Výsledky UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili a Grasso vs. Shevchenko bojovali o tituly

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC zažilo historický moment – prvýkrát sa najlepší MMA bojovníci predstavili v novej aréne Sphere v Las Vegas na UFC 306, a to pri príležitosti osláv Dňa nezávislosti Mexika. Tento event priniesol 10 atraktívnych súbojov, vrátane hlavného titulového zápasu medzi Seanom O'Malleym a Merabom Dvalishvilim v bantamweight divízii. Ako to dopadlo?

KOMPLETNÉ VÝSLEDKY
O'Malley vs Dvalishvili

Grasso vs. Shevchenko 3
Live stream

Sean O'Malley vs. Merab Dvalishvili na UFC 306 Sphere Las vegas Foto: Paul Rutherford / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Hodnotenie turnaja UFC 306: 9,5/10

  • Dátum: 15. septembra. 2024, 4:00 (main event).
  • Miesto: Sphere aréna, Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC 306 Sphere: O'Malley vs. Dvalishvili – dátum, info, kedy sledovať

Tento veľký a výnimočný galavečer sa uskutoční v nedeľu 15. septembra 2024 pri príležitosti osláv Mexického Dňa nezávislosti. Predzápasy (Prelims) sa začnú o 1:30 ráno nášho času a hlavná karta odštartuje o 4:00 ráno.

sipka Kliknite sem, stavte si na UFC s bonusom a sledujte to naživo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Event bude historicky prvým, ktorý sa odohrá v ikonickej aréne Sphere v Las Vegas. Hlavným ťahákom večera bude súboj o titul v bantamovej váhe medzi Seanom O'Malleym a Merabom Dvalishvilim a titulová odveta v ženskej flyweight divízii medzi šampiónkou Alexou Grasso a Valentinou Shevchenko.

Sphere aréna, s kapacitou približne 17 500 divákov, je jedinečná svojou revolučnou konštrukciou a technologickými inováciami. Ponúka pohlcujúci vizuálny zážitok s 360-stupňovým pohľadom z každého sedadla, čo robí tento event výnimočným nielen pre fanúšikov MMA, ale aj pre všetkých divákov.

UFC 306: Riyadh Season Noche
🥊️ Hlavný zápas: Sean O'Malley vs. Merab Dvalishvili
🗓️ Termín: 15. septembra. 2024, 4:00 (main event)
🌎 Miesto: Sphere aréna, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

Hlavný titulový zápas: Sean O'Malley vs. Merab Dvalishvili na UFC 306 – analýza, kurzy a tip na výsledok

Súboj medzi Seanom O'Malleym a Merabom Dvalishvilim na najbližšom turnaji UFC patrí medzi najočakávanejšie zápasy tohto roka. Títo dvaja elitní bantamoví bojovníci sa stretnú v hlavnom zápase večera a pre O'Malleyho to bude druhá obhajoba titulu v rade.

Obaja majú odlišné štýly a kvality, ktoré sľubujú napínavý a dynamický zápas. Zatiaľ čo O'Malley exceluje v strikingu a kreatívnych kombináciách, Dvalishvili je známy svojím dominantným grapplingom a neúnavným tempom. Pozrime sa bližšie na oboch zápasníkov.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sean O'Malley je jedným z najpopulárnejších bojovníkov UFC, známy svojím unikátnym spôsobom boja, pestrými vlasmi a sebavedomými vyhláseniami. Jeho bojový štýl je postavený na výbornom strikingu, kreatívnych kombináciách a schopnosti udržať si súperov na diaľku. S bilanciou 18–1 je považovaný za jedného z najlepších postojárov v bantamovej váhe.

O'Malleyho rýchlosť a presnosť sú hlavnými zbraňami v jeho arzenále a práve vďaka nim má na konte až 12 ukončení na KO/TKO vrátane niekoľkých pamätných highlightov. V tomto zápase bude však bude musieť udržať si Meraba Dvalishviliho na dištanc a nedovoliť mu využívať jeho wrestlingové zručnosti.

Merab Dvalishvili, známy aj ako "The Machine," je jeden z najvýraznejších grapplerov v UFC. Jeho neuveriteľná výdrž, výbušnosť a technika na zemi z neho robia v klietke mimoriadne dominantného bojovníka. S bilanciou 17–4 je aktuálne na výbornej šnúre 10-tich víťazstiev v rade, čo mu zaručilo miesto medzi elitou bantamovej váhy.

Jeho hlavnou zbraňou je nevyčerpateľná energia a schopnosť neustále vyvíjať tlak na súpera, čo mu umožňuje dominovať v zápasoch aj proti silným protivníkom. Avšak, v tomto zápase by jeho kondícia mohla byť oslabená. Podľa aktuálnych informácií a fotografií Dvalishvili trpí stafylokokovou infekciou, čo môže výrazne ovplyvniť jeho výkon. Choroba by mohla výrazne spomaliť jeho obvyklé vysoké tempo a tlak na O'Malleyho by nemusel byť dostatočne intenzívny. Bude to kľúčový faktor?

Náš tip: O'Malley zvíťazí (kurz 1,74) sipka Stavte si v Tipsporte

  • O'Malleyho striking a schopnosť udržať si potrebný odstup od súpera budú v tomto zápase rozhodujúce. Ak sa Dvalishvilimu nepodarí pravidelne dostávať súpera na zem a kontrolovať ho počas celého zápasu, bude čeliť obrovskému riziku. Skúsený "sniper" ako Sean O'Malley dokáže ukončiť súboj jediným presným úderom, čo môže byť pre Dvalishviliho osudné, ak nedokáže implementovať svoj zápasnícky štýl a nebude sa môcť spoľahnúť na svoju výdrž.
UFC 306 Tipsport kurzy
O'Malley vs. Dvalishvili
O'Malley (1,74) ⭐
Remíza X (45,00)
Dvalishvili (2,03)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Odveta o titul: Alexa Grasso vs. Valentina Shevchenko 3 – stávky, kurzy a tip

Naposledy, pri ich prvej odvete, sa zápas skončil kontroverznou remízou. Alexa Grasso si tým pádom udržala svoj titul v ženskej mušej váhe, aj keď mnohí sú doteraz presvedčení, že vyhrať mala Shevchenko. Valentina je teraz odhodlaná vrátiť sa silnejšia a získať svoj titul späť.

Alexa Grasso, bojovníčka z Mexika, prekvapila svet, keď v prvom vzájomnom súboji na UFC 285 porazila Valentinu Shevchenko a stala sa šampiónkou. Jej boxerské schopnosti, pohyb a odhodlanie ísť do submisie ju doviedli k nečakanému víťazstvu a hoci sa v odvete zápas skončil remízou, Grasso opäť ukázala, že si zaslúži byť šampiónkou. V trilógií bude mať príležitosť definitívne potvrdiť svoje miesto na vrchole.

Valentina Shevchenko bola jednou z najviac dominantných šampióniek v histórii UFC, známa svojou technickou precíznosťou v každom aspekte boja. Jej výnimočné zručnosti kickboxu, kombinované s neúnavným wrestlingom a kontrolou v klinči, z nej robia mimoriadne komplexnú bojovníčku. Dlhé roky si držala titul a diktovala tempo v divízii, kým ju Grasso neporazila. Podarí sa jej získať opasok znova?

Náš tip: Grasso zvíťazí (kurz 1,72) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Tento zápas môže byť opäť veľmi tesný, ale vzhľadom na to, ako sa vyvíjali posledné 2 duely, vidíme výrazné zlepšenie od Alexy Grasso. Myslíme si, že sa jej podarí zvíťaziť. Jej technické schopnosti a skúsenosti v rozhodujúcich momentoch by mohli rozhodnúť tento súboj.
Tipsport kurzy: Grasso vs. Shevchenko 3
Grasso 1 (1,72) ⭐ Remíza X (45,00) Shevchenko 2 (2,07)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 306: Riyadh Season Noche – fight card, zápasy, program a výsledky

Bolo to prvé UFC podujatie v ikonickej aréne Sphere v Las Vegas, ktorá prináša revolučný zážitok s využitím 16K LED obrazoviek a špeciálnych projekcií medzi zápasmi.

Tento jedinečný event sa konal pri príležitosti osláv Mexican Independence Day, kde sa medzi zápasmi premietalo aj šesť krátkych filmov o mexickej kultúre a prínose do bojových športov. V akcii sa predstavili najmä mexickí bojovníci, ktorí pridali turnaju autentickú atmosféru.

sipka Stavte si na zápasy UFC s bonusom 20 € zadarmo!

UFC 306: Fight card a výsledky
Main card
Sean O'Malley 5(5:00) Merab Dvalishvili (BODY) Bantamweight (o titul)
Alexa Grasso 5(5:00) Valentina Shevchenko (BODY) Flyweight (o titul)
Brian Ortega 3(5:00)
Diego Lopez (BODY) Featherweight
Esteban Ribovics (BODY) 3(5:00) Daniel Zellhuber Lightweight
Ode Osbourne 3(5:00) Ronaldo Rodriguez (BODY) Flyweight
Preliminary card
Irene Aldana 3(5:00) Norma Dumont (BODY) Bantamweight (w)
Ignacio Bahamondes (TKO) 1(4:02) Manuel Torres Lightweight
Yazmin Jauregui 1(3:02) Ketlen Souza (TSUB) Strawweight (w)
Joshua Van (BODY) 3(5:00) Edgar Chairez Flyweight
Early preliminary card
Raul Rosas Jr. (BODY) 3(5:00) Aoriqileng Bantamweight

Ako sledovať UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili naživo: Tipsport TV livestream, Nova Sport 6, Voyo, UFC Fight Pass

UFC 306 bude jedinečnou udalosťou, ktorá by nemala ujsť žiadnemu fanúšikovi MMA. Vďaka moderným technológiám a špeciálnym projekciám v aréne Sphere v Las Vegas sľubuje tento večer nezabudnuteľný zážitok. No a vy máte hneď niekoľko možností, ako sledovať tento turnaj naživo.

  • Tipsport TV: Pre existujúcich zákazníkov Tipsportu je sledovanie UFC 306 prostredníctvom Tipsport TV jednoduché. Stačí, ak máte aktívny hráčsky účet a v priebehu mesiaca podáte aspoň jeden tiket v minimálnej hodnote 1,20 €. Potom môžete sledovať všetky zápasy nielen z UFC, ale aj ďalšie športové podujatia, úplne zadarmo.

Noví zákazníci majú Tipsport TV na 7 dní zadarmo a navyše získajú vstupný bonus vo výške 20 € na akékoľvek stávky, ktoré môžu využiť napríklad aj na UFC.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte turnaje UFC naživo a zadarmo s bonusom.

Ďalšou alternatívou je sledovanie zápasov cez Voyo alebo Nova Sport 6. Pre tých, ktorí preferujú oficiálnu platformu, je dostupné PPV cez UFC Fight Pass, kde môžete sledovať všetky zápasy v najvyššej kvalite. Všetky tieto kanály sú však spoplatnené.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois

Box: Anthony Joshua a Daniel Dubois sa na Wembley pobijú o titul

V septembri sa v Londýne uskutoční zápas o svetový titul IBF v ťažkej váhe 🥊️✨ Do ringu sa postavia Anthony Joshua a Daniel Dubois.

Fury vs Usyk 2 box

Odveta medzi Usykom a Furym o titul svetového šampióna v boxe už pozná dátum

Odvetný zápas Fury vs. Usyk oficiálne potvrdený na 21. decembra 2024 v Rijáde: Sledujte naživo cez DAZN (PPV). Kto získa titul najlepšieho...

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨