UFC Vegas 97: Veterán Gilbert Burns podľahol Seanovi Bradymu na body

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Fanúšikovia MMA sa mali tento víkend na čo tešiť. Okrem Oktagonu a Clash of the Stars sa zo soboty na nedeľu v noci v Las Vegas stretli dvaja z najlepších welterweight bojovníkov sveta – Gilbert Burns a Sean Brady. Okrem hlavného zápasu ponúkol UFC Vegas 97 aj niekoľko ďalších napínavých súbojov.

UFC Fight Night Burns vs. Brady Foto: ČTK / AP / Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Hodnotenie udalosti UFC Fight Night – Burns vs. Brady: 8,5/10

  • Dátum a čas: 8. septembra 2024, 01:00 hod.
  • Miesto konania: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzová ponuka: vo všetkých stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Burns vs. Brady – dátum, info, čas

Galavečer UFC Fight Night: Burns vs. Brady odštartuje v sobotu večer 7. septembra 2024 v UFC Apex, Las Vegas. Ako už napovedá názov turnaja, hlavným zápasom bude súboj vo welterweight divízii medzi skúseným Gilbertom Burnsom a ambicióznym Seanom Bradym. Pre prvého menovaného to bude príležitosť pretrhnúť nepriaznivú sériu prehier, zatiaľ čo ten druhý sa pokúsi upevniť svoju pozíciu medzi top bojovníkmi.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC naživo a zadarmo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Podujatie sa začne v neskorých večerných hodinách, pričom hlavná karta je naplánovaná na 01:00 h v nedeľu nadránom a prelims začnú už v sobotu o 22:00 h. Fanúšikovia môžu sledovať zápasy na platformách ako Tipsport TV, Voyo, Nova Sport 6 alebo UFC Fight Pass. Nezmeškajte tento akčný večer plný vzrušujúcich súbojov!

UFC Vegas 97: Burns vs. Brady
🥊️ Hlavný zápas: Gilbert Burns vs. Sean Brady
🗓️ Termín: Sobota, 7. september, 22:00 hod. (prelims)
🌎 Miesto: UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
▶️ Livestream: TV Tipsport | Voyo | Nova Sport 6 | UFC Fight Pass

UFC Vegas 97: Gilbert Burns vs. Sean Brady – kurzy, analýza, tip na víťaza

V hlavnom zápase UFC Vegas 97 zo soboty na nedeľu 7. až 8. septembra 2024 sa stretnú dvaja výborní welterweight bojovníci – Gilbert Burns a Sean Brady.

Gilbert "Durinho" Burns (22–7) je bývalý titulový vyzývateľ v UFC, známy svojimi výbornými schopnosťami v brazílskom jiu-jitsu a nekompromisným strikingom. Aktuálne 6. muž v rebríčku wetlerovej divízie má za sebou bohatú kariéru a zápasy s najlepšími súpermi. Po tom, ako prehral s Kamaru Usmanom v boji o titul v roku 2021, sa jeho kariéra ocitla v nepriaznivej situácii s bilanciou 3–3 v posledných šiestich zápasoch.

Momentálne stagnujúci Gilbert Burns sa potrebuje opäť dostať na víťaznú vlnu. V posledných dvoch zápasoch sa mu totiž nedarilo, keď prehral s Belalom Muhammadom a Jackom Della Maddalenom. V UFC je stále rešpektovaným menom, no musí zvíťaziť, aby sa udržal medzi najlepšími v divízii.

Sean Brady (16–1) je mladý a ambiciózny bojovník, ktorý sa rýchlo etabloval medzi top zápasníkmi v UFC. Je známy svojou nekompromisnou wrestlingovou hrou a silou v grapplingu, čo ho robí v klietke veľmi ťažko zdolateľným.

Jeho jediná prehra prišla v roku 2022 proti Belalovi Muhammadovi, avšak odvtedy sa vrátil do víťazného sedla, keď si v decembri 2023 poradil aj s obávaným Kelvinom Gastelumom. Brady sa momentálne nachádza na 8. priečke welterweight divízie a tento zápas preňho predstavuje veľkú príležitosť dostať sa medzi absolútnu špičku.

Náš tip: Brady zvíťazí (kurz 1,50) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Hoci bookmakeri favorizujú Bradyho, netreba zabúdať, že Burns rozhodne nie je ľahkým súperom. Avšak, je potrebné zohľadniť aj faktor veku a aktuálnej formy. Burns má už 38 rokov a posledné dva zápasy prehral, čo môže naznačovať, že jeho najlepšie roky sú za ním. Na druhej strane, Brady je o sedem rokov mladší, v skvelej fyzickej kondícii a stále sa zlepšuje. Jeho agresívny štýl boja a neúprosné tempo môžu byť pre Burnsa náročnou skúškou, najmä v neskorších kolách.
Tipsport kurzy: Burns vs. Brady
Burns Gilbert 1 (2,39) Remíza X (45,00) Brady Sean 2 (1,50)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Vegas 97: Burns vs. Brady – výsledky, fight card

Hlavný zápas večera sa skončil víťazstvom Seana Bradyho, ktorý potvrdil svoju rolu favorita. Po piatich kolách dominantného výkonu získal Brady výhru na body, keď svojím efektívnym strikovaním a kontrolou nad zápasom dokázal odraziť pokusy Burnsa o zvrat. Burns sa snažil využívať svoje grappling schopnosti, no Bradyho defenzíva a taktika boli na vysokej úrovni, čo mu napokon prinieslo víťazstvo.

Bývalá šampiónka vo flyweight divízii, Jessica Andrade, sa vrátila do klietky s veľkou motiváciou. Avšak Natália Silva ju zatienila svojim dominantným výkonom. Silva zvíťazila v každom kole, čím predĺžila svoju víťaznú sériu na päť zápasov v rade.

Zápas medzi dvoma agresívnymi featherweight bojovníkmi, Steve Garcia vs. Kyle Nelson, splnil očakávania akcie a napätia. Steve Garcia predviedol fantastický výkon a ukončil súboj už v 1. kole po devastujúcom TKO. Kyle Nelson síce vstúpil do zápasu s tromi víťazstvami v rade, no Garcia bol tentokrát jednoducho nezdolateľný a pokračuje v svojej víťaznej sérii s ďalším pôsobivým ukončením.

sipka Stavte si na zápasy UFC Fight Night s bonusom 20 € zadarmo

UFC Vegas 97: Fight card
Main card
Gilbert Burns 5
(5:00)
Sean Brady
(BODY)
Welterweight
Jessica Andrade 3
(5:00)
Natália Silva
(BODY)
Flyweight (w)
Steve Garcia
(KO)
1
(3:59)
Kyle Nelson Featherweight
Matt Schnell 2
(0:29)
CodyDurden
(SUB)
Flyweight
Trevor Peek 3
(5:00)
Yanal Ashmouz
(BODY)
Lightweight
Zhu Rong
2
(4:14)
Chris Padilla
(TKO)
Lightweight
Prelims
Isaac Dulgarian
(SUB)
2
(4:19)
Brendon Marotte Featherweight
Felipe dos Santos 3
(5:00)
André Lima
(BODY)
Flyweight
Yi Zha 3
(5:00)
Gabriel Santos
(BODY)
Featherweight
Jaqueline Amorim
(SUB)
1
(3:28)
Vanessa Demopoulos Strawweight (w)
Andre Petroski
(BODY)
3
(5:00)
Dylan Budka
Žygimantas Ramaška 2
(1:14)
Nathan Fletcher
(SUB)
Featherweight

Kde sledovať naživo UFC Fight Night: Burns vs. Brady – Tipsport TV livestream, Voyo, Nova Sport 6 a UFC Fight Pass PPV

UFC Fight Night: Burns vs. Brady, ktorý sa uskutoční v UFC Apex v Las Vegas, bude možné sledovať naživo prostredníctvom viacerých platforiem:

  • Tipsport TV livestream: Pre slovenských a českých fanúšikov je jednou z najpopulárnejších možností sledovania UFC práve Tipsport TV. Noví zákazníci môžu získať bonus vo výške 20 € na prvé stávky a zároveň môžu využiť 7 dní bezplatného prístupu ku všetkým športovým prenosom.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte UFC zadarmo s bonusom 20 €

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Existujúci zákazníci môžu sledovať zápasy zadarmo, ak v posledných 30 dňoch prestávkovali aspoň 1,20 €. Táto platforma je skvelou voľbou, ak chcete sledovať zápasy pohodlne online a staviť si na svoje obľúbené zápasy.

  • Voyo: Streamovacia platforma Voyo ponúka okrem širokého výberu filmov a seriálov aj živé športové prenosy, vrátane UFC turnajov. Ak máte predplatenú plnú verziu "Voyo maximum", môžete si vychutnať šport naživo vo vysokej kvalite na akomkoľvek zariadení, či už ide o televíziu, počítač alebo mobil.
  • Nova Sport 6: Tento televízny športový kanál pravidelne vysiela UFC zápasy, vrátane hlavných udalostí ako je UFC Fight Night: Burns vs. Brady. K dispozícii sú vysoko kvalitné prenosy s odbornými komentármi v češtine či slovenčine.
  • UFC Fight Pass PPV: Oficiálna platforma UFC Fight Pass ponúka možnosť sledovať všetky zápasy cez Pay-Per-View (PPV). Toto je ideálna voľba pre fanúšikov, ktorí chcú získať najvyššiu obrazovú a zvukovú kvalitu a zažiť zápasy naživo bez prerušení. UFC Fight Pass tiež umožňuje prístup k archívom a ďalšiemu exkluzívnemu obsahu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Klein nastúpi na ďalší zápas v UFC už tento mesiac v Paríži. Kto je jeho súper?

Slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina čaká v UFC už jeho desiaty zápas. Kedy presne a proti komu nastúpi, sa dočítate v tomto článku.

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia)

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola. Kedy, kde a za akých okolností❓ Prečítajte si všetko, čo vieme o tomto zápase dnes ☝

Mike Tyson vs. Jake Paul

Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu.