UFC Fight Night: Royval vs. Taira – bývalý adept na titul uspel proti neporazenému japonskému supertalentu

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sme sa vrátili späť do UFC APEX Centra v Las Vegas, kde sa konala Fight Night s veľmi atraktívnym hlavným zápasom v mužskej mušej váhe.

Royval 🆚 Taira
Fight cardLive stream

Tatsuro Taira (UFC) Foto: ČTK / AP / WADE VANDERVORT

Hodnotenie UFC Fight Night 244: 8,5/10

  • Termín: 12. október 2024, 22:00 hod.
  • Miesto: UFC APEX, Las Vegas, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Royval vs. Taira – informácie, termín, miesto

Slávna organizácia sa vracia do Las Vegas s ďalším turnajom z kategórie UFC Fight Night, ktorý nesie poradové číslo 244 a ponúkne hlavný zápas v mužskej flyweight divízii medzi aktuálnou jednotkou Brandonom Royvalom a neporazeným prospektom Tatsurom Tairom. Začína sa to v sobotu 12. októbra 2024 o 22:00 h večer. Hlavná karta príde na rad už v nedeľu po polnoci od 01:00 h.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Preview UFC Fight Night 244 / UFC Vegas 98 / UFC on ESPN+ 102
🥊 Hlavný zápas: Brandon Royval – Tatsuro Taira
🗓️ Termín: 12. – 13. október 2024, 22:00 h (01:00 h)
🌎 Miesto: UFC APEX, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Naživo: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC: Brandon Royval vs. Tatsuro Taira (flyweight) – analýza, kurzy, tip

Rodák z Denveru, Brandon Royval (32), je bývalým šampiónom organizácie LFA, kde strávil takmer tri roky, a taktiež už aj bývalým titulovým vyzývateľom v UFC. V decembri minulého roka vyzval v boji o opasok mušej váhy Alexandre Pantoju, držal sa statočne, ale po piatich kolách napokon prehral na body. Stále je však jednotkou v rebríčku divízie.

Komplexný fighter, ktorý má výborne zvládnuté Muay Thai a tiež čierny opasok v Brazílskom jiu-jitsu, má už na konte triumfy nad takými menami, ako sú Brandon Moreno, Matt Schnell, Kai Kara-France či Tim Elliott. V štatistikách mu svieti 16 víťazstiev a 7 prehier. Je naozaj výborný v postoji aj na zemi.

Stále neporazený japonský supertalent z Okinawy, Tatsuro Taira (24), sa môže pýšiť titulom s prestížnej organizácie Shooto. V UFC pôsobí iba od roku 2022, no ide ako píla. Postupne dal dole Candelariu, Vergaru, Aguilara, Chaireza, Hernandeza a v júni tohto roku zdolal aj Alexa Pereza, ktorému privodil v druhom kole zranenie kolena. Víťazstvo nad jednotkou divízie by ho mohlo už posunúť na dosah titulového zápasu.

Taira je absolútne všestranný bojovník. Vlastní fialový opasok v Brazílskom jiu-jitsu a to, čo dokáže v postoji sa niekedy vymyká bežným poznatkom z MMA. Jednoducho špičková japonská bojová škola. Tento mladík s profi bilanciou 16 – 0 jedného dňa ovládne UFC. Urobí tento víkend ďalší krok za svojím cieľom?

Náš tip: Taira zvíťazí (kurz 1,33sipka Stavte si v Tipsporte

  • Bookmakeri v tom majú, zdá sa, celkom jasno. Favoritom je mladý Japonec a s tým sa dá iba súhlasiť. Taira priniesol do UFC niečo, čo tu doposiaľ nebolo. Je veľmi ťažké konkurovať mu v akomkoľvek štýle, pretože v klietke je absolútne všestranný, rýchly, dynamický a nepredvídateľný. A to všetko šperkuje precíznou technikou. Tipujte dvojku.
Tipsport kurzy: Royval vs. Taira
Royval 1 (3,03) Remíza X (45,00) Taira 2 (1,33) ⭐

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night 244: karta, zápasy, program a výsledky

Brandon Royval s Tatsurom Tairom boli jednoznačne najväčším ťahákom na fight karte tohto turnaja. Zápas to bol vynikajúci. Trval celých päť kôl a Royval v ňom sa talentovaným Japoncom nečakane držal krok až napokon vyhral tesne na body po "split decision".

Videli sme bojovať aj Brada Tavaresa s Park Jun-yongom. Grant Dawson sa postavil Rafovi Garciovi. Predstavili sa aj také mená ako Alex Morono, C.J. Vergara, Pat Sabatini, Junior Tafa či Julia Polastri a Cory McKenna v jedinom ženskom zápase.

sipka Natipujte si UFC Fight Night 244 v Tipsporte aj s bonusom

UFC Fight Night 244: Karta, program, zápasy (výsledky)
Main card
Brandon Royval (DEC) 5(5:00) Tatsuro Taira Flyweight
Brad Tavares 3(5:00) Park Jun-yong (DEC) Middleweight
Chidi Njokuani (DEC) 3(5:00) Jared Gooden Welterweight
Grant Dawson (TKO) 2(1:42) Rafa Garcia Lightweight
Daniel Rodriguez (DEC) 3(5:00) Alex Morono Welterweight
Preliminary card
C.J. Vergara 1(2:50) Ramazan Temirov (TKO) Flyweight
Jonathan Pearce 1(4:06) Pat Sabatini (SUB)
Featherweight
Themba Gorimbo (DEC) 3(5:00) Niko Price Welterweight
Junior Tafa (TKO) 2(2:15) Sean Sharaf Heavyweight
Julia Polastri (DEC) 3(5:00) Cory McKenna Strawweight (w)
Daniel Argueta 3(5:00) Cody Haddon (DEC) Bantamweight
Clayton Carpenter (TSUB) 2(2:12) Lucas Rocha Flyweight

Kde sledovať naživo UFC Vegas 98 (UFC on ESPN+ 102): LIVE stream, TV priamy prenos a PPV online

Ak si nechcete nechať ujsť ani túto UFC Fight Night, priamy prenos si môžete v noci zo soboty na nedeľu pozrieť na rôznych vysielacích kanáloch. Za poplatok aj zadarmo:

  • UFC Fight Pass: Oficiálna PPV (pay-per-view) platforma organizácie vám za jednorazový poplatok umožní sledovať turnaj v špičkovej Full HD kvalite na akomkoľvek zariadení s prístupom na internet. Na webe a dokonca aj cez aplikáciu UFC.
  • Voyo: Za 11,99 € mesačne môžete mať v balíku "Maximum" prístupné všetky športové kanály Nova Sportu a Premier Sportu a ďalšie živé prenosy z exkluzívnej ponuky tejto obľúbenej streamovacej služby, ktorá vysiela všetky turnaje UFC naživo.
  • Nova Sport 6: Ak máte rozšírený balík športových kanálov u vášho televízneho operátora, môžete si UFC cez víkend pozrieť aj na televíznej obrazovke v programe Nova Sport 6. Rovnaký prenos v podstate nájdete aj na Voyo.
  • TV Tipsport sipka Exkluzívne práve na online livestreamy zadarmo z UFC má na Slovensku iba jedna stávková kancelária. Tipsport ponúka rôzne športové prenosy všetkým aktívnym zákazníkom, ktorí v priebehu 30 dní pretipujú aspoň 1,20 €. Každý nový zákazník, dostane prístup k livestreamom na prvých 7 dní zdarma aj bez nutnosti podaného tiketu. A k tomu aj stávkový kredit 20 €.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sledujte Oktagon 62 naživo na TV Tipsport!

Oktagon 62: Pavol Langer dostal knokaut, Will Fleury ho vypol už v prvom kole

Košičan Pavol Langer nastúpil na svoj ďalší MMA zápas na najväčšom turnaji v histórii Oktagonu. Bohužiaľ, nedopadlo to preňho dobre.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fight Night Challenge 7

Fight Night Challenge 7: Tlkanec, Király, Fučo, Zlobor a Filip Sulík v októbri v Bratislave

Galavečer s poradovým číslom 7 organizuje Fight Night Challenge už v októbri. Prečítajte si všetky dôležité informácie o podujatí.