Oktagon 58: Legierski vs. Wanliss vo štvrťfinále Tipsport GameChanger

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na veľkom turnaji Oktagon 58 na Edene tento víkend uvidíme aj dva štvrťfinálové zápasy tohtoročnej pyramídy Tipsport GameChangera. Poznáme výsledky a výhercov, ktorí postupujú do semifinále turnaja!

Výsledky
Legierski vs. Wanliss
Duque vs. Machaev
Livestream

Oktagon 58: Legierski vs. Wanliss (Tipsport GameChanger) Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 58: Eden – informácie, dátum, čas a miesto

Jeden z najväčších, ak nie najväčší, galavečer v dejinách česko-slovenskej MMA sa uskutočnil túto sobotu 8. júna 2024 pod holým nebom na futbalovom štadióne Fortuna Aréna na pražskom Edene.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte Oktagon 58 LIVE

Sledujte Oktagon 58 live na Tipsporte!

Začiatok bol naplánovaný na tradičný čas 18:00 h. Program bol parádne nabitý už od začiatku. No a, samozrejme, vrcholom večera bola dlhoočakávaná "Odveta storočia" medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom.

Oktagon 58: Tipsport GameChanger (štvrťfinále) – program, zápasy, výsledky

Tohtoročná miliónová pyramída o trofej európskeho šampióna v ľahkej váhe je vo svojej štvrťfinálovej fáze. Dva zo štyroch súbojov sa konali už v sobotu v Prahe.

Mimoriadne silný Poliak a jeden z topfavoritov Tipsport GameChanger 2024, Mateusz Legierski, sa postavil proti húževnatému Angličanovi Akonnemu Wanlissovi, ktorého porazil na body.

Španielsky šampión Acoidan Duque na ceste do semifinále narazil na mladého Rakúšana Maga Machaeva, s ktorým si poradil a postúpil ďalej.

sipka Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja Oktagon 58

OKTAGON 58: TIPSPORT GAMECHANGER VÝSLEDKY
ŠTVRŤFINÁLE
Mateusz Legierski vs. Akonne Wanliss
Acoidan Duque vs. Mago Machaev
Rezervný zápas
Attila Korkmaz vs. Makwan Amirkhani

Tipujte a sledujte Oktagon 58 naživo na TV Tipsport!

Mateusz Legierski vs. Akonne Wanliss – analýza, kurzy a tip na výsledok

Poľský "Dynamit" Mateusz Legierski je aktuálnou jednotkou ľahkej váhy v Oktagon MMA a bývalým šampiónom tejto divízie. Preto nie je prekvapením, že je aj hlavným adeptom na titul v tejto edícii Tipsport GameChangera. Talentovaný rodák z Koniakowa to už skúsil aj v domácej KSW, no jeho kariéra je najviac spätá s česko-slovenskou organizáciou.

Legierski je mimmoriadne všestranný bojovník silný v postoji aj na zemi. V profi kariére prehral iba jediný zápas a s bilanciou 11–1 je veľkou hviezdou Oktagonu aj celej európskej bojovej scény. Na konte má už skalpy Ronyho Paradeisera, Karola Ryšavého a v osemfinále GameChangera zdolal v marci Matouša Kohouta.

Rodák z anglického Wolverhamptonu, Akonne Wanliss, si v prvom kole poradim so Sahilom Sirajom po šokujúcom knokaute už v 48. sekunde, čím výrazne prekvapil. V Oktagon MMA zatiaľ nemá veľa skúseností, ale prešiel si prestížnou organizáciou Bellator, kde mal pozitívnu bilanciu 2–1.

Celkovo má "Jedi" na konte 8 výhier a 2 prehry. Ešte nikdy neprehral pred limitom. Skúsenosti stále zbiera, no je to veľmi nevyspytateľný bojovník. Veľa zaujímavých zápasov má na konte aj na amatérskej úrovni, kde mal skvelé výsledky.

NÁŠ TIP: Legierski zvíťazí (kurz 1,66sipka Stavte si v Tipsporte

  • Papierovým favoritom je Legierski a treba povedať, že bez debát. Avšak napriek tomu, že ide o jedného z hlavného favoritov na zisk trofeje, bookmakeri nezatracujú ani Wanlissa. Pre toho to bude asi najväčší zápas v kariére, no netreba zabúdať, že bojoval v Bellatore. Napriek tomu veríme Poliakovi a odporúčame tipovať jednotku.
TIPSPORT KURZY: LEGIERSKI vs. WANLISS
LEGIERSKI 1 (1,66) ⭐ WANLISS 2 (2,11)

Acoidan Duque vs. Mago Machaev – stávky, kurzy, tip

Španielsky šampión Acoidan Duque vstúpil do Oktagonu ako veľké meno so skúsenosťami z podnikov ako M-1, Enfusion, Bellator či Brave. V prvom kole Tipsport GameChangera tesne zdolal na body Marcela Grabinskiho po "split decision". Štvrťfinále však nie je jeho cieľová stanica.

Špičkový grappler z Kanárskych ostrovov ešte nikdy neprehral zápas na submisiu. Na profi úrovni doteraz dosiahol 19 výhier a iba 4 prehry. V postoji síce nie je najsilnejší, ale keď sa súboj dostane na zem, je prakticky rozhodnuté.

Rakúska "Beštia" Mochamed Mago Machaev je najmladším účastníkom v pyramíde, no zároveň sa radí aj k tým najkvalitnejším. V našich končinách už v minulosti pôsobil v zaniknutej organizácii XFN, vyskúšal si aj Brave a iné podniky. Pri vstupe do GameChangera knokautoval Makwana Amirkhaniho a teraz chce viac.

Machaev má v profi MMA impozantnú bilanciu 14–1. Jeho dominantou je postoj, ale poradí si aj na zemi. Na submisiu ešte neprehral. Jedinú prehru utŕžil v roku 2021 od Gamzata Magomedova. V Prahe bude veľmi hladný.

NÁŠ TIP: Machaev zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si v Tipsporte

  • Veľmi neprehľadný zápas pre tipérov. A to tvrdíme napriek tomu, že kurzy sú pomerne jednostranné. Bookmakeri to vidia celkom jasne, ale my očakávame, že Duque bude vzdorovať výraznejšie. Španiel svoje skúsenosti nezaprie. Napriek tomu si však myslíme, že Machaev to zvládne. V postoji bude mať Rakúšan veľkú prevahu. Tipujte dvojku.
TIPSPORT KURZY: DUQUE vs. MACHAEV
DUQUE 1 (2,87) MACHAEV 2 (1,35) ⭐

Ako a kde sledovať naživo Oktagon 58 GameChanger – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos z turnaja Oktagon 58 s Tipsport GameChangerom si môžete zakúpiť aj pozrieť na známej a spoľahlivej platforme Oktagon.TV. Za poplatok si turnaj pozriete naživo aj na televíznom kanáli Premier Sport 4, kde si môžete zakúpiť balík Oktagon Extra. A ešte sú k dispozícii aj vstupenky priamo do Fortuna Aréne na Edene.

sipka Livestream zadarmo na TV Tipsport môžu využiť všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie, ktorí za uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 eur. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, dostanete prístup ku všetkým športovým streamom vrátane Oktagonu 58 na prvých sedem dní zdarma a ešte aj kredit v hodnote 30 eur na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Lajoš Klein zaznamenal ďalšie víťazstvo v UFC proti Moisésovi

Slovenský fighter Ľudovít Klein sa 8. júna 2024 na UFC Fight Night stretol s Thiagom Moisésom v súboji ľahkej váhe. Výsledok zápasu v...

Oktagon 58 Zawada vs Mazúch

Oktagon 58: Mazúch knokautoval Zawadu v prvom kole zápasu!

Marek Mazúch zaznamenal pôsobivé víťazstvo proti skúsenému nemcovi Zawadovi a pripísal si ďalšiu výhru knokautom hneď v úvode zápasu.