Ľudovít Klein nastúpi na ďalší zápas v UFC už tento mesiac v Paríži. Kto je jeho súper?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na desiaty zápas v slávnej organizácii UFC nastúpi slovenský bojovník Ľudovít Klein už v septembri pod eiffelovkou. Jeho súperom bude tvrdý brazílsky pästiar Nikolas Motta. Prečítajte si viac o ňom, pozrite si kurzy, stavte si a zistite, kde a ako si tento zápas môžete pozrieť naživo.

🇸🇰 Klein vs. Motta 🇧🇷
Kedy a kdeKurzyFight card
Priamy prenos

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night 243: informácie, dátum, miesto

Tak trochu prekvapujúco sa Lajoš Klein objavil už na karte turnaja UFC Fight Night 243, ktorý sa koná 28. septembra 2024 v Paríži. Na Slováka sa tak pomerne ľahko môžu prísť pozrieť aj naši fanúšikovia. Hlavný program turnaja v známej Accor Aréne by sa mal začať od 21:00 h a vyvrcholí hlavným zápasom v ľahkej váhe medzi Renatom Moicanom a Benoit Saint Denisom.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Kleina v UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Informácie UFC Fight Night 243 / UFC on ESPN+ 101
🥊️ Sledovaný zápas: Ľudovít Klein vs. Nikolas Motta (lightweight)
🗓️ Dátum a čas: Sobota, 28. september 2024, 18:00 hod.
🌎 Miesto konania: Accor Arena, Paríž, Francúzsko
▶️ Priamy prenos: Tipsport TV | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC: Lajoš Klein vs. Nikolas Motta – ľahká váha (lightweight), analýza, kurzy a tip na výsledok

Rodák z Nových Zámkov, Ľudovít Klein (29), si posledné dva roky v UFC ide na výbornej vlne. neprehral už v šiestich zápasoch v rade a najmä posledné tri výhry nad Ignaciom Bahamondesom, A.J. Cunninghamom a Thiagom Moisesom sú cennými a dôležitými skalpami. V zámorskej organizácii má tak po štyroch rokoch a deviatich štartoch bilanciu 6 výhier – 2 prehry – 1 remíza.

Slovenský bojovník, ktorý patrí pod známy trnavský Spartakus Fight Gym, sa neustále zlepšuje vo všetkých bojových technikách. Vďaka tomu ho už môžeme považovať za komplexného fightera, ktorý dokáže prekvapiť v postoji a tvrdo bojuje aj na zemi. Nedávno dokonca získal fialový opasok v brazílskom jiu-jitsu. Celkovo má Lajoš v profi kariére výborné štatistiky: 22 výhier – 4 prehry – 1 remíza.

Okrem iného sa Klein čoskoro stane aj otcom. Oznámil, že s priateľkou čakajú bábätko. Víťazstvom by svojho potomka oslávil najlepšie.

🇸🇰 Ľudovít Klein Porovnanie Nikolas Motta 🇧🇷
22–4–1
celková bilancia 14–5
9–1
KO/TKO 10–4
8–2
submisia 0–1
5–1–1
na body 4–0
29 rokov
vek 31 rokov
173 cm
výška 173 cm
70 kg
váha 70 kg
komplexný
bojový štýl postoj

Brazílčan Nikolas Motta (31) absolvoval v roku 2020 úspešný kvalifikačný zápas na turnaji Dana White's Contender Series. V UFC však debutoval až v roku 2022 proti legendárnemu Jimovi Millerovi, ktorý ho knokautoval v druhom kole. Potom však zmlátil Camerona VanCampa.

Vlani sa mu však opäť veľmi nedarilo. Najprv prehral v júni po tvrdom KO od Manuela Torresa za necelé dve minúty. V novembri ho potom do ďalšej porážky s Treyom Ogdenom zachránila chyba rozhodcu, ktorá spôsobila, že zápas sa nehodnotil. V januári 2024 sa však Motta dokázal perfektne pripraviť a skoncentrovať na súboj s Tomom Nolanom, ktorého zbil na TKO už za 63 sekúnd.

Bývalý šampión organizácie Cage Fury nie je typickým brazílskym bojovníkom. Na zemi a v klinči nevyniká. Je však, útly a rýchly postojár s kickboxerským štýlom. Jeho profi bilancia je 14 výhier – 5 prehier. A ako vidíte v tabuľke vyššie, no ako vidíte v tabuľke vyššie, na submisiu ešte nikdy nevyhral.

Náš tip: Klein zvíťazí (kurz 1,39sipka Stavte si a sledujte v Tipsporte

  • Bookmakeri pomerne jasne favorizujú Kleina, i keď nejde o žiadnu veľkú tutovku. Podľa nášho názoru to sedí. Motta nie je úplne všestranný bojovník, v UFC má zatiaľ málo skúseností a ani v doterajších zápasoch príliš nepresvedčil. Naopak Lajoš už viackrát dokázal, že si zaslúži aj zápas s účastníkom top 15. Slovák v Paríži uspeje.

Tipsport kurzy: Klein vs. Motta
Klein 1 (1,35) ⭐ Remíza X (45,00) Motta 2 (2,94)

UFC Fight Night: Moicano vs. Saint Denis – karta, program, zápasy, bojovníci

Momentálne je na karte zápasov tohto turnaja potvrdených viac ako desať zápasov v rôznych váhových kategóriách. Ako sme spomínali, v hlavnom súboji by sa mali v rámci ľahkej váhy pobiť Renato "Moicano" Carneiro a Benoit Saint Denis. Aktuálne známy program zápasov nájdete v tejto tabuľke:

Predbežná karta zápasov
UFC Fight Night: Moicano vs. Saint Denis
Main card
Renato Moicano vs. Benoit Saint Denis Lightweight
William Gomis vs. Joanderson Brito Featherweight
Kevin Jousset vs. Bryan Battle Welterweight
Nassourdine Imavov vs. Brendan Allen
Middleweight
Morgan Charriere vs. A.J. Cunningham Featherweight
Prelims
Fares Ziam vs. Matt Frevola
Lightweight
Ion Cutelaba vs. Ivan Erslan Light Heavyweight
Germaine de Randamie vs. Nora Cornolle Bantamweight (w)
Oumar Sy
vs. Da Woon Jung
Light Heavyweight
Bolaji Oki vs. Chris Duncan Lightweight
Darya Zheleznyakova vs. Ailin Perez Bantamweight (w)
Daniel Berez vs. Victor Altamirano Flyweight
Ľudovít Klein 🇸🇰 vs. Nikolas Motta Lightweight

Ako sledovať naživo UFC Klein vs. Motta: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Priame prenosy z UFC vysiela v súčasnosti platený kanál Nova Sport 6, ktorý je u televíznych operátorov súčasťou toho najširšieho športového balíčka. Nájdete ich aj v ponuke streamovacej služby Voyo, kde si však za športové prenosy mesačne taktiež zaplatíte. Vždy je k dispozícii aj oficiálny PPV (pay-per-view) stream organizácie na platforme UFC Fight Pass.

No ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov a tipérov v jednom je livestream zadarmo na Tipsport TV sipka Pre verných zákazníkov je dostupný, ak pretipujú aspoň 1,20 € za mesiac. Každý nový zákazník dostane okamžitý prístup k športovým prenosom na prvých sedem dní po vytvorení konta a potom za podmienok pre verných hráčov. Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz a okrem livestreamov získate aj kredit v hodnote 20 € zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy nastúpi Ľudovít Klein na ďalší zápas v UFC?

Slovenský bojovník Ľudovít Klein nastúpi na svoj ďalší, už desiaty, zápas v organizácii UFC v sobotu 28. septembra 2024 v Paríži. Informácie o podujatí hľadajte tu »

2️⃣ Kto je najbližším súperom Lajoša Kleina v UFC?

Lajoš Klein vo svojom najbližšom zápase v rámci UFC nastúpi v klietke proti Brazílčanovi Nikolasovi Mottovi. Viac o ňom nájdete tu »

3️⃣ Kde sa dá sledovať zápas Kleina v UFC naživo?

Kleinov ďalší zápas v UFC môžete sledovať naživo hneď niekoľkými spôsobmi: v televízii, online, cez pay-per-view, ale aj cez livestream zadarmo. Návod, ako na to, nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia)

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola. Kedy, kde a za akých okolností❓ Prečítajte si všetko, čo vieme o tomto zápase dnes ☝

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Fury vs Usyk 2 box

Odveta medzi Usykom a Furym o titul svetového šampióna v boxe už pozná dátum

Odvetný zápas Fury vs. Usyk oficiálne potvrdený na 21. decembra 2024 v Rijáde: Sledujte naživo cez DAZN (PPV). Kto získa titul najlepšieho...