UFC 301: Pantoja obhájil titul v tesnom zápase, Aldo naznačil návrat do boja o titul

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 70 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 5 000 € a 50 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V noci zo soboty 4. na 5. mája 2024 sa aréna Farmasi v brazílskom Rio de Janeiro premenila na bojisko plné MMA gladiátorov. V hlavnej udalosti večera sa obhajca titulu v mušej váhe Alexandre Pantoja postavil proti neúnavnému Stevovi Ercegovi a v co-main evente sa legenda José Aldo vratila do klietky, aby sa stretla s talentovaným Jonathanom Martinezom v bantamovej váhe.

🇧🇷 PANTOJA vs. ERCEG 🇦🇺
INFOKARTAPRENOS
🇧🇷 ALDO vs. MARTINEZ 🇺🇸

Alexandre Pantoja (UFC) Foto: Sean M. Haffey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC 301: 9/10

  • Termín: 4. – 5. mája 2024, 00:00 SELČ
  • Miesto: Jeunesse Arena, Rio de Janeiro, Brazília
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC 301: Pantoja vs. Erceg – Dátum, miesto a program

Brazílske Rio de Janeiro sa chystá na strhujúcu MMA udalosť! Presne o polnoci zo 4. na 5. mája 2024 sa v aréne Farmasi odohrá UFC 301: Pantoja vs. Erceg. Fanúšikovia sa tešia na napínavé zápasy v rôznych váhových kategóriách, vrátane hlavnej udalosti večera, kde sa obhajca titulu v mušej váhe Alexandre Pantoja postaví proti vyzývateľovi Stevovi Ercegovi.

sipka Stavte si na UFC 301 s bonusom a sledujte naživo v Tipsporte

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem bitky o titul v mušej váhe sa fanúšikovia dočkajú aj návratu legendárneho Josého Alda, ktorý sa po krátkej pauze vracia do oktagonu. V bantamovej váhe sa stretne s talentovaným Jonathanom Martinezom a diváci sa môžu tešiť na napínavý a vyrovnaný súboj.

PREVIEW UFC 301: PANTOJA vs. ERCEG
🥊 Hlavný zápas: Alexandre Pantoja vs. Steve Erceg (o titul)
🗓️ Termín: 4. – 5. mája 2024, 00:00 hod.
🌎 Miesto: Jeunesse Arena, Rio de Janeiro, Brazília
▶️ Naživo: Tipsport TV | Nova Sport 6Voyo | UFC Fight Pass

Pantoja vs. Erceg o titul na UFC 301: Analýza, kurzy a tip

Brazília sa chystá na strhujúci MMA duel! V sobotu 4. mája 2024 sa v aréne Farmasi v Rio de Janeiro odohrá UFC 301, v ktorom sa v hlavnej udalosti večera stretnú flyweight gladiátori – obhajca titulu Alexandre Pantoja a jeho vyzývateľ Steve Erceg.

Alexandre Pantoja (27-5) je skúsený bojovník s vynikajúcimi graplingovými zručnosťami a kvalitným strikingom. V posledných štyroch zápasoch dosiahol víťazstvo a momentálne je na vlne úspechov. Pantoja je známy svojou agresívnou taktikou a snahou o strhnutie súpera na zem, kde ho môže kontrolovať a hľadať submisiu a ground and pound.

Aktuálne dominuje flyweight divízii už od roku 2021 a v roku 2023 získal titul šampióna. Pantoja je držiteľom rekordu v počte submisií v mušej váhe UFC (10) a je známy aj pre svoju silnú kondíciu a vytrvalosť.

Steve Erceg (12-1-0) je austrálsky MMA fighter, ktorý sa v posledných rokoch presadil ako jeden z najtalentovanejších bojovníkov v mušej váhe UFC. 28-ročný Erceg, prezývaný "Astro Boy", pochádza z Perthu v Západnej Austrálii a už od mladého veku sa venuje bojovým umeniam.

Pred kariérou v MMA sa Erceg venoval futbalu a austrálskemu ragby, no neskôr mu učaroval svet MMA a začal trénovať v klube Fortitude MMA. V roku 2016 sa stal víťazom turnaja Hex Fight Series 12 v kategórii mušej váhy a v roku 2021 debutoval v UFC. V súboji s ním sa už stretol aj český fighter Dávid Dvořák, ktorý mu podľahol na body.

NÁŠ TIP: Pantoja zvíťazí (kurz 1,52) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Pantoja je jeden z najlepších grapplerov v mušej váhe v UFC. Má aj silný striking a v posledných zápasoch ukázal zlepšenie v tejto oblasti. Erceg je síce dobrým wrestlerom, ale v grapplingu s Pantojom pravdepodobne nedokáže udržať krok. Erceg bude určite motivovaný zvíťaziť a prekvapiť favorita. Je to jeho šanca stať sa šampiónom a zapísať sa do histórie MMA, no myslíme si, že na to bude potrebovať viac skúseností a Pantoja bude mať aktuálne v tomto zápase navrch. Sledujte to s nami naživo »
PANTOJA vs. ERCEG: KURZY V TIPSPORTE
PANTOJA 1 (1,52) REMÍZA X (45,00) ERCEG 2 (2,39)

UFC 301: Analýza, tip a kurzy na zápas José Aldo vs. Jonathan Martinez

José Aldo, prezývaný "Junior", sa vracia do oktagonu UFC po trojzápasovej sérii v boxe, kde si upevnil povesť všestranného bojovníka. V MMA je známy svojou "zabijackou ľavou" a agresívnym strikingom.

Aldo, 37-ročný veterán, je bezpochyby jedným z najvýznamnejších bojovníkov v histórii mušej váhy UFC. Sedemkrát získal a obhájil titul šampióna a jeho dominancia v tejto divízii bola takmer bezchybná. Tentokrát sa vracia do boja v bantamovej váhe, v ktorej naposledy prehral s Merabom Dvalishvilim ešte v roku 2022.

Jonathan Martinez je na zelenej vlne, keďže v posledných šiestich zápasoch zvíťazil. Tento 30-ročný bojovník prezývaný "Dragon" disponuje dobrým wrestlingom a tvrdými lowkickmi. Martinez sa nebojí postaviť proti najlepším a bude chcieť Aldovi prekaziť úspešný návrat a získať si pozornosť v bantamovej váhe.

NÁŠ TIP: Martinez zvíťazí (kurz 1,68) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Zápas medzi Aldom a Martinezom sľubuje napínavú konfrontáciu skúseností a mladíckej dravosti. Martinez sa zrejme zameria na útoky lowkickmi, čím bude Alda postupne vyčerpávať. Aldo však nie je ľahkým súperom. Jeho skúsenosti a strategické myslenie mu dávajú šancu prekvapiť Martineza a ak sa vyhne jeho lowkickom, mal by mať výhodu v boxe. Očakáva sa vyrovnaný zápas, ale Martinez má vďaka svojej mladosti, kondícii a strategickej taktike miernu výhodu. Ak sa bude držať plánu, dokáže Alda unaviť a zvíťaziť na body
MARTINEZ vs. ALDO: TIPSPORT KURZY
MARTINEZ 1 (1,68) REMÍZA X (45,00) ALDO (2,12)

Fight card UFC 301: Výsledky zápasov

Ďalší turnaj UFC je za nami a fight card bola nabitá zaujímavými zápasmi! Alexandre Pantoja úspešne obhájil svoj titul mušej váhy na UFC 301 v dramatickom zápase so Steveom Ercegom. Erceg síce predviedol skvelý výkon a v postoji mal prevahu, no Pantoja ukázal svoje skúsenosti a vďaka grapplingu dokázal kontrolovať priebeh zápasu a zvíťaziť na body.

Ďalším ťahákom večera bol návrat legendárneho José Alda do oktagonu UFC v jeho poslednom zápase na zmluve. Aldo, ktorý sa predstavil v bantamovej váhe, zdolal  s prehľadom dravého mladíka Jonathana Martineza. Ukázal, že mu vek stále neuberá na rýchlosti a technike, a Martineza jasne dominoval v boxe. Po tomto víťazstve naznačil, že by sa mohol pokúsiť o návrat do boja o titul v bantamovej váhe.

Antony Smith takisto predviedol skvelý výkon a potvrdil, že skúsenosti v oktagone vedia zvíťaziť nad vekom a sebavedomím, keď na začiatku prvého kola ukončil dovtedy neporazeného Vitora Petrina povestnou "Porierovou gilotínou". Michel Pereira taktiež zvíťazil hneď v prvom kole submisiou a fanúšikovia v Riu sa tak mohli tešiť z víťazstiev miláčikov domáceho publika.

sipka Stavte si v Tipsporte: Výsledky aktualizujeme po ukončení udalosti UFC 301.

UFC 301 FIGHT CARD
MAIN CARD
Flyweight (title fight)
Alexandre Pantoja (BODY) 5
(5:00)
Steve Erceg
Bantamweight Jonathan Martinez 3
(5:00)
José Aldo (BODY)
Light Heavyweight
Anthony Smith (SUB) 1
(2:00)
Vitor Petrino
Middleweight Michel Pereira (SUB) 1
(0:54)
Ihor Potieria
Middleweight Paul Craig 2
(2:10)
Caio Borralho (KO)
PRELIMS
Featherweight Jack Shore 2
(3:35)
Joanderson Brito (TKO)
Women Strawweight Karolina Kowalkiewicz 3
(5:00)
Iasmin Lucindo (BODY)
Lightweight Elves Brener 3
(5:00)
Myktybek Orolbai (BODY)
Featherweight Jean Silva ZRUŠENÉ
Williams Gomis
EARLY PRELIMS
Lightweight Joaquim Silva 3
(5:00)
Drakkar Klose (BODY)
Lightweight Mauricio Ruffy (TKO) 1
(4:42)
Jamie Mullarkey
Women Flyweight Dione Barbosa (BODY) 3
(5:00)
Ernesta Kareckaite
Lightweight Ismael Bonfim (BODY) 3
(5:00)
Vinc Pichel
Flyweight Alessandro Costa (TKO) 2
(1:35)
Kevin Borjas

Ako sledovať UFC 301 NAŽIVO: Live stream online, PPV, TV prenos

V noci, zo soboty na nedeľu sa odohrá UFC 301 a s ním aj titulový zápas v mušej váhe medzi Alexandrom Pantojom a Steveom Ercegovi. Toto vzrušujúce stretnutie nenechá chladným žiadneho fanúšika MMA a mnohí sa už teraz pýtajú, kde a ako ho budú môcť sledovať.

  • UFC Fight Pass: Oficiálne PPV UFC 301 môžete sledovať prostredníctvom platformy UFC Fight Pass po zakúpení prístupu k tomuto turnaju.
  • VOYO: Na Slovensku bude UFC 301 vysielať aj platforma VOYO. VOYO je streamovacia služba od TV Markíza, ktorá ponúka širokú škálu programov, vrátane športových prenosov.
  • Nova Sport 6: Kanál Nova Sport 6 zaradil do svojho vysielania i galavečery UFC.
  • Tipsport TV: Najlepšia alternatíva, pokiaľ chcete vidieť UFC 301 naživo a zadarmo.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz a získajte:

  1. 7-dňový bezplatný prístup k Tipsport TV
  2. 30 € bonusový kredit na stávkovanie

S Tipsport TV môžete sledovať UFC 301 na počítači, tablete alebo mobile úplne zdarma a naživo. Stačí si vytvoriť účet, aktivovať ho a prihlásiť sa. Získate na 7 dní prístup k Tipsport TV zadarmo a navýšený bonus 30 € na vaše stávky, ktorý viete premeniť na reálne peniaze. Registrácia je rýchla a jednoduchá. Zaberie vám len pár minút a následne budete môcť sledovať UFC 301 z pohodlia domova.

Ak už máte účet na Tipsport, pre bezplatné sledovanie UFC 301 na Tipsport TV je potrebné splniť podmienku prestávkovania 1,20 €.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa koná a vysiela UFC 301?

UFC 301 sa koná v noci zo soboty 4. mája na nedeľu 5. mája 2024 v aréne Farmasi v Rio de Janeiro, Brazília. Hlavná karta by sa mala začať o 04:00 SELČ.

2️⃣ Aké sú najzaujímavejšie zápasy UFC 301?

UFC 301 sľubuje napínavý večer plný MMA súbojov v rôznych váhových kategóriách. Medzi najzaujímavejšie zápasy patrí hlavný fight o flyweight titul medzi Pantojom a Ercegom a návrat Josého Alda v súboji s Martinezom.

3️⃣ Ako môžem sledovať UFC 301 zadarmo?

UFC 301 môžete sledovať naživo a zadarmo na Tipsport TV! Stačí sa zaregistrovať a aktivovať si účet. Získate tak 7-dňový bezplatný prístup k Tipsport TV a bonus 30 € na stávky. Viac informácií si prečítajte v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Lajoš Klein má ďalšieho súpera, bude to Thiago Moisés

Slovenský fighter Ľudovít Klein sa 8. júna 2024 na UFC Vegas 93 stretne s Thiagom Moisésom v súboji ľahkej váhe. Analýza zápasu a info v...

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday vyzve bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martina Budaya čaká v UFC už šiesty zápas a tentokrát to bude možno najväčšia výzva v jeho živote.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?