Oktagon 61: Paradeiser vs. Duque – semifinále Tipsport GameChanger v Brne

Oktagon MMA sa túto sobotu vracia do českého mesta bojových športov. Galavečer v Brne ponúkne špičkové semifinále miliónovej pyramídy Tipsport GameChanger, ale aj návraty veľkých hviezd domácej scény. Prečítajte si o tom, čo všetko vás na tomto turnaji čaká.

Sledujte Oktagon 61 naživo na TV Tipsport! Foto: Tipsport

Fight card
Paradeiser 🆚 Duque
Tipsport GameChanger
VstupenkyLivestream


Hodnotenie turnaja Oktagon 61: 9/10

  • Dátum: sobota 21. septembra 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Winning Group Arena, Brno, Česká republika
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 61: Paradeiser vs. Duque – informácie, dátum, čas a miesto

Po dvoch rokoch sa prestížna česko-slovenská bojová organizácia vracia Brna. V sobotu 21. septembra 2024 o 18:00 h v miestnej hokejovej Winning Group Aréne vypukne veľký galavečer Oktagon 61. Nenechajte si to ujsť!

sipka Kliknite sem, natipujte si a sledujte Oktagon 61 na TV Tipsport LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Tento turnaj má absolútne špičkové obsadenie, pretože okrem kvalitných semifinálových zápasov Tipsport GameChangera sa môžetem tešiť aj na dva veľké návraty hviezdnych bojovníkov z UFC a množstvo silných legionárov, ktorí vyzvú domáce české mená.

Informácie Oktagon 61
🥊 Hlavný zápas: Ronald Paradeiser vs. Acoidan Duque
🗓️ Termín: 21. september 2024, 18:00 hod.
🌍 Miesto: Winning Group Arena, Brno, CZE
▶️ Naživo: TV Tipsport | Premier Sport 4 | Oktagon.TV

Hlavný zápas: Ronald Paradeiser vs. Acoidan Duque (semifinále Tipsport GameChanger) – analýza, kurzy a tip

Ronald Paradeiser (27), aktuálny šampión ľahkej váhy Oktagon MMA, na ceste do semifinále už v pyramíde porazil dvoch ťažkých súperov. S Attilom Korkmazom sa v prvom kole vytrápil, ale po "split decision" nakoniec zdvíhal ruky nad hlavu. S Danielom Torresom to dal taktiež až na body, ale s väčším prehľadom.

Slovenský bojovník neprehral zápas už od roku 2022, s touto 7-zápasovou víťaznou šnúrou to dotiahol na aktuálnu bilanciu 20 výhier – 8 prehier. Navyše sa zdá, že tento talentovaný postojár našiel akýsi pokoj mysle, dokonalé sústredenie a neustále sa zlepšuje. Môže vyhrať miliónový Tipsport GameChanger tento rok Slovák?

Ronald Paradeiser Porovnanie Acoidan Duque
20–8 bilancia 20–4
11–1 KO/TKO 2–2
3–5 submisie 10–0
6–2 na body 7–2
188 cm výška 178 cm
27 rokov vek 38 rokov

Skúsený Acoidan Duque (38) patrí k najväčším španielskym MMA hviezdam. Je šampiónom najväčšej domácej organizácie a vyskúšal si už aj podniky ako PFL, Bellator, UAE Warriors či Brave. Tento rok prijal výzvu stať sa európskym šampiónom v najväčšom a najviac dotovanom pyramídovom turnaji na starom kontinente a zobral to veľmi vážne.

Duque pochádza z krásnych Kanárskych ostrovov a jeho bojová prezávka je "El Pei". Vo svojej bohatej profesionálnej kariére má doposiaľ na konte skvelých 20 víťazstiev a iba 4 prehry. Má čierny opasok v brazílskom jiu-jitsu, na zemi je prakticky neporaziteľný, jeho štatistika v submisii je 10–0. Slabiny však môže mať v postoji, čo nie je úplne jeho šálka kávy. V klietke však znesie a vydrží veľa.

Náš tip: Paradeiser zvíťazí (kurz 1,33) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Paradeiser je o 10 cm vyšší ako Duque, čo môže pri jeho postojárskom bojovom štýle byť silnou výhodou pri pästných výmenách aj "high kickoch", ktoré má Rony veľmi rád. Na zemi však bude jednoznačne lepší Španiel, takže náš bojovník sa bude musieť vyhýbať takedownu. Je favoritom, ale na zemi sa to môže veľmi rýchlo zvrtnúť proti nemu. Predpokladáme však, že to takticky zvládne a postúpi do finále.
Tipsport kurzy: Paradeiser vs. Duque
Paradeiser 1 (1,33) ⭐ Duque 2 (2,97)

Oktagon 61: Tipsport GameChanger – fight card (karta), bojovníci, program, zápasy a výsledky

V semifinálovom programe tohtoročnej pyramídy Tipsport GameChanger v ľahkej váhe je súčastou Oktagonu 61 v Brne aj hviezdny guinejsko-belgický bojovník Losene Keita, ktorý sa postaví silnému Poliakovi Mateuszovi Legierskimu.

V rezervnom zápase si zmerajú sily dvaja už vyradení bojovníci, ktorí sa sem dostali vďaka hlasovaniu fanúšikov. Budú to Turek Attila Korkmaz a Agy Sardari, ktorý bojuje pod vlajkou Holandska.

Oktagon 61: Tipsport GameChanger
Semifinále
Ronald Paradeiser vs. Acoidan Duque
Losene Keita vs. Mateusz Legierski
Rezervný zápas
Attila Korkmaz vs. Agy Sardari

Brno však okrem GameChangeru ponúkne oveľa viac. Medzi hlavnýmí zápasmi na karte uvidíme aj obrovské mená z českej bojovej scény, ktoré sa vracajú priamo z UFC.

Po piatich rokoch sa opäť predstaví v Oktagon MMA uzbecký fighter Makhmud Muradov, ktorý je v Čechách viac-menej ako doma. No a veľkou udalosťou je aj druhýn návrat obľúbenej českej "Bullet", Lucie Pudilovej, ktorá v tejto organizácii naposledy bojojvala v roku 2022.

To však ešte stále nie je všetko. Z domácich známych mien sa predstavia aj Andrej Kalašnik, Vladimír Lengál, Tomáš Hron, Jakub Tichota či Radek Roušal. To je obrovská kvalita pokope. Rozhodne zaujme aj gruzínsko-anglický súboj Mate Sanikidze vs. Jack Cartwright a ďalší silní zahraniční bojovníci.

sipka Stavte si na zápasy Oktagon 61 a sledujte to naživo v Tipsporte

Oktagon 61: Fight card
Program, zápasy, výsledky
Tipsport GameChanger (semifinále)
Ronald Paradeiser vs. Acoidan Duque Lightweight
Losene Keita vs. Mateusz Legierski Lightweight
Main card
Makhmud Muradov vs. Scott Askham Middleweight
Lucie Pudilová vs. Cecilie Bolander Bantamweight (w)
Andrej Kalašnik vs. Ioannis Palaiologos Welterweight
Vladimír Lengál vs. Corey Fry Featherweight
Underground
Tomáš Hron vs. Fred Sikking Catchweight
Prelims
Mate Sanikidze vs. Jack Cartwright Featherweight
Jakub Tichota vs. George Staines Lightweight
Radek Roušal vs. Nezar Bahaji Featherweight
Tipsport GameChanger (rezervný zápas)
Attila Korkmaz vs. Agy Sardari Lightweight
Free Prelims
Jan Stanovský vs. Gleb Shadrin Lightweight

Vstupenky na Oktagon 61: Brno – lístky, ceny, dostupnosť a voľné miesta

Brno je neďaleko slovenských hraníc a žije v ňom aj veľa Slovákov. Ak by ste si chceli tento turnaj užiť na vlastnej koži priamo z tribún Winning Group Arény, ešte stále môžete nájsť posledné voľné miesta v predaji na ticketportal.cz. Vstupenky sa však míňajú, preto odporúčame neváhať príliš dlho. Tie najlacnejšie miesta na státie získate už za 490 Kč (19,50 €), sedadlo máte od 890 Kč (35,40 €).

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať Oktagon 61: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Oktagon 61 v Brne môžete sledovať naživo aj z pohodlia vášho domova, či kdekoľvek sa budete nachádzať. K dispozícii je pay-per-view, televízny prenos, live stream a pozrieť si to môžete aj vo vybraných baroch.

  • Oktagon.TV: Oficiálna PPV platforma je tu všetkých. Kvalitný Full HD prenos s najlepším obrazom a zvukom s možnosťou pozastavenia či prehrávania si v predpredaji kúpite už za 12,99 €. Sledovať to môžete na akomkoľvek zariadení s prístupom na internet.
  • Premier Sport 4: Tento platený televízny kanál v súčasnosti vysiela aj priame prenosy z Oktagonu, lenže má to malý háčik. Ak si chcete pozrieť najbližší turnaj, musíte si vždy zaplatiť ešte dodatočný jednorazový prístup za 15,99 €.
  • Oktagon bary: Ak si bojové turnaje radi pozriete s priateľmi pri dobrom jedle a drinku niekde vonku, môžete pohľadať oficiálne Oktagon bary, ktoré sa postupne šíria po celom Slovensku. Tieto podniky vysielajú galavečer vždy na veľkej obrazovke či plátne a máte k tomu aj špeciálne občerstvenie s hosteskami.
  • TV Tipsport sipka Livestream online zadarmo nájdete exkluzívne iba v ponuke stávkovej kancelárie Tipsport. Sledovať ho môže každý registrovaný zákazník, ktorý v priebehu 30 dní pretipuje aspoň 1,20 €. Každý nový zákazník teraz po vytvorení konta okamžite dostane stávkový kredit v hodnote 20 € a všetky športové streamy na prvých 7 dní zdarma a bez ďalších podmienok.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer Oktagon 61?

Galavečer Oktagon 61 sa koná v sobotu 21. septembra 2024 o 18:00 h vo Winning Group Aréne v Brne, kam sa organizácia vracia po dvoch rokoch.

2️⃣ Kto sú najväčšie hviezdy na turnaji Oktagon 61?

Medzi najväčšie hviezdy na turnaji Oktagon 61 patria určite účastníci semifinále Tipsport GameChangera Ronald Paradeiser, Acoidan Duque, Losene Keita a Mateusz Legierski, ale aj také mená ako Makhmud Muradov či Lucie Pudilová.

3️⃣ Kde sa dá Oktagon 61 sledovať naživo?

Oktagon 61 môžete sledovať naživo prostredníctvom rôznych kanálov. Spustite si oficiálne PPV, televízny priamy prenos, zájdite si do baru, alebo si prečítajte návod na livestream zadarmo vyššie v tomto článku.

Sledujte Oktagon 61 naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes – aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia)

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola. Kedy, kde a za akých okolností❓ Prečítajte si všetko, čo vieme o tomto zápase dnes ☝