UFC Fight Night: Perez vs. Taira – fight card, zápasy a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší turnaj UFC z kategórie Fight Night sa konal opäť v Las Vegas. Ponúkol veľmi zaujímavý americko-japonský hlavný zápas a niekoľko ďalších atraktívnych duelov.

Kompletné výsledky
InformácieKurzyLivestream

Tatsuro Taira (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Vegas 93: 8,5/10

  • Termín: 16. jún 2024, 01:00 hod.
  • Miesto: UFC APEX, Las Vegas, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Perez vs. Taira – informácie, termín, miesto

Tretí víkend v tomto mesiaci v noci zo soboty 15. na nedeľu 16. júna 2024 bude v UFC v znamení turnaja Vegas 93. Už z názvu vyplýva, že ide o podujatie konajúce sa v Las Vegas, dejiskom je známe UFC APEX centrum. V našom časovom pásme sa turnaj začne až po polnoci o 01:00 h v nedeľu nadránom. Program hlavnej karty príde na rad od 04:00 h ráno. V hlavnom zápase proti sebe nastúpia Američan Alex Perez a Japonec Tatsuro Taira.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC on ESPN 58
🥊 Hlavný zápas: Alex Perez – Tatsuro Taira
🗓️ Termín: 16. jún 2024, 01:00 h (04:00 h)
🌎 Miesto: UFC APEX, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Naživo: TV Tipsport | Voyo | UFC Fight Pass

UFC: Alex Perez vs. Tatsuro Taira (flyweight) – analýza, kurzy, tip

Alex Perez (32) sa narodil v kalifornskom Hanforde, no má mexický pôvod, čo je čitateľné z jeho mena. Profesionálnej MMA sa venuje už od roku 2011, keď začínal v organizácii TPF, kde sa stal aj šampiónom v mušej váhe. V roku 2017 dostal pozvánku do Dana White's Contender Series, uspel a získal zmluvu v UFC.

V tejto slávnej organizácii mal výborný štart, rýchly sa vyšvihol na popredné priečky rebríčka a v roku 2020 neúspešne bojoval o titul proti Deivesonovi Figueiredovi. Potom sa do boja vrátil až po necelých dvoch rokoch proti Alexandremu Pantojovi, ale opäť prehral. Znova si dal dlhšiu pauzu a vrátil sa až tento rok v marci. Opäť však prehral s Muhammadom Mokaevom. Už v apríli ale bojoval znova a vo výkone večera knokautoval Matheusa Nicolaua v druhom kole.

Perez je aktuálna päťka flyweight divízie UFC a jeho kariérne štatistiky medzi profesionálmi sú 25 výhier a 8 prehier. Má veľmi komplexný bojový štýl, ovláda výborne wrestling brazílske jiu-jitsu aj box v postoji.

Neporazený supertalent Tatsuro Taira (24) je bývalým japonským šampiónom organizácie Shooto a v UFC bojuje zatiaľ dva roky. Keďže ešte neprehral, získal si miesto v rebríčku mušej váhy a šplhá po ňom veľmi rýchlo. Za morom už má na konte skalpy Candelaria, Vergaru, Aguilara, Chaireza či Hernandeza. Na prvé veľké víťazstvo, ktoré by ho posunulo medzi absolútnu elitu však stále čaká.

Všestranný rodák z Okinawy, ktorý na strednej hrával aj bejzbal, v súčasnosti vlastní fialový opasok v brazílskom jiu-jitsu. Vďaka tomu ničí súperov na zemi aj v postoji. Poraziť ho je naozaj ťažké a recept na to zatiaľ nenašiel nikto (15–0).

Tairovi patrí v súčasnosti 13. priečka v rebríčku mušej váhy, no jeho ambície sú oveľa väčšie. Vlani mal mimochodom bojovať s českým zápasníkom Davidom Dvořákom, zápas bol však napokon zrušený.

NÁŠ TIP: Taira zvíťazí (kurz 1,50sipka Stavte si v Tipsporte

  • Taira je na základe svojich výsledkov pomerne jasným papierovým favoritom s čím okrem bookmakerov súhlasia aj stávkujúci. Až 90 % vkladov v Tipsporte ide práve naňho. Japonský bojový štýl, disciplína a neporaziteľnosť budú pre Pereza, ktorý v poslednom období nie je v ideálnej forme, ťažkým orieškom. Odporúčame tipovať dvojku.
TIPSPORT KURZY: PEREZ vs. TAIRA
PEREZ 1 (2,39) Remíza X (45,00) TAIRA 2 (1,50) ⭐

UFC Vegas 93: karta, zápasy, program, bojovníci a výsledky

Turnaj v Las Vegas sa začal ženským zápasom, v ktorom si Švédka Josefine Knutsson poradila s Brazílčankou Juliou Polastri. Nasledoval brazílsko-čínskym súbojom medzi Melquizaelom Costom a Shayilanom Nuerdanbiekem, kde triumfoval po submisii v treťom kole prvý menovaný bojovník. V druhom ženskom zápase na turnaji Brazílčanka Gabriella Fernandes zdolala domácu Carli Judice.

Divákov musel veľmi baviť zápas charizmatického Josha Quinlana proti Adamovi Fugittovi, ktorý vyhral na body po "split decision".

Na hlavnej karte sa z výhier tešili Brady Hiestand, Lucas Almeida, Asu Almabayev, Miles Johns a napokon v hlavnom zápase, bohužiaľ, po zranení kolena Alexa Pereza odišiel s víťazstvom Tatsuro Taira.

sipka Kliknite sem a natipujte si UFC Vegas 93 v Tipsporte aj s bonusom

UFC on ESPN 58: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Flyweight Alex Perez (zranenie) 2(2:59) Tatsuro Taira (TKO)
Bantamweight Douglas Silva de Andrade 3(5:00)
Miles Johns (BODY)
Featherweight Timothy Cuamba 3(5:00) Lucas Almeida (BODY)
Bantamweight Brady Hiestand (SUB) 3(1:52) Garrett Armfield
Flyweight Asu Almabayev (BODY) 3(5:00) Jose Johnson
Welterweight
Josh Quinlan
3(5:00) Adam Fugitt (BODY)
Preliminary card
Flyweight Jimmy Flick (BODY) 3(5:00) Nate Maness
Women's Flyweight Carli Judice 3(5:00) Gabriella Fernandes (BODY)
Featherweight Jeka Saragih 1(1:49) Westin Wilson (SUB)
Featherweight Melguizael Costa (SUB) 3(1:50) Shayilan Nuerdenbieke
Women's Strawweight Josefine Lindgren Knutsson (BODY) 3(5:00) Julia Polastri

Ako sledovať naživo UFC on ESPN 58: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos a PPV online

Patríte k veľkým fanúšikom UFC a neváhate kvôli tomu cez víkendy aj ponocovať? Tento turnaj si môžete pozrieť v priamom prenose niekoľkými spôsobmi a dokonca aj zadarmo:

  • UFC Fight Pass: PPV (pay-per-view) si môžete kúpiť na webe UFC a sledovať cez oficiálnu online platformu alebo aj cez aplikáciu. Zaplatiť si môžete prístup ku konkrétnej časti fight card, k celému turnaji alebo dlhodobé predplatné.
  • Voyo: Obľúbená streamovacia služba ponúka už za 5,99 eur mesačne prístup k širokej ponuke seriálov, filmov, relácii a tiež kvalitných športových prenosov vrátane EURO 2024 vo futbale. No a nebude chýbať ani aktuálny galavečer UFC on ESPN 58 z Las Vegas.
  • TV Tipsport sipka Všetky turnaje UFC môžete v tomto roku sledovať naživo exkluzívne cez livestream zadarmo na platforme Tipsportu. Stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 eur a prístup máte úplne zdarma. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete športové streamy na prvých 7 dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a tiež 30 eur kredit na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martin Buday zvíťazil vo svojom šiestom zápase v UFC a porazil bývalého šampióna Andreja Arlovskeho po split decision na body.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein: prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌