Oktagon 58: Mazúch knokautoval Zawadu v prvom kole zápasu!

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 35 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon 58 ponúkol hneď niekoľko naozaj zaujímavých zápasov. V jednom z nich sa legenda nemeckého MMA David "Sagata" Zawada 8. júna postavila do klietky Oktagonu proti talentovanému slovenskému zápasníkovi Marekovi Mazúchovi. Tomu sa podarilo spektakulárnym KO nemca poraziť a pripísať si cenné víťazstvo.

🇩🇪 ZAWADA vs. MAZÚCH 🇸🇰
INFOLIVESTREAM

Oktagon 58 Zawada vs Mazúch Foto: Oktagon MMA

Hodnotenie zápasu Zawada vs. Mazúch na Oktagone 58: 8,5/10

  • Termín: Sobota, 8. júna 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Fortuna Aréna (Eden), Praha, ČR
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 58: Informácie a výsledky

8. júna 2024 sa v Prahe na štadióne Eden (Fortuna Aréna) odohral historický turnaj Oktagon 58. Hlavným ťahákom večera bola odveta storočia medzi legendami MMA Karlosom Vémolom a Attilom Véghom.

sipka Sledujte ďalšie Oktagony zadarmo na Tipsporte

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem hlavného zápasu sa na turnaji predstavili aj ďalšie hviezdy MMA a diváci sa tak mohli tešiť na nabitý program plný napínavých súbojov. Všetko sa začalo v sobotu večer od 18:00 hod. Jedným zo zápasov, ktorý si vyslúžil pozornosť divákov bol duel medzi nemcom Davidom Zawadom a slovákom Marekom Mazúchom.

Marek Mazúch rozstrieľal Zawadu v prvom kole zápasu a pripísal si na svoje konto ďalší knokaut!

PREVIEW OKTAGON 58
🥊️ Hlavný zápas: Karlos Vémola vs. Attila Végh
🗓️ Termín: Sobota, 8. júna 2024, 18:00 hod.
🌍 Miesto: Fortuna Aréna (Eden), Praha, ČR
▶️ Naživo: TV Tipsport / Oktagon.TV / Premier Sport 4

Oktagon 58: David Zawada vs. Marek Mazúch – kurzy, stávky, tip na víťaza

Organizácia Oktagon MMA pripravila pre svojich fanúšikov skutočnú lahôdku. Odveta storočia medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom je už čoskoro tu. Oktagon 58 však prinesie mnoho zaujímavých zápasov, ktoré by si žiaden fanúšik MMA nemal nechať ujsť. Jedným z nich je nepochybne duel medzi skúseným nemcom Davidom Zawadom a talentovaným slovenským fighterom Marekom Mazúchom.

David Zawada je skúsený nemecký MMA bojovník, ktorý má za sebou bohatú kariéru vrátane pôsobenia v UFC, PFL a KSW. S bilanciou 19–9 je známy svojou všestrannosťou a technickými zručnosťami, ktoré ho robia nebezpečným súperom pre každého protivníka. Počas svojej kariéry čelil niekoľkým svetovým špičkám a jeho skúsenosti z najvyšších súťaží sú jeho najväčšou zbraňou.

DAVID ZAWADA 🇩🇪 POROVNANIE MAREK MAZÚCH 🇸🇰
19–9 celková bilancia 7–2
12–4 KO/TKO 6–1
5–1 submisie 0–1
2–4 na body 1–0
33 vek 28
183 cm výška 183 cm
84 kg váha 84 kg

Marek Mazúch je talentovaný slovenský zápasník s bilanciou 7–2. Jeho najväčšou prednosťou je boj v postoji. Väčšinu svojich víťazstiev dokázak ukončiť pred limitom na KTO/TKO (6).

Mazúch vyniká svojou rýchlosťou a presnosťou, čo mu umožňuje efektívne kontrolovať priebeh zápasu. Jeho tvrdá práca a odhodlanie sa odrážajú v jeho výkone, čo mu prinieslo niekoľko impresívnych víťazstiev. V posledných rokoch ukázal významný progres a tento zápas predstavuje pre neho jednu z najväčších výziev v kariére.

NÁŠ TIP: David Zawada vyhrá na submission, body alebo technickým rozhodnutím (kurz 2,75) sipka Stavte si v Tipsporte a sledujte LIVE

  • Marek Mazúch je síce talentovaný bojovník a mohlo by sa mu podariť v úvodných kolách Zawadu dostať do úzkych, vo svojej kariére však zatiaľ nemá toľko skúseností a videli sme ho zakopnúť aj proti slabším súperom. Mazúch by si mal udržať výhodu v postoji, ale Zawadova všestrannosť a skúsenosti by mali byť rozhodujúcim faktorom v tomto súboji.
OKTAGON 58 – TIPSPORT KURZY: ZAWADA vs. MAZÚCH
ZAWADA 1 (1,46) REMÍZA X (45,00) MAZÚCH 2 (2,52)

Kde sledovať Oktagon 58 naživo: LIVE stream, PPV na Oktagon.TV, Živý prenos na Tipsport TV zdarma

Oktagon 58 je jedným z najväčších podujatí v histórii česko-slovenského MMA a sľubuje nezabudnuteľné zápasy a elektrizujúcu atmosféru. Ak si nechcete nechať ujsť tento epický turnaj, máte niekoľko možností, ako ho sledovať naživo z pohodlia vášho domova.

  • Živý prenos na Tipsport TV zdarma: Jedným z najvýhodnejších spôsobov, ako sledovať Oktagon 58, je prostredníctvom sipka Tipsport TV. Tipsport ponúka svojim novým používateľom možnosť sledovať turnaj naživo a úplne zadarmo! Stačí sa zaregistrovať a môžete si vychutnať live stream všetkých zápasov na 7 dní zadarmo.

Okrem toho, noví hráčí získajú 30 € Tipsport bonus v podobe kreditu na stávky. Tento kredit môžete využiť napr. na stávkovanie počas turnaja, čo pridá ešte viac vzrušenia a napätia k sledovaniu zápasov. Existujúci zákazníci môžu sledovať prenos, ak splnia podmienku prestávkovania 1,20 € za posledných 30 dní pred turnajom.

  • PPV (Pay-Per-View) na Oktagon.TV: Najspoľahlivejším spôsobom, ako sledovať všetky zápasy Oktagonu 58 v najvyššej kvalite, je zakúpiť si PPV prenos na oficiálnej stránke Oktagon.TV. Tento služba vám umožní vychutnať si všetky zápasy v HD kvalite. Stačí sa zaregistrovať na stránkach Oktagonu a zakúpiť si prístup k turnaju.
  • Živý prenos na Premier Sport 4: Zakúpením mesačného predplatného online stanice Premier Sport 4 si môžete užiť niele prenosy z Oktagon MMA ale i ďalších športových udalostí.

Zvoľte si ten najpohodlnejší spôsob a pripravte sa na nezabudnuteľný večer plný adrenalínu a špičkového MMA. Ak chcete sledovať Oktagon zadarmo, zaregistrujte sa na Tipsporte a využite štedrý bonus 30 € na vaše stávky!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 58 Vémola vs Végh

Kde zakúpiť lístky na Oktagon 58 (Eden): Vémola vs. Végh 2

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2! Najväčší MMA turnaj CZ/SK. Live Štadión Eden, Oktagon.TV PPV, Tipsport LIVESTREAM. Info kde kúpiť lístky v...

Kozma vs Surdu na Oktagone 58

Oktagon 58: Ion Surdu knokautoval Kozmu a postupuje do boja o titul

Na veľkolepom Oktagone 58 sa uskutoční semifinále pyramídy o welterový titul medzi legendou Davidom Kozmom a rumunským šampiónom Ionom...

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte Oktagon MMA naživo - priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete pozerať priame prenosy a livestreamy z Oktagon MMA zápasov a galavečerov.