Sledujte naživo UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili a Grasso vs. Shevchenko

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC 306 prichádza s historickým momentom v ikonickej aréne Sphere v Las Vegas, a to pri príležitosti osláv Mexického dňa nezávislosti. Tento výnimočný večer prinesie dve hlavné titulové bitky – v bantamovej váhe medzi Seanom O'Malleym a Merabom Dvalishvilim a v ženskej flyweight divízii medzi Alexou Grasso a Valentinou Shevchenko. Sledujte to naživo!

Ako sledovať UFC 306 naživo dnes Foto: Christian Petersen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili – kedy a kde sledovať, dátum, čas, informácie

UFC 306 sa uskutoční v nedeľu 15. septembra 2024 v jedinečnej Sphere aréne v Las Vegas. Tento event je naplánovaný na 4:00 hod. nášho času, pričom prelims zápasy začnú už o 1:30 ráno.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 306: Riyadh Season Noche
🥊 Hlavné zápasy večera:
  • Sean O'Malley vs. Merab Dvalishvili
  • Alexa Grasso vs. Valentina Shevchenko 3
🗓️ Termín: 15. septembra. 2024, 4:00 (main event)
🌎 Miesto: Sphere aréna, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

Sledujte UFC 306 naživo na Tipsport TV

Pre nových zákazníkov: Každý nový hráč získa pri registrácii bonus v hodnote 20 €, ktorý môže využiť na akúkoľvek stávku vrátane UFC alebo iných športov. Okrem toho, po registrácii majú noví zákazníci 7 dní bezplatný prístup na Tipsport TV, čo im umožní sledovať živé prenosy z rôznych športových udalostí.

Pre existujúcich zákazníkov: Pre tých, ktorí už majú vytvorený účet, Tipsport ponúka možnosť sledovať športové prenosy cez Tipsport TV, ak mesačne uzatvoria stávku v hodnote aspoň 1,20 €. Existujúci zákazníci tiež môžu využívať pravidelné promo akcie, ako sú rôzne súťaže a tipérske ligy, kde majú šancu získať ďalšie odmeny. Vďaka širokej ponuke stávkových možností a neustálej aktualizácii kurzov je Tipsport atraktívny nielen pre nových, ale aj pre stálych klientov.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte UFC naživo s bonusom 20 €

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Livestream UFC na Voyo a Nova Sport

Voyo ponúka nielen široký výber filmov, seriálov a televíznych relácií, ale aj živé športové prenosy vrátane futbalu, hokeja a ďalších populárnych športov.

Ak uprednostňujete komplexnú zábavu, Voyo vám ponúka okrem živých prenosov UFC aj širokú škálu filmov, seriálov a exkluzívneho obsahu. Za mesačné predplatné vo výške 11,99 € môžete sledovať UFC 306 v najvyššej kvalite na rôznych zariadeniach.

Športový kanál Nova Sport 6 ponúka široké spektrum živých prenosov z rôznych športových odvetví, vrátane futbalu, tenisu, basketbalu a motoristických športov. Medzi najpopulárnejšie prenosy patria zápasy NHL, NBA, UFC a tenisové turnaje ATP či WTA. Pre slovenských a českých divákov je veľkým plusom, že väčšina prenosov je komentovaná v slovenskom alebo českom jazyku.

UFC Fight Pass (PPV) naživo

UFC Fight Pass je oficiálna streamovacia platforma UFC, ktorá ponúka prístup k obrovskému archívu zápasov a živým podujatiam z rôznych bojových športov. Predplatitelia UFC Fight Pass môžu sledovať nielen historické zápasy UFC, ale aj turnaje z iných organizácií, ako sú Invicta FC, Cage Warriors či EBI. Platforma tiež poskytuje dokumenty, relácie o zákulisí bojovníkov a špeciálny obsah pre fanúšikov MMA.

Pre sledovanie tých najväčších UFC podujatí, ako sú číslované turnaje (napr. UFC 300), sú dostupné vo forme Pay-Per-View (PPV). Tieto udalosti nie sú zahrnuté v predplatnom UFC Fight Pass a diváci ich musia zakúpiť samostatne.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sean O'Malley vs. Merab Dvalishvili na UFC 306 Sphere Las vegas

Výsledky UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili a Grasso vs. Shevchenko bojovali o tituly

O'Malley neobhájil titul proti Dvalishvilimu a Grasso zase prišla o opasok proti Shevchenkovej. To boli hlavné zápasy na UFC 306 🔥

Fury vs Usyk 2 box

Odveta medzi Usykom a Furym o titul svetového šampióna v boxe už pozná dátum

Odvetný zápas Fury vs. Usyk oficiálne potvrdený na 21. decembra 2024 v Rijáde: Sledujte naživo cez DAZN (PPV). Kto získa titul najlepšieho...

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Klein nastúpi na ďalší zápas v UFC už tento mesiac v Paríži. Kto je jeho súper?

Slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina čaká v UFC už jeho desiaty zápas. Kedy presne a proti komu nastúpi, sa dočítate v tomto článku.