Oktagon 58: Ion Surdu knokautoval Kozmu a postupuje do boja o titul

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

David "Pink Panther" Kozma sa 8. júna postavil do klietky Oktagonu v boji proti rumunskému šampiónovi Ionovi "Dracula" Surduovi. Surdu Kozmu knokautoval krásne trafenou pravačkou v prvom kole zápasu a zaistil si tak finále o welterový titul.

🇨🇿 KOZMA vs. SURDU 🇷🇴
INFORMÁCIELIVESTREAM

Kozma vs Surdu na Oktagone 58 Foto: Profimedia

Hodnotenie zápasu Kozma vs. Surdu na Oktagone 58: 9/10

  • Termín: Sobota, 8. júna 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Fortuna Aréna (Eden), Praha, ČR
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 58: Dátum, miesto, informácie o turnaji

Oktagon 58 sa uskutoční 8. júna 2024 na futbalovom štadióne Eden v Prahe (Fortuna Aréna), domovskom stánku Slavie Praha. Turnaj sľubuje byť najväčším v histórii česko-slovenského MMA a očakáva sa na ňom rekordná divácka účasť. Všetko sa začína v tradičnom sobotnom čase od 18:00 hod.

sipka Kliknite sem, sledujte Oktagon 58 zdarma a stavte si s bonusom

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Hlavným vrcholom večera bude odveta storočia medzi legendami MMA Attilom Véghom a Karlosom Vémolom. Oktagon 58 ponúkne okrem týchto dvoch hlavných zápasov aj bohatú kartu ďalších špičkových MMA súbojov, vrátane semifinále pyramídy o welterový titul, v ktorom uvidíme legendu českej MMA, Davida Kozmu v dueli s rumunským šampiónom Ionom Surdom.

PREVIEW OKTAGON 58
🥊️ Hlavný zápas: Karlos Vémola vs. Attila Végh
🗓️ Termín: Sobota, 8. júna 2024, 18:00 hod.
🌍 Miesto: Fortuna Aréna (Eden), Praha, ČR
▶️ Naživo: TV Tipsport / Oktagon.TV / Premier Sport 4

Oktagon 58: David Kozma vs Ion Surdu – kurzy, stávky, analýza zápasu

Okrem hlavného zápasu medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom bude Oktagon 58 svedkom napínavého semifinále pyramídy o welterový titul. V tomto súboji sa proti sebe postavia skúsený bojovník David "Pink Panther" Kozma a talentovaný nováčik na pôde Oktagonu Ion "Dracula" Surdu.

David Kozma je skúsený český MMA fighter, ktorý patrí medzi legendy tejto organizácie. V Oktagone sa predstavil už v 15-tich zápasoch a s bilanciou 13–2 je jedným z najúspešnejších bojovníkov v histórii tohto podniku.

Je bývalým dlhoročným šampiónom welterovej váhy Oktagonu a v minulosti porazil viacero špičkových súperov, vrátane Gábora Borárosa, Samuela "Piráta" Krištofiča a mnoho ďalších.

O titul prišiel v napínavom dueli s Kaikom Britom na konci roka 2022. No svoju šancu môže dostať znova, ak sa mu podarí uspieť v tomto dueli.

DAVID KOZMA 🇨🇿 POROVNANIE ION SURDU 🇷🇴
32–13 celková bilancia 14–6
8–3 KO/TKO 10–3
13–7 submisie 1–2
11–3 na body 3–1
31 vek 29
183 cm výška 182 cm
77 kg váha 77 kg

Moldavčan Ion "Dracula" Surdu je talentovaný zápasník, ktorý väčšinu svojej kariéry bojoval v Rumunsku. Je držiteľom titulov v dvoch rumunských MMA organizáciách a niekoľko zápasov absolvoval aj v KSW. Do Oktagonu vstúpil s veľkými ambíciami, no hneď pri prvom štarte podľahol Bojanovi Veličkovićovi.

Svoje renomé si napravil víťazstvami nad Máté Kertészom a Alexom Lohorém, no v poslednom zápase na konci roka 2023 podľahol Talianovi Stefanovi Paternovi.

Surdu je agresívny striker, ktorý sa snaží súperpv knokautovať tvrdými údermi a kopmi. V postoji sa spolieha na pohyb, ktorým si vie otvoriť cestu k silným úderom a kombináciám.

NÁŠ TIP: Ion Surdu vyhrá KO, TKO alebo diskvalifikáciou (kurz 3,46)

sipka Stavte si v Tipsporte s bonusom a sledujte to LIVE

  • Moldavský borec má silné údery, je agresívny a v skvelej forme. Kozma je síce miernym favoritom, má skúsenosti a kvalitné grapplerské zručnosti, ale v posledných súbojoch inkasuje príliš veľa úderov. Kurz 3,46 je za tento tip pre nás veľmi atraktívny a pre fanúšikov MMA, ktorí hľadajú riskantnejšiu stávku s potenciálne vysokou výhrou, môže dávať zmysel. Hlavne v kombinácii so vstupným bonusom v Tipsporte v podobe stávkového kreditu zdarma.
TIPSPORT KURZY OKTAGON 58: KOZMA vs. SURDU
KOZMA 1 (1,81) REMÍZA X (45,00) SURDU 2 (1,91) ⭐

Ako sledovať Oktagon 58 v Edene naživo: LIVE stream, PPV prenos, Tipsport TV zdarma, vstupenky na Ticketportal

Sledovať Oktagon 58 Végh vs Vémola v Edene naživo z pohodlia vášho domova môžete viacerými spôsobmi. Jednou z možností je sa priamo zúčastniť udalosti a zakúpiť si vstupenky na Pražský Eden v sieti Ticketportal.

Pokiaľ však nemáte takú možnosť, máme pre vás dobré správy. Existuje hneď niekoľko možností ako sledovať tento epický turnaj na svojich obrazovkách a to dokonca zadarmo!

  • Vstupenky naživo: Ak preferujete sledovať zápasy priamo zo štadióna, máte možnosť zakúpiť si vstupenky v sieti ticketportal.cz. Vstupenky sa rýchlo míňajú, takže neváhajte a zaistite si svoje miesto čo najskôr.
  • PPV (Pay-Per-View) prenos: Zakúpenie PPV prenosu priamo cez oficiálnu stránku Oktagonu je jednou z najspoľahlivejších možností. Táto služba vám umožní sledovať všetky zápasy v HD kvalite.
  • Premier Sport 4: Ak máte prístup k televíznemu kanálu Premier Sport 4, môžete si zakúpiť prístup k Oktagon 58 prostredníctvom dodatočného balíčka Oktagon Extra. Tento platený kanál ponúka vysokú kvalitu vysielania a stabilný prenos.
  • Tipsport TV (ZADARMO): Pre nových používateľov je veľmi výhodnou možnosťou sledovanie prenosu cez sipka Tipsport TV. Vďaka spolupráci medzi Tipsportom a Oktagonom môžete sledovať galaturnaj Oktagon 58 naživo a zadarmo po dobu 7 dní s bonusom na vaše stávky v podobe kreditu zdarma. Existujúci zákazníci musia splniť podmienku prestávkovania 1,20 € za posledných 30 dní pred turnajom.

Využite jednu z týchto možností a užite si nezabudnuteľný zážitok z odvety storočia na Oktagone 58: Végh vs Vemola, či už naživo zo štadióna alebo pohodlne z vášho domova.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 58 Vémola vs Végh

Kde zakúpiť lístky na Oktagon 58 (Eden): Vémola vs. Végh 2

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2! Najväčší MMA turnaj CZ/SK. Live Štadión Eden, Oktagon.TV PPV, Tipsport LIVESTREAM. Info kde kúpiť lístky v...

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte Oktagon MMA naživo - priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete pozerať priame prenosy a livestreamy z Oktagon MMA zápasov a galavečerov.