UFC Paríž: Moicano vs. St. Dennis aj s Ľudovítom Kleinom

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC Fight Night prichádza tento víkend do Paríža, kde sa odohrá napínavý súboj medzi dvoma top bojovníkmi ľahkej váhy, Renatom Moicanom a domácim Benoît Saint-Denisom. Našich fanúšikov určite poteší fakt, že udalosť sa začína už o 18:00, a že sa v ľahkej váhe predstaví i Ľudovít Klein.

Moicano vs. Saint-Denis
Fight card
LIVE stream

UFC Paris Moicano vs. Saint-Dennis Foto: ČTK / AP / Frank Franklin II

Hodnotenie turnaja UFC Paris: 9/10

  • Dátum: 21. septembra 2024. 18:00 hod. (prelims)
  • Miesto: Accor Arena, Paríž, Francúzsko
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Paris: Moicano vs. Saint Denis – Dátum, čas a miesto

Ďalší galavečer z kategórie UFC Fight Night sa túto sobotu 21. septembra 2024 uskutoční v Paríží už od 18:00 hod. nášho času, pričom hlavná karta je naplánovaná na 21:00 hod. Pre slovenských fanúšikov je tento event o to zaujímavejší, že v akcii uvidíme aj Ľudovíta Kleina. Čas udalosti je ideálny pre divákov, ktorí si môžu vychutnať celý galavečer bez problémov v priamom prenose napríklad aj na Tipsport TV.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte UFC Paríž LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Paris: Moicano vs. Saint-Dennis
🥊️ Hlavný zápas: Renato Moicano vs. Benoît Saint-Denis
🗓️ Termín: 21. septembra 2024. 18:00 hod. (prelims)
🌎 Miesto: Accor Arena, Paríž, Francúzsko
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC: Renato Moicano vs. Benoît Saint-Denis – kurzy, analýza, tip na víťaza

Renato Moicano je brazílsky bojovník, ktorý sa stal známym svojimi výbornými grapplerskými schopnosťami a kvalitným brazílskym jiu-jitsu. V UFC si získal rešpekt najmä v perovej a ľahkej váhe, kde dokázal poraziť viacerých kvalitných súperov. Je veľmi nebezpečný na zemi, pričom jeho zápasnícky štýl sa opiera o technicky náročné submisie a kontrolu nad súperom. Okrem toho sa neustále zlepšuje aj v postoji.

Aktuálne je Moicano na trojzápasovej víťaznej vlne a v posledných súbojoch zdolal mená ako Jalin Turner či Drew Dober. V ľahkej váhe má potenciál dostať sa medzi najlepších bojovníkov divízie, pričom jeho agresívny prístup a neúnavná snaha o ukončenie zápasu ho robia obľúbencom medzi fanúšikmi.

Domáci bojovník Benoît Saint Denis vstupuje do tohto zápasu s vysokou motiváciou. Muž, ktorý sa preslávil dynamickými výkonmi a nesmiernou húževnatosťou, si získal veľký rešpekt fanúšikov aj odborníkov. Jeho sériu piatich víťazstiev v rade od roku 2022 zastavil až Dustin Poirier v marci tohto roku. Francúz je známy svojou agresivitou v postoji, ale aj výbornou kontrolou na zemi.

Tento zápas je jeho prvým hlavným eventom v UFC. V tom poslednom súboji s Dustinom Poirierom podal fantastický výkon, ktorý si vyslúžil ocenenie "Fight of the Night". Benoît priznal, že aj keď do zápasu s Poirierom išiel so stafylokokovou infekciou, dal do toho všetko a v prvom kole sa mu takmer podarilo zvíťaziť.

Náš tip: Saint Denis zvíťazí (kurz 1,34) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Hoci má Moicano bohaté skúsenosti a vynikajúce brazílske jiu-jitsu, Saint Denis disponuje nezlomnou vôľou. Očakávame opäť jeho neustály tlak, ktorému súperi často nedokážu čeliť. Francúz má vynikajúcu fyzickú kondíciu, je odolný voči úderom a vie udržať vysoké tempo počas celého zápasu. Navyše Moicana sme videli prehrať i proti slabším súperom. Ak Saint Denis nepoľaví a nedá Moicanovi priestor na jeho submisie, má veľkú šancu vybojovať víťazstvo.
Tipsport kurzy: Moicano vs. Saint-Denis
Moicano 1 (2,91) Remíza X (45,00) Saint Denis 2 (1,34) ⭐

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Paris Fight card: Karta, zápasy, výsledky

Okrem hlavného zápasu ponúka UFC Fight Night: Moicano vs. Saint Denis aj niekoľko ďalších napínavých súbojov:

Nassourdine Imavov vs. Brendan Allen: V strednej váhe sa stretnú dvaja výborní bojovníci. Imavov, ktorý má za sebou víťazstvo nad Jaredom Cannonierom, a Allen, ktorý sa prebojoval medzi elitu divízie. Tento zápas bude dôležitý pre oboch, aby si zabezpečili cestu k titulovej šanci.

Ľudovít Klein vs. Roosevelt Roberts: Slovenský bojovník Lajoš Klein, známy pre svoje excelentné postojárske schopnosti a rýchlosť, sa stretne s Američanom Robertsom, ktorý nahradil jeho pôvodného súpera Nicolasa Mottu. Rodák z Nových Zámkov bude hľadať príležitosť ukončiť zápas pred limitom, čo by mu mohlo konečne priniesť súpera z TOP 15.

sipka Stavte si na zápasy UFC Paris s bonusom a sledujte turnaj NAŽIVO

UFC Paris: Fight card
Main card
Renato Moicano
vs. Benoît Saint Denis Lightweight
Nassourdine Imavov vs. Brendan Allen
Middleweight
William Gomis vs. Joanderson Brito Featherweight
Kevin Jousset vs. Bryan Battle Welterweight
Morgan Charriere vs. Gabriel Miranda Featherweight
Fares Ziam vs. Matt Frevola Lightweight
Prelims
Ion Cuțelaba vs. Ivan Erslan Light Heavyweight
Oumar Sy vs. Jung Da Un Light Heavyweight
Ľudovít Klein 🇸🇰 vs. Roosevelt Roberts Lightweight
Dariya Zheleznykova vs. Ailin Perez Bantamweight (w)
Daniel Barez vs. Victor Altamirano Flyweight
Bolaji Oki vs. Chris Duncan Lightweight

Kde sledovať UFC Paríž: Moicano vs. Saint Denis – LIVE stream, PPV a TV prenos

Zápasy UFC Fight Night: Moicano vs. Saint Denis môžete sledovať naživo na viacerých platformách:

  • Tipsport TV: Stávková kancelária Tipsport ponúka všetkým novým zákazníkom bonus 20 € na stávky a prístup k livestreamom na 7 dní zadarmo, čo zahŕňa aj vysielanie zápasov UFC. Okrem toho, existujúci zákazníci môžu získať prístup k livestreamom, ak splnia podmienku umiestnenia stávky vo výške aspoň 1,20 € v priebehu 30 dní.

UFC Fight Night, vrátane zápasu Kleina, bude pre slovenských fanúšikov atraktívne aj vďaka priaznivému času vysielania. Program "Prelims", kde sa objaví práve slovenský bojovník, štartuje už o 18:00 h.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte, využite bonus 20 € a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

  • Voyo: Streamovacia služba ponúka živé prenosy UFC zápasov v HD kvalite pre svojich predplatiteľov s najvyššou verziou "Voyo maximum" za 11,99 € mesačne.
  • Nova Sport 6: Tento platený športový kanál, ktorý je už väčšinou len súčasťou najdrahších programových balíkov u TV operátorov, prináša pravidelné prenosy MMA, vrátane UFC Fight Night podujatí. Nechýba CZ a SK komentár.
  • UFC Fight Pass (PPV): Oficiálna platforma UFC ponúka prenosy všetkých zápasov vo vysokej kvalite po zakúpení Pay-Per-View.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Klein nastúpi na ďalší zápas v UFC už tento mesiac v Paríži. Kto je jeho súper?

Slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina čaká v UFC už jeho desiaty zápas. Kedy presne a proti komu nastúpi, sa dočítate v tomto článku.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024: UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein: prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌