka Kliknite sem, stavte si aj s bonusom a sledujte KSW 96 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Viktor Pešta sa k situácii vyjadril na sociálnych sieťach: "Je to tak, na KSW 96 nakoniec zápasiť nebudem. Na vine sú zdravotné komplikácie, ktoré mi bohužiaľ nedovoľujú trénovať, nieto ešte zápasiť."

Okrem toho sa ospravedlnil všetkým fanúšikom, organizácii i Scheffelovi, ktorý sa na tento zápas svedomito pripravoval. "Ťažko sa dá slovami vyjadriť, aké je to pre mňa frustrujúce. Čím viac chcem zápasiť, tým viac mi do toho niečo hádže vidly. Za posledné dva roky som bojoval len dvakrát a som si vedomý toho, že mnohí fanúšikovia ma už dávno odpísali. Ja ale pevne verím, že svoje najlepšie výkony mám stále ešte pred sebou. Avšak v tejto chvíli mi neostáva nič iné než sa obrniť trpezlivosťou a čakať. Týmto by som sa chcel ospravedlniť organizácii KSW a svojmu súperovi," uviedol Pešta.

Zápas medzi českým zápasníkom Viktorom Peštom a brazílskym Matheusom Scheffelom bol považovaný za jeden z najzaujímavejších súbojov KSW 96. Pešta, známy svojím všestranným štýlom boja a silným wrestlingom, mal čeliť Scheffelovi, skúsenému strikerovi s úspešnou kariérou v MMA. Pre oboch bojovníkov to mal byť dôležitý zápas, no zdravotné problémy Peštu tento plán prekazili.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

KSW 96: Fight card, program, zápasy

KSW 96 je ďalšou očakávanou udalosťou poľskej organizácie KSW (Konfrontacja Sztuk Walki), ktorá sa uskutoční 20. júla 2024 v Łódź Sport Aréne v Poľsku. Organizácia KSW je známa svojimi kvalitnými zápasmi a profesionálnou produkciou, z ktorej vyšlo niekoľko svetoznámych fighterov MMA.

Aj keď neuvidíme v akcii českého zápasníka Viktora Peštu, tento turnaj sľubuje ďalšie napínavé zápasy, ktoré určite potešia každého fanúšika zmiešaných bojových umení:

  • Dominik Humburger 🇨🇿 vs. Radosław Paczuski: Fanúšikovia sa môžu tešiť na súboj medzi českým bojovníkom Dominikom Humburgerom a poľským Radosławom Paczuským v strednej váhe. Humburger, ktorý je známy svojím dynamickým štýlom a silným strikingom, má bilanciu 8-1 a väčšinu svojich zápasov ukončil pred limitom.
  • Paweł Pawlak 🏆 vs. Damian Janikowski: Hlavným zápasom večera bude odveta medzi šampiónom v strednej váhe Pawełom Pawlakom a bývalým olympijským medailistom Damianom Janikowským.

sipka Sledujte KSW 96 naživo a stavte si v Tipsporte s bonusom 20 €!

Fight card
KSW 96: Pawlak vs. Janikowski 2
Paweł Pawlak (c)
vs. Damian Janikowski Middleweight
Ewelina Woźniak vs. Maria Silva Strawweight
Bartłomiej Kopera vs. Dawid Śmiełowski Lightweight
Dominik Humburger 🇨🇿 vs. Radosław Paczuski Middleweight
Karolina Owczarz vs. Sandra Succar Flyweight
Maciej Kazieczko vs. Ahmed Abdulkadirov Lightweight
Marek Samociuk vs. Denis Górniak Heavyweight
Michał Domin vs. Isai Ramos Featherweight
Hugo Deux vs. Nicolae Bivol Lightweight

Ako sledovať KSW 96 naživo: LIVE stream, Tipsport TV, PPV, Voyo, Nova Sport

Existuje niekoľko možností, ako si môžete túto udalosť vychutnať naživo, a to prostredníctvom rôznych platforiem, ktoré zabezpečia kvalitný prenos a skvelý zážitok pre fanúšikov MMA.

Jednou z možností ako sledovať KSW je prostredníctvom sipka Tipsport TV. Stávková kancelária Tipsport ponúka živé prenosy všetkých udalostí KSW a je dostupná pre registrovaných používateľov. Noví zákazníci môžu využiť 7-dňový bezplatný prístup po registrácii, vrátane vstupného kreditu 20 € na prvé stávky. Pre existujúcich zákazníkov je potrebné pretipovať minimálne 1,20 € za posledných 30 dní.

Oficiálne PPV na stránkach KSW je ďalšou možnosťou, ako sledovať KSW 96 naživo. Zakúpením pay-per-view prístupu získate možnosť sledovať celú udalosť v najvyššej kvalite bez akýchkoľvek obmedzení.

Pre tých, ktorí preferujú streamovacie služby, je tu možnosť sledovať KSW 96 prostredníctvom Voyo. Táto platforma ponúka vysokokvalitné prenosy a umožňuje vám sledovať všetky zápasy priamo z pohodlia vášho domova.

Televízna stanica Nova Sport 2 bude tiež vysielať KSW 96 naživo. Ak máte prístup k tomuto kanálu, môžete si vychutnať celú udalosť priamo na svojom televízore, alebo akomkoľvek inom zariadení.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Dominik Humburger v zápase na KSW 96

KSW 96: Český vojak Dominik Humburger vs. Radosław Paczuski v strednej váhe

Sledujte KSW 96 naživo a zadarmo! Český bojovník Dominik Humburger sa stretne s Radosławom Paczuskim.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Čepo vs. Kartal na Oktagone 59

Oktagon 59: Vlasto Čepo je zranený, proti rakúskemu šampiónovi Kartalovi nenastúpi

Zápas Vlasto Čepo vs. Erhan Kartal na Oktagon 59 napokon nebude. Slovenský bojovník odstúpil kvôli problémom s lakťom a kľúčovou kosťou.