UFC Fight Night: Robert Whittaker v Rijáde zdolal Ikrama Aliskerova

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC tento víkend nachystala hosťujúcu Fight Night, tentokrát v Rijáde, kde sa bývalý šampión strednej váhy Robert Whittaker stretol s nádejným vyzývateľom Ikramom Aliskerovom. Ako to dopadlo?

KOMPLETNÉ VÝSLEDKY

Whittaker vs Aliskerov na UFC Fight Night Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Saudi Arabia – Whittaker vs. Aliskerov: 9/10

  • Dátum: Sobota, 22. júna 2024, 18:00 hod.
  • Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night (Riyadh): Whittaker vs. Aliskerov – dátum, info a čas

Už tento víkend sa uskutoční očakávaný večer UFC Fight Night v Kingdom Aréne v Rijáde, v Saudskej Arábii. V sobotu 22. júna 2024 od 18:00 sa fanúšikovia môžu tešiť na napínavý večer plný kvalitných zápasov. Hlavným ťahákom večera bude súboj bývalého šampióna strednej váhy Roberta Whittakera proti ambicióznemu vyzývateľovi Ikramovi Aliskerovovi.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC Fight Night NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC SAUDI ARABIA
🥊 Hlavný zápas: Robert Whittaker vs. Ikram Aliskerov
🗓️ Termín: 22. júna 2024, 18:00 hod.
🌎 Miesto: Kingdom Arena, Rijád, Saudská Arábia
▶️ Naživo: TV Tipsport | Voyo | UFC Fight Pass

UFC Saudi Arabia: Robert Whittaker vs. Ikram Aliskerov – analýza, kurzy a tip

Robert Whittaker, prezývaný "Bobby Knuckles" je bývalý šampión UFC v strednej váhe a jeden z najvýznamnejších bojovníkov v divízii. Austrálčan Whittaker má za sebou pôsobivú kariéru s rekordom 25 výhier a 7 prehier. Vo svojom poslednom zápase porazil Paola Costu a mieri späť na vrcholné priečky do boja o titul, po prehre s aktuálnym šampiónom Driscusom Du Plesim.

Whittaker je známy svojou odolnosťou a schopnosťou prežiť aj v náročných situáciách, čo dokázal v mnohých svojich zápasoch. Jeho posledné výkony ukázali, že je stále v top forme a je odhodlaný získať titul späť. Whittakerova schopnosť kontrolovať tempo zápasu a jeho všestrannosť mu dávajú výraznú výhodu proti väčšine súperov.

Ikram Aliskerov je relatívne nový v UFC, ale už si získal pozornosť svojimi pôsobivými výkonmi. Aliskerov je talentovaný bojovník s rekordom 15 výhier a 1 prehrou, s pevným základom v bojovom štýle sambo, kde dosiahol značné úspechy.

Jeho jedinečná kombinácia grapplingu a strikingu z neho robí nebezpečného súpera pre každého v strednej váhe. Aliskerov má vynikajúcu schopnosť kontrolovať svojich súperov na zemi a efektívne využívať svoje technické zručnosti. Od svojej jedinej prehry s Khamzatom Chimaevom zaznamenal Aliskerov sériu víťazstiev a neustále zlepšuje svoje schopnosti, čo z neho robí vážneho kandidáta na vyššie priečky v divízii strednej váhy.

NÁŠ TIP: Robert Whittaker zvíťazí (kurz 1,63) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Náš tip na víťaza je Robert Whittaker. Dôvodom sú jeho rozsiahle skúsenosti, schopnosť prispôsobiť sa rôznym štýlom boja a vynikajúca kondícia. Whittakerova technická prevaha v postoji a schopnosť ubrániť sa na zemi by mali byť rozhodujúcimi faktormi, ktoré mu zabezpečia víťazstvo, pravdepodobne na body alebo TKO v neskorších kolách.
TIPSPORT KURZY: WHITTAKER vs. ALISKEROV
WHITTAKER 1 (1,63) REMÍZA X (45,00) ALISKEROV 2 (2,18)

Pavlovich vs. Volkov na UFC Fight Night (Riyadh): Tipsport kurzy a tip na víťaza

Sergei Pavlovich je impozantný bojovník v ťažkej váhe, známy svojou výnimočnou silou a schopnosťou ukončiť zápasy rýchlym knockoutom. S rekordom 18 výhier a 2 prehrami má Pavlovich za sebou pôsobivé výkony, ktoré ho radia medzi najnebezpečnejších súperov v divízii.

Alexander Volkov, prezývaný "Drago," je skúsený veterán UFC s bohatými skúsenosťami v ťažkej váhe. S rekordom 37 výhier a 10 prehier, Volkov je známy svojou výškou, dosahom a technickými schopnosťami. Jeho vytrvalosť a schopnosť kontrolovať tempo zápasu z neho robia ťažko prekonateľného súpera. Volkov má za sebou množstvo pamätných súbojov a je vždy nebezpečný v postoji.

NÁŠ TIP: Pavlovich zvíťazí (kurz 1,39) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Náš tip na víťaza je Sergei Pavlovich. Dôvodom je jeho obrovská sila a agresívny štýl boja, ktorý môže Volkovovi spôsobiť značné problémy. Pavlovichova schopnosť rýchlo ukončiť zápasy a jeho presné údery by mali byť rozhodujúcimi faktormi. Predpokladáme, že Pavlovich dokáže využiť svoje prednosti a zvíťazí, pravdepodobne knockoutom v prvých dvoch kolách.
TIPSPORT KURZY: PAVLOVICH vs. VOLKOV
PAVLOVICH 1 (1,44) REMÍZA X (45,00) VOLKOV (2,78)

UFC Fight Night (Rijád): Whittaker vs. Aliskerov – Fight card, zápasy, program a výsledky

Netradične začne UFC Fight Night v Saudskej Arábii už o 18:00 nášho času, takže fanúšikovia si nebudú musieť nastavovať nočné budíky, ako je tomu často pri UFC kvôli časovému posunu.

Hlavným zápasom večera bude súboj medzi bývalým šampiónom strednej váhy Robertom Whittakerom a ambicióznym vyzývateľom Ikramom Aliskerovom. V co-main evente sa stretnú dvaja ťažkí váhy Sergei Pavlovich a Alexander Volkov. Obaja bojovníci sú známi svojou silou a schopnosťou ukončiť zápasy knockoutom, čo znamená, že tento zápas by mohol byť veľmi krátky, ale veľmi intenzívny.

sipka Sledujte všetky zápasy UFC Saudi Arabia: Whittaker vs. Aliskerov zadarmo na Tipsporte!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ďalším zaujímavým zápasom bude stret medzi Kelvinom Gastelumom a Danielom Rodriguezom. Gastelum sa snaží vrátiť na víťaznú vlnu, zatiaľ čo Rodriguez chce dokázať, že patrí medzi elitu strednej váhy. V rovnakej váhovke sa ukáže i Sharaputdin Magomedov, ktorý od svojho príchodu do UFC získava stále viac pozornosti fanúšikov.

UFC Saudi Arabia: Whittaker vs. Aliskerov – výsledky
Main card
Middleweight Robert Whittaker (KO)
1(1:49) Ikram Aliskerov
Heavyweight Sergei Pavlovich 3(5:00) Alexander Volkov (BODY)
Middleweight Kelvin Gastelum (BODY)
3(5:00) Daniel Rodriguez
Middleweight Sharaputdin Magomedov (TKO) 3(2:27) Antonio Trocoli
Light Heavyweight Johnny Walker 1(2:28) Volkan Oezdemir (KO)
Prelims
Lightweight Nasrat Haqparast (BODY) 3(5:00) Jared Gordon
Featherweight Muhammad Naimov 3(1:15) Felipe Lima (SUB)
Welterweight Rinat Fakhretdinov (BODY) 3(5:00) Nicolas Dalby
Bantamweight Kang Kyung-ho 3(5:00) Muin Gafurov (BODY)
Light Heavyweight Magomed Gadzhiyasulov (BODY) 3(5:00) Brendson Ribeiro
Bantamweight Long Xiao 3(5:00) Lee Chang-ho (BODY)

Ako sledovať naživo UFC Whittaker vs. Aliskerov: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos a PPV online

Fanúšikovia MMA môžu sledovať UFC Whittaker vs. Aliskerov živý stream zadarmo prostredníctvom sipka Tipsport TV, kde je k dispozícii aj bonus 30 € pre nových zákazníkov. Tipsport TV ponúka široké pokrytie športových udalostí vrátane UFC.

Pre tých, ktorí preferujú platené online vysielanie, je k dispozícii oficiálne PPV na UFC Fight Pass. Tento kanál poskytuje vysokokvalitný priamy prenos všetkých hlavných a predprogramových zápasov priamo na vaše zariadenie, čo zabezpečí, že nezmeškáte ani sekundu akcie.

Okrem toho, Voyo platforma tiež ponúka možnosť sledovať UFC za mesačný poplatok 4,99 €. S Voyo môžete mať prístup k širokej škále športových a zábavných kanálov vrátane živého vysielania udalostí, ako je ME vo futbale 2024. To všetko za dostupnú cenu a s maximálnym komfortom sledovania priamo z pohodlia vášho domova.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martin Buday zvíťazil vo svojom šiestom zápase v UFC a porazil bývalého šampióna Andreja Arlovskeho po split decision na body.

Jiří Procházka (UFC)

UFC 303: Senzácia sa nekonala, Pereira porazil Procházku spektakulárnym KO!

Súboj McGregora s Chandlerom odložený. Náhradou bola titulová odveta medzi Alexom Pereirom a Jiřím Procházkom, ktorú Pereira s prehľadom...

Conor McGregor (UFC)

UFC 303: McGregor vs. Chandler – veľký návrat dvoch legiend sa odkladá

Legendárny Conor McGregor sa mal vrátiť do UFC po troch rokoch na turnaji UFC 303 totiž čelí veľkému rivalovi.