UFC Fight Night: Cannonier prehral na body, Borralho ostáva v UFC neporazený

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Stredná váha bola opäť v centre pozornosti a to vďaka poslednému UFC Fight Night, kde sa v hlavnom zápase stretli dvaja kvalitní fighteri tejto divízie – veterán Jared Cannonier a talentovaný Caio Borralho. Cannonier podľahol Borralhovi po 5-kolovej bitke a talentovaný Brazílec tak ostáva v UFC neporazený.

Cannonier vs. Borralho
Výsledky – Fight card
LIVE stream

UFC Fight Night Cannonier vs Borralho Foto: Profimedia

Hodnotenie udalosti UFC Fight Night – Cannonier vs. Borralho: 8/10

  • Dátum a čas: 25. augusta 2024, 01:00 hod.
  • Miesto konania: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzová ponuka: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Cannonier vs. Borralho – informácie

Organizácia UFC sa v nedeľu 25. augusta 2024 vrátila do svojho domovského stánku v Las Vegas a priniesla ďalší večer s hlavným zápasom v strednej váhe medzi Jaredom Cannonierom a Caiom Borralhom. Borralho si zabezpečil miesto v TOP 10 výhrou nad Cannonierom na body a v UFC má zatiaľ čisté konto.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC zadarmo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC on ESPN 62 / UFC Vegas 96
🥊️ Hlavný zápas: Jared Canonnier vs. Caio Borralho
🗓️ Termín: Nedeľa, 25. august 2024, 01:00 h (04:00 h)
🌎 Miesto: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC Vegas 96: Canonnier vs. Borralho fight card – výsledky

Tento turnaj v Las Vegas prinesie ďalší MMA večer plný napínavých zápasov. Na programe sú tri UFC debuty a niekoľko ďalších zaujímavých zápasov naprieč rôznymi divíziami. Okrem hlavného zápasu sa oplatilo sledovať:

  • Angela Hill vs. Tabatha Ricci (women's strawweight): Veľmi zaujímavý duel v slámovej váhe. Angela Hill a Tabatha Ricci sa predstavili v napínavom v súboji, v ktorom nakoniec zvíťazila Ricci na body.
  • Neil Magny vs. Michael Morales (welterweight): Neil Magny, skúsený bojovník vo welterweight divízii, sa stretol s perspektívnym Michaelom Moralesom, ktorý ešte v profesionálnej kariére nebol porazený. Morales si udržal čisté konto a na Magnyho mu stačilo prvé kolo v zápase.

sipka Stavte si na zápasy UFC s bonusom 20 € zadarmo!

UFC Fight Night: Cannonier vs. Borralho – výsledky
Main card
Jared Cannonier 5
(5:00)
Caio Borralho
(BODY)
Middleweight
Angela Hill 3
(5:00)
Tabatha Ricci
(BODY)
Strawweight (w)
Neil Magny 1
(4:39)
Michael Morales
(TKO)
Welterweight
Gerald Meerschaert
(SUB)
2
(4:12)
Edmen Shahbazyan Middleweight
Ryan Loder
(KO)
2
(1:49)
Rob Valentin Light Heavyweight
Prelims
Dennis Buzukja 3
(5:00)
Francis Marshall
(BODY)
Featherweight
Viacheslav Borshchev
(BODY)
3
(5:00)
James Llontop Lightweight
Jose Medina 3
(5:00)
Zach Reese
(BODY)
Featherweight
Jacqueline Cavalcanti
(BODY)
3
(5:00)
Josiane Nunes Flyweight (w)
Wang Cong
(KO)
1
(1:02)
Victoria Leonardo Flyweight (w)

UFC on ESPN 62: Jared Cannonier vs. Caio Borralho – kurzy, analýza a tip na víťaza

V hlavnom zápase na UFC on ESPN 62 v nedeľu 25. augusta sa stretnú Jared Cannonier a Caio Borralho, dvaja vynikajúci bojovníci, ktorí sa snažia upevniť svoju pozíciu v tabuľke UFC v strednej váhe.

Jared Cannonier, prezývaný "The Killa Gorilla," je jedným z najobávanejších vo svojej divízii. Pochádza z Anchorage na Aljaške a je známy neuveriteľnou silou a schopnosťou knokautovať hociktorého súpera. Cannonier, ktorý má v MMA skúsenosti od roku 2011, je významným menom UFC a na svojom resumé má zárezy takých mien ako Marvin Vettori, Sean Strickland, Derek Brunson, Kevin Gastelum či Anderson Silva.

Jeho štýl boja sa zameriava na silné údery a neúprosné tempo, ktoré dokáže zápasníkom spôsobovať obrovské problémy. Cannonier je tiež známy veľkou vytrvalosťou a prispôsobivosťou rôznym štýlom súpera.

Caio Borralho, alias "The Brazilian Tank," je mladý a ambiciózny bojovník z Brazílie, ktorý sa v strednej váhe rýchlo etabloval ako jeden z najväčších talentov Jeho štýl je vyvážený medzi technickým strikingom a agresívnym wrestlingom, čo z neho robí ťažko zdolateľného súpera v klietke.

V UFC ešte nepozná chuť prehry a postupne si buduje meno v middleweight divízii, kde sa aktuálne nachádza na 12. priečke. Borralho je známy svojou trpezlivosťou a schopnosťou reagovať na rôzne situácie v zápase, čo mu umožnilo rýchlo sa presadiť medzi najlepšími. Nadchádzajúci zápas proti Jaredovi Cannonierovi predstavuje najväčšiu výzvu v jeho doterajšej kariére, keďže sa prvýkrát postaví proti fighterovi, ktorý sa už dlhšie pohybuje v top 10 strednej váhy.

Náš tip: Borralho zvíťazí (kurz 1,45) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Cannonier len pred mesiacom prehral na kontroverzné KO/TKO s Imavovom, proti čomu sa odvolával, že šlo o predčasné zastavenie. Borralho je známy svojím technickým prístupom a vynikajúcim zápasníckym a strikingovým základom. Očakávame, že zápas sa dostane do neskorších kôl, kde bude Brazílčan schopný využiť svoju technickú vyspelosť a fyzickú kondíciu.
  • Veríme, že Caio Borralho nakoniec uchmatne víťazstvo na body, pričom jeho konzistentný výkon a schopnosť kontrolovať tempo zápasu by mu mali zabezpečiť výhru v rozhodovaní rozhodcov.
Tipsport kurzy: Cannonier vs. Borralho
Cannonier 1 (2,58) Remíza X (45,00) Borralho 2 (1,43) ⭐

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Cannonier vs. Borralho – Tipsport TV live, Voyo, Nova Sport 6, UFC PPV

Ak chcete sledovať naživo UFC Fight Night: Cannonier vs. Borralho, máte k dispozícii niekoľko možností, ktoré prinášajú priamy prenos tohto podujatia priamo k vám domov.

Jednou najpopulárnejších je sledovanie UFC Fight Night cez sipka Tipsport TV. Noví zákazníci môžu získať bonus vo výške 20 € na prvé stávky a majú tiež možnosť využiť 7 dní bezplatného prístupu ku všetkým športovým prenosom. Existujúci zákazníci môžu sledovať zápasy zadarmo, ak splnia podmienku prestávkovania minimálne 1,20 € za posledných 30 dní.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte UFC naživo s bonusom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú možnosť, je tu streamovacia platforma Voyo. Okrem širokého výberu filmov a seriálov ponúka aj živé športové prenosy vrátane UFC turnajov.

Pre fanúšikov, ktorí uprednostňujú sledovanie na televíznej obrazovke, je tu športový kanál Nova Sport 6. Ten pravidelne vysiela naživo UFC zápasy, vrátane hlavných udalostí ako je UFC Fight Night: Cannonier vs. Borralho. Nova Sport 6 ponúka vysoko kvalitný prenos s odbornými komentármi v češtine či slovenčine.

Samozrejme, k dispozícii je aj oficiálny stream UFC Fight Pass. Prostredníctvom Pay Per View (PPV) si môžete zakúpiť priamy prenos s najvyššou obrazovou a zvukovou kvalitou.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois

Box: Anthony Joshua a Daniel Dubois sa na Wembley pobijú o titul

V septembri sa v Londýne uskutoční zápas o svetový titul IBF v ťažkej váhe 🥊️✨ Do ringu sa postavia Anthony Joshua a Daniel Dubois.