Sledujte KSW 98 naživo: Paczuski vs. Zerhouni a súboje českých bojovníkov!

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už tento víkend nás čaká ďalší výnimočný večer plný napätia a tvrdých zápasov v rámci KSW 98, ktorý prinesie skvelú porciu MMA súbojov. Tentokrát sa fanúšikovia bojových športov môžu tešiť nielen na hlavný zápas medzi Radoslawom Paczuským a Laidom Zerhounim, ale aj na vystúpenia dvoch českých borcov – Dominika Humburgera a Stevena Krta. Prečítajte si, ako a kde môžete sledovať KSW 98 naživo, a to aj zadarmo!

Ako sledovať KSW 98 naživo Foto: Profimedia

KSW 98: Dátum, miesto a kedy slaedovať naživo

KSW 98 sa bude konať v sobotu 14. septembra 2024 o 19:00 hod. v Hale RCS Sport v Lubine, Poľsko. Hlavný zápas večera prinesie stretnutie medzi bývalým kickboxerským šampiónom Radoslawom Paczuským a francúzskym zápasníkom Laidom Zerhounim, známym svojím bojom na zemi. Obaja bojovníci majú čo dokázať, takže môžeme očakávať napínavý súboj plný akcie.

sipka Sledujte KSW 98 naživo na Tipsport TV zadarmo, zaregistrujte sa tu!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

XTB KSW 98
🥊 Hlavný zápas: Radosław Paczuski vs. Laïd Zerhouni
🗓️ Dátum a čas: Sobota, 14. september 2024, 19:00 hod.
🌍 Miesto konania: Hala RCS Sport, Lubin, Poľsko
▶️ Live stream: Tipsport TV | Voyo | Nova Sport 1 | KSW TV

Sledujte KSW 98 zadarmo live na Tipsport TV

Pri Tipsporte je prístup k live streamom jednoduchý, no podmienky sa líšia pre nových a existujúcich zákazníkov. Pre nových zákazníkov je tu výhodná ponuka – hneď po registrácii získajú 7 dní bezplatného prístupu k Tipsport TV a zároveň uvítací bonus vo výške 20 €, ktorý môžu použiť na stávkovanie na rôzne športy, vrátane UFC zápasov.

Pre existujúcich zákazníkov je podmienkou prístupu k športovým prenosom umiestnenie stávky v hodnote minimálne 1,20 € aspoň raz za mesiac. Vďaka týmto podmienkam sa Tipsport TV stáva prístupným riešením na sledovanie športov pre aktívnych stávkarov.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte a sledujte KSW naživo s bonusom 20 €

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Livestream na Nova Sport 1

Dnes výnimočne môžete sledovať KSW 98 na Nova Sport 1, keďže na kanále Nova Sport 2 bude vysielaný turnaj Bellator. Nova Sport 1 ponúka vysoko kvalitný prenos s odborným komentárom v českom jazyku. Ak máte tento kanál vo svojej ponuke, určite nepremeškajte možnosť sledovať túto veľkolepú akciu priamo z pohodlia vášho domova.

KSW 98 naživo aj na Voyo

Pre fanúšikov, ktorí preferujú sledovanie cez Voyo, je tu možnosť využiť službu Voyo TV. Voyo ponúka živé vysielanie zápasov pre svojich predplatiteľov, vrátane MMA turnajov a rôznych športových podujatí. Predplatné Voyo je spoplatnené, no poskytuje prístup nielen k športovým prenosom, ale aj k množstvu ďalších relácií, seriálov a filmov. Výhodou Voyo je, že umožňuje sledovať zápasy na viacerých zariadeniach, čo ocenia najmä tí, ktorí chcú mať prenosy dostupné kedykoľvek a kdekoľvek.

KSW.TV Pay-per-view (PPV)

Ak preferujete sledovanie jednotlivých turnajov bez viazanosti na mesačné predplatné, PPV (pay-per-view) je pre vás ideálnou voľbou. PPV umožňuje zakúpiť prístup k živému prenosu konkrétneho zápasu alebo eventu. Za férovú cenu získate vysokokvalitný prenos z celého podujatia vrátane exkluzívnych materiálov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Klein nastúpi na ďalší zápas v UFC už tento mesiac v Paríži. Kto je jeho súper?

Slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina čaká v UFC už jeho desiaty zápas. Kedy presne a proti komu nastúpi, sa dočítate v tomto článku.

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia)

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola. Kedy, kde a za akých okolností❓ Prečítajte si všetko, čo vieme o tomto zápase dnes ☝

Anthony Joshua vs. Daniel Dubois

Box: Anthony Joshua a Daniel Dubois sa na Wembley pobijú o titul

V septembri sa v Londýne uskutoční zápas o svetový titul IBF v ťažkej váhe 🥊️✨ Do ringu sa postavia Anthony Joshua a Daniel Dubois.