Oktagon 61: Keita vs. Legierski – kto postúpi do finále Tipsport GameChanger?

Guinejský rodák s belgickým pasom, Losene Keita, bude bojovať o postup do finále pyramídy Tipsport GameChanger proti Poliakovi Mateuszovi Legierskimu. Kedy sa koná turnaj, kto je favoritom, kde to môžete sledovať naživo?

Losene Keita (Oktagon MMA) Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Hodnotenie zápasu Keita vs. Legierski: 9/10

  • Dátum: sobota 21. septembra 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Winning Group Arena, Brno, Česká republika
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 61: Informácie – dátum, čas a miesto

Už túto sobotu, 21. septembra 2024, spoznáme finalistov druhého ročníka miliónovej európskej MMA pyramídy Tipsport GameChanger. Na turnaj Oktagon 61 v brnenskej Winning Group Aréne sú totiž na programe oba semifinálové zápasy. Najprv sa o posutp pobijú Losene Keita s Mateuszom Legierskim a potom v hlavnom zápase turnaja aj Ronald Paradeiser s Acoidanom Duquem. Galavečer sa začína o 18:00 hod. Nenechajte si to ujsť.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 61 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 61: Paradeiser vs. Torres
🥊 Sledovaný zápas: Losene Keita vs. Mateusz Legierski
🗓️ Termín: 21. september 2024, 18:00 hod.
🌎 Miesto: Winning Group Arena, Brno, CZE
▶️ Naživo: TV Tipsport | Premier Sport 4 | Oktagon.TV

Losene Keita vs. Predrag Bogdanović (semifinále Tipsport GameChanger) – prognóza, kurzy a tip na víťaza

Africký "Čierny Panter" s belgickým pasom, Losene Keita, je veľkou hviezdou Oktagonu už niekoľko rokov. Je úradujúcim šampiónom perovej váhy a bývalým šampiónom ľahkej váhy. V tomto turnaji túži dokázať, že je stále najlepším bojovník v lightweight divízii nie len na česko-slovenskej scéne.

Na ceste do semifinále si poradil s Agym Sardarim a Predragom Bogdanovićom, ktorého knokautoval v druhom kole. Práve knokauty sú Keitovou najsilnejšou zbraňou. Jeho celková profi bilancia je 14 výhier – 1 prehra a 9-krát vyhral na KO/TKO. Ten jediný zápas prehral iba kvôli tomu, že sa proti Sanikidzemu zranil už na začiatku. Je veľmi rýchly, agilný a často nepredvídateľný. Súboje na zemi však nevyhľadáva.

Losene Keita Porovnanie Mateusz Legierski
14–1 bilancia 12–1
9–1 KO/TKO 3–1
0–0 submisie 4–0
5–0 na body 5–0
175 cm výška 178 cm
26 rokov vek 28 rokov

Poľský "Dynamit" Mateusz Legierski je taktiež bývalým šampiónom ľahkej váhy v Oktagon MMA. Bol vôbec prvým mužom, ktorý získal opasok tejto divízie v česko-slovenskej organizácii. Profesionálom sa stal iba v roku 2018 po výborných výsledkov na amatérskej úrovni. Dvakrát už stihol nastúpiť aj v KSW, kde si pripísal jednu výhru a jednu prehru.

Na profi úrovni doteraz zaznamenal 12 výhier a 1 prehru. Možno nijak výrazne nevyčnieva v konkrétnej bojovej zručnosti, ale jeho najsilnejšou zbraňou je všestrannosť. Dokáže vyrovnane bojovať v postoji aj na zemi. Vie sa tak pripraviť de facto na každého súpera, no jeho protivníci naopak nikdy nevedia, čo na nich použije.

Náš tip: Keita zvíťazí (kurz 1,43) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Ak do toho Keita vloží všetku svoju dravosť a agresivitu, predpokladáme, že Legierskiho v postoji zmláti. Či to bude na body, alebo príde skorší knokaut, to si netrúfame predpovedať. Poliak by mohol v tomto zápase uspieť, ak by postavil nepriestelnú obranu, ale to sa proti Losenemu ešte nikomu nepodarilo.
Tipsport kurzy: Keita vs. Legierski
Keita 1 (1,43) ⭐ Legierski 2 (2,57)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 61: Paradeiser vs. Duque – fight card, program, zápasy

Turnaj v Brne má veľmi kvalitné obsadenie. Postarajú sa o to, samozrejme, dva semifinálové zápasy Tipsport GameChangera 2, ale na fight karte nájdeme aj ďalších špičkových bojovníkov.

Menovite sú to dvaja navrátilci z UFC. Uzbek Makhmud Muradov, ktorý sa v Čechách preslávil ako jeden z najlepších naturalizovaných fighterov, po piatich rokoch v Oktagone bude čeliť silnému Angličanovi Scottovi Askhamovi, ktorý už UFC taktiež ochutnal.

Lucie Pudilová sa po svojej druhej anabáze v UFC vráti v zápase s talentovanou Nórkou Cecilie Bolander, čo bude jediný ženský súboj v programe.

sipka Stavte si na zápasy Oktagon 61 a sledujte turnaj naživo na Tipsporte

Oktagon 61: Fight card
Program, zápasy, výsledky
Tipsport GameChanger (semifinále)
Ronald Paradeiser vs. Acoidan Duque Lightweight
Losene Keita vs. Mateusz Legierski Lightweight
Main card
Makhmud Muradov vs. Scott Askham Middleweight
Lucie Pudilová vs. Cecilie Bolander Bantamweight (w)
Andrej Kalašnik vs. Ioannis Palaiologos Welterweight
Vladimír Lengál vs. Corey Fry Featherweight
Underground
Tomáš Hron vs. Fred Sikking Catchweight
Prelims
Mate Sanikidze vs. Jack Cartwright Featherweight
Jakub Tichota vs. George Staines Lightweight
Radek Roušal vs. Nezar Bahaji Featherweight
Tipsport GameChanger (rezervný zápas)
Attila Korkmaz vs. Agy Sardari Lightweight
Free Prelims
Jan Stanovský vs. Gleb Shadrin Lightweight

Oktagon 61 naživo: Vstupenky, LIVE stream, TV prenos, PPV online

Ak by ste chceli zažiť turnaj Oktagon 61 v Brne naživo, pri troche šťastia tento týždeň možno ešte zoženiete posledné voľné miesta v brnenskej Winning Group Aréne. Lístky sa predávajú online v sieti ticketportal.cz a tie najlacnejšie zoženiete v prepočte za zhruba 19,50 €. Ale poponáhľajte sa.

Ak si tento galavečer chcete pozrieť naživo z pohodlia domova alebo iného miesta, kde sa nachádzate, stačí mať prístup na internet a na výber máte niekoľko možností:

Oktagon.TV: PPV (pay-per-view) platforma organizácie Oktagon MMA ponúka v predpredaji prístup k spoľahlivému Full HD prenosu, ktorý si môžete pozrieť na akomkoľvek zariadení, už za 12,99 €.

Premier Sport 4: Televízny priamy prenos bude vysielať štvrtý platený kanál Premier Sportu, avšak musíte si k tomu zakúpiť dodatočný jednorazový balík "Oktagon Extra" za 15,99 €.

TV Tipsport sipka Oktagon 61 však môžete sledovať aj úplne zadarmo cez livestream stávkovej kancelárie Tipsport. Stačí mať aktívny účet online a v priebehu 30 dní pretipovať aspoň 1,20 €. Alebo, ak konto ešte nemáte, zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a prístup ku všetkým športovým streamom vrátane Oktagonu budete mať na prvých 7 dní bez ďalších podmienok. A ešte si vyzdvihnete aj kredit v hodnote 20 € na prvé stávky.

Tipujte a sledujte naživo semifinále Tipsport GameChanger na turnaji Oktagon 61!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sledujte Oktagon 61 naživo na TV Tipsport!

Oktagon 61: Paradeiser vs. Duque – semifinále Tipsport GameChanger v Brne

Semifinále Tipsport GameChanger na turnaji Oktagon 61 ⏩ Paradeiser vs. Duque ⏩ Keita vs. Legierski.

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.