KSW 96: Pawlak vs. Janikowski 2 – bitka o titul v strednej váhe pre obhajcu

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V poľskom meste Łódź sa v sobotu 20. júla uskutočnil ďalší turnaj prestížnej domácej MMA organizácie KSW. Galavečer s poradovým číslom 96 priniesol titulový zápas v strednej váhe aj ďalšie zaujímavé bitky.

KSW 96: Pawlak vs. Janikowski Foto: KSW

Pawlak 🆚 Janikowski
VýsledkyLive stream


Hodnotenie turnaja KSW 96: 9/10

  • Termín: sobota, 20. júl 2024, 19:00 hod.
  • Miesto: Łódź Sport Arena, Łódź, Poľsko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

XTB KSW 96: Pawlak vs. Janikowski 2 – informácie, dátum, čas, miesto

Počas silného víkendu vo svete bojových športov sa v sobotu 20. júla 2024 v poľskom meste Łódź na turnaji KSW 96 strhne aj bitka o titul v strednej váhe medzi obhajcom Pawlom Pawlakom a vyzývateľom Damianom Janikowskim.

sipka Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 96 naživo na Tipsport TV

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Preview XTB KSW 96
🥊 Hlavný zápas: Pawel Pawlak vs. Damian Janikowski (o titul)
🗓️ Dátum a čas: Sobota, 20. júla 2024, 19:00 hod.
🌍 Miesto konania: Łódź Sport Arena, Łódź, Poľsko
▶️ Live stream: Tipsport TV | Voyo | Nova Sport 2 | KSW TV

Zápas o titul: Pawel Pawlak vs. Damian Janikowski 2 (middleweight) – analýza, prognóza, kurzy a tip

Úradujúci šampión strednej váhy Pawel Pawlak (35) je hviezdou poľskej KSW, i keď tu začal až v roku 2021. Pochádza priamo z mesta Łódź, takže bude mať úplne domáce prostredie. Vo svojej doterajšej kariére už zažil aj UFC a vyhral titul v organizácii Babilon MMA.

Holohlavý "Plastinho" je špičkovým postojárom, ktorý ťahá aktuálne už 10 zápasov v rade bez porážky. V profesionálnej kariére nazbieral doteraz 23 výhier, 4 prehry a 1 remízu, z toho 11 knokautov a 3-krát vyhral na submisiu. Ani raz nebol porazený pred limitom, čo je dôležitá informácia.

Držiteľom opasku v middleweight divízii je od 3. júna 2023, keď v titulovom zápase porazil Tomasza Romanowskiho. Za sebou má aj jednu obhajobu, keď v decembri odolal Michalovi Materlovi.

Vyzývateľ Damian Janikowski (35) v roku 2021 Pawlakovi podľahol na body. Potom však svalnatý bojovník z Wroclawi zbieral najmä víťazstvá a dnes má aj vďaka tomu šancu zabojovať o titul. Kvalifikoval sa k tomu víťazstvom nad Tomaszom Romanowskim v decembri.

Janikowski sa v minulosti vrcholovo venoval grécko-rímskemu zápaseniu, v ktorom dosiahol množstvo úspechov. Tým najcennejším je určite bronzová medaila z LOH v Londýne 2012. Na konte však má striebro z majstrovstiev sveta a Európy. V profi MMA zatiaľ dosiahol 10 výhier a 5 prehier.

Náš tip: Pawlak zvíťazí (kurz 1,42sipka Stavte si v Tipsporte

  • Proti sebe sa postaví jeden z najlepších postojárov súčasnej KSW a absolútne špičkový olympijský wrestler. Záleží na tom, komu sa podarí diktovať svoj scenár zápasu. Pawlak je však rozhodne lepší na zemi ako Janikowski v postoji, takže všetko hrá v jeho prospech. Aspoň papierovo. No odporúčame tipovať jednotku. Myslíme si, že šampión titul obháji.
Tipsport kurzy: Pawlak vs. Janikowski
Pawlak 1 (1,42) ⭐ Remíza X (45,00) Janikowski 2 (2,65)

Radosław Paczuski vs. Dominik Humburger (middleweight)

Bývalý kickboxer Radosław Paczuski (31) má už na konte tituly v organizáciách DSF a FEN medzi profesionálmi. V profi MMA pôsobí od roku 2019 a v KSW od roku 2022. Na konte má zatiaľ 5 výhier a 2 prehry. Jeho silné stránku sú rozhodne v postoji a strikingu.

To však platí aj pre prípad Dominik Humburger (28). Vojak z českého Liberca prerazil vo svete profesionálov MMA ako blesk z jasného neba a dnes je už s bilanciou 8 výhier – 1 prehra všeobecne rešpektovaným aj obávaným fighterom. V KSW doteraz zaznamenal 3 výhry a 1 porážku. Jeho zápasy sú veľmi atraktívne.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Maciej Kazieczko vs. Ahmed Abdulkadirov (lightweight)

Jeden z najlepších Poliakov v ľahkej váhe, Maciej Kazieczko (31), ktorý v júni podľahol obľúbenému českému bojovníkovi Leovi Brichtovi, sa teraz pokúsi zveľadiť svoje beztak výborné profesionálne štatistiky v MMA ďalším cenným skalpom. Doteraz Kazieczko nazbieral 9 výhier a 3 prehry. V KSW je už ostrieľaným borcom, veď tu pôsobí od roku 2016.

Moslimský šampión Ahmed Abdulkadirov, ktorý v súčasnosti pôsobí v Rakúsku, no pripravoval sa aj na Slovensku v trnavskom Spartakus Fight Gyme, však bude veľmi ťažkým súperom. Pri svojej premiére v KSW vlani v októbri dostal KO od Sahila Siraja, odvtedy na sebe pracoval a teraz sa prichádza revanšovať. Je profi čísla sú vynikajúce: 9 výhier – 2 prehry. Okrem Siraja ho už porazil iba Slovák Ľudovít Klein. Bolo to ešte v roku 2017 na turnaji ACB 60 vo Viedni.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 96: fight card (karta), zápasy, program a výsledky

Vrcholom turnaja teda bol hlavný zápas o titul v strednej váhe medzi Pawlom Pawlakom a Damianom Janikowskim. Prvý menovaný obhajca udržal opasok po víťazstve na body v piatich kolách.

Ešte predtým sa ako hlavné "predskokanky" predstavili dve ženy, domáca Ewelina Wozniak a Brazílčanka Maria Silva. Víťazstvo po "split decision" si odniesla legionárka.

Vysoko na karte mal byť aj zápas v ťažkej váhy s českým zastúpením Viktor Pešta vs. Matheus Scheffel, no český fighter kvôli zraneniiu napokon svoju účasť musel odrieknuť.

Ďalším Čechom na turnaji potom mal byť Dominik Humburger, ten však na zápas s Radoslawom Paczuskim napokon takisto nenastúpil. No a nevideli sme ani Ahmeda Abdulkadirova, ktorý taktiež do klietky proti Maciejovi Kazieczkovi nemohol nastúpiť.

Kompletný prehľad všetkých bojovníkov a zápasov nájdete v tabuľke nižšie. Po skončení turnaja ju aktualizujeme aj o výsledky. Na KSW si môžete vsadiť v Tipsporte sipka

XTB KSW 96
Fight card, program, zápasy, výsledky
Paweł Pawlak (BODY)
5(5:00) Damian Janikowski Middleweight
Ewelina Woźniak 3(5:00) Maria Silva (BODY) Strawweight
Radosław Paczuski (TKO) 3(2:16) Kacper Karski
Middleweight
Maciej Kazieczko 3(3:43) Welisson Paiva (TKO) Lightweight
Marek Samociuk (TKO) 3(5:00) Denis Górniak Heavyweight
Dawid Smielowski (BODY) 3(5:00) Bartolomej Kopera Lightweight
Michał Domin (TKO) 2(1:49) Isai Ramos Featherweight
Hugo Deux 2(4:11) Adam Brysz (KO) Welterweight

Ako sledovať KSW 96: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Všetky turnaje poľskej MMA organizácie KSW môžete sledovať pravidelne cez platenú streamovaciu službu Voyo aj na športovom kanáli Nova Sport 2, ktorý býva súčasťou rozšíreného spoplatneného balíčka o televíznych operátorov. Samozrejme, kúpiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) na platforme KSWTV.com.

Je tu však aj ďalšia možnosť: Tipsport TV sipka Prístup k livestreamu, ktorý je vlastne zadarmo, majú všetci aktívni zákazníci stávkovej kancelárie, ktorí v priebehu 30 dní pred podujatím pretipujú aspoň 1,20 eur. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, dostanete ako vstupný darček prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých 7 dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a ešte aj kredit na prvé stávky zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj KSW 96?

Turnaj KSW 96 sa uskutoční v sobotu 20. júla 2024 o 19:00 h v poľskom meste Łódź v miestnej Športovej Aréne. Viac informácií nájdete na tomto mieste »

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na KSW 96?

O hlavný zápas na KSW 96 sa postarajú Pawel Pawlak a Damian Janikowski. Obaja sa stretnú už druhý krát v kariére. Tentoraz budú bojovať o titul v strednej váhe, ktorý aktuálne vlastní Pawlak.

3️⃣ Kde sa dá sledovať KSW 96 naživo?

KSW 96 môžete na našom území sledovať naživo hneď niekoľkými spôsobmi. K dispozícii je platený priamy prenos online aj v televízii, oficiálne PPV, ale aj live stream zadarmo. Návod si prečítajte tu »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Lucie Pudilová (UFC)

UFC Vegas 94: Lucie Pudilová sa vrátila do klietky neúspešne

Štvrtý zápas po návrate do UFC✨ Lucie Pudilová a Luana Carolina ✔️ Kurzy, prognóza, tip ⏩ návod na livestream zadarmo.

Stavte si a sledujte Oktagon 59 na Tipsporte!

Oktagon 59: Paradeiser a Torres sa v Bratislave pobili o semifinále pyramídy Tipsport GameChanger

Turnaj Oktagon 59 v Bratislave ☀️ Štvrťfinále Tipsport GameChangera ⏩ Domáce hviezdy aj legionári ✔️ Informácie, zápasy a výsledky.

Jake Paul vs Mike Perry v boxe

Jake Paul v ringu opäť zvíťazil, knokautoval aj nebezpečného Mika Perryho

Fanúšikovia boxu dostali stretnutie medzi Jakeom Paulom a bývalým UFC bojovníkom a súčasnou hviezdou BKFC, Mikeom Perrym.