UFC Vegas 94: Lucie Pudilová sa vrátila do klietky neúspešne

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Česká bojovníčka Lucie Pudilová sa postavila do klietky v Las Vegas a po ôsmich mesiacoch sa pokúsila črtajúcu sa sériu o dvoch prehrách prerušiť víťazstvom. Žiaľ, nepodarilo sa jej to. S Brazílčankou Luanou Carolinou prehrala na body 28:29, 28:29, 27:30 a zaznamenala pri svojej druhej etape v UFC tretiu prehru v rade zo štyroch zápasov.

Lucie Pudilová (UFC) Foto: Alex Goodlett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Carolina 🆚 Pudilová
Výsledky – Live stream


Hodnotenie zápasu UFC Carolina vs. Pudilová: 8,5/10

  • Dátum a čas: 20. júla 2024, cca 23:30 hod.
  • Miesto konania: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzová ponuka: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC on ESPN 60: dátum, čas, miesto, informácie (preview)

Bude to na turnaji UFC on ESPN 60, označovaného tiež UFC Vegas 94, takže je jasné, že sa bude konať v Las Vegas. Tentokrát v malom UFC Apex centre. Začiatok podujatia je naplánovaný na sobotu 20. júla 2024 o 23:00 hod. Program hlavnej karty príde na rad po polnoci, už v nedeľu 21. júla nadránom od 02:00 hod.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vrcholom galavečera bude zápas v ženskej strawweight divízii Amanda Lemos vs. Virna Jandiroba. Zápas Lucie Pudilovej, ktorá nás aj českých fanúšikov bude na fight card zaujímať najviac, by mal prísť na rad už z úvodu turnaja zhruba okolo 23:30 hod SELČ.

Preview UFC on ESPN 60
🥊️ Sledovaný zápas: Luana Carolina – Lucie Pudilová
🗓️ Termín: 20. júl 2024, cca 23:30 hod.
🌎 Miesto: UFC APEX, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Naživo: TV Tipsport | Nova Sport 6 | Voyo | UFC Fight Pass

Luana Carolina vs. Lucie Pudilová (women's flyweight) – analýza, kurzy a tip

Brazílčanka Luana Carolina (31) pochádza priamo zo Sao Paulo a v UFC pôsobí už od roku 2019, keď prešla úspešným kvalifikačným zápasom na špeciálnom brazílskom turnaji Dana White's Contender Series. V súčasnosti má na konte v profi kariére 10 výhier a 4 prehry. V UFC je jej bilancia 5–3.

Požíva prezývku "Dread", čo vychádza z jej dreadatého účesu, a je to pomerne komplexná bojovníčka. V súčasnosti vlastní modrý pás v muay thai aj v brazílskom jiu-jitsu. Určite však bude pokračovať na ďalšie úrovne.

Medzi najväčšie zápasy Luany v kariére patria, žiaľ, zatiaľ tie prehraté bitky so známymi menami ako Ariane Lipski a Molly McCann. Cennú výhru zaknihovala vo februári tohto roka proti Juliji Stoliarenko, ktorú knokautovala iba 8 sekúnd pred koncom časového limitu.

🇧🇷
Luana Carolina
H2H
Porovnanie
🇨🇿
Lucie Pudilová
10–4 bilancia 14–9
3–1 KO/TKO 3–0
1–1 submisia 2–1
6–2 rozhodnutie 9–8
31 rokov vek 30 rokov
168 cm výška 173 cm

Lucie Pudilová (30) pred mesiacom oslávila okrúhla narodeniny a v Čechách už patrí prakticky medzi legendy ženskej MMA. V UFC pôsobí už počas druhej etapy. Prvýkrát to bolo v rokoch 2017 až 2020. Potom sa vrátila do domácej organizácie Oktagon MMA, odkiaľ po dobrých výsledkoch v roku 2022 opäť naskočila medzi elitu za morom.

Comeback jej vtedy vyšiel, porazila Wu Yanan po technickom knokaute v druhom kole. Ostatné dva zápasy však prehrala. Súperky však mala ťažké – Joselyne Edwards a Ailín Pérez a v oboch súbojoch o výsledku rozhodovali iba body.

Bojovníčka s prezývkou "Bullet", teda "Strela", sa vyznačuje bojovnosť, silou a výdržou. Väčšinou svojich zápasov (až 17) totiž dobojovala do konca časového limitu. Jej celková bilancia v profi MMA je 14 výhier a 9 prehier. Ešte nikdy nebola knokautovaná (3–0). V UFC sú jej štatistiky zatiaľ trochu negatívne: 3–7.

Náš tip: Pudilová zvíťazí (kurz 1,81sipka Stavte si v Tipsporte

  • Ako sme na to u Lucie zvyknutí, aj toto zrejme bude veľmi vyrovnaný zápas. Po dvoch vlaňajších prehrách bude chcieť rodáčka z Příbrami konečne uspieť. Carolina však má za sebou čerstvé víťazstvo so Stoliarenkovou, čo jej určite dodá sebavedomie a bude odvážna. Napriek tomu si myslíme, že Pudilová svojím bojovným duchom vydrie výhru na body.
Tipsport kurzy: Carolina vs. Pudilová
Carolina 1 (1,91) Remíza X (45,00) Pudilová 2 (1,81) ⭐

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

UFC on ESPN: Lemos vs. Jandiroba – fight card, program, zápasy

Už sme spomenuli, že v hlavnom zápase tohto turnaja sa proti sebe postavili dve Brazílčanky Amanda Lemos a Virna Jandiroba. Bol to súboj aktuálnej trojky a päťky v ženskej slamovej váhe. Zo známych mien sa predstavili napr. aj Steve Garcia, Miranda Maverick aj Mohammed Usman, brat slávnejšieho Kamaru Usmana.

sipka Kurzy a livestream zadarmo nájdete na Tipsporte

Fight card
UFC on ESPN: Lemos vs. Jandiroba
Main event
Amanda Lemos
2(4:48) Virna Jandiroba (SUB)
Strawweight (w)
Steve Garcia (TKO)
1(1:36) Seung Woo Choi
Featherweight
Kurt Holobaugh (BODY)
3(5:00) Kaynan Kruschewsky
Lightweight
Doo Ho Choi (TKO)
2(3:38) Bill Algeo
Featherweight
Prelims
Brian Kelleher
1(3:58) Cody Gibson (SUB)
Bantamweight
Miranda Maverick (BODY) 3(5:00) Dione Barbosa Flyweight (w)
Loik Radzhabov 3(5:00) Trey Ogden (BODY) Lightweight
Luana Carolina (BODY) 3(5:00) Lucie Pudilová Flyweight (w)
Mohammed Usman 3(5:00) Thomas Petersen (BODY) Heavyweight

Ako sledovať naživo MMA zápas Carolina vs. Pudilova v UFC: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

V súčasnosti nájdete priame prenosy zo všetkých turnajov UFC pravidelne na platenej streamovacej službe Voyo aj v programe televíznej stanice Nova Sport 6, ktorá je však zvyčajne súčasťou rozšíreného spoplatneného športového balíčka.

Samozrejme, organizácia predáva aj svoje oficiálne PPV (pay-per-view) cez platformu UFC Fight Pass. Ak si zakúpite prístup, môžete potom turnaj sledovať naživo na webe aj cez aplikáciu.

Výhodnou alternatívou je však využiť livestream zadarmo na Tipsport TV sipka Ten je dostupný pre každého aktívneho zákazníka tejto stávkovej kancelárie, ktorý v priebehu 30 dní pretipuje aspoň 1,20 eur. Každý nový zákazník teraz za registráciu dostane okamžitý prístup ku všetkým živým prenosom na prvých 7 dní a k tomu aj kredit zadarmo na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa začína zápas Lucie Pudilovej na UFC on ESPN 60?

Lucie Pudilová by mala na svoj zápas nastúpiť v sobotu 20. júla 2024 medzi 23:15 a 23:30 h SELČ. Na fight karte sa totiž nachádza v programe hneď druhá v poradí.

2️⃣ Kto je (ďalšia) súperka Lucie Pudilovej na turnaj UFC Vegas 94?

Pudilová nastúpi na tomto podujatí proti Brazílčanke Luane Caroline, ktorá má za sebou dva víťazné zápasy a povzbudené sebavedomie. Bude to ťažký zápas. Analýzu, kurzy a tip na výsledok nájdete tu »

3️⃣ Kde môžem sledovať zápas UFC Pudilová vs. Carolina naživo?

Tento zápas, ako aj celý turnaj, môžete sledovať naživo v televízii, online, cez oficiálne PPV, ale aj úplne zadarmo. Návod, ako na to si prečítajte tu »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Stavte si a sledujte Oktagon 59 na Tipsporte!

Oktagon 59: Paradeiser a Torres sa v Bratislave pobili o semifinále pyramídy Tipsport GameChanger

Turnaj Oktagon 59 v Bratislave ☀️ Štvrťfinále Tipsport GameChangera ⏩ Domáce hviezdy aj legionári ✔️ Informácie, zápasy a výsledky.

Jake Paul vs Mike Perry v boxe

Jake Paul v ringu opäť zvíťazil, knokautoval aj nebezpečného Mika Perryho

Fanúšikovia boxu dostali stretnutie medzi Jakeom Paulom a bývalým UFC bojovníkom a súčasnou hviezdou BKFC, Mikeom Perrym.